Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Samo za članove 2
@markoo
U svakom slučaju ga pozdravi od ekipe sa foruma i poželi mu uspešnu sezonu (sem ako ne zaigra za KKCZBG )
U svakom slučaju ga pozdravi od ekipe sa foruma i poželi mu uspešnu sezonu (sem ako ne zaigra za KKCZBG )
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Sergej ::Pa valjda Marko najbolje zna ko dolazi.
Sto se tice Raduljice , vec ove nedelje ce biti promovisan i krenuti da hvata formu.
kakvu formu ima on da hvata i da pocne da trenira kad je povredjen!? Ili smo svi mala deca, pa treba da kao fol okrenemo ledja i kazemo: ma, jok, on se samo zezo sa Dudom. Ako se brate zezao i ako nije povredjen, odma da ga kazne. Sta to znaci, sad sve moze, a do pre mesec dana nije mogao nista...
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
malo mu je bolje sad
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Slana voda mu je prijala.....a cujem da je bio i do Atomske banje sa kevom,na to dodamo da je drzao obloge od kupusa i skoro da je 100% spreman....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Čujem spominje se Jonas Jerebka (Šveđanin, Detroit). Javio mi drugar da je neko pisao na B92. Ima li šta od toga?
Opet nas organizatori zavrnuli za termin. Duda odbio termin u 9 ujutru, i radiće sa momcima u maloj sali trening pred utakmicu. Ima li istine u ovome, zna li ko?
Opet nas organizatori zavrnuli za termin. Duda odbio termin u 9 ujutru, i radiće sa momcima u maloj sali trening pred utakmicu. Ima li istine u ovome, zna li ko?
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
...ili je jednostavno i nije bilo. Hoce li Raduljica sada biti prvi centar u ''slabijim'' mecevima? I da li ce Pekmen igrati ''jace'' NLB meceve? Tipa Olimpija, Zagreb...Sergej ::Povreda je manje vise sanirana. Tako sam cuo.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Jonas je strašan potencijal, ali on je trojka iako je oko 205-207, nešto kao Lučić, nije četvorka, ali može da pokrije pre svega zbog visine i predispozicija. On i Čakarević mogu lepo da se upakuju + Lučić, eto dosta dobre rotacije na 3/4, samo da uz Baneta imate nekog malo "težeg" to bi bilo savršeno. Bane će biti naš najbolji miss match ove sezone
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Zaduzice i FMP pa ce biti veselo.Gde ekipa dodje,pocne raspadPsycho ::Jbte...koliko vlažnih snova
Spustite loptu malo...
Osim toga vi kao da zaboravljate da KKCZ i dalje grca u milionima duga i opet se razbacujete "velikim parama"...
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Ако Ракочевић дође у Звезду мислим да би под хитно морала да се дода још једна реченица у Библију која би гласила:
И ко не вероваше у Звездино васкрснуће - тада поверова!
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Koleman ::...ili je jednostavno i nije bilo. Hoce li Raduljica sada biti prvi centar u ''slabijim'' mecevima? I da li ce Pekmen igrati ''jace'' NLB meceve? Tipa Olimpija, Zagreb...Sergej ::Povreda je manje vise sanirana. Tako sam cuo.
Poznajuci Pekmena, taj ce igrati kolko god moze Znaci i po 40 minuta ako je potrebno.
Sergej- mvp
ZuLuofVozdovac ::Ако Ракочевић дође у Звезду мислим да би под хитно морала да се дода још једна реченица у Библију која би гласила:
e ako ćemo da vaskrsnemo samo zato što će Rakoč potpisati na 2 godine kada ekipa siđe sa Zlatibora... a sa njim će biti zajedno predstavljena i jedna NBA petica koja će igrati do kraja lock out-a, da ga 'bem
Zulu, kakva je tu situacija, ti pratiš, jel ima šanse da se ove godine ne igra NBA
Golub ne zateže oko kinte, tu je sve dogovoreno, nego oko dužine, mi hoćemo na 2 sezone,on na jednu...
Stranci se još mere, oči ispadaju od CD-ova ljudima iz stručnog stožera, možda dođe samo trojka, ako se vidi da Aškraba može da igra prvu četvorku, i tu još nije rešeno.
P.S voleo bih da ne širite ovo za Darka i Igora, znaće se javno za par dana, pošto je sada malo Čova u gužvi oko sklapanja UO, biraju se ljudi, pošto se za mesto u UO plaća. Sve će biti jasnije oko pojačanja kada se siđe sa planine i Pešić precrta par igrača.
