Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Samo za članove 3
Bodi Bond ::Čantekin je rođen 1990. godine, a kada je promenio prezime promenili su mu i godište. Kao i Iljasovi. Kako se to radi stvarno ne znam i ne znam kako to nije moguće otkriti.
Za ovaj boldovani deo sam znao, gledao sam ga prosle sezone u Megi, cak smo cesto i komentarisali njega na forumu, znam da ga je Vuk cesto spominjao i da smo ga cesto povezivali sa Partizanom. E sad, ovaj drugi deo me je stvarno iznervirao, to je stvarno sramota i za Turski savez ali i za sve koji to odobravaju. Ajde neka Partizan stavi da je Lucic 94 godiste, taman da ga prodamo za 2-3 miliona... Ponavljam, sramota i za to neko treba da odgovara...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Jel postoji neka mogucnost da se Raduljica potpise na duzi period, stvarno bi bila steta da ga vratimo u zivot a da se on posle vrati u Efes. Vidim da decko i veceras rastura?
Inace, izgubili smo od Dinama 81-76... Po onim slikama koje sam video ( jel videa prakticno i nema ), Raduljica odlican, Ejsi moze bolje, Miljenovica nazalost ne videh...
Inace, izgubili smo od Dinama 81-76... Po onim slikama koje sam video ( jel videa prakticno i nema ), Raduljica odlican, Ejsi moze bolje, Miljenovica nazalost ne videh...
Mihael- mvp
Koliko su nam puta svirali faul u napadu + tehnicke i koliko smo zbirno imali izgubljenih lopti ? Ko naleti na ove podatke, neka napise..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Mislim da smo imali 4-5 ( 3 sigurno ) faulova u napadu, cini mi se 3 tehnicke greske ( 2 sigurno ) a izgubljenih oko 15...
Mihael- mvp
Opcija na 4 je Pop Mensa Bonsu ! Ovo odavde sa foruma ne bi trebalo da izadje nikako.
Sergej- mvp
I Bonsu bi bio odlicna opcija ali pod uslovom da se podredi timu, uvek mi se cinilo da on moze mnogo vise ali da bas nesto nije privrzen timu...
Mihael- mvp
negda sam procitao za njega kao mogucu opciju , samo ne znam gde, totalno mi je stao mozak, posle ovih partija Raduljice i ako ovako nastavi nema sanse da ga zadrzimo, jedina varijanta da udjemo u dil sa nekom bankom i podignemo kredit, ali i to je prevelika kocka za nas klub
Everton- prva petorka
Godina : 36
O Raduljicinim igrama ne treba suditi nakon par pripremnih utakmica.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ako nista Pop Mensa Bonsu kuca bolje od Gista
Markos- prva petorka
Markos ::Ako nista Pop Mensa Bonsu kuca bolje od Gista
Slični su oni. Meni bi se više dopalo da stigne neka četvorka slična Robertsu, ali ok.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Nolle ::Večeras treba da se vidim sa drugarom, i napokon da pitam oko KK šta se dešava, sponzori (mada sam to već pisao na nekoj od predhodnih strana), pojačanja, itd... ako stignem napisaću nešto večeras, ako ne, pročitaće Zvezdaši ujutru.
guzicu sam saznao
samo za prugaste dresove i da će Mitić da bude gen sponzor 90%
oko igrača niko ništa ne sme da priča, inače ide na raport kod Ćokija
EDIT
i biće još sastanaka oko bojkota...
Ukratko, Delije i dalje žele da bojkotuju Jadransku, Ćoki ih nagovara da ne bojkotuju, ako će to da rade, neka rade dogodine, jer će ionako klub u sezonama koje slede uz pomoć Đilasa da se bore za domaću ligu. U ovoj sezoni nam je potrebna buka i galama, tj domaći teren, zbog kvalifikacija za EL.
Nolle- mvp
Ja bih vise voleo MkRobertsa, on mi je vise timski igrac, mada, nebi imao nista protiv ni Bonsua... Mada, ja bih bio prezadovoljan i sa Selden Wilijamsom, odbrana bi nam bila sjajna...
Mihael- mvp
Искрено ја бих волео да Звезда преотме овог Мекробетса... Па да их после у случају добрих играра истог мало подјебавамо као у случају Ибрахима Гаја - а није вам ваљао...
Код нас се помињао Трој Марфи, које је опет потрошач лопти као и Морисон, Недовић, евентуално Рачкоч (Марко је причао да им треба 3 лопте). Дакле мислим да нама треба играч попут Мекробертса да појача одбрану и буде добар у скоку.
