Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Samo za članove 2
колико ја знам Тепић остаје, али ко зна, чудни су путеви менаџерски
vlada- mahač peškirom
- Datum upisa : 11.10.2010
Bar kada bi Koraća pustili na zadatak,to bi bila fešta.Dule bi otvorio riznicumlekadzija ::Шарени ни данас неће радити пренос
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Mihael ::Nolle ::
za sada MD Inženjering i Lukoil, uskoro još 2-3 jača sponzora + mesto u UO će se plaćati, to bi trebao biti naš budžet u narednih nekoliko godina + prodaja igrača.
Nolle, jel mozes da kazes kolika je otprilike vrednost ugovora sa Lukoilom a kolika sa MD inzenjeringom? Moze i Sergej, Bodi ili neko drugi da mi odgovori ako zna...
mnogo hoćeš, to ne znam... Više je to brisanje duga, nego kinta što se tiče Lukoila, za Ristića znam da će davati dosta, koliko je dosta, ne znam.
Budžet za ovu godinu nam je oko 2-2.5 miliona. Toliko znam, i da treba iz godine u godinu bar za 500k da se povećava, takvi ugovori se potpisuju sa sponzorima, malo po malo. Već se priča o nekim strancima, ali neće to još par dana, pažljivo se bira
Jel Radujlica predstavljen, kada će to ? Anđušić isto, još nije dobio raskid ugovora sa HF valjda ? Šta je sa tim...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Koliko ja znam to je zbirno oko 1M... Tacno ne znam, to je dogovarala 2 struja
Sto se tice igraca Golubovic na 2 godine, sa Rakocem pregovaraju Ristic i Pauk, ako ga potpisemo, oni treba to da finansiraju, od Askrabica 95 posto nista... Za sada toliko
Sto se tice igraca Golubovic na 2 godine, sa Rakocem pregovaraju Ristic i Pauk, ako ga potpisemo, oni treba to da finansiraju, od Askrabica 95 posto nista... Za sada toliko
Marko- prva petorka
Lepa cifra...
Nego ovo oko Rakočevića, njegova eventualna plata neće ulaziti u budžet, kao što ne ulazi i Pešićeva, nju će plaćati Ristić ako sam dobro shvatio, jbm li ga velika je to kinta da on vadi iz džepa, pa i nešto ne verujem u to. Prošle godine je plaćao Marša i Majlsa negde oko 25k dolara mesečno, on im je dao 4 mesečne plate, ovo za Rakočevića i Pešića je mnogo veća cifra. Predprošle je davao za Bjelicu, davao je u toku sezone neke plate zaposlenima (pričao je Uvalin o tome na onoj KZŠ)
Živo me zanima koliko će Golub uzimati...
Dobro je ovo za Aškrabića, sjajan igrač, ali neka bace klince, prva je sezona, biće vremena za iskusne igrače. sigurno može da nađe angažman napolju,a nama nije o glavu, bolje neki crnja na 4 da se dovede
Nego ovo oko Rakočevića, njegova eventualna plata neće ulaziti u budžet, kao što ne ulazi i Pešićeva, nju će plaćati Ristić ako sam dobro shvatio, jbm li ga velika je to kinta da on vadi iz džepa, pa i nešto ne verujem u to. Prošle godine je plaćao Marša i Majlsa negde oko 25k dolara mesečno, on im je dao 4 mesečne plate, ovo za Rakočevića i Pešića je mnogo veća cifra. Predprošle je davao za Bjelicu, davao je u toku sezone neke plate zaposlenima (pričao je Uvalin o tome na onoj KZŠ)
Živo me zanima koliko će Golub uzimati...
Dobro je ovo za Aškrabića, sjajan igrač, ali neka bace klince, prva je sezona, biće vremena za iskusne igrače. sigurno može da nađe angažman napolju,a nama nije o glavu, bolje neki crnja na 4 da se dovede
Nolle- mvp
Znam, ali ako dovedete sve njih za našu košarku je velika šteta da ne igrate ULEB kup.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Ako se napada EL ima smisla. Ako Rakoc potpise, potpisace na 2 godine, verovatno ce tu biti i Golub. Bice tu okosnica iz ove sezone i sledece.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Vi se opet spremate za sledecu sezonu Pa nije jos ni ova pocela
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Evropa nije potrebna, 3 takmičenja su sasvim dovoljna da se skupi dovoljan broj poena za kvalifikacije, ne treba trčati pred rudu.
