Španska ACB liga 2010/2011
+36
markoo
ZuLuofVozdovac
Koleman
Gencha
dane
bigZ
fizicar
Talicni Tom
Novica-Ubica
Maja
Manu
lakovic.
KKP
Dule Kecman
2bad4u
Tazz
superhik
TheGodfather
mlekadzija
Everton
drexler
Geograf
wolfvaga
Macijauskas
Nolle
expert
Grobi
Mickey
Ray Allen
Zemljoradnik
Zoro
Markos
mikoni
Mihael
Junglezburn
Bodi Bond
40 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 12 od 14
Strana 12 od 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Španska ACB liga 2010/2011
Uroš Luković je iz Torlaka prešao u juniore FMP-a, gde je (čini mi se) odigrao jednu sezonu, da bi prošlu igrao za Radnički Basket.
Mislim da je kod juniora i mladih košarkaša, najteže proceniti perspektivu visokih igrača. U. Luković za svoju visinu, ima solidnu brzinu i pokretljivost, ali imajući u vidu njegove godine, ne bih rekao da je to dovoljno za razvoj u dobrog centra. Igrajući KLS za Radnički B. na poziciji petice je bio korektan, nikad dominantan iako je igrao protiv timova koji su po pravilu bili slabi na ovoj poziciji. Karakteristike u napadu: leđna tehnika slaba, poene postizao po pravilu posle pasa nižih igrača nakon probijanja u reket, ili nakon skoka u napadu. U odbrani, nestabilan skok sa problematičnom koordinacijom pokreta zbog čega je često pravio nepotrebne lične greške. Zbog slabog i nestalnog šuta, nije u poziciji da igra i van reketa.
Mislim da ovaj potpis nije rezultat njegovih dobrih igara i njegove realne perspektive u ACB, već pokušaj oca (i možda menadžera), da ovakvim potpisom dobije u svom CV-u respektabilniju referencu, koja će nakon nekog vremena, obezbediti korektne ugovore u slabijim ligama.
P.S.
Kad već pišem o Lukovićima, podsetiću na Uroševog mlađeg brata, koji igra u Mega Vizuri, koji je jedan od najinteresantnijih mladih igrača na poziciji trojke u Srbiji.
Mislim da je kod juniora i mladih košarkaša, najteže proceniti perspektivu visokih igrača. U. Luković za svoju visinu, ima solidnu brzinu i pokretljivost, ali imajući u vidu njegove godine, ne bih rekao da je to dovoljno za razvoj u dobrog centra. Igrajući KLS za Radnički B. na poziciji petice je bio korektan, nikad dominantan iako je igrao protiv timova koji su po pravilu bili slabi na ovoj poziciji. Karakteristike u napadu: leđna tehnika slaba, poene postizao po pravilu posle pasa nižih igrača nakon probijanja u reket, ili nakon skoka u napadu. U odbrani, nestabilan skok sa problematičnom koordinacijom pokreta zbog čega je često pravio nepotrebne lične greške. Zbog slabog i nestalnog šuta, nije u poziciji da igra i van reketa.
Mislim da ovaj potpis nije rezultat njegovih dobrih igara i njegove realne perspektive u ACB, već pokušaj oca (i možda menadžera), da ovakvim potpisom dobije u svom CV-u respektabilniju referencu, koja će nakon nekog vremena, obezbediti korektne ugovore u slabijim ligama.
P.S.
Kad već pišem o Lukovićima, podsetiću na Uroševog mlađeg brata, koji igra u Mega Vizuri, koji je jedan od najinteresantnijih mladih igrača na poziciji trojke u Srbiji.
Zoro- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Čini mi se da je Ljubisav Luković preminuo??? Ili griješim.
Pišem to zato što se pomenu da ga tata gura.
U svakom slučaju mislim da ima dobrog menadžera jer je bio i na onom Reebok kampu u Italiji i na iznenađenje odigrao odličnu prvu partiju. Kasnije naravno odigrao slabije, tj. u skladu sa renomeom.
A ovaj prelazak u Saragosu me podsjeća na par odlazaka Zvezdinih juniora u isto neki španski nižerazredni klub. Sve mi miriše za neku igru za boraniju. Ovi mora da imaju dobre internate ili smještaj pa kažu hajde nek dođu ne košta nas puno a košarkaši da probaju preko grane kako bilo.
Pišem to zato što se pomenu da ga tata gura.
U svakom slučaju mislim da ima dobrog menadžera jer je bio i na onom Reebok kampu u Italiji i na iznenađenje odigrao odličnu prvu partiju. Kasnije naravno odigrao slabije, tj. u skladu sa renomeom.
