Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: Samo za članove 3
Kojih gostujucih navijaca ???
Za derbi je druga prica, godinama se ne pustaju karte u prodaju, vec se ulazi samo preko sezonskih, a vi dobijete parce svoje tribine.. To da ce te dobiti celu svoju tribinu bih bas voleo da vidim, isto vazi kada ste vi domacini sto se tice nas..
Macvan i Djekna ubitacna kombinacija, bez zezanja svidja mi se skroz.. Jedino mi je malo krivo sto nece moci da igra nlb, treba odrzavati takmicarsku formu..
Za derbi je druga prica, godinama se ne pustaju karte u prodaju, vec se ulazi samo preko sezonskih, a vi dobijete parce svoje tribine.. To da ce te dobiti celu svoju tribinu bih bas voleo da vidim, isto vazi kada ste vi domacini sto se tice nas..
Macvan i Djekna ubitacna kombinacija, bez zezanja svidja mi se skroz.. Jedino mi je malo krivo sto nece moci da igra nlb, treba odrzavati takmicarsku formu..
Poslednji izmenio Dule Kecman dana Čet 13 Okt 2011 - 23:45, izmenjeno ukupno 1 puta
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Hyper
Domaćinsko poslovanje, da vidiš sledeće godine kada nam zbog EC zvizne Čova na 5000, ima da ga bese na Terazijama
Bodi
on će to progurati na kraju balade, zar sumnjaš ?
Dule
Ne vuci za jezik oko gostujućih navijača, tu se vaš klub ponaša kao. nema Delija, bojkotovali su par godina, pa se nekima u klubu izgleda osladilo, pogotovo u sezoni kada je bio Pešić u Zvezdi. U finalnoj seriji ljudi su ostajali napolju, dok su Partizanovi navijači ulazili i za džabe, i tada nije dovođeno u pitanje bezbednost ljudi u hali... Partizan nema pravo da preko sezonskih rasproda halu, i zbog EL, isto kao što su Grobari išli u Barsu, Sijenu, tako i klubovi iz EL imaju pravo da dolaze ovde i gledaju utakmicu, i klub mora da im obezvedi određeni kontigent i bezbednost u hali.
Domaćinsko poslovanje, da vidiš sledeće godine kada nam zbog EC zvizne Čova na 5000, ima da ga bese na Terazijama
Bodi
on će to progurati na kraju balade, zar sumnjaš ?
Dule
Ne vuci za jezik oko gostujućih navijača, tu se vaš klub ponaša kao. nema Delija, bojkotovali su par godina, pa se nekima u klubu izgleda osladilo, pogotovo u sezoni kada je bio Pešić u Zvezdi. U finalnoj seriji ljudi su ostajali napolju, dok su Partizanovi navijači ulazili i za džabe, i tada nije dovođeno u pitanje bezbednost ljudi u hali... Partizan nema pravo da preko sezonskih rasproda halu, i zbog EL, isto kao što su Grobari išli u Barsu, Sijenu, tako i klubovi iz EL imaju pravo da dolaze ovde i gledaju utakmicu, i klub mora da im obezvedi određeni kontigent i bezbednost u hali.
Nolle- mvp
Čekaj malo...ovo teško da može da bude istina.Bodi Bond ::Što se tiče KLS-am nije ispunio 30 od 33 uslova za članstvo u ULEB-u. Čova maže oči ljudima...
Čović jeste licemer svoje vrste koji nas je uterao u ABA, a sad hoće da nas spasava od iste, ali nije Čović podnosio molbu za prijem u ULEB, nego su to radili čelnici KSS uz saglasnost rukovodstava klubova.
To bi značilo da su ljudi koji vode košarku u Srbiji svi odreda budale. U to već ne verujem.
Biće da su Lorbek i Lisac itekako kumovali ovoj odluci, ali najviše ugovor koji smo potpisali i kojim su nam vezane ruke.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Lisac nema nikakve veye sa tim. On je čovek zadužen za finansije u ABA ligi.
Lorbek na sastanku reč nije progovorio o našoj ligi, a pre te sednice se 15 minuta raspravljalo o tome da li ovu našu inicijativu staviti na dnevni red.
Ljudi iz italijanskog i nemačkog saveza su se smejali kada su videli da imamo dva zaposlena, a oni imaju 32, odnosno 55...
To su informacije od našeg čoveka koji je bio na sastanku.
I KSS sa tim nema veze, liga je odvojena od KSS-a kako bi mogla da stekne pravo da se učlani u ULEB. KSS je član FIBA.
Lorbek na sastanku reč nije progovorio o našoj ligi, a pre te sednice se 15 minuta raspravljalo o tome da li ovu našu inicijativu staviti na dnevni red.
