Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 2

+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters

Strana 32 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 2 - Page 32 Empty Re: Samo za članove 2

Počalji od Mihael Uto 6 Sep 2011 - 10:05

Ja mislim da nema potrebe za tim, Dragance, Cakar i Lucic mogu pokrivati poziciju 3, Lucic, Cakar, Djekna i Amer poziciju 4, nema potrebe za jos jednim amerom, to znaci nikakva minutaza za Djeknu i slaba minutaza za Lucica...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Uto 6 Sep 2011 - 10:16

Mihael ::Ja mislim da nema potrebe za tim, Dragance, Cakar i Lucic mogu pokrivati poziciju 3, Lucic, Cakar, Djekna i Amer poziciju 4, nema potrebe za jos jednim amerom, to znaci nikakva minutaza za Djeknu i slaba minutaza za Lucica...

Ne priča on o Ameru. Dolazi još jedan Amer na poziciji 4. Backup ako dođe biće naš igrač, po njemu. A Đekna ide na pozajmicu. Koliko je ovo tačno bi mogao Sergej da nam kaže.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Uto 6 Sep 2011 - 10:21

Aha, ja sam pogresno razumeo... Ipak, ni u tom slucaju mislim da nam backup 4 nije potrebna, nekako jos uvek verujem u Djeknu, ipak on ima tek 20 godina...

Jeste da ne igraju na istim pozicijama, ali ako smo mogli da cekamo Tripka 5-6 sezona, mozemo i Djeknu, + on ce se odlicno uklopiti u igru Partizana sa Pekovicem...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Uto 6 Sep 2011 - 12:57

Nolle ::dobro ti se čini Wink ako Rakočević ne potpiše za nas to neće biti zbog novca, nego zato što je dobio ponudu kluba koji će se boriti za trofej Euroleague, lepo sam rekao da je on praktično dobio blanko ugovor i da njegova plata kao i Pešićeva neće opterećivati budžet koji je između 2-2.5 miliona u prvoj sezoni, za kasnije ćemo videti u zavisnoti od broja osoba u UO i potpisanih sponzorskih ugovora. Podsećam mi još nemamo generanog sponzora.

Marko što se tiče pozicije PF, nemam snage da pišem, a na tu temu ima štošta, ukratko mi u trenutno rosteru nemamo četvorku koja može da odigra 4 utakmice nedeljno po 30 minuta na nivou koji NLB to zahteva. Kari nije bezveze tražio 4 igrača na trenutni roster sigurno, niti je došao na boom da se igra, to što mi ne jurimo trofeje ove godine okači mačku o rep. Kari neće dozvoliti da ga u glavu prca jedan Vlada Jovanović, bar ne u domaćim takmičenjima.

evo šta je napisao jedan baja koji retko piše ovakve stvari na forumu (kkcz), obično piše sigurne i proverene stvari.

Što se tiče Darka, nije da nam je potreban za 6-7 utakmica ako je Golub već kaparisan.

Mi igramo 1 utakmicu nedeljno ! A to sasvim zadovoljavaju Radetic Nikolic i Markovic Smile

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 6 Sep 2011 - 23:34

Sva sreća pa Kari misli da treba i trojka i četvorka, zbog Mliutinovića i Subotića koji će biti back up na 3 i 4. Wink

U odnosu na KKP imaćemo bar jedan miss match Đekna vs Subotić Smile kršan Crnogorac je ovaj Subotić, jedina četvorka koja je uz Radetića (iako mu Pešić za 10 dana nije zapamtio ime) zadovoljila Karija (njih dvojica će se menjati na poziciji back up četvorke, jer će Pešić koristiti 15 igrača u rosteru i menjati po potrebi). Zajebite to što on priča po novinama, sigurno neće javno reći e ovaj nema pojma, ne zna ni loptu da vodi, kako posle da ga uvaljaš na neku pozajmicu, jer neće moći svi u Radnički. Smile

Sergej, Marcos, Bodi, jel Toša gleda kasete vaše potencijalne četvorke, načuh da se sprema neka boNba Smile ali Toša će to iskusno da demantuje Wink tj neki highflyer crnja sa dosta dobrim NBA rezimeom

Maci, ima li šta oko Radničkog... Stiven ? pojačanja... Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Uto 6 Sep 2011 - 23:48

Ja en znam šta ti očekuješ od Subotića. On je samo dobro građen, znanje, napdačko, mu nije preterano veliko.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Uto 6 Sep 2011 - 23:54

Da on i Radetić pomažu crnji na četvorci Wink

Svestan sam da ni on ni Radetić nisu igrači koji mogu da igraju startera u NLB, tj mogu, ali na nivou jednog Save Lešića...

