Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 20 od 40
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Samo za članove 3
nećemo o tome, ja imam neki stav o njemu, i to još ni 10 sezona u KKP, čak ni osvajanje EL neće promeniti, za njega su klubovi poput srednje Evropskih, jer ja zasita Partizan računam u krem košarkaške Evrope. Krem Evro košarke izbacuje igrače uz to što pravi rezultate, to je Dule čak i u prvim sezonama radio. Vlada da da nekom klincu šansu, jednaka je verovatnoći da ja večeras po*ebem Lenu Kovačević. Ne govorim ja o njegovoj stručnosti, koja je sigurno veća od moje, nego o onom dole, da preuzme na sebe i gurne bar jednog klinca, npr ve sezone da Bogdanu da 15 minuta i u EL da ga gura, i to će mu se možda obiti o glavu ove sezone u Evropi, ali će mu se vratiti dogodine, a možda i još koju sezonu ako mali ostane. Evo videćeš kako će Pešić raditi sa Subotićem, Milutinovićem i Cveletom, naravno ok rećićeš da ne mogu da se porede Vlada i Pešić, ali i KKCZ ima armiju navijača koji su mnogo više nestrpljiviji i željniji rezultata nego navijači KKP u to budi siguran.
Moje neko mišljenje o Vladi je takvo kakvo je, ali to je samo moje mišljenje.
Trener jeste glavni i odgovorni ko će da mu igra u ekipi. Toša i Sale trebaju da mu budu podrška, a ne da oni odlučuju ko igra, a ko ne i koliko, jer bi u tom slučaju neko od njih sedeo na klupi.
U svakom slučaju Miljenovića itekako treba istrpeti, i pustiti još bar pola godine - godinu dana Profu da radi sa njim ! Pred tim malim je svetla budućnost !
Moje neko mišljenje o Vladi je takvo kakvo je, ali to je samo moje mišljenje.
Trener jeste glavni i odgovorni ko će da mu igra u ekipi. Toša i Sale trebaju da mu budu podrška, a ne da oni odlučuju ko igra, a ko ne i koliko, jer bi u tom slučaju neko od njih sedeo na klupi.
U svakom slučaju Miljenovića itekako treba istrpeti, i pustiti još bar pola godine - godinu dana Profu da radi sa njim ! Pred tim malim je svetla budućnost !
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Bodi je u pravu , oko Miljenovica je sve moguce izgleda. Veceras sam cuo da se ozbiljno razmislja da ne potpise ugovor sa Partizanom. Ne svidja se nesto preterano ni Danilu ni Tosi ,a i Profa je sumnjicav kad je njegov fizicki razvoj u pitanju.
Vlada se naravno tu najmanje pita.
Sergej- mvp
Nego ja da pitam jel neko planira sutra na promociju KK Partizan? Ja cu biti u gradu sa klincem i devojkom pa cu najverovatnije svratiti na promociju, jbg, malog moram uciti od malih nogu pravim stvarima ...
Mihael- mvp
Godina : 37
Ja se iskreno nadam da će se uskoro pojaviti potvrdan info kako je ova priča nerealna buva.....
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
Koliko ja znam , a mislim da znam , nije buva.
Sutra cu imati detaljan info.
Niko ne kaze da Miljenovic nece igrati za nas , ali da za sada nije odusevio bas.
Sutra cu imati detaljan info.
Niko ne kaze da Miljenovic nece igrati za nas , ali da za sada nije odusevio bas.
Sergej- mvp
Mnogo je igraca bilo dominantno u Evropi u Kadetskim, Juniorskim i Omladinskim selekcijama, pa ih danas nema nigde....Niko ne moze da garantuje da ce Miljenovic sutra postati veliki igrac...
A nasa zemlja ima primer takvog igraca: Musli je bio MVP sampionata do 16 godina(16p;12sk;1as; 2007 Srbija uzela zlato) i najbolji 2009 do 18 god ( 15p;11sk;2as; Srbija uzela zlato a Kanter bio MVP) pa danas 2011 godine je ni na nebu ni na zemlji....
A nasa zemlja ima primer takvog igraca: Musli je bio MVP sampionata do 16 godina(16p;12sk;1as; 2007 Srbija uzela zlato) i najbolji 2009 do 18 god ( 15p;11sk;2as; Srbija uzela zlato a Kanter bio MVP) pa danas 2011 godine je ni na nebu ni na zemlji....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Trebalo bi da obučemo jagnjeću kožu i zaskočimo ga ako ima i promil šanse da potpiše za nas.
