Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 34 od 40
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Samo za članove 2
Da se razumemo posto mi se cini da neki mesaju. Postoje Dusan i Bogdan Bogdanovic, Bogdan je SG a Dusan C, Bogdan bi mogao uci u 12, ima malih problema u glavi. Dusan nema sanse da ove godine udje u 12, nema problema u glavi...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Mihael ::Da se razumemo posto mi se cini da neki mesaju. Postoje Dusan i Bogdan Bogdanovic, Bogdan je SG a Dusan C, Bogdan bi mogao uci u 12, ima malih problema u glavi. Dusan nema sanse da ove godine udje u 12, nema problema u glavi...
Hvala Mihael, ja sam se prvi upecao u zamku.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Sergej ::Everton ::za brata sergeja, sta se desava sa dusanom Bogdanovicem jel trenira sa prvim timom, u glavnom njegov status u klubu.
Trenira sa prvim timom ,ali sigurno nece dobiti minutazu ove sezone. U planu je pozajmica za Borac.
Inace , Boske pravi cistku i mladji selekcijama , skoro svi treneri ce dobiti otkaze , planira se potpuna reorganizacija skole.
pitam li se pitam sto...
Nolle- mvp
Zato što Zvezda Beograd preti...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Junglezburn ::Zato što Zvezda Beograd preti...
Mihael- mvp
Godina : 37
Talicni Tom ::Mihael ::Da se razumemo posto mi se cini da neki mesaju. Postoje Dusan i Bogdan Bogdanovic, Bogdan je SG a Dusan C, Bogdan bi mogao uci u 12, ima malih problema u glavi. Dusan nema sanse da ove godine udje u 12, nema problema u glavi...
Hvala Mihael, ja sam se prvi upecao u zamku.
I ja sam se upecao u zamku. Nisam pažljivo pročitao.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Partizanova skola jako lose radi. To bi morao da bude glavni motor kluba, a ne prikupljanje igraca kojekude. Drago mi je da cujem ovako nesto.
Sad treba dovesti kvalitetne ljude.
Pitam se dosta dugo vec zasto to do sad nije ucinjeno. Od Danilovica sam to ocekivao ranije.
Moguce da prilicno bitnu ulogu ima i mentalno stanje danasnjih klinaca. Svi su nesto "ludi", a slabo kad naletim na "rudara".
Danilovic je uvek bio takav. Kroz celu karijeru. Rad i obe noge cvrsto na zemlji. Skoro sam citao ovaj stariji clanak, a sad pronadjoh i ovaj noviji...cisto za ilustraciju:
http://www.nin.co.rs/arhiva/2379/2379d.html
http://www.vreme.com/arhiva_html/443/12.html
Sad treba dovesti kvalitetne ljude.
Pitam se dosta dugo vec zasto to do sad nije ucinjeno. Od Danilovica sam to ocekivao ranije.
Moguce da prilicno bitnu ulogu ima i mentalno stanje danasnjih klinaca. Svi su nesto "ludi", a slabo kad naletim na "rudara".
Danilovic je uvek bio takav. Kroz celu karijeru. Rad i obe noge cvrsto na zemlji. Skoro sam citao ovaj stariji clanak, a sad pronadjoh i ovaj noviji...cisto za ilustraciju:
http://www.nin.co.rs/arhiva/2379/2379d.html
http://www.vreme.com/arhiva_html/443/12.html
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Bodi Bond ::Ovo za Šutulovića su pustili Turci, nameštaju ga... Bar mi je tako rekao Latković, zbog toga je skinuto sa sajta.
Ili je cuveni lobi intervenisao Npr Milija Sucin prijatelj
Poslednji izmenio Marko dana Čet 8 Sep 2011 - 11:38, izmenjeno ukupno 1 puta
Marko- prva petorka
Golub je koliko ja znam u BG... Bar je prekjuce bio ovde, nzm da li se nesto promenilo...
Marko- prva petorka
30 septembra Partizan putuje na turnir u Laktase,koliko znam trebalo bi da nastupaju pored PArtizana,Igokea,Zalgiris i Cibona...
