Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samo za članove 3

+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći

Ići dole

Samo za članove 3 - Page 33 Empty Re: Samo za članove 3

Počalji od Dule Kecman Sub 15 Okt 2011 - 8:16

Padaju sezonske ako se pretera, tipa jedan lik iznosi 5+ sezonskih. I to i tad uzmu nekoliko ostalo ti vrate i kaze ti da se gubis.. Ono bacanje karata kroz prozor od wc-a ili odakle vec je vrh vrhova, pa im od 10 karata pola zavrsi na onom limu..
Ocitavanja sezonskih nema, tako da ce ovo prolaziti jos uvek, a ako naletis na nekog baksuza dzaba ti sve bilo..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Sub 15 Okt 2011 - 11:29

Ae da vidim da neko hoce da mi uzme propusnicu,pa direktno bi ga sahranio sa propusnicom zajedno...
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 15 Okt 2011 - 11:36

Markos ti si car Very Happy
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 16 Okt 2011 - 0:50

Markos ::Ae da vidim da neko hoce da mi uzme propusnicu,pa direktno bi ga sahranio sa propusnicom zajedno...
A zasto? Covek samo radi svoj posao... Da te potsetim, taj koji se ne ponasa po pravilima si ti, a ne on... To je druga prica sto u Srbiji svako moze da zaobidje sistem i pravila kako hoce, ali zato i jesmo tu gde jesmo...

Po mom misljenju, Partizan ima apsolutno pravo da se ovako ponasa. Zasto bi neko ziveo na njihovoj grbaci? Krvavim radom su postigli to sto su postigli i red je da to i naplate...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 16 Okt 2011 - 10:23

Markos sedi pored Duleta nemoj tako Very Happy

Ljudi karta mora da se plati pa ne moze se dzabe ulaziti stalno.Ajde ponekad ali problem ovde kod nas je sto nemamo kulturu da nesto platimo. Ovo da probas da uradis u Moskvi na primer , na utakmici CSKA , bila bi ti oduzeta godisnja karta sigurno plus tesko bi sledece godine mogao istu da izvadis. Tamo se karte vade na licno ime iskljucivo.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 16 Okt 2011 - 10:31

Nije pored Duleta deli nas stolica,ali najjaci je kad pljuje igrace Very Happy Ponasa se ko trener Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 16 Okt 2011 - 10:35

Da stolica gde niko ne sedi Very Happy

Trebalo je da sednem tu i kazem " Ovo je Dule , ovo je Markos sa foruma" upoznajte se plez

A Miketa Djuric dolazi Duletu na noge i Sutulovic ccccc
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Ned 16 Okt 2011 - 10:40

Sergej ::Da stolica gde niko ne sedi Very Happy

Trebalo je da sednem tu i kazem " Ovo je Dule , ovo je Markos sa foruma" upoznajte se plez

A Miketa Djuric dolazi Duletu na noge i Sutulovic ccccc

Dodji Sergej jednom da zajedno jebemo mater sudijama!!! Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 16 Okt 2011 - 11:36

Мислим да сте сви донекле у праву везано за ове пропуснице...

Апсолутно се слажем да је карта нешто што мора да се плати, у крајњем случају баш бих волео да видим како би било који навијач који се љути јер не може да уђе преко туђе пропуснице некоме дао нешто за џабе у приватном бизнису којим се бави.

Ако је тражња за пропусницама већа него што је понуда, логично додатно ће се дићи цена, клуб ће додатно профитрати. Ми можда нећемо моћу да уђемо у халу из финансијких разлога, али неко други ко има ће моћи што мене неће много да потресе јер ће ми бити драго да мој клуб (Звезда, Партизан или који год) остварује веће приходе.

Е сад постоји и друга стране приче. Ако хоћеш да узмеш 120 евра за сезонску епа онда пријатељу направи адекватан систем који ће омогућити контролу уласка у халу. То није нека филозифија, једноставан бар-код на картици и читачи код оних који контролишу улазнице.