Iako je moguće da je ova verzija priče za Nenada istinita, situacija je takva da Partizan može samo da izgubi ili da se ne zajebe kao što je slučaj sa Đeknom. A mi ne moramo platiti obeštećenje, možemo za dž dobiti igrača o kojeg se odavno ogriješilo.
A kada je riječ o nekoj najvjerovatnijoj istini, sasvim je moguće da Partizan nije zadovoljan ponuđenim, iso kao što je vjerovatno da i on nije zadovoljan tretmanom i ponuđenom ulogom. I treba da bude realan, možda nije zreo za Evroligu, ali za NLB jeste i da sam u KKCZ rizikovao bi sa njim, Čovom i Cveletom na pleju pa kud puklo da puklo.
EDIT: Interesantno je da kosarka.rs nije objavila ništa po ovom pitanju. Dodatni komentar nije potreban.
Iako je moguće da je ova verzija priče za Nenada istinita, situacija je takva da Partizan može samo da izgubi ili da se ne zajebe kao što je slučaj sa Đeknom. A mi ne moramo platiti obeštećenje, možemo za dž dobiti igrača o kojeg se odavno ogriješilo.
A kada je riječ o nekoj najvjerovatnijoj istini, sasvim je moguće da Partizan nije zadovoljan ponuđenim, iso kao što je vjerovatno da i on nije zadovoljan tretmanom i ponuđenom ulogom. I treba da bude realan, možda nije zreo za Evroligu, ali za NLB jeste i da sam u KKCZ rizikovao bi sa njim, Čovom i Cveletom na pleju pa kud puklo da puklo.
EDIT: Interesantno je da kosarka.rs nije objavila ništa po ovom pitanju. Dodatni komentar nije potreban.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
kosarka.rs je imala tu informaciju pre par dana, ali je nije objavljivala jer se to još uvek ne zna... Razmišlja se u klubu da se ne platu to obeštećenje, a u slučaju da se to desi Nenad će teško i nazad u FMP... Ne oprašta Čova lako ružnu prošlost...
Kao što je Sergej rekao sve je moguće... Lično, mali je zreo da igra i više od Jaramaza i Pere, ali... I nema to veze sa Vladom. Prosto, navedite jedan evropski klub u kome igra neki talentovani klinac a da taj klub istovremeno pravi rezultate. Ne postoji takav. Moderna košarka zahteva fizikalije na visokom nivou, a klinci to nemaju... Druga je stvar što u Španiji imaju jaku ligu, pa se Rudi, Rubio, San Emeterio iživljavaju u Huventudima, Đironama i odna ih veliki kupe...
Kao što je Sergej rekao sve je moguće... Lično, mali je zreo da igra i više od Jaramaza i Pere, ali... I nema to veze sa Vladom. Prosto, navedite jedan evropski klub u kome igra neki talentovani klinac a da taj klub istovremeno pravi rezultate. Ne postoji takav. Moderna košarka zahteva fizikalije na visokom nivou, a klinci to nemaju... Druga je stvar što u Španiji imaju jaku ligu, pa se Rudi, Rubio, San Emeterio iživljavaju u Huventudima, Đironama i odna ih veliki kupe...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Miljenovic nece nazad u KK CZBGD, nema sanse... To bi bila sramota za klub, upravu i sve ostale... Ako si nas nas napustio, kad je bilo najteze, putuj igumane ne brini za manastir...
Marko- prva petorka
Nesto najpametnije do sada napisano....Bodi Bond ::kosarka.rs je imala tu informaciju pre par dana, ali je nije objavljivala jer se to još uvek ne zna... Razmišlja se u klubu da se ne platu to obeštećenje, a u slučaju da se to desi Nenad će teško i nazad u FMP... Ne oprašta Čova lako ružnu prošlost...
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Rebic se vratio starom jatu. Nije to toliko iskljucivo. Nazalost, on stvarno nece doci i nazalost otici ce u Ostende ili takvu neku zabit ako ode...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Bodi Bond ::kosarka.rs je imala tu informaciju pre par dana, ali je nije objavljivala jer se to još uvek ne zna... Razmišlja se u klubu da se ne platu to obeštećenje, a u slučaju da se to desi Nenad će teško i nazad u FMP... Ne oprašta Čova lako ružnu prošlost...
Na temi smo za članove, ne bih ovo pisao da je potpuno javno. Zajebi Bodi priču o principima objavljivanja na kosarka.rs. Pokazalo se u nekih posljednjih mjesec-dva da se po potrebi može odstupiti od samoproklamovanih standarda. A ovo je vijest koja itekako interesuje košarkašku javnost. Da se teži senzacionalizmu kako je bilo u već pomenutim primjerima moglo se dobro dobiti na popularnosti. Ali jbg, valja putovati i imati smještaj sa klubom. O sinoćnjoj emisiji da ne pričam.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ma naravno da toga ima. Što se Tegija tiče, on o Partizanu piše ono što Toša kaže.