Markos- prva petorka
Preziveh pravi pakao u Crnoj Gori. Gorci skrembluju rts u vreme igranja nase reprezentacije zbog multi prenosa na rtcg. Multi prenos je takav da u toku prenosa recimo Bosna-Hrvatska komentator na kraju svake cetvrtine govori rezultat sa nase utakmice. Strasno. Jedino sam uspeo da odgledam zadnju sa Litvanijom u celosti.
Sezonske za ovu godinu za 50e skuplje, Evroligu igramo u Areni? Ovo bi trebalo da je pouzdana informacija...
Sezonske za ovu godinu za 50e skuplje, Evroligu igramo u Areni? Ovo bi trebalo da je pouzdana informacija...
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Toša je za neke novine izjavio da igramo u Pioniru.
fizicar- prva petorka
Marko ::Golub je koliko ja znam u BG... Bar je prekjuce bio ovde, nzm da li se nesto promenilo...
zahvaljujem !
Inače nikako da navatam Nemanju da ga pitam za ovo sa Karijem, jbg... jel ti znaš šta je bilo ?
Nolle- mvp
Nolle ::Marko ::Golub je koliko ja znam u BG... Bar je prekjuce bio ovde, nzm da li se nesto promenilo...
zahvaljujem !
Inače nikako da navatam Nemanju da ga pitam za ovo sa Karijem, jbg... jel ti znaš šta je bilo ?
nista specijalno, to sam cuo iz kuloara... Nije to nista ozbiljno, bez sekiracije
Marko- prva petorka
bigZ ::Preziveh pravi pakao u Crnoj Gori. Gorci skrembluju rts u vreme igranja nase reprezentacije zbog multi prenosa na rtcg. Multi prenos je takav da u toku prenosa recimo Bosna-Hrvatska komentator na kraju svake cetvrtine govori rezultat sa nase utakmice. Strasno. Jedino sam uspeo da odgledam zadnju sa Litvanijom u celosti.
Znam da nije neki izvor
http://pressonline.rs/sr/sport/kosarka/story/174565/Raduljica%3A+Odbio+sam+milione+zbog+Partizana.html
po ovome igramo u Pioniru!
fizicar- prva petorka
Marko ::Nolle ::
zahvaljujem !
nista specijalno, to sam cuo iz kuloara... Nije to nista ozbiljno, bez sekiracije
dobro je
Nolle- mvp
Pribojavao sam se ovakvog razvoja dogadjaja..bigZ ::Sezonske za ovu godinu za 50e skuplje, Evroligu igramo u Areni? Ovo bi trebalo da je pouzdana informacija...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Mnogo je to...Ja ne verujem u ovakav scenario...Broj prodatih sezonskih bi pao za 50%bigZ ::Sezonske za ovu godinu za 50e skuplje, Evroligu igramo u Areni? Ovo bi trebalo da je pouzdana informacija...
Psycho- prva petorka
Ukoliko se Evroliga igra u Areni onda se sezonske ne mogu prodavati, jer ako se proda recimo 10 000 sezonskih onda ne bi svi ti ljudi mogli da uđu na mečeve NLB i naše lige. Uz to, ako bi s eigralo u Areni sezonske sigurno ne bi bile skuplje.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Koliko sam ja upoznat u sve to , igramo u Pioniru i cene karata za tribine se nece menjati. E sad mozda za parter i loze , ali to vec nisam siguran.
Sto se tice Arene , postojala je mogucnost , ali procena je da Pionir pruza pravi domaci teren.
Sto se tice Arene , postojala je mogucnost , ali procena je da Pionir pruza pravi domaci teren.
Sergej- mvp
Sergej, kad kreće prodaja sezonskih?
Psycho- prva petorka
U Pioniru igramo sve utakmice svih takmicenja 100% je...
Markos- prva petorka
htedoh da pitam, da li neko zna gde će se igrati Kup, jel u Nišu...
Nolle- mvp
Strana 34 od 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1