Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Samo za članove 3
Željko pustio
Blat je gospodin čovek
ko je bio trener CSKA hahahahahaha
Blat je gospodin čovek
ko je bio trener CSKA hahahahahaha
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
nije Blat, Gerson , Malaga isto
Everton- prva petorka
Godina : 36
Ja se iskreno ne plasim za navijanje,u vecini slucajeva vaznije je i zvizdanje nego pevanje
Markos- prva petorka
ma ok, ja samo da podelim sa vama snaćićete se već
Nolle- mvp
Ima ko ce da brine za navijanje u pioniru. A ti Nolle daljinski u desnu vops u levu, RTS1, zavali se i uzivaj u evropskoj, pardon svetskoj kosarci
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Nolle ::pa da to sam napisao , danas sam se video sa dečkom koji je u Zabranjenima. Alkatraz samo tera kontru, zato su i prekinuli bojkot Jadranske.
To sam ja pomislio kada sam ih video u hali...Sada imaju konkurenciju i bice na svakoj....Ono sto je lose jeste naviljanje ,tacno se vidi da fali nesto...
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Everton ::ali Nole zaboravljas da Partizan ima kosarkasku publiku
Партизанова права кошаркашка публика најчешће не може ни да дође до улазница за Евролигу кад се игра у Пиониру, јер су исте већ по много нижој цени продате онима који су дошли из зоолошког врта и ЦЗ-а да гледају кошарку а притом им је неко објаснио да треба да се ''покажу'' јер су на бранику отаџбине.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Mačvan u Makabiju ima oko 400-450 hiljada evra platu. Danilović nudi 20 mesečno, maksimalno 25, a Savić traži 250 hiljada. Dakle, ostalo je da se dogovore još oko toga.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Cekaj, Macvan ako dodje u Partizan, on bi trebao primiti 8 plata, jel tako?
Ostalih 200-250k ce platiti Makabi?
Ostalih 200-250k ce platiti Makabi?
Mihael- mvp
Godina : 37
evo jedno konkretno pitanje za prijatelje kluba, novinare, insajdere...
Kad se puštaju karte za Efes, koliko će ih biti, gdje će se prodavati i kolika je cjena?
Zapeo sam da gledam otvaranje EL, pa da se na vrijeme informišem?
EDIT
i još jedno sitno pitanjce... nisam odavno bio u Pioniru, pa ne znam kakav je puls momak iz Sekuritatee. Dolazim sa drugarom koji ulazi na službenu legitimaciju (značku), pa je l postoje šanse da dođemo sat vremena ranije i da se sa njim "prošvercujem" bez karte? Prije 4-5 godina, dok još nismo bili brand ili "mjesto za večernji izlazak", te kombinacije su lagano prolazile...
Kad se puštaju karte za Efes, koliko će ih biti, gdje će se prodavati i kolika je cjena?
Zapeo sam da gledam otvaranje EL, pa da se na vrijeme informišem?
EDIT
i još jedno sitno pitanjce... nisam odavno bio u Pioniru, pa ne znam kakav je puls momak iz Sekuritatee. Dolazim sa drugarom koji ulazi na službenu legitimaciju (značku), pa je l postoje šanse da dođemo sat vremena ranije i da se sa njim "prošvercujem" bez karte? Prije 4-5 godina, dok još nismo bili brand ili "mjesto za večernji izlazak", te kombinacije su lagano prolazile...
drexler- mvp
Godina : 38
markoo ::Nolle ::pa da to sam napisao , danas sam se video sa dečkom koji je u Zabranjenima. Alkatraz samo tera kontru, zato su i prekinuli bojkot Jadranske.
To sam ja pomislio kada sam ih video u hali...Sada imaju konkurenciju i bice na svakoj....Ono sto je lose jeste naviljanje ,tacno se vidi da fali nesto...
Zabranjeni idu na ove manje sportove bili su na hokeju protiv Triglava, pre par dana u Hali Sportova bodrili ŽKK, jednostavno panduri im ne daju da uđu na tribinu, a na ostalim tribinama, uredno stoje "redari" sve u svemu show sa njima
Nolle- mvp
drexler :: Dolazim sa drugarom koji ulazi na službenu legitimaciju (značku), pa je l postoje šanse da dođemo sat vremena ranije i da se sa njim "prošvercujem" bez karte? Prije 4-5 godina, dok još nismo bili brand ili "mjesto za večernji izlazak", te kombinacije su lagano prolazile...