Bodi Bond- mvp
Sergej ::Bodi je u pravu , oko Miljenovica je sve moguce izgleda. Veceras sam cuo da se ozbiljno razmislja da ne potpise ugovor sa Partizanom. Ne svidja se nesto preterano ni Danilu ni Tosi ,a i Profa je sumnjicav kad je njegov fizicki razvoj u pitanju.
Jedna stvar je ne svidjati se igrac pre nego sto se isti potpise a potpuno druga kad je decko vec doveden i promovisan sa sve salom oko vrata i kacketom na glavi.Ako raskinu ugovor sa njim to ce biti izuzetno neozbiljan potez od strane uprave.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Ja licno verujem da ce Miljenovic ipak ostati u Partizanu... Mislim da ne sme da se propusti prilika da za par godina imamo tandem Micic-Miljenovic...
A i slazem se sa Sensuiem, stvarno bi bil neozbiljno od uprave Partizana da ne potpise ugovor sa Miljenovicem kad decko vec i trenira sa prvim timom. Da ne pricam o tome da je sigurno vec i ranije dugo pregovarano sa njim i da ce ga redovno zajebati ako ne potpisu ugovor sa njim...
Po meni, on 90% ostaje u timu...
A i slazem se sa Sensuiem, stvarno bi bil neozbiljno od uprave Partizana da ne potpise ugovor sa Miljenovicem kad decko vec i trenira sa prvim timom. Da ne pricam o tome da je sigurno vec i ranije dugo pregovarano sa njim i da ce ga redovno zajebati ako ne potpisu ugovor sa njim...
Po meni, on 90% ostaje u timu...
Mihael- mvp
Godina : 37
@ Huventud i sl.
Da ali se onda placaju vise milionska obestecenja, a ne kikiriki... dok se ne uspostavi valjan pravilnik, ovakvih slucajeva ce biti ko sase
Da ali se onda placaju vise milionska obestecenja, a ne kikiriki... dok se ne uspostavi valjan pravilnik, ovakvih slucajeva ce biti ko sase
Marko- prva petorka
Ili patka, ili podmetanje iz nekih izvora, ili totalni idiJotizam...
LM, plaćeno obeštećenje za Đeknu, koji kako kolaju priče, nije baš najradniji. Plaćeno obeštećenje za Bogdana, koji kako kolaju priče, nije u najsjajnijim odnosima sa samim sobom.
Postavlja se pitanje hoće li se platiti obeštećenje za Miljenovića, za koga kolaju priče, da je i odličan radnik, koji ima i pravilan pristup i razumevanje sporta, odlično mentalno zdravlje.......
Koji igra na poziciji, na kojoj ni jedan naš vrhunski igrač nije imao Bog zna kakve fizikalije, niti je ličio na Švarcenegera. Dok se za pozicije prethodne dvojice ipak mora imati i ozbiljniji fizički nivo (bar mislim da su zahtevnije pozicije u fizičkom smislu od pozicije 1).
Hajde da se malo manje zajebavamo i verujem ou Deda Mraza.
LM, plaćeno obeštećenje za Đeknu, koji kako kolaju priče, nije baš najradniji. Plaćeno obeštećenje za Bogdana, koji kako kolaju priče, nije u najsjajnijim odnosima sa samim sobom.
Postavlja se pitanje hoće li se platiti obeštećenje za Miljenovića, za koga kolaju priče, da je i odličan radnik, koji ima i pravilan pristup i razumevanje sporta, odlično mentalno zdravlje.......
Koji igra na poziciji, na kojoj ni jedan naš vrhunski igrač nije imao Bog zna kakve fizikalije, niti je ličio na Švarcenegera. Dok se za pozicije prethodne dvojice ipak mora imati i ozbiljniji fizički nivo (bar mislim da su zahtevnije pozicije u fizičkom smislu od pozicije 1).
Hajde da se malo manje zajebavamo i verujem ou Deda Mraza.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Mene Miljenovic potseca na Kalderona... Ni on nije bas neki fizikalac, zar ne? A svi znamo gde je...
Problem je samo da li je Partizan, koji inace gaji atomski stil kosarke, pravi klub za ovog momka. A jos bolje pitanje-koji je klub na ovim prostorima prava otskocna daska za njega? Plasim se da smo odavno prestali da gajimo raznovrsnost koja je preko potrebna za tako malu bazu kao sto je 7-8 miliona ljudi...
