Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 37 od 40
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: Samo za članove 3
Маци, пар момака који долазе код мене у локал, а добри су пријатељи са Мијатовићем, су ми показивали у суботу тикете на којима су лепили лепе цифре на победу УО са хендикепом против Радничког. Сви они заједно не би знали да ми покажу где је линија за 3п па сам их питао одакле им то да играју, јер ми је било јасно да им је он то рекао, а један је био "довољно храбар" и да призна то.
Ако се не варам, он је капитен Радничког па ме живо занима, како изгледа тим пред меч у којем њихов капитен јасно сугерише свима да ће лагано да изгубе!?
Да ли ти знаш нешто више тј да ли су ишли тамо без мотива или је нешто друго у питању?
Ако се не варам, он је капитен Радничког па ме живо занима, како изгледа тим пред меч у којем њихов капитен јасно сугерише свима да ће лагано да изгубе!?
Да ли ти знаш нешто више тј да ли су ишли тамо без мотива или је нешто друго у питању?
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Mislim da je Pavković kapiten.
Kada smo već kod kladionice. Drugar, kondicioni trener OK Spartak Ljig, mi je rekao da je trener OK Crvena zvezda zavisnik od kladionice. Čini mi se da je on i pomoćnik u reprezentaciji. Elem, kaže da često zna da pusti prvi set, kao pred dva kola protiv Kleka i onda su ih oprali u naredna 3 da ovi nisu 15 prešli...
Kada smo već kod kladionice. Drugar, kondicioni trener OK Spartak Ljig, mi je rekao da je trener OK Crvena zvezda zavisnik od kladionice. Čini mi se da je on i pomoćnik u reprezentaciji. Elem, kaže da često zna da pusti prvi set, kao pred dva kola protiv Kleka i onda su ih oprali u naredna 3 da ovi nisu 15 prešli...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
А где се клади на клек-звезда?
mlekadzija- prva petorka
Ja sam igrao u balkanbet-u našu odbojku za vikend. Spartak Ljig - Ribnica bila kvota 1.6 na keca. Mislim da su našu ligu sve kladionice ubacile u ponudu.
Bodi Bond- mvp
ne verujem to za Bulatovića.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Naravno, to su priče, ne tvrdim da su istinite. I meni Bulatović deluje kao ok lik.
Bodi Bond- mvp
al pali na kladionici
slobokv83- mvp
Prosle nedelje na treninzima su uglavnom igrali basket, drkali se, nista nisu radili.
Naravno ja sam to saznao jutros, da sam znao i ja bih igrao na Olimpiju.
Naravno ja sam to saznao jutros, da sam znao i ja bih igrao na Olimpiju.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Bodi kada smo već kod odbojke i kladionice, daj reci šta danas da igram bez navijačke ostrašćenosti molim, ti se razumeš, a meni kinta treba hahaha
Nolle- mvp
Bodija iskljucivo da pitate za Rusku ligu u basketu , tu ne moze da promasi.
Macijauskas- mvp
То је било само за ту недељу или нешто није у реду?
Не могу да схватим да један озбиљан, професионални клуб нема мотива за победом против, да будем реалан, мало бољљег тима?! Отерао бих и тренера и све играче, да се имало питам...
Не могу да схватим да један озбиљан, професионални клуб нема мотива за победом против, да будем реалан, мало бољљег тима?! Отерао бих и тренера и све играче, да се имало питам...
Poslednji izmenio mlekadzija dana Pon 7 Nov 2011 - 23:54, izmenjeno ukupno 1 puta
mlekadzija- prva petorka
Ne znam, bio mi je drug na trenizima prosle nedelje i kaze da su uglavnom igrali basket.
Meni deluje da nesto opasno ne stima.
Meni deluje da nesto opasno ne stima.
Macijauskas- mvp
Pominjao se Vasa Micic ,odmah po dolasku u nase redove Miljenovica.Za dva meseca ce biti nasem Vasi rodjendan.,divan dan,divan dan-od Danilovica ugovor lala lalal
Danny Trejo- šesti igrač
- Datum upisa : 30.01.2011
Video sam da se prica o Vujovicu...