Nolle- mvp
Nolle ::Zulu, kakva je tu situacija, ti pratiš, jel ima šanse da se ove godine ne igra NBA
Да се неће играти, то не бих рекао, не сећам се да се икад десило да пропадне цел сезона... Ја само могу да изнесем моје мишљење, тј неку врсту прогнозе коју се до сада нисам усуђивао да дам. НБА лига има енормне приходе од мечева који се играју на дан и неколико дана после катаоличког Божића. То су стотине милиона долара за један дан, тамо се организује тендер за ТВ права на девет најважнијих мечева за три дана Божића (сваки меч се самостално продаје)! Да не причам о улазницама, дресовима, кокицама и пилећим ногицама. Нисам сигуран да је ико спреман да доводи у питање тај новац. Е сад ако хоћеш да ти лига крене до тада, мораш да потпишеш колективни уговор бар 10 данараније. До кад ће трајати локаут дакле не знам, можда се заврши сутра, али моје очекивање је да то буде најкасније до 10. или у неком лудилу до 15. децембра...
ZuLuofVozdovac- mvp
Znaci da gledamo kraj lock-outa recimo 25. decembra? To su ti Ameri...
Koleman- mvp
Zulu je bas fino objasnio kako tamo stvari funkcionisu
Sergej- mvp
Ја бих рекао 10-15 децембра најкасније, јер кад се потпише нови колективни уговор, играчи сутрадан морају да буду у својим клубовима. Биће тада да би играчи стигли да се врате у Америку, мало тренирају и одиграју пар утакмица пре 25. децембра.
Погледај мало какве уговоре потписују најбољи НБА играчи. Кинеска лига забранила је својим клубовима а потписују уговоре у којима постоји клаузула да НБА играч може да оде кад се заврши локаут. Али клубови су се досетили па ће потписивати уговоре на месец-два са највећим НБА звездама а такви уговори неће имати клаузулу о изласку. Ево Коби је одбио 5.5 милиона од Бешикташа за пола сезоне, јер зна да неће остати толико, радије ће у Кину за милион ипо месечно. Зараде играчима који дођу у неки клуб а имају клаузулу о изласку исплаћиваће се тек од октобра, да се не би десило да су плаћени да тренирају и ако се локаут заврши пре почетка сезоне оду без одиграног меча а узели су кинту...
Нека Сергеј напише како је са Пековићем, да ли ће нпр добити паре за боравак на припремама ако оде пре почетка сезоне? За њега би то можда било и логично јер је одбио много веће паре, али за већину играча у осталим европским клубовима знам да ће бити плаћени тек од октобра.
Зато ове највеће звазде и потписују те месечне уговоре са Кинезима знају да ће локаут украсти максимално октобар и новембар од НБА сезоне (можда ту и прву недељу децембра али те ситнице од дан-два могу да значе једино нпр Партизану да Пековић одигра ''још један мечу Евролиги'' иначе глобално неће то имати неки већи значај)
И да поновим ја сам рекао - моје очекивање је да буде максимално до тада, не искључујем ни и да се сутра договоре....
Погледај мало какве уговоре потписују најбољи НБА играчи. Кинеска лига забранила је својим клубовима а потписују уговоре у којима постоји клаузула да НБА играч може да оде кад се заврши локаут. Али клубови су се досетили па ће потписивати уговоре на месец-два са највећим НБА звездама а такви уговори неће имати клаузулу о изласку. Ево Коби је одбио 5.5 милиона од Бешикташа за пола сезоне, јер зна да неће остати толико, радије ће у Кину за милион ипо месечно. Зараде играчима који дођу у неки клуб а имају клаузулу о изласку исплаћиваће се тек од октобра, да се не би десило да су плаћени да тренирају и ако се локаут заврши пре почетка сезоне оду без одиграног меча а узели су кинту...
Нека Сергеј напише како је са Пековићем, да ли ће нпр добити паре за боравак на припремама ако оде пре почетка сезоне? За њега би то можда било и логично јер је одбио много веће паре, али за већину играча у осталим европским клубовима знам да ће бити плаћени тек од октобра.
Зато ове највеће звазде и потписују те месечне уговоре са Кинезима знају да ће локаут украсти максимално октобар и новембар од НБА сезоне (можда ту и прву недељу децембра али те ситнице од дан-два могу да значе једино нпр Партизану да Пековић одигра ''још један мечу Евролиги'' иначе глобално неће то имати неки већи значај)
И да поновим ја сам рекао - моје очекивање је да буде максимално до тада, не искључујем ни и да се сутра договоре....
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja ocekujem kraj lokauta najdalje za mesec dana... Videcemo da li sam u pravu
Marko- prva petorka
Zulu nadam se da ce tvoji naredni postovi biti maksimalne duzine ova 2 poslednja posta.Sve lepo pises i objasnjavas(iako se ne slazem sa dosta stvari o kojima pricas) ali predugacki su ti postovi.Dobronamerna kritika
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Marko ::Ja ocekujem kraj lokauta najdalje za mesec dana... Videcemo da li sam u pravu
Моја прогноза покрива твоју, само сам им ја дао још месец дана ''форе''. Твоја је храбрија.
Sensui, важи трудићу се (осим у теми НБА тамо форсирамо нашироко писање), приметио си да мени дужина поста зависи од тога колико пиздим, како ми расте притисак, тако расте и дужина поста
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Marko ::Ja ocekujem kraj lokauta najdalje za mesec dana... Videcemo da li sam u pravu
Моја прогноза покрива твоју, само сам им ја дао још месец дана ''форе''. Твоја је храбрија.