A ovaj prelazak u Saragosu me podsjeća na par odlazaka Zvezdinih juniora u isto neki španski nižerazredni klub. Sve mi miriše za neku igru za boraniju. Ovi mora da imaju dobre internate ili smještaj pa kažu hajde nek dođu ne košta nas puno a košarkaši da probaju preko grane kako bilo.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Mislim da gresis. Preminuo je Dragisa Saric, a Lukovic je, mislim, ziv i zdrav.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Nesuđeni plej Partizana dodao je u CV još jedan španski klub. Bojan Popović je potpisao za Alicante do kraja sezone. Pokušaće da pomogne timu da se izvuče od ispadanja iz lige. Nije lako ni tim igračima što se samo seljakaju, verujem da ga neko trgne noću ovaj ne bi bio siguran za kog sada igra. Ne cenim puno kvalitete Popovića, mislim da nije za Partizan i reprezentaciju, ali sam siguran da bi mogao da doprinese kvalitetu mnogih klubova kada bi pokazali malo strpljenja prema ovom čoveku.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=03&dd=14&nav_id=499081
Garbahosa otisao iz Reala u Unikahu. Nadam se da je sledeci koji ide Novica-
Garbahosa otisao iz Reala u Unikahu. Nadam se da je sledeci koji ide Novica-
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Unikaha pobedila Real 1 razlike,u poslednjem minutu produzetka 4 trojke,poslednju trojku pogodio Tee Mc uz zvuk sirene izmedju dva Realova igraca!!! kakva utakmica )))
Markos- prva petorka
negde oko 20 minutai nije lose odigrao...
Markos- prva petorka
Infarkt zavrsnica. Nevidjeno sta je sve uslo u poslednja 2 minuta Garbahosa blokada + trojka Joj sto mi je drago
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Da li to primjećujem tendenciju da se počelo navijati za Garbahosu???
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ne za Garbahosu, vec protiv Reala. Zamrzeo sam taj klub zbog Novice! Nadam se da ce otici sto pre iz Reala.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
HAHAHA kako je promukao ovaj komentator na kraju
Stvarno kakva zavrsnica svaka im cast
I naravno kao i mnogi drugi forumasi pridruzujem se anti-Real Madrid klubu!!
Stvarno kakva zavrsnica svaka im cast
I naravno kao i mnogi drugi forumasi pridruzujem se anti-Real Madrid klubu!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Savan najbolji u pobedi Valensije. 15 poena, 6 skokova i 9 iznuđenih faulova za 19 minuta. Indeks 23.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Real pregovara sa Kerolom iz Gran Kanarije, dobar suter i dobra statistika ove sezone u ACB.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Da li je neko gledao Saragosa - Real? Izuzetno zanimljiva završnica!
Nego, ako je neko gledao da li bi mogao da mi objasni zašto je pred kraj Miso posle one trojke, u sledećem napadu kada je fauliran uz aut liniju, šutirao samo jedno slobodno bacanje?
Nego, ako je neko gledao da li bi mogao da mi objasni zašto je pred kraj Miso posle one trojke, u sledećem napadu kada je fauliran uz aut liniju, šutirao samo jedno slobodno bacanje?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Dragicevic potpisao za Kahu. Debituje vec u cetvrtak. Buducnost bi trebalo da dobije 100000e za obestecenje...
Naissus- prva petorka
Naissus ::Dragicevic potpisao za Kahu. Debituje vec u cetvrtak. Buducnost bi trebalo da dobije 100000e za obestecenje...
Samo? Jbte, pa skuplji Miljenović od njega...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ugovor mu je isticao na kraju sezone. Bolje išta nego ništa.
Bodi Bond- mvp
Upravo, a na ovu nestasicu koja je zahvatila i njih dobro ce im doci...
Naissus- prva petorka
Одгледах друго полувреме Реал - Фуалабрада... Бартон и онај центар Мексиканац нису лоши, оно што сам гледао Томић одличан, Кус очајан, Новица у дубоком каналу...
П.С Приђиони СМРАДИНА !!!
П.С Приђиони СМРАДИНА !!!
Nolle- mvp
http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-lige/vesti/3546-mesina-ponovo-u-realu
Mesina (makar na kratko) prekida trenersku karijeru.
Ne gotivim ga baš mnogo, ali mu se ne može osporiti da je odličan trener.
Šteta za košarku.
Edit:
Možda je čitao Džikijev intervju i shvatio da bi stvarno voleo da trenira KKP, a onda se deprimirao jer KKP ima VJ
PS
Samo je Caja promenila više plejeva od Partizana ove godine
http://www.kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=5952
...ili možda još uvek zaostaje
Mesina (makar na kratko) prekida trenersku karijeru.
Ne gotivim ga baš mnogo, ali mu se ne može osporiti da je odličan trener.
Šteta za košarku.
Edit:
Možda je čitao Džikijev intervju i shvatio da bi stvarno voleo da trenira KKP, a onda se deprimirao jer KKP ima VJ
PS
Samo je Caja promenila više plejeva od Partizana ove godine
http://www.kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=5952
...ili možda još uvek zaostaje
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Bodi, tebi ce ovo da znaci, s obzirom na cinjenicu koliko cenis San Emeteria.
http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-lige/vesti/3605-acb-san-emeterio-mvp-lige
http://www.kosarka24.com/vesti/ostale-lige/vesti/3605-acb-san-emeterio-mvp-lige
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Objavio sam to i ja.
Elem, mislim da je potpuno zasluženo.
Elem, mislim da je potpuno zasluženo.
Bodi Bond- mvp