За Партизан већ нисам сигуран, они имају доста сировине, њима треба убица. А под појмом ''убица'' се подразумева нешто као Амаре... Е сад наћи лајт варијанту коју је могуће платити... Колико се сећам у неком контексту је помињан Карл Лонди? Е он је убица (мада опет не можете да га платите...). Рецимо Luc Mbah a Moute је убица а њега можете да платите.
Код нас се помињао Трој Марфи, које је опет потрошач лопти као и Морисон, Недовић, евентуално Рачкоч (Марко је причао да им треба 3 лопте). Дакле мислим да нама треба играч попут Мекробертса да појача одбрану и буде добар у скоку.
За Партизан већ нисам сигуран, они имају доста сировине, њима треба убица. А под појмом ''убица'' се подразумева нешто као Амаре... Е сад наћи лајт варијанту коју је могуће платити... Колико се сећам у неком контексту је помињан Карл Лонди? Е он је убица (мада опет не можете да га платите...). Рецимо Luc Mbah a Moute је убица а њега можете да платите.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Izgleda da Mc Robersts nece u Evropu za male pare , tj. trazi bas dobru cifru. Njega u Evropi predstavlja Vlada Dragutinovic koji je agent njegove menadzerske agencije , tako da nema sanse da ga "preotmete" , doduse ni para tih jer trazi preko 400k $ za sezonu.
Sergej- mvp
"Trenutno nemam angažman, ali selektor odlično zna da sam odbio do sada tri evroligaške ekipe, tri jako kvalitetna tima, od kojih je jedan učesnik fajnal-fora prošle godine, čekajući ponudu koja bi meni odgovarala u igračkom smislu, jer želim da napadnem Evroligu. Taj trofej mi jedini nedostaje u karijeri, želja mi je da ga osvojim. Možda preterujem, možda nekim igračima to nije bitno, ali meni jeste. "
Lepo ja pre 10 dana kazem da Rakoc nece u Zvezdu.....
Lepo ja pre 10 dana kazem da Rakoc nece u Zvezdu.....
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Meni se uopste ne dopada taj Mensa Bonsu... gde god da je igrao u Evropi, nije izgurao celu godinu u toj ekipi... svi su ga dovodili na 3-4 meseca... obican fizikalac po meni, ali nadam se da gresim...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Meni je cak McRoberts onda i bolje resenje.. Ko zna ko ce na kraju biti konacan izbor..
Dule Kecman- mvp
mensu bonsa je odlican igrac,samo je za nase klubove preskup.ja ne vidim ni teoretske sanse da on igra ispod npr 450-500k $
NenadBG- šesti igrač
Pops jeste strašan igrač, apgrejdovana verzija Gista, još skočniji i još eksplozivniji, brži... Mada, mislim da nema tako dobar šut za 3 kao Gist
drexler- mvp
Pa navodno Partizan ce i ponuditi 400k za cetvorku...
Djole- prva petorka
koliko znam roberts je i vise od 400k dobijao,a vidim sada svi ocekuju vanzemaljca za te pare...
a 450-500k sam rekao kao neki cini mi se minimum minimuma ispod kog nema sanse da igra.
meni jedino nije jasno sto se taj covek zajebava po nba ligi,nigde ne igra,cak ne ulazi ni svaku utakmicu,nego odigra npr po 10-15utakmica godisnje.a u evropi bi igrao mislim za iste pare u vrhunskim ekipama,i imao znacajnu ulogu...ali dobro svako bira svoj put...
a 450-500k sam rekao kao neki cini mi se minimum minimuma ispod kog nema sanse da igra.
meni jedino nije jasno sto se taj covek zajebava po nba ligi,nigde ne igra,cak ne ulazi ni svaku utakmicu,nego odigra npr po 10-15utakmica godisnje.a u evropi bi igrao mislim za iste pare u vrhunskim ekipama,i imao znacajnu ulogu...ali dobro svako bira svoj put...
NenadBG- šesti igrač
Mislim da nema teorije da je toliko para dobijao Roberts. Meni bi Mensa bio logicniji u fazonu Lazmi. Nekada se spusti na 5, da igra brza petorka, nekada 4. Ovako sa strasnim 5-icama ocekivao sam poentera.NenadBG ::koliko znam roberts je i vise od 400k dobijao,a vidim sada svi ocekuju vanzemaljca za te pare...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
roberts je dobijao valjda u partizanu oko 450-500k $,znaci npr oko 300-350k eura...
NenadBG- šesti igrač
Pre ce biti da je igrao za 250-300k evra.
Dule Kecman- mvp
Mekejleb je igrao za 250k cini mi se... ne verujem da je Roberts igrao za vise... kontam da su obojica dobijali iste pare...
Djole- prva petorka
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4