Додаћу још да у Енглеској неки клубови траже личне податке и фотографију приликом издавања сезонске и кад улазиш на стадион лепо ставиш картицу и твоја фаца изађе на екрану, па ти излази и улази колико хоћеш. А такав систем генерално повећава безбедност јер се тачно поименце зна ко је присутан, после се на основу снимака лакше утврђивало ко је напавио евентуално срање, а онда и вишегодишње забране присуства мечевима које изгредници добијају успевају врло лако да се спроведу у дело.

Власник сам сезонсе улазнице за Маракану, и она има бар-код који се очитава приликом уласка на стадион, ове године кад сам обновио сзонску нису ми издавали другу већ су само укуцали њен бар код и продужили је за још годину дана. Дакле добар систем дугорочно смањује трошкове. Проблем са Мараканом је у томе што систем читача проверава само да ли ти сезонска важи за актуелну сезону, а не колико си пута тог дана ушао на стадион.

Да неко у западној Европи покуша да ти забрани да изађеш из хале кад год ти пукне курац, то би се дигла и кука и мотика јер је то експлицитно угрожавање слободе кретања. Тако да би требало да знате да нико не може да вам забрани да изађете из хале, мада вам је мој савет да ипак не започињете расправе о људским правима са ћелавим радницима обезбеђења.

Такође, нико не може да вам узме сезонску карту јер сте изашли из хале и поново покушали да уђете унутра са њом. Јер по ком основу ће он вама да узме карту? Искрено да вам кажем ја ни не знам да ли постоји неки правилник о сезонским улазницама, али све и да постоји, и да у њему постоји нека генерална формулација како је забрањено ''злоупотребљавати'' сезонске улазнице, како ће он да докаже да сте ви били у хали па да сте изашли? А све и да успе да докаже преко неког видео снимка, зашто би такво неко понашање уопште било сматрано злоупотребом, да не пише можда у правилнику да је забрањено улазити и излазити из хале? И да вам је нађено 5 сезонских у џепу, зашто би било забрањено ношење 5 сезонских у џепу? А оно у шта могу да се кладим је да ни једна особа која ради по улазима нема овлашћења да узима сезонске, као и да сигурно не спроводи истражни поступак о коме сам говорио. Тако да имате апсолутно право да поступите онако како Маркос предлаже, да терате то у пичку материну.

Дакле, генрално се апсолутно слажем да свако задовољство гледања спортске приредбе треба да се плати, али исто тако мислим да то плаћање треба да испрати постојање уређеног система, а ако неко није у стању да га успостави онда апсолутно подржавам да буде јебан у здрав мозак од стрне навјача, посматрача и свих осталих. А пленидба сезонских на улазу ако се заиста примењује онда тај ко је то смислио је показао не само да је неспособан, већ и да је глуп и да нема никакву намеру да дугорочно нешто мења по том питању и да систем сезонских улазница унапређује.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 16 Okt 2011 - 12:05

E bre, mnogo ga ti palamudis Zulu Very Happy...

Pa citava filozofija i jeste iznalazenje sistema koji ce se postovati! Naravno da svaki mozes oboriti, ili izvrdati, poenta je u kulturi ponasanja apropo nekih stvari, koja ovde ne postoji, obzirom da svako misli d aima pravo da se snadje, cak je i pozeljno jer je tako veci baja. Dakle, svakako da bih i sam napusio radnika obezbedjenja pri pokusaju da mi uzme sezonsku kartu, ali to ne znaci da neke prelazne mere nisu neophodne dok se ovde ne steknu uslovi da se prica o pravim ljudskim pravima...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Ned 16 Okt 2011 - 13:44

По мом мишљењу је суштина у томе да први у реду за напушавање није ни радник на улазу ни навијач који користи лош систем, већ је први у реду за напушавање онај који годинама ништа не чини да би се стање унапредило (ко год био). А сви саговорници који су се бавили овом темом поставили су питање на ниво да ли је у праву радник на улазу или онај што вади сезонске. Наравно да нису у праву ни један ни други, обојица раде нешто недозвољено, али главни кривац за то је онај који је осмислио ретардирани систем, а коме је врхунац ораганизацоних способности да постави неког рмпалију испред хале да узима сезонске... И за тог главног и одговорног уредника вероватно је проблем решен.