No, ako decko zaista ima zdrav stav u glavi, mislim da ce on vec naci svoje mesto pod Suncem, ma kojim putem morao da ide.
Problem je samo da li je Partizan, koji inace gaji atomski stil kosarke, pravi klub za ovog momka. A jos bolje pitanje-koji je klub na ovim prostorima prava otskocna daska za njega? Plasim se da smo odavno prestali da gajimo raznovrsnost koja je preko potrebna za tako malu bazu kao sto je 7-8 miliona ljudi...
No, ako decko zaista ima zdrav stav u glavi, mislim da ce on vec naci svoje mesto pod Suncem, ma kojim putem morao da ide.
wolfvaga- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
A ako ne potpisu Miljenovica ko ce biti back-up plej? Verovatno Bozic, ali zar nije bilo price da on ove sezone nece igrati 25 minuta, i da li mi zaista imamo ambiciju da igramo sezonu sa Bozicem kao back-up plejmejkerom? Pretpostavljam da je procena da je isplativije forsirati Jaramaza od Miljenovica.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Ma i Jaramaz ispada iz 12 kada stigne četvorka.
Lo, Pera
Milosavljević, Kecman, Anđušić
Lučić, Čakarević
?, Đekna
Peković, Radule, Raško
To je 12.
Realno, Nenad u kakvom god da je stanju bolji bi drugi plej bio od Pere, ali šta je tu je. Nije Vlada sam kriv za to, već i ljudi u klubu, jer Anđušićevu ulogu ove godine je morao da ima Bogdan, ako smo ga već kupili... Miljenović ako je nespreman da se sprema do Nove godine, pa da mu se daje šansa protiv Heliosa, Zlatoroga...
Klub juri rezultat i to je ok, ali sa druge strane će mladi igrači u budućnosti debelo da se zamisle pre nego što dođu u Partizan.
Lo, Pera
Milosavljević, Kecman, Anđušić
Lučić, Čakarević
?, Đekna
Peković, Radule, Raško
To je 12.
Realno, Nenad u kakvom god da je stanju bolji bi drugi plej bio od Pere, ali šta je tu je. Nije Vlada sam kriv za to, već i ljudi u klubu, jer Anđušićevu ulogu ove godine je morao da ima Bogdan, ako smo ga već kupili... Miljenović ako je nespreman da se sprema do Nove godine, pa da mu se daje šansa protiv Heliosa, Zlatoroga...
Klub juri rezultat i to je ok, ali sa druge strane će mladi igrači u budućnosti debelo da se zamisle pre nego što dođu u Partizan.
Bodi Bond- mvp
a ko ulazi u 12 kada od Pek ? Bešović
Zaista sam mislio da će Bogdan imati minutažu ove sezone, izgleda da sam se prevario
Zaista sam mislio da će Bogdan imati minutažu ove sezone, izgleda da sam se prevario
Nolle- mvp
Ne da će da se zamisle, nego će Partizan preko noći prestati da važi za najbolje mesto za razvoj talenata. Gomilaju se igrači, ne daje im se šanse, mnogo ih, u poslednjih nekoliko godina, nije uspelo. Ako bi još otkačili igrača s kojim su se sve dogovorili, i to igrača koji je poznat kao veliki talenat i veliki radnik koji se uvek primereno ponašao, šta drugi da očekuju? A sad postoje i druge opcije, Pešić, Muta... Plašim se da se arogancija Partizanovoj upravi ne obije o glavu.
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
ovo je neka vrsta "smetnje u razvoju" Partizana.
Nema šta, treba biti realan i reći da je KKP u zadnjih 6-7 godina evoluirao. Sjetite se kako da su navijači prije 5 godina plasman u Top 16 slavili, kao Istambul 92.
A sjetite se i prije 4-5 mjeseci da smo svi bili blago nezadovoljni što nismo ušli u četvrtfinale.
Dakle, mi nismo više "one hit wonder" već klub od koga se svake sezone traži MINIMUM Top 16. U takvoj situaciji, eksperimenti se moraju svesti na najmanju moguću mjeru.
Trenutno, Miljenović je više eksperiment nego neki mladi talenat koji će se sigurno razviti u velikog igrača.
Ovim ne želim da pravdam upravu zbog eventualnog puštanje Miljenovića niz vodu, to bi stvarno bilo neozbiljno posle svega. Više želim da repliciram Nolletu po pitanju Vladinih muda. Nema to nikakve veze.
