Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 3 od 40
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Samo za članove 3
Popovića nisam duže vreme gledao, ali nisam siguran da kvalitetom pokriva ambicije Nolletove Zvezde (on ponajviše zaluta u sanjarenju).
Voleo bih da vam dođe Rakočević! Sličan igrač kao Nedović, i cenim da bi ovaj mali imao štošta da nauči... Uz Pešića i Rakočevića, Nedović može i mora da eksplodira, bar u napadačkom smislu. Odbrana dobrano zavisi od voljnog momenta, pa kontam da bi i taj segmenat bio kud i kamo prisutniji, jer se sadašnja Zvezda poprilično razlikuje od prošlogodišnjih "raspalih Zvezda"...
Voleo bih da vam dođe Rakočević! Sličan igrač kao Nedović, i cenim da bi ovaj mali imao štošta da nauči... Uz Pešića i Rakočevića, Nedović može i mora da eksplodira, bar u napadačkom smislu. Odbrana dobrano zavisi od voljnog momenta, pa kontam da bi i taj segmenat bio kud i kamo prisutniji, jer se sadašnja Zvezda poprilično razlikuje od prošlogodišnjih "raspalih Zvezda"...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Ima ogromna razlika izmedju Igora i Nedovica. Igor je najbolji suter Evrope dugo godina, Nedovicu je najverovatnije to najslabiji element napada. Sa druge strane Nedovic ima bolesne fizicke predispozicije, jedne od najboljih u Evropi. U svom uzrastu sigurno najbolje. Igoru tu nije jaca strana.
Volim da se podsetim ovog klipa:
Voleo bih da znam koji je ovo Turcin. Meni lici na Kantera Mislim da je ovo to prvenstvo. Tada je Nedovic imao 18 a Kanter 17 ali je ocigledno sa velikim uspehom igrao za ove:
Volim da se podsetim ovog klipa:
Voleo bih da znam koji je ovo Turcin. Meni lici na Kantera Mislim da je ovo to prvenstvo. Tada je Nedovic imao 18 a Kanter 17 ali je ocigledno sa velikim uspehom igrao za ove:
A i ovo valja videti:Kanter was named the Most Valuable Player in the 2009 FIBA Europe Under-18 Championship, averaging 18.6 points and 16.4 rebounds while leading Turkey's junior national team to the bronze medal
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Turcin na prvom klipu preko kojeg je zakucao Nedovic bio je Furkan Aldemir.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
ne znam koliko god svi hvalili Nedovića, mišljenja sam da neće ni do reprezentacije doći...
Cvele je veći talenat...
Cvele je veći talenat...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
a da vi malo batalite Noleta ?
Ja sam na početku rekao
NLB - što viši plasman
domaće prvenstvo - finale
kup - finale
i borba za kvalifikacije za EL
nigde nisam spominjao titule, itd... ne trpajte mi reči u usta, i nešto što nisam rekao. Evropsku Zvezdu nisam JA spomenuo nego jedan navijač Partizana na forumu, mislim fizičar. Pa šta ako će doći 4 nova igrača ??? Nisu došli Kobe, James, Garnett i Boozer pa da se juri instant rezultat, nego će doći Rakočević da pomogne mlađima, i odigra kada treba (on sigurno neće igrati KLS protiv Tamiša, Crnokosa i NLB protiv Laškog, Heliosa, itd...), Morrison koji treba da oživi svoju karijeru i centar od 32 leta sa dosta iskustva + četvorka koja će možda biti uz Igora i najkvalitetniji igrač u rosteru. Pravi se tim, pravi se nešto za budućnost, ne nešto za odmah i sad, i ekipa nema takav pritisak, imaju samo jedan pritisak,da svaku utakmicu odigraju sa 101% pred punim Pionirom, ako to bude dovoljno za neki od tri trofeja SUPER, ako ne, bar pravimo jezgro ekipe za naredne 2-3, možda i više sezona.