Слажем се да треба да постоји култура понашања, али правила и санкције се успостављају због оних који ту културу немају. Редар на вратима не стоји да би поздравио оне који долазе на утакмицу а имају карту, већ зато што да њега нема многи би на утакмицу дошли без исте. Поента сезонских улазница је да олакшају посао и службеницима и навијачима, а код нас су оне саме по себи извор проблема.

Ја бих докторе прихватио твоје становиште да морају да постоје неке прелазне мере док се не исправе лоше стране постојећег система када бих видео да се нешто ради по том питању. Међутим, да ли си ти за све ове године приметио било какве позитивне помаке у развијању тог система сезонских улазница - ја нисам. Да макар видим добру вољу, али чак ни то.

И има ту још доста ствари које ми сметају, просто као човеку који гледа ствари са стране иако није навијач Партизана, јер су саме по себи показатељ лоших тенденција у друштву. Зашто управа даје некима улазнице за 50 евра а остали их плаћају 120? Ако желиш да субвенционишеш најверније, па ти стави да за сваку годину коју за редом купиш сезонску добијаш нових 5% попуста у куповини сезонске за наредну сезону. Кад три године везано узимаш сезонску имаћеш попуст 15%, после 7 година 35% итд... Лимитира се да је максимални попуст 50% па онда господо изволите. А ми долазимо у ситуацију да многи форумаши који годинама иду у халу сад не могу да скупе 120 евра а вође тих навијача добиле су по пар стотина сезонских да уваљају коме и како хоће...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Ned 16 Okt 2011 - 17:03

Smatram da Partizan treba izigravati dokle god se ne opamete da urade nešto i van terena.

Šta je recimo za Jana urađeno kada se opraštao? Evo naš kolega forumaš je organizovao one majice, a šta je klub uradio? I da l je možda neko iz kluba došao da kaže svaka čast Marko, ajde javi se pred početak sezone i imaćeš godišnju po povlašćenoj ceni. Ne, ti ćeš care da je platiš 120 evrića, a onaj manijak koji na teren baca kovanice i zbog koga plaćamo kazne će da je dobije za 40. Eto takvu poruku oni šalju svojim navijačima.

Partizan nije vlasništvo Danilovića i Duleta. Oni troše pare poreskih obveznika. Niko ne može da ospori da su uradili mnogo za klub, ali isto tako ne može se osporiti da su veliki rezultati uzalud potrošeni i da ni delić od njih nije iskorišćen kako bi se klub podigao na viši nivo. Bez još nekog čoveka u svom timu ili par njih, koji će se baviti marketingom i organizacijom kluba, podržavam svako ulaženje na utakmice bez karte. U tom iznošenju godišnjih uvek najebu oni koji su je pošteno platili dok "vatreni" ulaze kako hoće.

Često se smejemo Zvezdinom filmu o osvojenom kupu, ali takve stvari su neophodne. To je dobar marketing bio u tom trenutku. Je l teško napraviti neki filmčić o odlasku u Pariz, o Kecovoj partiji karijere i da se to upakuje i proda. Svaki navijač Partizana bi to kupio. Koliko je teško napraviti filmčić "Svi Perini trofeji"? Koliko je teško angažovati nekog da kreira par trenerki, dukseva...? Koliko je teško naći sponzora boljeg od Kape za opremu? Pa siguran sam da bi bilo dovoljno samo da Danilović okrene ljude iz adidasa ili najka i da bi oni pristali.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 16 Okt 2011 - 19:49

nisam siguran, ali mislim da je ova priča oko karata počela od mene i moje želje da se ušljamčim na utakmicu na divljaka...

Nemam potrebu da se pravdam, mene stvarno ne bi bilo stid tako nešto (a Bodi i Markos mogu potvrditi da mi ne bi bio prvi put Wink )

Svoju ljubav i privrženost Partizanu sam pokazivao dok sam bio u Beogradu, 2004-2009 propustio sam 10-15 mečeva ukupno. I to u vrijeme kad Partizan nije bio "brend" niti su njegovi mečevi bili "must see eventi", već samo jako dobar košarkaški klub. Uključujući i Badnje veče protiv Geoplin Slovana gdje je bilo maksimum 200 ljudi.