Ja sam prosle godine saznao od Macijauskasa da ga je Partizan zajebao za U18 prvenstvo. Nisu mu dali da se odazove prozivci ''zbog obaveza u klubu''. Kasnije sam dobio potvrdu za tu pricu i od tada su jako zategnuti odnosi Vujovic-klub. On je odbio da potpise profesionalni ugovor za Partizan i u Italiju je otputovao jos u septembru, tako da ovo jeste narucen tekst.
Ja nigde nisam rekao da ce on uspeti. On je previse nespretan, ima super osecaj za skok ali je to prilicno zanemarljivo zbog njegove mase. Ima solidan sut i lep osecaj za asistenciju ali to je za 4, sto on treba da igra prilicno zanemarljivo. Da, neodoljivo podseca na Djeknu.
Druga je stvar sto bih voleo da on uspe ali to nije mnogo realno...
Ja sam prosle godine saznao od Macijauskasa da ga je Partizan zajebao za U18 prvenstvo. Nisu mu dali da se odazove prozivci ''zbog obaveza u klubu''. Kasnije sam dobio potvrdu za tu pricu i od tada su jako zategnuti odnosi Vujovic-klub. On je odbio da potpise profesionalni ugovor za Partizan i u Italiju je otputovao jos u septembru, tako da ovo jeste narucen tekst.
Ja nigde nisam rekao da ce on uspeti. On je previse nespretan, ima super osecaj za skok ali je to prilicno zanemarljivo zbog njegove mase. Ima solidan sut i lep osecaj za asistenciju ali to je za 4, sto on treba da igra prilicno zanemarljivo. Da, neodoljivo podseca na Djeknu.
Druga je stvar sto bih voleo da on uspe ali to nije mnogo realno...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Nisam hteo da ulazim u dalju polemiku, ovo je sto sam hteo da kazem.
Macijauskas- mvp
Sad sam čuo vest da Miljan Pavković neće večeras igrati jer se teže povredio, veoma su zabrinuti u Kg. Molim da se ne širi dalje do večerašnje utakmice, pišem prvenstveno zbog fantazera. Ovom izvoru verujem 100%
EDIT
a i ne mora da se krije, vidim već se zna
EDIT
Poslednji izmenio superhik dana Pet 11 Nov 2011 - 0:57, izmenjeno ukupno 1 puta
superhik- prva petorka
sad mi reče Bodi, al već je i izašlo na sajtu Radničkog.
slobokv83- mvp
Ajde saznaj šta je povredio i dobiješ i treće pivo.superhik ::Sad sam čuo vest da Miljan Pavković neće večeras igrati jer se teže povredio, veoma su zabrinuti u Kg. Molim da se ne širi dalje do večerašnje utakmice, pišem prvenstveno zbog fantazera. Ovom izvoru verujem 100%
EDIT
Nisu objavili još na sajtu, je videh na fb.
Bodi Bond- mvp
To nam nije pošlo za rukom u Ljubljani gde smo bili oslabljeni zbog povrede Sajmona i bolesti Pavkovića, dvojice ključnih igrača do sada. Protiv Cedevite ćemo, ipak, biti oslabljeni; naš "Meloun" će zaigrati, a videćemo koliko će da pruži, ali naš "Stokton" neće jer se na poslednjem treningu teže povredio. Detalji o težini povrede kapitena biće poznati nakon specijalističkih pregleda koji slede u Novom Sadu.
ovo je sa sajta...
ovo je sa sajta...
slobokv83- mvp
Onda su dopunili staru vest, ja čekao posebnu.
Bodi Bond- mvp
onda kada si mi rekao nije ovoga bilo u textu, ali 15 min pošto sam pogledao i u find ukucao Pavkovic, whoala
slobokv83- mvp
A kakva je sad to povreda Simona? Sasvim je jasno da ce veceras sve ici na njega, ako udje u problem sa faulovima..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
pa vidiš da piše da je u Ljubljani igrao povređen, a sada je rovit, što će reći da je u boljem stanju nego u Ljubljani, što će reći 30+ index
slobokv83- mvp
Strana 37 od 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4