Da li vi mislite da roster sastavljen od nekoliko talentovanih igrača, nekoliko proseka može da osvoji neki trofej ove sezone, taj pritisak se stvara samo u nečijim glavama, da Zvezda nešto juri ove sezone, Zvezda juri ove sezone da izbaci Cveleta, Nedovića, Milutinovića i Subotića, da Čović ima dobru sezonu jer će biti prvi plej, da Vuk, Pop, Mile i nadamo se Igor iskustvom daju svoj doprinos u nekim bitnijim utakmicama. Da igrači poput Vasića, Lazića, Radetića i Nikolića shvate njihov zadatak u ekipi, i da Morrison i nadamo se još jedan stranac na poziciji 4, ne igra za svoju statistiku, nego za ekipu i za tribine koje će biti pune na svakoj utakmici. E ekipa ima takvu vrstu pritiska, da svaku utakmicu odigra što bolje. Ja nigde ne letim, i pisao sam već u temi ventil: "Mi da bi u naredne 2 sezone uzeli titulu odnosno bili bolji od KKP moramo da imamo ekipu koja je 20 razlike bolja od KKP" iz raznoraznih razloga ! Tako da ja ne očekujem NIJEDAN trofej ove godine, i ne stavljajte mi reči u usta jer to ne volim. Da se juri rezultat sigurno ne bi došao rekovalescent poput Morrisona kao mačka u džaku, i ne bi došao Pop umesto Goluba koji je bio planiran. Golub je vrsta centra sa kojim možeš da napadneš tri trofeja (ironija). U prevodu Grobari mnogo nameću neko svoje mišljenje, i vole da vade iz konteksta. Ja samo znam da ćete u svakom derbiju VI ove sezone ulaziti kao favoriti, a da će ova ekipa Zvezde biti svaki put napaljena da vas dobije, da li će to biti dovoljno za neki trofej, ja mislim da NE, ali videćemo.
Ja sam na početku rekao
NLB - što viši plasman
domaće prvenstvo - finale
kup - finale
i borba za kvalifikacije za EL
nigde nisam spominjao titule, itd... ne trpajte mi reči u usta, i nešto što nisam rekao. Evropsku Zvezdu nisam JA spomenuo nego jedan navijač Partizana na forumu, mislim fizičar. Pa šta ako će doći 4 nova igrača ??? Nisu došli Kobe, James, Garnett i Boozer pa da se juri instant rezultat, nego će doći Rakočević da pomogne mlađima, i odigra kada treba (on sigurno neće igrati KLS protiv Tamiša, Crnokosa i NLB protiv Laškog, Heliosa, itd...), Morrison koji treba da oživi svoju karijeru i centar od 32 leta sa dosta iskustva + četvorka koja će možda biti uz Igora i najkvalitetniji igrač u rosteru. Pravi se tim, pravi se nešto za budućnost, ne nešto za odmah i sad, i ekipa nema takav pritisak, imaju samo jedan pritisak,da svaku utakmicu odigraju sa 101% pred punim Pionirom, ako to bude dovoljno za neki od tri trofeja SUPER, ako ne, bar pravimo jezgro ekipe za naredne 2-3, možda i više sezona.
Da li vi mislite da roster sastavljen od nekoliko talentovanih igrača, nekoliko proseka može da osvoji neki trofej ove sezone, taj pritisak se stvara samo u nečijim glavama, da Zvezda nešto juri ove sezone, Zvezda juri ove sezone da izbaci Cveleta, Nedovića, Milutinovića i Subotića, da Čović ima dobru sezonu jer će biti prvi plej, da Vuk, Pop, Mile i nadamo se Igor iskustvom daju svoj doprinos u nekim bitnijim utakmicama. Da igrači poput Vasića, Lazića, Radetića i Nikolića shvate njihov zadatak u ekipi, i da Morrison i nadamo se još jedan stranac na poziciji 4, ne igra za svoju statistiku, nego za ekipu i za tribine koje će biti pune na svakoj utakmici. E ekipa ima takvu vrstu pritiska, da svaku utakmicu odigra što bolje. Ja nigde ne letim, i pisao sam već u temi ventil: "Mi da bi u naredne 2 sezone uzeli titulu odnosno bili bolji od KKP moramo da imamo ekipu koja je 20 razlike bolja od KKP" iz raznoraznih razloga ! Tako da ja ne očekujem NIJEDAN trofej ove godine, i ne stavljajte mi reči u usta jer to ne volim. Da se juri rezultat sigurno ne bi došao rekovalescent poput Morrisona kao mačka u džaku, i ne bi došao Pop umesto Goluba koji je bio planiran. Golub je vrsta centra sa kojim možeš da napadneš tri trofeja (ironija). U prevodu Grobari mnogo nameću neko svoje mišljenje, i vole da vade iz konteksta. Ja samo znam da ćete u svakom derbiju VI ove sezone ulaziti kao favoriti, a da će ova ekipa Zvezde biti svaki put napaljena da vas dobije, da li će to biti dovoljno za neki trofej, ja mislim da NE, ali videćemo.