U sadašnjoj situaciji kad ne živim u Beogradu naravno da neću kupovati godišnju kartu, a kupovina pojedinačnih uoči samog meča je težak i neizvjestan posao, tako da me nimalo nije sram pokušaja upadanja na divlje. Uostalom, nije Partizan crkva pa da se ne smije ponešto ukrasti od njega.
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Ned 16 Okt 2011 - 20:23

drexler ::Uostalom, nije Partizan crkva pa da se ne smije ponešto ukrasti od njega.
Ovo bi neko morao da saopšti i popovima Very Happy
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 16 Okt 2011 - 21:20

Slazem se sa vama. Bodi je primetio to lepo.

Naravno problem je sto Grobari organizovano dobijaju ulaznice ispod cene , dok vecina ljudi daje ogroman novac za to. Jednostavno klub ne postuje svoje navijace. To mi vec odavno smeta , ali kako moj kum kaze " Dobrodosao u Srbiju" ...
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Ned 16 Okt 2011 - 21:23

Zulu,

zaista ne znam razloge njegovog ulaganja... Bavi se građevinom u Rusiji, i tamo ima firme (možda Sergej više zna, ali i prvi put kada sam ga pitao za njega, ni on ništa nije znao, kao da je čovek fantom). Pre 2 sezone isplatio je Bjelicu, prošle godine je dava plate zaposlenima, strancima, čak i nekim našim igračima je dao kintu, jer je stvarno bilo ono kao što je Uvalin pričao, neki nisu imali ni za osnovno, ni za devojku na piće da izvedu... Sada želi da po sezoni unese sedmocifrenu količinu novca u klub i dovede par sponzora. Ovo što Bloods piše je donekle tačno, samo što je on zaokružio na 4 miliona, a cifra u prvoj sezoni bar je mnogo manja trebala da bude, pa iz godine u godinu da se povećava.

Ono što ja znam oko tog trougla Ristić-Čović-Mirko, naravno ne znam koliko i daba i ovi, jer oni šuruju sa Čovom, itd... jeste da Ristić ne želi Mirka blizu klubu ako će da daje pare,a Mirko ne može da izađe iz kluba jer je tu zato što je on doveo Čovića, i sada Čović mora da prelomi. Ovo što piše Bloods i spominje Beka, njegovo drugarstvo sa Slobom, Čovom sastanke sa Đilasom (koji Beka ne podnosi organski,a i Beko je u velikoj svađi sa DS-om).

Činjenica je da je su Kariju obećali 4 kvalitetna igrača bez OUT klauzule, za sada je donekle došao samo 1 (Morrison) i aj da kažemo Bojan Popović, koji će sigurno kako odmiče sezona biti bolji. Činjenca je da tih pojačanja nema, ali je i činjenica da Igor ima velike privatne probleme, daba nije hteo o tome da piše, ali Bloods kada je već pisao i o kovertama, što da ne piše i o familijama nečijim. Što se tiče Darka, za obeštćenje je upravu, jednostavno Pek im nije toliko bitan, sad će neki Grobari da me napadnu, al' ajde, klub ne želi da plati obeštećenje, jer za te pare može da dovede igrača na celu sezonu.

Rekoh već do kraja serije utakmica u Pioniru sve će se znati, znači neki, ko dolazi, šta će biti sa Darkom, Igorom, Nikolićem, pojačanjem na 4/5, itd...

Bloods je takođe u pravu i za ovo da igračima mnogo fale Delije, na lepo se brzo navikneš, ali... Atmosfera u prve 2 utakmice kao na sa'rani da smo. Ne bi sada da ulazim u navijanje, ali razlog nisu pare, nego njihovi principi od kojih neće da odstupe.

I da, izvini eVro Smile

Meni nije problem da napišem ono što znam, ali ov se zna već par nedelja, i svi su mislili da će progutati Ristić na kraju, pao je i dogovor da će na kraju ipak plaćati Rakočevića, naravno ne baš 750 hiljada, ukupna cifra je tolika zato što će verovatno dobiti stan.