Edit
Šta si ti mislio da ja očekujem od Bojana ? Smile

Trenutno nijedna četvorka koja je u KKCZBG nije za NLB ligu (da bude prva opcija), svi su ili na nivou Lešića ili talentovani mladi košarkaši koji tek kroz godinu dana mogu da imaju veću minutažu.

Poslednji put izmenio Nolle dana Sre 7 Sep 2011 - 1:25, izmenio ukupno 2 puta
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Sre 7 Sep 2011 - 0:48

Gleda Tosa , ali iskreno ne znam koga ce odabrati. Spisak je skracen i 3-4 imena su u opticaju.

Edit.

Ejsi stize najverovatnije u petak ili subotu.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Sre 7 Sep 2011 - 2:48

Nolle ::Da on i Radetić pomažu crnji na četvorci Wink

Svestan sam da ni on ni Radetić nisu igrači koji mogu da igraju startera u NLB, tj mogu, ali na nivou jednog Save Lešića...

Da li ti stvarno mislis da ce Covic da se odrekne prihoda od prodaje igraca, te da ce da zapostavi sve postojece igrace a da dovodi neogranicen broj dzambo pojacanja, po kojima je Zvezda godinama poznata i koja su je i dovela na dno... Ako je takav stav Zvezdasa, onda je bolje da se razidjemo odmah...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 7 Sep 2011 - 3:25

Zaista ne želim da stvaram diskusiju, ja samo pišem ono što čujem, a to je da će doći 4 nova igrača, 5 ako se otvori prostor za Darka Miličića

Nik potpisao 2+1 danas
Lešić nije, a verovatno i neće

e ako Lešić nije potpisao ugovor,a on je donekle iskusniji/bolji i od Markovića i od Radetića i od Subotića, zar ti stvarno misliš da će neko od te trojice momaka biti prva četvorka KK Crvene zvezde Beograd u ovoj sezoni?

Nik je potpisao 2+1 i to će jedva, jedva će biti i u 12 i skupljati garbage minute na 4/5,a Nik je za svakog igrača FMP sem Mileta u unutrašnjoj liniji Dwight Howard lično, pogotovo na poziciji 4.

Aškrabića su hteli da uzmu čak i na back up četvorku, jer nisu verovali da nijedan momak čak ni na to može da odgovori.

Meni bi bilo drago da naša centarska linija bude Radetić - Marković - Subotić - Golubović - Ilić - Nikolić, pa da po jednu utakmicu svako od njih bude na tribini u zavisnosti od protivnika, ali to nije realno, ne zato što ja tako kažem i tako mislim, nego zato što tako kaže trener, a trener je znaš već ko.

Ponavljam ne želim da ovde stvaram diskusiju i gušim temu, jer ova tema služi za nešto drugo, niti želim da se svađam sa tobom oko balalne stvari kakva je ko će biti startna četvorka u KKCZBG, ako želiš da astavimo oko toga, ok, nastavićemo preko privatnih poruka.

U petak zatvorena utakmica protiv Slaska, u Železniku.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 7 Sep 2011 - 5:59

Pesic precrtao Dzakovica, Stamenkovica i Smiljanica...

to be continued...

bar još toliko će škartirati, i ovaj čovek ima uvek dobre informacije, 100% sigurne, šteta za Stamenkovića, ali ko mu kriv što mu je jastuk draži od treninga.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od NenadBG Sre 7 Sep 2011 - 6:44