Ljudi iz italijanskog i nemačkog saveza su se smejali kada su videli da imamo dva zaposlena, a oni imaju 32, odnosno 55...
To su informacije od našeg čoveka koji je bio na sastanku.
I KSS sa tim nema veze, liga je odvojena od KSS-a kako bi mogla da stekne pravo da se učlani u ULEB. KSS je član FIBA.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Raduje me dolazak Macvana, to znaci i minutaza za Djeknu u ABA ligi sve do januara...
Mihael- mvp
Godina : 37
pa ako je sad ne iskoristi, u januaru dovidjenja, dosta smo ga cekali , i toliko kredita je jedino imao Tripkovic u novijoj eri Partizana
Everton- prva petorka
Godina : 36
Mačvan je odličan potez uprave. Ipak, ima ovde jedna mala začkoljica.
Dobra je stvar što će Đekić imati punu minutažu do januara, i zaista, Partizanu ne treba Mačvan u prvom dijelu ABA. Ipak, treba igra Mačvanu!
Nezgodno je što neće igrati ABA ne zbog Partizana, već zbog njega samog. Trebalo bi mu par mečeva da uđe u štos, da greške pravi na tim mečevima, a da ne EL bude na nivou. Teško je očekivati da uđe u pravi ritam igrajući samo EL, utakmice gdje često neće biti prava na grešku. Igrač nije u takmičarskom ritmu, i to zaista jeste problem.
Nedavno sam čitao intervju Filipa Filipovića koji kaže da mu je jako teška bila prošla sezona kada je u Reku igrao samo EL. Mali broj mečeva, a veliki pritisak.
Dakle, na prvi pogled, dovođenje Mačvana je odličan potez jer imamo školovanog igrača, reprezentativca koji će nas prilično jeftino koštati... Ali ipak, opet se vidi da je ovo čista improvizacija, jer da se barem malo ranije znalo za ovo, Maki bi mogao igrati i ABA za nas, jer ga Makabi ne bi skidao za prve mečeve.
Dobra je stvar što će Đekić imati punu minutažu do januara, i zaista, Partizanu ne treba Mačvan u prvom dijelu ABA. Ipak, treba igra Mačvanu!
Nezgodno je što neće igrati ABA ne zbog Partizana, već zbog njega samog. Trebalo bi mu par mečeva da uđe u štos, da greške pravi na tim mečevima, a da ne EL bude na nivou. Teško je očekivati da uđe u pravi ritam igrajući samo EL, utakmice gdje često neće biti prava na grešku. Igrač nije u takmičarskom ritmu, i to zaista jeste problem.
Nedavno sam čitao intervju Filipa Filipovića koji kaže da mu je jako teška bila prošla sezona kada je u Reku igrao samo EL. Mali broj mečeva, a veliki pritisak.
Dakle, na prvi pogled, dovođenje Mačvana je odličan potez jer imamo školovanog igrača, reprezentativca koji će nas prilično jeftino koštati... Ali ipak, opet se vidi da je ovo čista improvizacija, jer da se barem malo ranije znalo za ovo, Maki bi mogao igrati i ABA za nas, jer ga Makabi ne bi skidao za prve mečeve.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
najlakse je falsifikovati broj yaposlenih u kss.bar kod nas te stvari nikada nisu bile problem...drugo,bodi,konstantno ponasvljas da u saveyu imamo 2 zaposlena,a pricas ovo nema veye sa savezom...
NenadBG- šesti igrač
- Datum upisa : 06.10.2010
Mene ne brine to sto ce Macvan do januara igrati samo Evroligu, em sto se u Partizanu najvise postize na treninzima, em sto je Macvan mnogo puta pokazao da mu ne treba mnogo vremena da se prilagodi raznim situacijama...
Po meni je Macvan stvarno sjajan potez, sjajna stvar je sto je nas igrac i sto cemo ove godine u timu imati prakticno samo jednog stranca a to ce sigurno mnogo olaksati posao i Vladi...
Mnogo puta sam rekao i da me ne brine sto u ovoj situaciji Macvan dolazi tek sad, Djekna mora da dobije pravu prilik uda se vidi kakav je a sad ce je imati, ako u januaru Djekna bude bolji nego sto je sad, dovodjenje Macvana ce imati jos jednu pozitivnu stvar...
A sto se tice Efessa, rekao sam, Djekna, Cakar i pre svih Lucic u Pioniru mogu da zaustave pickicu Iljasocu i Savana...