Nolle- mvp
Cvetković je na seniorskim utakmicama pokazao samo mali delić svog talenta. Očekujem da će mu rad sa Pešićem, omogućiti da talenat i fantastične igre iz mlađih kategorija pretoči u pravi kvalitet u seniorima. Ako bude tako, eto nama radosti!
Zoro- mahač peškirom
Hvala RayRay Allen ::Turcin na prvom klipu preko kojeg je zakucao Nedovic bio je Furkan Aldemir.
Edit:
Mislim da potcenjujete Nemanju. Nemojte se iznenaditi ako bude igrao OI sledece godine Svakako ce biti na spisku.
Koleman- mvp
@Koleman, znaš li ti kako je igrao Rakočević, kada je bio Nedovićevih godina? Pretpostavljam da ne znaš!? Igor i Nemanja su identičan tip igrača, fizički skoro preslikani, brzi, skočni, pokretni, prodorni... Igor u mladosti, takođe nije imao ozražen šut, šta više, imao je ozbiljnih problema i sa linije slobodnih bacanja, jer je mehanikom šuta, i pripremom šuta (slobodnjaka) kopirao neke NBA zvezde...
Igor je sazreo, poradio na šutu (šut je i Nemanji problem u sadašnjem vremenu, ali i prethodnih godina..), zato je sada jedan od najboljih bekova Evrope...
Igor i Nemanja čak i poziciono identično pokrivaju mesta u timu. I Igor je dobar deo karijere pokrivao mesto play-a, ali mu mesto beka-šutera mnogo više odgovara...
Nolle, niko nikome ne stavlja reči u usta! Govorim o ambicijama i sanjarenju! Nisam samo ja primetio to, pa to je primetio čak i Marko, sa kojim bi trebao da imaš približno jednaka viđenja i stavove. Ali ne, ti si i ove sezone počeo sa onanisanjem i razmišljenjem svrgavanja Partizana sa trona. Daj nepravite za početak bar jednog zglavnog igrača i oko njega krojte tim... Poluge tima treba da vam budu Vuk, Igor, Mile, Pop (sreća pa je Aškrabić otpao, da ne bude "društvo mrtvih pesnika") sve igrači koji su već doživeli zenit karijere, i sada već idu silaznom putanjom (jer kao što neko reče, "sa vrha brda, svi putevi vode nizbrdo") uz sve to Anderson i "dominantna NBA!?!?!?? četvorka", ljudi koji će ostati godinu dana.
O kakvoj okosnici tima pričaš??? Čović će od Mlađih jedini imati pristojnu minutažu (na svojoj poziciji)... Nadam se da grešim, ali ne vidim u ovako "ambicioznim" planovima mesta za igru klinaca! A najtužnije od svega, igraćete jednu utakmicu nedeljno, i to samo regionalno i domaće takmičenje...
Igor je sazreo, poradio na šutu (šut je i Nemanji problem u sadašnjem vremenu, ali i prethodnih godina..), zato je sada jedan od najboljih bekova Evrope...