Sve u svemu, Bloods ima dobre informacije, ali ih on pretoči kao da su bajka, doda neke svoje interne želje, kao što su Jarić i Radmanović, kao što je Flip Marej, za koje kada sam pitao ljude koje znam, rekli su mi "nemoj da me za*ebavaš, neka budu srećni sa Igorom (ako se sve sredi) i još nekim crncem u reketu".

i evo Bloods-ovog posta na RSB, njemu svaka čast, ima dara, ali ovo što mu je napisao daba, pola realnost pola bajka...

Spojler:

I da Pops je kod nas izgledao stvarno bio opcija, samo je odbio prvi ugovor kod nas koji je bio i jači od vašeg, tražio je cifru koju će verovatno imati Rakoč u kešu ako dođe - bez gajbe Smile Traži se takav tip igrača, ali ako Partizan nije našao, sumnjam da ćemo i mi, zato što samo na 4 tražili isti tip igrača, tj fizički spremnu, atletski dobro potkovanu, itd... Nismo tražili nekog napadača, već igrača koji može da doprinese u skoku, i bar malo da vrti pik, pošto Mile i Pop ili to neće ili ne znaju Smile
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 16 Okt 2011 - 22:02

Bodi, Nolle... koja je šifra za našu ligu na EL fantasyu?
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Ned 16 Okt 2011 - 22:07

profesor
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Ned 16 Okt 2011 - 22:13

Mihael, Nolle, hvala - ušao sam sa The Unfuckablesima Cool
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Ned 16 Okt 2011 - 22:47

Igra li Macvan u cetvrtak, sta sad jedu g... jel ga daju na pozajmicu ili ne.. ?
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Ned 16 Okt 2011 - 22:59

Zulu, podrazumeva se ko je prvi u redu za napusavanje. Dokle god su oni nedodirljivi, ostaje ti radnik koji je postavljen na mestu da ga napusis umesto njih... Ali to je opet do sistema.

Ideju za prelaznost sam naveo u opstim brojevima, ali mislim da si je ti odlicno doneo i u konkretnom primeru up.

Na kraju, iako sam navijac Partizana, spadam u one foteljske, koji sada utakmice gledaju koliko mogu od drugih obaveza, i odavno mi ta navijacka komponenta (adrenalin & stuff) nije toliko vazna koliko sama kosarka. Sustinski, kad se vratimo na pocetak, uvek postoje ljudi koji mogu da zavrse stvari pre drugih, preko reda, bahato i pretnjama fizickog nasilja, a dokle god je tako mi se necemo pomeriti sa ove tacke. Plus sto je takvih nenormalno mnogo, do ivice izdrzljivosti drustva u kojem zivimo. Zato ni Partizan ne moze a da ne "popu*i" najvaterenijima.

P.S. Ako je Vuk rekao da citas kako je napisano, zasto onda ne bi rekli i EURO? Sitna provokacija, ali nije da nije za razmisljanje Smile... Meni razlicitost od zapadnih suseda nije toliko vazna i dovoljan razlog da prenebregnem neke stvari (posto i sam ponekad kazem evro, a ponekad euro u svakodnevnoj prici).
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Ned 16 Okt 2011 - 23:07

Macvan bi da igra , ali Makabi zateze nesto .
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Pon 17 Okt 2011 - 0:29

verovatno oko plate, nema zbog čega drugog...
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Pon 17 Okt 2011 - 1:32

Ima, ima...sledeće kolo EL Partizan gostuje Makabiju. To je za 10 dana. Svaki dan manje uigravanja za Mačvana njima ostavlja veće šanse za pobedu. Pogotovo ako je istina za Sofo-a (ne verujem u to), Makabi je prilično tanak pod tablom. Ako ih iskontrolišemo što se šuta tiče, cenim da bi Nokia ponovo mogla "na silent".
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pon 17 Okt 2011 - 2:11

Ma daj nek Partizan dovede Dzos Mekrobertsa i da zavrsimo vise s time...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 33 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Sledeći