Marko ::Da li ti stvarno mislis da ce Covic da se odrekne prihoda od prodaje igraca, te da ce da zapostavi sve postojece igrace a da dovodi neogranicen broj dzambo pojacanja, po kojima je Zvezda godinama poznata i koja su je i dovela na dno... Ako je takav stav Zvezdasa, onda je bolje da se razidjemo odmah...
donekle se slazem sa tobom.tj zvezda mora drugacije da funkcionise i posluje od dosadasnje prakse.ali isto tako nece proci ni zeleznikova praksa,prodaj sve,i zarada kao vrhovni prioritet bez rezultatskog imperativa.s obzirom na stanje u kojem se zvezda nalazi covic moze dobiti fore ovu sezonu sigurno bez rezultatskog imperativa.eventualno i sledecu(iako ce tada sigurno pritisak postojati da se postigne i neki rezultat) sezonu.a posle toga nema opravdanja za izostanak rezultata,ma koliko teska bila zvezdina situacija pre covicevog dolaska.covic ako je hteo da nastavi na potpuno istim principima kao u zelezniku nije trebao da ulazi u pricu sa zvezdom,jer vec ima fmp i ne vidim sta ce mu onda zvezda.pri cemu sam siguran da i covic sam zna da u zvezdi ne moze da se rad potpuno isto kao u fmp-u,i da ce sigurno postojati rezultataski imperativ.pri cemu vise on i ne daje sam svoje pare,nego veliki deo para dobija od sponzzora koje su doveli ljudi da kazem bliski zvezdi.u stvari ne znam koliko on uopste sada daje svoje pare...

sve u svemu,verujem da je covic dovoljno pametan,i jos vise ambiciozan,i da je svestan svega,i da ce uz sanaciju kluba(onog u mirovanju) i ozdravljenje,paralelno gurati i odredjene rezultatske ciljeve...pri tom nadam se da ce covic ipak ostati dovoljno covic,i da nece zbog uticaja drugih dozvoliti da se nastave neke lose navike iz zvezde,a verujem da ce tako i biti...

NenadBG
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 7 Sep 2011 - 7:01

Slazem se Nenade. Poenta je naci neku sredinu izmedju Zvezde(one u mirovanju Smile ) i FMP-a. To je naravno veoma tesko ali to je poenta ako hocete da napravite nesto. Meni ova garnitura deluje sposobna za takav poduhvat. Rakoc na 2 godine, Milicic do kraja lo-a i jedan Amer, do 2 Amera ali ne fazon Ariza. Mislim da je ovo izvodljivo i da nije divljanje.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Sre 7 Sep 2011 - 10:34

Nolle ::

Pesic precrtao Dzakovica, Stamenkovica i Smiljanica...

to be continued...

bar još toliko će škartirati, i ovaj čovek ima uvek dobre informacije, 100% sigurne, šteta za Stamenkovića, ali ko mu kriv što mu je jastuk draži od treninga.

Za Smilju nzm verovatno i Markovica... Uzasno je besan na Nedovica, koji ce za sada ostati u timu... To je nezvanicno Smile

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sre 7 Sep 2011 - 10:38

?
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Sre 7 Sep 2011 - 10:54

Psycho ::?

Pesic se odrice usluga mnogih izgleda i Markovica i onih koje je naveo Nole ... Jedino za Smiljanica nzm... To nije info iz kluba

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 7 Sep 2011 - 11:12

ovo za Nemanju sad čujem, nisam se čuo ni sa jednim igračem od kada su otišli na Zlatibor... neću da ih smaram, ali ovo me zaintrigiralo, videću da se sutra/prekosutra čujem sa njim.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Sre 7 Sep 2011 - 11:34

To mo je jasno bilo, nego nisam shvatio razlog dela koji se tice Nedovica
Thnx anyway Smile
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Sre 7 Sep 2011 - 21:11

Ovo za Nedovića mi deluje jako čudno... Ne razumem zašto? Džikić je izjavio da je dečko veoma vredan i radan, eksplozivan je, talentovan... Čudno zaista.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Sre 7 Sep 2011 - 22:29

Nedović isto potpisao ugovor, čekalo se jer je Zalizani izgleda bio u Litvaniji... ne držite me za reč ! (oko toga da li je bio u Litvaniji, a ne da li je Nemanja potpisao ugovor)
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 8 Sep 2011 - 2:09

А на колико су потписали?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 8 Sep 2011 - 2:14

2+1
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 8 Sep 2011 - 2:23

za brata sergeja, sta se desava sa dusanom Bogdanovicem jel trenira sa prvim timom, u glavnom njegov status u klubu.
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Čet 8 Sep 2011 - 2:55

Nole, nikako da se setim da pitam. Je l` trenira Milicic negde ili ladi jaja celo leto ?
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 8 Sep 2011 - 3:00

Voli noć voli dan, Novi Sad i Beograd, živi život bez stresa Wink
Nolle
Nolle