Igor i Nemanja čak i poziciono identično pokrivaju mesta u timu. I Igor je dobar deo karijere pokrivao mesto play-a, ali mu mesto beka-šutera mnogo više odgovara...
Nolle, niko nikome ne stavlja reči u usta! Govorim o ambicijama i sanjarenju! Nisam samo ja primetio to, pa to je primetio čak i Marko, sa kojim bi trebao da imaš približno jednaka viđenja i stavove. Ali ne, ti si i ove sezone počeo sa onanisanjem i razmišljenjem svrgavanja Partizana sa trona. Daj nepravite za početak bar jednog zglavnog igrača i oko njega krojte tim... Poluge tima treba da vam budu Vuk, Igor, Mile, Pop (sreća pa je Aškrabić otpao, da ne bude "društvo mrtvih pesnika") sve igrači koji su već doživeli zenit karijere, i sada već idu silaznom putanjom (jer kao što neko reče, "sa vrha brda, svi putevi vode nizbrdo") uz sve to Anderson i "dominantna NBA!?!?!?? četvorka", ljudi koji će ostati godinu dana.
O kakvoj okosnici tima pričaš??? Čović će od Mlađih jedini imati pristojnu minutažu (na svojoj poziciji)... Nadam se da grešim, ali ne vidim u ovako "ambicioznim" planovima mesta za igru klinaca! A najtužnije od svega, igraćete jednu utakmicu nedeljno, i to samo regionalno i domaće takmičenje...
2bad4u- prva petorka
@2bad4u
Ne preteruj, domace ce igrati dva puta nedeljno...
Ne preteruj, domace ce igrati dva puta nedeljno...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Mozda ne znam kakav je Igor bio ali nema teorije da je bio kao Nedovic. Igor nikada nije zakucao, nikada nije mogao tako da skoci to je sigurno. Ako mu sut nekada nije bila jaca strana onda je on bio rupa i po. Ne verujem da je imao takav ulaz da je mogao sve da resi. Iako se u 95% stvari vezanih za Zvezdu ne slazem sa Noletom sada moram da stanem u njegovu odbranu.
Domerkant rodjeni Bosanac iz bosanskog grada New Yorka.-hrvatski komentator.
Prosle godine vam je ceo tim bio na godinu dana. Kao i ove glavni igraci(Pekmen 6 meseci maksimum i Raduljica godinu dana). Sve volim da procitam i cujem ali nikako onaj stil:Daj nepravite za početak bar jednog zglavnog igrača i oko njega krojte tim... Poluge tima treba da vam budu Vuk, Igor, Mile, Pop (sreća pa je Aškrabić otpao, da ne bude "društvo mrtvih pesnika") sve igrači koji su već doživeli zenit karijere, i sada već idu silaznom putanjom (jer kao što neko reče, "sa vrha brda, svi putevi vode nizbrdo") uz sve to Anderson i "dominantna NBA!?!?!?? četvorka", ljudi koji će ostati godinu dana.
Domerkant rodjeni Bosanac iz bosanskog grada New Yorka.-hrvatski komentator.
Koleman- mvp
Bogami znao je i Rakoc da zakuca. Posebno dok je bio mladji. A kako je samo kidao zivce navijacima Zvezde u svom prvom mandatu.
Ray Allen- prva petorka
И мене Неодовић подсећа на Ракочевића, и слажем се са 2bad-ом, мислим
да су исти профил играча. Не могу то стручно да кажем, али овако, на око,
то је тај модел. Сличности су веће од разлика.
Малопре сам прочитао да се Голубовић, ипак, неће придружити Звезди.
Постоји само још један човек који повлачи приближно глупе потезе у
каријери : Дарко Миличић. При чему је Дарко барем НБА центар.
да су исти профил играча. Не могу то стручно да кажем, али овако, на око,
то је тај модел. Сличности су веће од разлика.
Малопре сам прочитао да се Голубовић, ипак, неће придружити Звезди.
Постоји само још један човек који повлачи приближно глупе потезе у
каријери : Дарко Миличић. При чему је Дарко барем НБА центар.