Po meni je Macvan stvarno sjajan potez, sjajna stvar je sto je nas igrac i sto cemo ove godine u timu imati prakticno samo jednog stranca a to ce sigurno mnogo olaksati posao i Vladi...
Mnogo puta sam rekao i da me ne brine sto u ovoj situaciji Macvan dolazi tek sad, Djekna mora da dobije pravu prilik uda se vidi kakav je a sad ce je imati, ako u januaru Djekna bude bolji nego sto je sad, dovodjenje Macvana ce imati jos jednu pozitivnu stvar...
A sto se tice Efessa, rekao sam, Djekna, Cakar i pre svih Lucic u Pioniru mogu da zaustave pickicu Iljasocu i Savana...
Mihael- mvp
Mene raduje dolazak Mačvana, ako dovedemo ozbiljnu četvorku, na jednom derboju ćemo bar na jednoj poziciji imati miss match hahahaha mada i Subotić vs Đekna mi je kao da gledam Miloja protiv beka
izvinite ali morao sam
Makiju dobru sezonu želim, i veliku minutažu
izvinite ali morao sam
Makiju dobru sezonu želim, i veliku minutažu
Nolle- mvp
Djekna ove godine mozda ne izgleda fizicki jaci ali mi u igri deluje jaci, na ovih par utakmica je tesko preko njega dati kos, odbrana mu je bila poprilicno dobra, svi sutevi protivnickih igraca su bili bukvalno sa rukom u lice...
Mihael- mvp
@Bodi
Ja nisam napisao da ne verujem u (ne)organizaciju naše lige, već u to da nismo ispunili 30 od 33 uslova. U takvoj situaciji samo potpuni idiot može da preda zahtev.
A ako imamo 2 zaposlena, onda bi Nemci i Italijani mogli nečemu i da se nauče od nas po pitanju efikasnosti
Uostalom i napisao sam da nam je trenutno najveći kamen oko vrata sporazum sa ABA.
Osim toga, Lisac je trenutno direktor u ABA, ali je isto tako i osnivač lige, i pretpostavljam i jedan od vlasnika Sidra (to baš nisam siguran). Prethodnih dana je aktivno učestvovao u "javnoj raspravi" oko prijema KLS u ULEB. Daleko od toga da je nezainteresovan u celoj stvari. Najeksponiranija je ličnost kada je ABA u pitanju i zato sam ga i spomenuo. Njega i Lorbeka koji je potpredsednik u ULEB i koji je (u to sam apsolutno siguran lobirao protiv ulaska KLS).
KLS jeste podneo zahtev, ali je KLS takmičenje KSS i sigurno to nije urađeno nekoordinisano. Uostalom, čitao sam da je Danilović izjavio kako se čuo sa Đilasom po pitanju učlanjenja u ULEB (neformalno). Svi klubovi su podržali zahtev.
Ja nisam napisao da ne verujem u (ne)organizaciju naše lige, već u to da nismo ispunili 30 od 33 uslova. U takvoj situaciji samo potpuni idiot može da preda zahtev.
A ako imamo 2 zaposlena, onda bi Nemci i Italijani mogli nečemu i da se nauče od nas po pitanju efikasnosti
Uostalom i napisao sam da nam je trenutno najveći kamen oko vrata sporazum sa ABA.
Osim toga, Lisac je trenutno direktor u ABA, ali je isto tako i osnivač lige, i pretpostavljam i jedan od vlasnika Sidra (to baš nisam siguran). Prethodnih dana je aktivno učestvovao u "javnoj raspravi" oko prijema KLS u ULEB. Daleko od toga da je nezainteresovan u celoj stvari. Najeksponiranija je ličnost kada je ABA u pitanju i zato sam ga i spomenuo. Njega i Lorbeka koji je potpredsednik u ULEB i koji je (u to sam apsolutno siguran lobirao protiv ulaska KLS).
KLS jeste podneo zahtev, ali je KLS takmičenje KSS i sigurno to nije urađeno nekoordinisano. Uostalom, čitao sam da je Danilović izjavio kako se čuo sa Đilasom po pitanju učlanjenja u ULEB (neformalno). Svi klubovi su podržali zahtev.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Neko je napisao na fb-u da u slucaju da se Pekovic rano vrati zbog kraja lok auta, postoji sansa da Partizan angazuje stranca umesto njega...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Sto bi, pa tu su Raduljica i Katic... Neko redovno serucka...
Mihael- mvp
Citiram: "Завршено је све са Мачваном, договорили су се - годину дана позајмица. Игра регионалну лигу тек од јануара. А могућ је још један странац у ростеру ако Пекмен оде ускоро."
Pa otkud znam... mozda Rasko nije dovoljno spreman da se bakce sa ovim zverima iz grupe...