Значи и ти си у ''Значкатразу''
Ја сам купио две сезонске за Звезду а сад против Олимпије позваћу два друга да иду са мном надам се да ћемо успети сва тројица да уђемо на те две сезонске, то бар никада није био проблем, двојица уђу па један изнесе обе карте... Мислим да би и ти требао тако против Ефес-а, консултуј се овде са људима са форума, много њих има то парче пластике.
ZuLuofVozdovac- mvp
Pokusali smo moj ortak i ja vec taj fazon sa iznosenjem karata protiv heliosa... ne daju ti da izadjes napolje kada jednom udjes... ali su ih pustili nakon 5 minuta igre u 1/4... mada sumnjam da ce tako biti i u EL...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Djole ::Pokusali smo moj ortak i ja vec taj fazon sa iznosenjem karata protiv heliosa... ne daju ti da izadjes napolje kada jednom udjes... ali su ih pustili nakon 5 minuta igre u 1/4... mada sumnjam da ce tako biti i u EL...
Kako neko moze da ti zabrani da izadjes?
Markos- prva petorka
Markos ::Djole ::Pokusali smo moj ortak i ja vec taj fazon sa iznosenjem karata protiv heliosa... ne daju ti da izadjes napolje kada jednom udjes... ali su ih pustili nakon 5 minuta igre u 1/4... mada sumnjam da ce tako biti i u EL...
Pa mozes da izadjes, ali ne mozes da se vratis... mozes da se nadas da te nece prepoznati kada pokusas da se vratis, ali sumnjam da te niko od silnog obezbedjenja nece prepoznati...
Djole- prva petorka
pa brate odes na drugi ulaz
Everton- prva petorka
Djole ::Markos ::
Pa mozes da izadjes, ali ne mozes da se vratis... mozes da se nadas da te nece prepoznati kada pokusas da se vratis, ali sumnjam da te niko od silnog obezbedjenja nece prepoznati...
Ako ti imas sezonsku i hoces da udjes ne moze niko da ti kaze,stani ti ne mozes da udjes jel si izasao vec Morace da te puste
Markos- prva petorka
Moj ortak je na Heliosu pokusao da izadje i nisu mu dali... a on nije hteo da se nateze... da se mozda raspravljao i objasnio im, mozda bi ga i pustili... u svakom slucaju moras da obmanes obezbedjenje...
Djole- prva petorka
Djole ::Moj ortak je na Heliosu pokusao da izadje i nisu mu dali... a on nije hteo da se nateze... da se mozda raspravljao i objasnio im, mozda bi ga i pustili... u svakom slucaju moras da obmanes obezbedjenje...
pa samo malo da je krenuo da se raspravlja pustili bi ga,pa ti imas prava da napustis utakmicu kada god hoces i da se vratis na nju (ukoliko imag godisnju propusnicu)
Markos- prva petorka
Pa onda nek pokusa ko zeli, ali ja mislim da nece biti lako... tvrdoglavi umeju da budu ljudi iz obezbedjenja...
Djole- prva petorka
Једна од последица идијотски смишљеног система сезонских улазница без Бар-кода и читача, где ти изађе фаца на екрану када даш сезонску, и онда можеш да улазиш и излазиш колико хоћеш...
ZuLuofVozdovac- mvp
Moja sezonska je na raspolaganju ako neko hoce da ulazi i izlazi. Ja ne mogu da se zamajavam sa tim ali mogu da dam kartu kad udjem.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Mom drugu je tako pala sezonska prosle godine kad je iznosio za kuma i par drugara .... Cuvajte sezonske , rekoh vam , obezbedjenje je strozije ove godine.Videcete vec na Efesu.
Pa i na NLB su krenuli da upisuju akreditacije sve redom , a toga nikada nije bilo.
Pa i na NLB su krenuli da upisuju akreditacije sve redom , a toga nikada nije bilo.
Sergej- mvp
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5