Gale- mahač peškirom
- Datum upisa : 28.02.2011
2bad4u ::
Bold 1 pročitaj pažljivije moj prošli post i šta sam napisao, i to nekoliko puta ponovio čak, možda sam trebao velikim slovimai da boldujem
Bold 2 poluge tima će biti Rakočević, četvorka i Morrison,a šansu od klinaca najveću će dobiti Nedović i Milutinović e to je okosnica za ovu godinu
Bold 3 Nedović, Milutinović, Cvele i Subotić će imati veću minutažu od Nenada (isto godište kao Cvele), onog malog iz Borca (isto godište kao Nedović i ista pozicija), Bogdanovića (2 godine je Milutinović stariji) i Đekne (godinu dana mlađi od Subotića) u NLB ligi
Bold 4 Koji ambiciozan plan u ovoj sezoni, ponovo trpaš reči u usta i govoriš ono što želiš da čuješ, da se Zvezda pali i da želi da napadne a ne može. POnovo vadite iz konteksta i tražite reči koje želiš/te da čujete, Zvezda preti, sledeća sezona, itd... a Zvezda u ovom trenutku nema pravo da preti čak ni Radničkom !!!
Nolle- mvp
Koleman, pa kakav si ti to navijac CZ kad ne znas kakav je Rakocevic bio igrac. Mogao je on da zakuca i to poprilicno lepo...
Mihael- mvp
Godina : 37
Sto Bogdanovic nije otisao na Turnir u Bugarsku, nije valjda da se na njega ne racuna ove sezone?
Mihael- mvp
Godina : 37
Rakočević je kao mlađi bio najbolji prodor igrač na ovim prostorima, njegov osnovni problem je bio loš izbor rešenja u odnosu na situaciju na terenu. Nedović mu je po tome sličan.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Nolle, ne govorim o ovoj sezoni, nego o budućnosti! Svi znamo kako su projekti Zvezde izgledali ranijh godina, i vidim ogromnu sličnost i mogu izvući paralelu u glasu nekih od vas (tebe naročito). Ne kažem da si rekao o pretnji i svrgavanju ove sezone, ali da bi stigao do sledeće, moraš prvo ovu završiti, i tako redom...
Cvele je prošle godine imao ozbiljan napredak u karijeri, ali je delio minute sa Nemanjom a Drča je bio više levo smetalo u koncepciji prošlogodišnjih Zvezdinih trenera. Sada umesto Drče imaš Čovića, koji će sigurno izgurati svoje minute! Nedovića, koji će ukoliko dođe Rakočević, i ostane Vasić, sa Vukom u rosteru, sigurno svoje minute tražiti na kecu, tako da ne vidim minute (ili bar ozbiljne minute) Cveletu.
Šta igra Morison? Trojku? Ako je tako oteće Milutinoviću ozbiljan broj minuta u odnosu na prošlu godinu. Gde su vam četvorke i petice? Ko je zalog za budućnost?
Ponavljam, porediš neuporedivo! Zvezda će za razliku od Partizana igrati NLB, samo. Da igrate EL ili EC podržao bih celu petorku od iskusnih i stranaca. Ovako!? Ne želim da ti gasim plam optimizma, ali nisam preterani optimista u vezi klinaca! Posebno ne onih koje ne spominješ, a koji su najnagomilaniji u sadašnjoj CZVBG, a koji neće ni stići do prvog tima! A svi znamo da je 60% svake mlađe selekcije, poslednjih nekoliko godina, činilo igrači FMP-a, ili ti sada CZVBG. To što nisu nigde prešli i podigli prašinu za sobom, ne znači da ne postoje!
No, ponavljam ne želim da ti umanjujem euforiju! Nadam se da grešim u vezi dosta stvari i da će klinci kod vas ipak imati ozbiljne uloge.