Pa otkud znam... mozda Rasko nije dovoljno spreman da se bakce sa ovim zverima iz grupe...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Jbg prvi deo informacije zna vec cela drzava i drugi ne treba povezivati s njim. To je kao da ja sad kazem Pesic veceras na prvoj, a mozda ce za Novu godinu pevati na Pinku, ako Rakocevic ne dodje u zvezdu. I Dule je rekao u emisiji kod Tegija da Rasko treba da se priprema da postane druga petica kada Pekmen ode.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Vise se igraci nece dovoditi za ovu sezonu. To je 100%.
Sto se tice Macvana , Makabi je pristao da dobar deo plate i dalje placa sto nama odgovara naravno.
Nolle nigde u pravilima EL ABA i KLS nema da su obavezni sektori za gostujuce navijace. Budi siguran ako bude moglo a kako sada stvari stoje moci ce , Partizan ce celu halu da rasproda bukvalno. Posebno sto nam je svaki dinar potreban. Jos 1000 sezonskih po 120 eu = 120 000 evra to je ogroman novac za sve.
Sto se tice lige KLS , preduzece koje je osnovano ima 2 zaposlena. Na to je Bodi mislio , ako se ne varam. Ceo dan posla preko glave nisam stigao ni da jedem posteno
Sto se tice Macvana , Makabi je pristao da dobar deo plate i dalje placa sto nama odgovara naravno.
Nolle nigde u pravilima EL ABA i KLS nema da su obavezni sektori za gostujuce navijace. Budi siguran ako bude moglo a kako sada stvari stoje moci ce , Partizan ce celu halu da rasproda bukvalno. Posebno sto nam je svaki dinar potreban. Jos 1000 sezonskih po 120 eu = 120 000 evra to je ogroman novac za sve.
Sto se tice lige KLS , preduzece koje je osnovano ima 2 zaposlena. Na to je Bodi mislio , ako se ne varam. Ceo dan posla preko glave nisam stigao ni da jedem posteno
Sergej- mvp
Značke idu na EL, Zabranjeni NE.
Znači sastav tribine koji je bio protiv Heliosa, i ništa više od toga, a i tu je bilo cimanja klinaca da se ide izgleda. Sve u svemu na vašoj tribini baš jbg moram malo da peckam
Znači sastav tribine koji je bio protiv Heliosa, i ništa više od toga, a i tu je bilo cimanja klinaca da se ide izgleda. Sve u svemu na vašoj tribini baš jbg moram malo da peckam
Poslednji izmenio Nolle dana Pet 14 Okt 2011 - 5:53, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle- mvp
Ako mislis na sukob Grobara ovi iz ALCZ sad idu i na NLB i na EL.
Zabranjeni ili kako se vec zovu jer to ne pratim previse iskreno me i smara cela ta prica ne dolaze.
Zabranjeni ili kako se vec zovu jer to ne pratim previse iskreno me i smara cela ta prica ne dolaze.
Sergej- mvp
pa da to sam napisao , danas sam se video sa dečkom koji je u Zabranjenima. Alkatraz samo tera kontru, zato su i prekinuli bojkot Jadranske.
Nolle- mvp
Pravo da ti kazem iskreno meni je najbitnije da je hala puna i da se navija. A ko dolazi i kad iskreno ne gledam previse
Sergej- mvp
Pa navijanje neće biti ništa bolje od onog protiv Heliosa to da ti kažem odmah... Možda malo bolje jer je EL, ali to je to, neće biti one buke svih 40 minuta. U ALCZ je mnogo više klinaca, Zabranjeni su koliko sam shvatio ove starije ekipe koje su i nosile navijanje u Pioniru.
Iz godine u godinu je navijanje sve slabije i slabije. Iskreno. Ali biće dovoljno ovo što će raditi ALCZ sigurno
Iz godine u godinu je navijanje sve slabije i slabije. Iskreno. Ali biće dovoljno ovo što će raditi ALCZ sigurno
Nolle- mvp
ali Nole zaboravljas da Partizan ima kosarkasku publiku, tako da je sve jedno ko vodi navijanje , i ne vidim kakav efekat na igru ima da li ce biti buke 40min ili 5min jer sampion postajes igranjem i u gostima....
Everton- prva petorka
pa baš u Evropi niste poznati kao sjajna gostujuća ekipa. Ja pričam za Evropu, za ove prostore ste i bez Grobara na tribini 15 razlike bolji od svake ekipe.
Nolle- mvp
pa u Evropi sve vaznije utakmice za prolaz dobijali na strani, CSKA,PAO,MAkabi...
Everton- prva petorka
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4