Samo za članove 2
+47
Gale
mlekadzija
NenadBG
slobokv83
vlada
srb
familija
Geograf
Marija
Novica-Ubica
superhik
wolfvaga
Nolle
Karadjordje
Tazz
Mihael
2bad4u
Naissus
Ray Allen
Sensui
Zemljoradnik
Marko
Imperator
Anti-RTS
Talicni Tom
bigZ
markoo
XXL
Everton
Psycho
drexler
lazarminator
Danny Trejo
Markos
sarajlija
ZuLuofVozdovac
blagoje
Koleman
Dule Kecman
Djole
Junglezburn
Gencha
fizicar
dane
Macijauskas
Sergej
Bodi Bond
51 posters
Strana 38 od 40
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Samo za članove 2
evo ovde da ostavim, da jablan ne pomisli da je brat hido hakovao forum i destabilizuje pred vaznu utakmicu
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
Bodi Bond ::Jbt, Nolle koja si ti ložana. Aj se malo spusti na zemlju. Dovodite igrača koji nije video teren godinama, a pišeš ko da dolazi MJ lično. Šta se ložiš svake godine koji moj, a onda na pola sezone ućutiš.
Људи, није уреду. Позната је ствар да је време наше екстазе почетак сезоне, са нагласком на предсезону и евентуално првих пар кола, а крај сезоне је резервисан за вас. Дакле није лепо да нам и то ускраћујете јер кад ћемо ми ода да се радујемо, ложимо и претимо?
Дакле, за мене је Звезда идаље најјача, бар док не почне да се игра неко такмичење! Ево, већ смо почели да сејемо страх по Златибору, ускоро нам ни тимови са Дивчибара и Јахорине неће бити равни...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Marko jel si ti nešto rekao Šargi, piše na kkcz kako priču o titulama i jakim pojačanjima guraju Dragan Ristić i Žika... realno, da nema njih dvojice mi ne bi imali budžet i ne bi tražili nikakva pojačanja,i Čović ne bi mogao da dovede Pešića ma koliko veliki prijatelji bili.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Sezonka za tribine 120 eura.
Jebem vam mater!
Jebem vam mater!
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Pa dobro, prošle godine je bila 100, nije to skupo...
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
A pre dve ili mozda ipak tri sezone bila 50 evra. I posle Nole kaze da nismo veliki klub.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Umesto što psuješ na temi koja nije za to, prijavi se za basket sutra.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
12000 za minimum 27 besplatnih utakmica(vrlo verovatno i preko 30) to je 400 din po utakmici. Vi procenite da li je mnogo. Za mene nije.
Edit:
Besplatnih-bez doplate. Lose sam se izrazio.
Edit:
Besplatnih-bez doplate. Lose sam se izrazio.
Poslednji izmenio Koleman dana Pon 12 Sep 2011 - 9:00, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
blagoje ::A pre dve ili mozda ipak tri sezone bila 50 evra. I posle Nole kaze da nismo veliki klub.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Čini mi se da je neko već računao (Psiho, blagoje, nisam siguran), i ispada da se ne isplati čak i da ideš na sve tekme... Je l' tako beše?Koleman ::12000 za minimum 27 besplatnih utakmica(vrlo verovatno i preko 30) to je 400 din po utakmici. Vi procenite da li je mnogo. Za mene nije.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Pa isplati se zbog Evrolige, naravno ako prodjemo u drugi krug...
Mihael- mvp
Godina : 37
Tako je...finansijski se ne isplati, ili je jedva na granici (sve sa drugim krugom).
Sa druge strane sezonska obezbedjuje siguran ulaz na EL (za ostala takmicenja nema frke), a to vec kosta zivaca.
Doduse, da bi imao ok mesto moram da dodjem sat i po pre pocetka meca.
Sa druge strane sezonska obezbedjuje siguran ulaz na EL (za ostala takmicenja nema frke), a to vec kosta zivaca.
Doduse, da bi imao ok mesto moram da dodjem sat i po pre pocetka meca.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Zemljoradnik ::Umesto što psuješ na temi koja nije za to, prijavi se za basket sutra.
Ne mogu druze jos par nedelja, tetive ramena koje sam sjebao mi nisu dobro zarasle...i popusio sam novu pauzu.
Imperator- šesti igrač
Skupo je ljudi nema lazi nema prevare. Jednostavno u klubu su tako procenili. Videcemo reakciju navijaca. Mada ne sumnjam da ce sve otici.
Sergej- mvp
Uz svo postovanje buraz prema tebi.........pa sta ako je bila 100 eura bila prosle godine? Pa nije evro devalvirao, a dinar ojacao.Anti-RTS ::Pa dobro, prošle godine je bila 100, nije to skupo...