Cvele je prošle godine imao ozbiljan napredak u karijeri, ali je delio minute sa Nemanjom a Drča je bio više levo smetalo u koncepciji prošlogodišnjih Zvezdinih trenera. Sada umesto Drče imaš Čovića, koji će sigurno izgurati svoje minute! Nedovića, koji će ukoliko dođe Rakočević, i ostane Vasić, sa Vukom u rosteru, sigurno svoje minute tražiti na kecu, tako da ne vidim minute (ili bar ozbiljne minute) Cveletu.
Šta igra Morison? Trojku? Ako je tako oteće Milutinoviću ozbiljan broj minuta u odnosu na prošlu godinu. Gde su vam četvorke i petice? Ko je zalog za budućnost?
Ponavljam, porediš neuporedivo! Zvezda će za razliku od Partizana igrati NLB, samo. Da igrate EL ili EC podržao bih celu petorku od iskusnih i stranaca. Ovako!? Ne želim da ti gasim plam optimizma, ali nisam preterani optimista u vezi klinaca! Posebno ne onih koje ne spominješ, a koji su najnagomilaniji u sadašnjoj CZVBG, a koji neće ni stići do prvog tima! A svi znamo da je 60% svake mlađe selekcije, poslednjih nekoliko godina, činilo igrači FMP-a, ili ti sada CZVBG. To što nisu nigde prešli i podigli prašinu za sobom, ne znači da ne postoje!
No, ponavljam ne želim da ti umanjujem euforiju! Nadam se da grešim u vezi dosta stvari i da će klinci kod vas ipak imati ozbiljne uloge.
2bad4u- prva petorka
Zakucavao je Rakoc itekako kao klinac. Jos se pamti njegov "basket" u Sumicama protiv Hauarda 90 tih ...
Sergej- mvp
Procitah na fb-u ovo:
"Što se tiče četvorke, imena ne verujem da neko zna ali zna se da ce biti najskuplji igrac ove godine, mozda i najskuplji ikada kod nas jer ce uloziti velike pare (navodno Dodikove). A bice iz NBA 90%..."
"Što se tiče četvorke, imena ne verujem da neko zna ali zna se da ce biti najskuplji igrac ove godine, mozda i najskuplji ikada kod nas jer ce uloziti velike pare (navodno Dodikove). A bice iz NBA 90%..."
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Djole ::Procitah na fb-u ovo:
Da ce kostati puno,kostace ali Dodik nece dati pare...
Markos- prva petorka
Kole, Rakoc je svojevremeno ucestvovao u takmicenju u zakucavanjima, dok smo mi organizovali nesto kao all-star i bio u finalu sa Cubrilom (koji je, ruku na srce, samo to i znao, uz sut spolja). Igor je bio sinonim za fizicke predispozicije kao mladji. Dugo nije umeo ni bacanje da ubode, a trojka je bila misaona imenica. Da sve bude jos gore, igrao je pleja, a bez asistencije. Dugo sam ga smatrao za propali talenat. Onda se uozbiljio, vratio u Evropu i sad je vec nesto sasvim drugacije...
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
На једној утакмици домаћег првенства тамо негде `98. Ракочевић је шутирао 0/8 за три поена. Ови са трибина колективно су му јебавали мајку, мислим да му ни гробари нису никад тако скандирали.
Чињеница да у својим годинама Недовић није ништа лошији играч него Ракоч тада.
Чињеница да у својим годинама Недовић није ништа лошији играч него Ракоч тада.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Dovoljno je reći blagoje i da posle takvih stvari na početku, svaki Zvezdaš bi kuću dao bar da još jednu sezonu gleda Igora u crveno belom
Nolle- mvp
Oprostite mojim godinama za ovakav propust Iskreno, nisam gledao mnogo utakmica Zvezde iz 20-og veka. Sto za reprezentaciju ne mogu da kazem.
Koleman- mvp
Наравно Ноле. Ракоч је играчина на квадрат, само потенцирам да тај суви таленат што је имао никада не би искористио да није тренирао, тренирао и тренирао. А када је завршио са тренингом опет је тренирао. И Недовић мора тако, да ако се бави стварима какве су ФејЗбук, сплаварење и остале глупости на уштрб индивидуланих тренинга мора да их батали што пре.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Strana 3 od 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4