Sensui, важи трудићу се (осим у теми НБА тамо форсирамо нашироко писање), приметио си да мени дужина поста зависи од тога колико пиздим, како ми расте притисак, тако расте и дужина поста
Onda sudeci po nekim postovima srce ti je bilo blizu shoka.Cuvaj zdravlje
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Joj, prognozeri...
Poslednji lock out koji je bio 10+ godina je sezonu sveo na mizernih 27 utakmica, iako su i tada bili problemi sa zaradama, a ne verujem ni da se nisu drale TV stanice oko bozicnog basketa. Prosto, sve se vrti oko plata igracima i njih apsolutno ne zanimaju ovakve stvari, samo licna primanja.
Ono sto hocu da kazem je da je bezveze procenjivati koliko ce trajati lock out, jer je verovatnoca da ce uleteti neki proizvoljan datum zapravo najveca.
P.S. Nadam se da ce potrajati dovoljno da nam Pekovic obezbedi TOP16 ove godine . Ali to su samo moje dobre zelje .
Poslednji lock out koji je bio 10+ godina je sezonu sveo na mizernih 27 utakmica, iako su i tada bili problemi sa zaradama, a ne verujem ni da se nisu drale TV stanice oko bozicnog basketa. Prosto, sve se vrti oko plata igracima i njih apsolutno ne zanimaju ovakve stvari, samo licna primanja.
Ono sto hocu da kazem je da je bezveze procenjivati koliko ce trajati lock out, jer je verovatnoca da ce uleteti neki proizvoljan datum zapravo najveca.
P.S. Nadam se da ce potrajati dovoljno da nam Pekovic obezbedi TOP16 ove godine . Ali to su samo moje dobre zelje .
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Видећемо, Ноле је питао, ја сам само написао личну прогнозу, коју сам до сада чувао за себе, па сам чисто хтео да чујем шта други мисле... Не тврдим ја да ће бити баш тако, само кажем које су за мене важне кординате: велики кеш и понашање неких играча које наводи да су им очекивања да траје до тада... Сумњам да ће трајати дуже али лепо рекох - не негирам такву могућност...
А ако прође Божић, е онда није искључено да се продужи и надаље, па да се на крају одигра само тридесетак мечева... Само кажем, мени та прогноза није реална, неће се тако лако бацити паре од Нове године, Божића, поклона... Друго, немој да заборавиш да се прошли пут дигао и унутарсиндикални спор кад су Џордан и Јуинг покушали да смене вођство синдиката играча па је то значајно продужило преговоре....
10-15 децембар, моја процена
А поштујем све што други кажу наравно, попут Маркове прогнозе да ће трајати још краће, то је много реалније него да траје дуже.
А ако прође Божић, е онда није искључено да се продужи и надаље, па да се на крају одигра само тридесетак мечева... Само кажем, мени та прогноза није реална, неће се тако лако бацити паре од Нове године, Божића, поклона... Друго, немој да заборавиш да се прошли пут дигао и унутарсиндикални спор кад су Џордан и Јуинг покушали да смене вођство синдиката играча па је то значајно продужило преговоре....
10-15 децембар, моја процена
А поштујем све што други кажу наравно, попут Маркове прогнозе да ће трајати још краће, то је много реалније него да траје дуже.
ZuLuofVozdovac- mvp
Moje misljenje je da ce se uzeti neki specijalan datum za ponovni pocetak. Ne verujem da ce to biti pre decembra. Realno, dobro ovo dodje za popularizaciju NBA u Evropi i Kini...
Koleman- mvp
1999. godine sezona je startovala tek pocetkom februara. Tada su ekipe odigrale 50 meceva u regularnom delu. Naravno nije se igrao ni All Star mec.
Ako sezona startuje recimo sredinom decembra koliko utakmica ce se odigrati u regularnom delu sezone?
I da li ce biti odrzan All Star vikend (pretpostavljam da hoce jer je predvidjen tek za kraj febuara)?
Ako sezona startuje recimo sredinom decembra koliko utakmica ce se odigrati u regularnom delu sezone?
I da li ce biti odrzan All Star vikend (pretpostavljam da hoce jer je predvidjen tek za kraj febuara)?
Ray Allen- prva petorka
pih a ja mislio gledaćemo duele Miličić - Peković celu sezonu trebao bi nam jedan Miličić za domaće prvenstvo da Jovčiću, Vojinoviću i kompaniji malo
https://www.youtube.com/watch?v=jaKk8vBiCPw
pa im ni Kristijan Golubović koji sedi pored Marcosa u prvom redu ne bi pomogao hahhahhahhahhahha
morao sam, bez ljutnje
https://www.youtube.com/watch?v=jaKk8vBiCPw
pa im ni Kristijan Golubović koji sedi pored Marcosa u prvom redu ne bi pomogao hahhahhahhahhahha
morao sam, bez ljutnje
Nolle- mvp
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5