Meni oko toga nije jasno... Za naše predstavnike se gleda samo Srbija, tj Radniči, HF, KKP i CZ, tj ko skupi najviše on ide direktno, a drugi ide u kvalifikacije ?
Meni oko toga nije jasno... Za naše predstavnike se gleda samo Srbija, tj Radniči, HF, KKP i CZ, tj ko skupi najviše on ide direktno, a drugi ide u kvalifikacije ?
Nolle- mvp
Koliko ja znam, samo NLB obezbedjuje plasman u kvalifikacije za EL. Nikakvo nacionalno bodovanje ne vazi za ove kvalifikacije, samo direktan plasman u NLB
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Директно у Евролигу иде тим који скупи највише бодова у свим такмичењима где наравно НЛБ и евротакмичења доносе највише. За квалификације за Евролигу гледа се само пласман на табели НЛБ лиге.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ako se dobro sećam, izjednačena je vrednost NLB i domaćeg prvenstva po broju bodova koje donose. Plus kup, plasman u evropskim takmičenjima.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Vidim ja da će Psiho opet da kači ona pravila...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ne mora, skapirao sam, uzmemo triplu krunu i idemo direktno hahaha
Nolle- mvp
Cudni ste vi Grobari ljudi Prvo nam zamerate sto hocemo ''instant rezultate'' a posle sto gledamo na 2 sezone, 3 Samo idiot moze da zahteva sledece godine ijedan trofej. Drugo je ocekivati, a skroz nesto drugo nadati sefizicar ::Vi se opet spremate za sledecu sezonu Pa nije jos ni ova pocela
Edit:
E da citam da se pozdravio Rakoc sa kolegama
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Koleman ::Cudni ste vi Grobari ljudi Prvo nam zamerate sto hocemo ''instant rezultate'' a posle sto gledamo na 2 sezone, 3 Samo idiot moze da zahteva sledece godine ijedan trofej. Drugo je ocekivati, a skroz nesto drugo nadati sefizicar ::Vi se opet spremate za sledecu sezonu Pa nije jos ni ova pocela
Edit:
E da citam da se pozdravio Rakoc sa kolegama
Ja vam zelim da budete iza Partizana u svim takmicenjima ali da uspete da se dokopate kvalifikacija za Euroleague i da uspete da udjete u nju pa da osetite devotion
Markos- prva petorka
Tazz ::Ako se dobro sećam, izjednačena je vrednost NLB i domaćeg prvenstva po broju bodova koje donose. Plus kup, plasman u evropskim takmičenjima.
Изједначено је што се тиче бодова на основу којих се остварује пласман директно, за пласман у калификације је битна једино позиција на крају регуларног дела НЛБ-а. Тачно онако како је написао Благоје.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Tačno, slažems e u potpunosti. Moj komentar se odnosio na sledeću rečenicu:ZuLuofVozdovac ::Tazz ::Ako se dobro sećam, izjednačena je vrednost NLB i domaćeg prvenstva po broju bodova koje donose. Plus kup, plasman u evropskim takmičenjima.
Изједначено је што се тиче бодова на основу којих се остварује пласман директно, за пласман у калификације је битна једино позиција на крају регуларног дела НЛБ-а. Тачно онако како је написао Благоје.
Blagoje ::Директно у Евролигу иде тим који скупи највише бодова у свим такмичењима где наравно НЛБ и евротакмичења доносе највише.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
А, дада, извињавам се у праву си.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Да, на то сам заборавио. Усагласисмо се некако сви на крају.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Koleman, opušteno, seti se šta je bilo dan dva pre nego što je Pešić promovisan... polako ne žurimo nigde, step at a time
27-14
50-30
78-51
Cvele - Čović 7+10
Nedović - Vasić 7+8
Milutinović - Džaković - Lazić 11+1+4
Marković - Radetić 4+11
Tubak - Subotić 8+7
slika novih dresova !
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/28s7b5g.jpg
27-14
50-30
78-51
Cvele - Čović 7+10
Nedović - Vasić 7+8
Marković - Radetić 4+11
Tubak - Subotić 8+7
slika novih dresova !
https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/28s7b5g.jpg
Nolle- mvp
Gde ovde Beograd pise ?????
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Dule Kecman ::Gde ovde Beograd pise ?????
Sa unutrasnje strane etikete/// !!!
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Šta je ovo? Izveštaj sa utakmice u kojoj je Zvezda igrala sama protiv sebe 3 četvrtine?Nolle ::27-14
50-30
78-51
Cvele - Čović 7+10
Nedović - Vasić 7+8
Marković - Radetić 4+11
Tubak - Subotić 8+7
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics