Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 3

+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters

Strana 4 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 3 - Page 4 Empty Re: Samo za članove 3

Počalji od fizicar Čet 15 Sep 2011 - 9:29

Hoće biti nekog streama za ovaj turnir u Bugarskoj gde Partizan učestvuje?
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vlada Čet 15 Sep 2011 - 9:46

сећам се неког интервјуа Ракочевића за Журнал, ма да ли је имао 18 година, тада су организовани фантастични турнири Београдски победник, уз ккП и ккЦЗ учествовали су крем тадашњег европског клубског баскета, елем, наслов је био Ракочевић-Бели Џордан, а он онако, мали жгољав, прича како вежба куцање уз Џорданове видео касете скида потезе, и да му је жеља да закуца преко Џордана Very Happy

иначе на том турниру 97 појавио се и Кириленко, сви се смејали које је ово дете итд...

добра стара времена
vlada
vlada
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 11.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Čet 15 Sep 2011 - 9:53

a ja se sjećam intervjua iz Tempa u kome kaže da iako živi na nekon npr. 10. spratu u soliteru, nikada ne koristi lift i da sve istrčava Smile

Jebote, fali mi Tempo :/
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vlada Čet 15 Sep 2011 - 10:02

drexler ::a ja se sjećam intervjua iz Tempa u kome kaže da iako živi na nekon npr. 10. spratu u soliteru, nikada ne koristi lift i da sve istrčava Smile

Jebote, fali mi Tempo :/

чуо сам да ће поново почети да излази Темпо, и то врло скоро Smile
vlada
vlada
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 15 Sep 2011 - 10:21

Markos ::
Djole ::Procitah na fb-u ovo:

"Što se tiče četvorke, imena ne verujem da neko zna ali zna se da ce biti najskuplji igrac ove godine, mozda i najskuplji ikada kod nas jer ce uloziti velike pare (navodno Dodikove). A bice iz NBA 90%..."

Da ce kostati puno,kostace ali Dodik nece dati pare...

Neka se on drzi podalje od kluba , sto je sigurno sigurno je.

Mozda vec sledece nedelje dodje famozna "4"
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Čet 15 Sep 2011 - 11:45

Ma Nedovic igra igrice do zore, izmedju ostalog...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 15 Sep 2011 - 12:00

Imam jedno pitanje za Bodija i ostale koji imaju veze sa novinarstvom u ovom smeru. Zasto nasi novinari ne smeju da pitaju nista sto izlazi iz kalupa? Sto niko nije danas pitao Dudu:
''Selektore, da li je moguce da niko drugi u nasoj ekipi ne sme da sutne i da li je moguce da jedan igrac moze u reprezentaciji da privatizuje loptu?''
Edit:
To vazi i za klupsku kosarku. Ne secam se da je neki nas novinar pitao neko ''neprijatno'' pitanje. Uglavnom se to svodi na:
''Utisci o utakmici? Gde nije valjalo? Zasto nije igrao taj i taj?''
Samo pustite konferenciju posle prosle utakmice i novu ne morate ni da gledate(citate).
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 15 Sep 2011 - 19:13

pitaće danas posle utakmice Wink
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 15 Sep 2011 - 19:25

A koji to novinari? Kada si poslednji put u Srbiji video novinara? Ovo su sve škrabala i prepisivači.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Čet 15 Sep 2011 - 19:43

Svi novinari koji su u Litvaniji tamo su uz (neku) pomoć KSS, nijedna kuća nema sredstava da pošalje o svom trošku izveštača. Nije realno da će neko od takvih sam sebi skakati za vrat postavljanjem neprijatnih pitanja. Odgovorno, istraživačko.... i bilo kakvo novinarstvo u Srbiji su samo prazna priča koju plasiraju baš ti koji nikad nisu smeli da istinu nazovu pravim imenom. Reakcije takvog tipa možeš očekivati samo u nekim kolumnama ili komentarima, verujem da Šarenac ima muda da postavi neko nezgodno pitanje i da će biti veoma neprijatan u slučaju našeg eventualnog poraza danas od grka (pu pu daleko bilo). Jedino se njega sećam da je Moku tako lepo prizemljio nakon sramnog izdanja Moskitosa (setite se šta je bila prava sramota, nije to ovo danas).
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 15 Sep 2011 - 21:01

Vrbujete Ivelju, za back up umesto Đekne. Trenutno ni ne trenira sa nama, ima neku povredu pete.

Uskoro će se znati i situacija oko naše prve četvorke i Rakočevića. Jebem li ga, do kraja nedelje su rekli. Ako ne bude ništa od Rakočevića, u 12 ulazi Vasić, i šansu će verovatno dobiti Smiljanić. I dalje postoji šansa da Rakočević bude naš, odbio je dosta ponuda, vreme mu polako prolazi, u narednih 5 dana, ako ne nađe klub... malo će biti 2 nedelje da se uigra sa ekipom koja pretenduje da napadne EL.

Na RSB se pominje Troy Murphy, da odmah znate da je to nerealno, traži se neka četvorka sa iskustvom u Evropi. Nego Troy igrao u Seltiksima za 210k $ i odmah kao možda bi mogao u Evropu. Aha kako da ne.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 15 Sep 2011 - 21:11

mislim da bi Mekejleb i Rakočević bili odličan tandem u Sijeni.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 15 Sep 2011 - 21:16

jel Zizis ostao tamo ?
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 15 Sep 2011 - 21:22

pominje se da će da se vrati u Grčku, ali još ništa nije definitivno..
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 15 Sep 2011 - 21:32

nisam siguran, ali mislim da je Igor odbio i Sijenu. On će bar do nedelje biti u BG, to je 18.9, Euroleague počinje 18.10. To jeste mesec dana, i sigurno ima vremena za uigravanje sa novom ekipom, ali ipak. Meni je veoma čudno što najbolji strelac EL i dalje zvanično nema klub u kome će igrati sezonu 2011/12

Grobari, lepa sezonska, nema šta. Ko se setio, svaka mu čast na ideji !

Samo za članove 3 - Page 4 Sezonska
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 15 Sep 2011 - 22:14

To marketing lepo radi. Cirilo je tu glavni clapping
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 15 Sep 2011 - 22:21

Stvrano sjajno izgleda, za tu cenu treba i da otvara sva vrata u Srbiji, a ne samo vrata Pionira i možda Arene Very Happy

Jel znaš ovo oko Ivelje, ja čuo juče od ovih kod nas. Gužva nam je i na četvorci ionako, verovatno ni Sava neće igrati, kao mi Marković... pa ako vam nešto odgovara na pozajmicu vi uzmite Smile. Od ovoga što mi imamo na 4 igraće samo Subotić i Radetić.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od vlada Čet 15 Sep 2011 - 22:53

superhik ::Svi novinari koji su u Litvaniji tamo su uz (neku) pomoć KSS, nijedna kuća nema sredstava da pošalje o svom trošku izveštača. Nije realno da će neko od takvih sam sebi skakati za vrat postavljanjem neprijatnih pitanja. Odgovorno, istraživačko.... i bilo kakvo novinarstvo u Srbiji su samo prazna priča koju plasiraju baš ti koji nikad nisu smeli da istinu nazovu pravim imenom. Reakcije takvog tipa možeš očekivati samo u nekim kolumnama ili komentarima, verujem da Šarenac ima muda da postavi neko nezgodno pitanje i da će biti veoma neprijatan u slučaju našeg eventualnog poraza danas od grka (pu pu daleko bilo). Jedino se njega sećam da je Moku tako lepo prizemljio nakon sramnog izdanja Moskitosa (setite se šta je bila prava sramota, nije to ovo danas).

thumbsup

pogledaj samo Tegeltiju, na mikrofon jenalepio mts preko logoa sos kanal, ali samo sa jedne strane, ali i ta nalepnica je vec izandjala... najbolji primer ti je njegov intervju sa Djilasom, sramota
vlada
vlada
mahač peškirom
mahač peškirom

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Čet 15 Sep 2011 - 23:20

Pa nije Ivelja nivo za Partizan... Drugo on ima ugovor sa FMP jos 2 sezone...

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 16 Sep 2011 - 0:35

Pa setite se kako se Duda ponašao na bilo kojoj konferenciji kada mu je Tegeltija postavio iole neprijatno pitanje. Počeo bi da se dere, malte ne, na njega.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 16 Sep 2011 - 4:16

Jos jednom cu ovo ponoviti a nadam se da ce Sergej preneti ljudima iz uprave Samo za članove 3 - Page 4 358450 . Partizan mora da dovede Peru Antica, to jednostavno mora da se uradi, i to da se potpise ugovor na recimo 2 godine. Po meni je bolje to nego dovoditi nekog stranca koji ce ostati 1 sezonu. Pero je u najboljim godinama, a kako igra na ovom EP, to je sjajno...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Pet 16 Sep 2011 - 5:11

Ma ajte budimo ozbiljni. Kakav Ivelja , jedva smo se otarasili Save Lesica Very Happy

Marko je lepo napisao. Nije to igrac za Partizan.

Sto se tice Antica, sjajan igrac , nabio je drasticno cenu na ovom EP tako da je to za nas misaona imenica. Ipak kako cujem "4" ce imati najjacu platu , tako da ce to biti i najjaci igrac. Licno ocekujem neku zver Very Happy

Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pet 16 Sep 2011 - 5:23

Pero Antić će sigurno naći neki EL klub posle ovog EP. U narednih 4-5 dana biće mnogo transfera, čekao se kraj EP verovatvno, očekujem da pojedini makedonski igrači naplate dobro nadam se medalju.

P.S pregovaramo sa 2 NBA četvorke. Imena bi trebao znati do kraja nedelje.

P.S 2 kada kažem NBA četvorke ne mislim na kvalitet koji juri KKP, nego na igrače slične Morrisonu. Oko Rakočevića će se znati kada se reši i situacija oko četvorke

Da kažem ja sada neko svoje lično mišljenje oko Igora

Mislim da je tu sve gotovo. On trenira sa ekipom već 20 dana, odbio je Kahu, Bilbao, Sijenu, odbio je jedan ruski tim, ne znam da li je Himki ili Uniks. Sve 4 ponude su bile do 2-3 puta jače onoga što nudi Zvezda (pogotovo Rusa), a to je oko 400-450 hiljada, to je neki maksimum koji Ristić može da da iz svog džepa. Možda se doda još 150 hiljada iz budžeta, ali ništa više od toga. Verovatno ga čuvaju kao najslađe za kraj, ali problem je što se rano saznalo da je Pešićeva prva želja. Imaće ulogu Maline iz one sezone, lider na terenu. E sad, što se tako rano saznalo, jbg, nije ovo više vreme kao pre 20 godina kada si mogao da sakriješ sve i da izazoveš pravi boom u javnosti. 2-3 puta su bacali udicu, kao daleko je, nema šanse, upravo radi nekog efekta, kao bio je daleko, ali smo se izborili protiv giganata. Jeste kako da ne. Meni je žao tu Vasića, ali nadam se da će potpisati neki ugovor i da će biti u rosteru ove godine, jer se zaista nametnuo na treninzima, a i bolje on nego Smiljanić Smile

Situacija oko Goluba je bila dosta nategnuta, prvo je želeo 400.000, onda smo ga oterali, posle par dana zvao je menadžer i rekao 300k, mi smo rekli ok, ali na 2 godine. Pristao je. Problem je bio u tome sada oko tih promocija igrača, umesto da promovišu ili bar potpiše nešto da ne ostane na načelnom dogovoru, on nije potpisao ništa. Bešiktaš je izgleda uleteo sa malo većom kintom, i ugovorom na jednu sezonu, što je Golub prihvatio, i to je bio kraj balade.

Sa Popom smo se dogovorili za 2 minuta, igraće za 200.000, od čega 150.000 idu na ranija potraživanja, znači Pop praktično ove godine igra za 50.000 dolara. I umesto da smo dali na Goluba 300.000 i na dugovanja 150.000, mi smo pukli duplo manje love. Piroćanac je to Smile, a i Čović domaćinski posluje nema šta. E sada stisli su se za trojku i peticu, gde su pukli ukupno 400.000, nadam se da će se otvoriti za četvorku, od te pozicije i dolaska Igora zavisi da li smo ekipa za sredinu NLB lige, ili za TOP 6 i borbu za F4. podvlačim BORBU, ne govorim o osvajanju prstena !!! Da me neki ne nazivaju Nadeždom Petrović Very Happy

Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Danny Trejo Sub 17 Sep 2011 - 5:06

@Solženjicin...Ima li nekih novosti o četvorci? cheers
Danny Trejo
Danny Trejo
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 30.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 17 Sep 2011 - 5:28

Mislim da bi i Partizan i CZ mogli da dovedu bas kvalitetne 4, lockaut u NBa ce skoro sigurno potrajati pa samim tim ima bas mnogo igraca koji bi da odu u Evropu na godinu dana, nadam se da cemo uzeti neko kvalitetno pojacanje...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 4 od 40 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Sledeći