Lako je sad Pešiću pokazivati muda kad bukvalno počinje od nule. Što nije glumio mudadžiju 2003. u Barseloni i tad pustao mlade igrače? Ovo je jednostavno specifična situacija i nema veze sa hrabrošću, jer ne možeš protiv politike kluba.
Nema šta, treba biti realan i reći da je KKP u zadnjih 6-7 godina evoluirao. Sjetite se kako da su navijači prije 5 godina plasman u Top 16 slavili, kao Istambul 92.
A sjetite se i prije 4-5 mjeseci da smo svi bili blago nezadovoljni što nismo ušli u četvrtfinale.
Dakle, mi nismo više "one hit wonder" već klub od koga se svake sezone traži MINIMUM Top 16. U takvoj situaciji, eksperimenti se moraju svesti na najmanju moguću mjeru.
Trenutno, Miljenović je više eksperiment nego neki mladi talenat koji će se sigurno razviti u velikog igrača.
Ovim ne želim da pravdam upravu zbog eventualnog puštanje Miljenovića niz vodu, to bi stvarno bilo neozbiljno posle svega. Više želim da repliciram Nolletu po pitanju Vladinih muda. Nema to nikakve veze.
Lako je sad Pešiću pokazivati muda kad bukvalno počinje od nule. Što nije glumio mudadžiju 2003. u Barseloni i tad pustao mlade igrače? Ovo je jednostavno specifična situacija i nema veze sa hrabrošću, jer ne možeš protiv politike kluba.
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Nije puštao ni prošle godine u Valensiji, u pravu si zaista, ali teško je biti stranac na klupi, 2-3 rezultata i marš napolje. Mada u Đironi je gurao malo, Lotomatike se ne sećam, kada je vodio rep išao je sa najjačim timom...
Nadam se da će Pešić ostati dovoljno dugo da vidimo da li će i kada očekivanja biti veća, bar 2 klinca tada imati minutažu kao što će ove imati Subotić, Milutinović, Nedović i Cvetković.
Nije da sada ja nešto serem po Vladi, ali zaista sam mislio da će ili Miljenović ili Bogdan dobiti 10-15 minuta u svim takmičenjima, i imati čvrsto mesto u 12. Dogodine će biti još teže, ako ostane Pera, a dođe Vasa + Bogdanović više neće hteti da čeka, doveli ste Anđušića, Draganče će sigurno ostati još neki period. Mnogo je to igrača, a mali prostor za manevar.
Marko, da li si ti siguran da Darko i Igor igraju večeras ?
Nadam se da će Pešić ostati dovoljno dugo da vidimo da li će i kada očekivanja biti veća, bar 2 klinca tada imati minutažu kao što će ove imati Subotić, Milutinović, Nedović i Cvetković.
Nije da sada ja nešto serem po Vladi, ali zaista sam mislio da će ili Miljenović ili Bogdan dobiti 10-15 minuta u svim takmičenjima, i imati čvrsto mesto u 12. Dogodine će biti još teže, ako ostane Pera, a dođe Vasa + Bogdanović više neće hteti da čeka, doveli ste Anđušića, Draganče će sigurno ostati još neki period. Mnogo je to igrača, a mali prostor za manevar.
Marko, da li si ti siguran da Darko i Igor igraju večeras ?
Nolle- mvp
i ja bih to volio, ali mislim da tu Vlade ne može ništa...
U Barseloni je jedan od najvećih španskih talenata, Ćavi Rabaseda koji još nije dobio šansu, ili je na klupi ili na pozajmicama. Šved je u CSKA dobio šansu tek prošle sezone sa 22 godine, i to kod Duleta kada je uprava spustila malo rezultatska očekivanja. U Olyu Slukas do sada nije dobio nikakvu šansu (doduše jeste Papanikolau), o Sijeni i Turcima da ne govorimo...
Jednostavno, ako sebi zacrtaš najviše ciljeve, u najvećem broju slučajeva moraš igrati na sigurno...
U Barseloni je jedan od najvećih španskih talenata, Ćavi Rabaseda koji još nije dobio šansu, ili je na klupi ili na pozajmicama. Šved je u CSKA dobio šansu tek prošle sezone sa 22 godine, i to kod Duleta kada je uprava spustila malo rezultatska očekivanja. U Olyu Slukas do sada nije dobio nikakvu šansu (doduše jeste Papanikolau), o Sijeni i Turcima da ne govorimo...
Jednostavno, ako sebi zacrtaš najviše ciljeve, u najvećem broju slučajeva moraš igrati na sigurno...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Strana 20 od 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4