Ali da ne bude pausalnih ocena, mozemo da ocenimo lako koliko je povoljna:
1. NLB kosta 200 kinti po tekmi, puta 11 domacinstava = 2200 rsd;
2. NLB F4 je totalno virtuelan jer ce se igrati u Izraleu i njega necu racunati u trosak.
3. KLS kosta 200 kinti po tekmi, puta 7 domacinstava = 1400 rsd;
4. Kup nece organizovati Partizan i njega necu racunati u trosak;
5. KLS playoff 200 kinti po tekmi, puta 4 do 5 domacinstava = 1000 rsd;
5. Prvi krug Evrolige 500 kinti po tekmi, puta 5 domacinstava = 2500 rsd;
6. Drugi krug Evrolige 1000 kinti po tekmi, puta 3 domacinstva = 3000 rsd;
Na totalu sa drugim krugom evrolige (ako do njega dodjemo) sve izadje 10100 rsd.
Na totalu bez drugog kruga evrolige sve izadje 7100 rsd.
Meni je jasno da pare od Jana nisu legle, ali burazeru mnogo je za nas standard. Poenta sezonke je da kupis odjednom karte za sve domace tekme sa popustom (bar tako sezonska karta funkcionise u vecini slucazjeva), a taj popust ne vidim ovde. Ostajem pri svoje...jebem vam mater!
Poslednji izmenio Imperator dana Pon 12 Sep 2011 - 9:35, izmenjeno ukupno 1 puta
Imperator- šesti igrač
Jbg, ti si se to pošteno sredio... Ja se sve mučim sa nekim malim povredama, nikako muški da se povredim.Imperator ::Ne mogu druze jos par nedelja, tetive ramena koje sam sjebao mi nisu dobro zarasle...i popusio sam novu pauzu.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Skupo jbg, al moraju da se plate NBA pojacanja
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Сезонска за Маракану кошта 1300 динара. За те паре, гледаш Вентспилс за који је карта била 400 динара, Рен за који је била 600, дерби за који је карта 500 и већ си је отплатио (чак има и 200 кинти преко), а имаш још 14 текми домаћег првенства и евентуално неки меч у купу (а прошле сезоне је то био дерби) да одгледаш за џабе... Прошле године је сезонска коштала 1000 динара а са њоме је могло да се уђе и на кошарку (уз мало натезања).
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
bigZ ::Skupo jbg, al moraju da se plate NBA pojacanja
Ulazak u prepun Pionir i gledanje kako Partizan pobedjuje neki tim koji ima visestruko veci budzet,gledanje kako se svih 12 igraca bori za svaku loptu i daje svojih 100% na svakoj utakmici... neprocenljivo!
Markos- prva petorka
Mislim i da ce cena karte za pojedinacne utakmice poskupeti.
Psycho- prva petorka
Svi večeras imate priliku da slavite jednog Novaka....ja dva!
Pred početak Wimbledon-a žena i ja smo se zezali oko imena bebe i napravili dogovor da ako Nole dobije turnir sinu damo ime Novak. Pošto je Nole ispunio svoj deo "pogodbe", rešili smo da i mi ispoštujemo svoj. To je odlučeno odmah posle pobedonosnog poena.
Da nismo pogrešili jasno je iz noćašnje simbolike.
Nole je osvojio još jedan grand slam, a mi dobili prvenca - Novaka, šampiona!
Pozdrav od ponosnog ćaleta!
Pred početak Wimbledon-a žena i ja smo se zezali oko imena bebe i napravili dogovor da ako Nole dobije turnir sinu damo ime Novak. Pošto je Nole ispunio svoj deo "pogodbe", rešili smo da i mi ispoštujemo svoj. To je odlučeno odmah posle pobedonosnog poena.
Psycho- prva petorka
Zemljoradnik ::Jbg, ti si se to pošteno sredio... Ja se sve mučim sa nekim malim povredama, nikako muški da se povredim.Imperator ::Ne mogu druze jos par nedelja, tetive ramena koje sam sjebao mi nisu dobro zarasle...i popusio sam novu pauzu.
Evo prijaviću se za sledeći basket, i nemaš frke, biće ko da te MUŠKI povredi, možda i jače od toga... Ali prvi pik, da mu nanesem teške telesne povrede (u žaru borbe) je Zulu...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Cestitam! Neka je sa srecom i neka bude bar isti ovakav pobednikPsycho ::Svi večeras imate priliku da slavite jednog Novaka....ja dva!
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Psycho ::Svi večeras imate priliku da slavite jednog Novaka....ja dva!
Svaka čast šampione. Nek je živ i zdrav i uspešan na imenjaka!
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Cestitam druze i nek je sa srecom!!!Psycho ::Svi večeras imate priliku da slavite jednog Novaka....ja dva!
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Strana 38 od 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Samo za članove 3
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» Samo za članove 1
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 4