Samo za članove 3
+47
Hyperactive
dane
Sensui
Tazz
Macijauskas
Imperator
Gencha
Junglezburn
mlekadzija
srb
Anti-RTS
PingPong
NenadBG
Talicni Tom
Danny Trejo
drexler
vlada
wolfvaga
Djole
Zemljoradnik
Mihael
Gale
familija
Zoro
Koleman
sexdrogabodiroga
superhik
Sergej
2bad4u
Everton
fizicar
Nolle
lazarminator
Markos
XXL
air slavkan
bigZ
Psycho
Ray Allen
ZuLuofVozdovac
blagoje
Bodi Bond
Dule Kecman
Novica-Ubica
Marko
markoo
slobokv83
51 posters
Strana 19 od 40
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Samo za članove 3
ako misliš na onaj turnir što smo igrali sa Ženevom, Megom, Zlatorogom, u toj ekipi su igrali momci iz obe ekipe, tj na tom turniru momci koji su igrali za FMP igrali su sada pod imenom KKCZBG
Rebić, Tejić i Ristić su bili najbolji, igrali su još Čvorović, Nikola Janković... oni su svi 94-95 i igraće juniorsku ligu sa 93 godištem. Sa 93 godištem ne znam šta će da bude, znam samo za Silađija da bi trebao da bude u Radničkom, da Marinković nije hteo da igra u Radničkom, pa je otišao, i za Cveleta da će možda igrati na dvojnu čak, da bi imao minutažu.
Evo poenterskih učinaka sa ta 3 meča
pobeda protiv Ženeve, nekih 25 razlike
Ребић 15 (9 асистенција), Воркапић (4ск), Павловић 9, Аранитовић 12 (4 изгубљене лопте), Чворовић 4 (5ск), Илић 7 (4ск), Ђукановић 17, Каплановић 2 (6ск), Јанковић 10 (5ск), Добрић 7 (9ск), Ристић 17 (15 ск), Тејић 17 (12ск)
izgubljena od Mege 84:73
Ребић 9, Павловић 9, Аранитовић 3, Чворовић 2, Илић 2, Ђукановић 13, Јанковић 18, Добрић 2, Ристић 6, Тејић 9
Црвена Звезда-Златорог 107:80
Ребић 9, Воркапић 2, Павловић 10, Аранитовић 5, Чворовић 8, Илић 3, Ђукановић 17, Каплановић 3, Јанковић 11, Добрић 14, Ристић 19, Тејић 6
Rebić, Tejić i Ristić su bili najbolji, igrali su još Čvorović, Nikola Janković... oni su svi 94-95 i igraće juniorsku ligu sa 93 godištem. Sa 93 godištem ne znam šta će da bude, znam samo za Silađija da bi trebao da bude u Radničkom, da Marinković nije hteo da igra u Radničkom, pa je otišao, i za Cveleta da će možda igrati na dvojnu čak, da bi imao minutažu.
Evo poenterskih učinaka sa ta 3 meča
pobeda protiv Ženeve, nekih 25 razlike
Ребић 15 (9 асистенција), Воркапић (4ск), Павловић 9, Аранитовић 12 (4 изгубљене лопте), Чворовић 4 (5ск), Илић 7 (4ск), Ђукановић 17, Каплановић 2 (6ск), Јанковић 10 (5ск), Добрић 7 (9ск), Ристић 17 (15 ск), Тејић 17 (12ск)
izgubljena od Mege 84:73
Ребић 9, Павловић 9, Аранитовић 3, Чворовић 2, Илић 2, Ђукановић 13, Јанковић 18, Добрић 2, Ристић 6, Тејић 9
Црвена Звезда-Златорог 107:80
Ребић 9, Воркапић 2, Павловић 10, Аранитовић 5, Чворовић 8, Илић 3, Ђукановић 17, Каплановић 3, Јанковић 11, Добрић 14, Ристић 19, Тејић 6
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle ::Ognjenović Dušan 216 cm 1991 godište
Hik, ako si gledao Radnički, možeš li da mi kažeš da li si video Dimića, Živanovića, Svetozara Stamenkovića i Silađija, ne kako su igrali, pošto kažeš da nisi mnogo gledao, nego da li su igrali za RB, samo me to zanima
Čović je prehlađen, igraće protiv Bajerna sutra.
Sad sam pogledao slike na netu, mislim da je to Ognjenović, hvala nolle. Što se tiče ostalih, Stamenković i onaj drugi nišlija (zaboravih mu ime) su igrali. Silađija bi trebalo da znam po faci, nisam ga primetio, za ostale stvarno ne znam. Iskreno, ušao sam u dvoranu 15 minuta pre kraja tog meča i nisam obraćao pažnju ko igra, totalno sam smetnuo sa uma da je to KK Radnički i tek poslednjih 5 minuta sam gledao jer sam primetio da čović i Kari sede ispod koša i baš pažljivo prate meč.
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Ja sam shvatio taj Radnički kao ekipu gde će igrati 93-92-91 godište + neki koji sada nisu prošli da igraju za Zvezdu (Tubak i Stamenković), a mogu u narednim sezonama da dobiju šansu u prvom timu,a da će juniorska ekipa biti sastavljena od 94-95 godišta, i da će igrati sa starijima tu juniorsku ligu. Mislim da imamo još jednu filijalu u drugoj ligi KK Koledž, valjda se tako zove, israviće me ovde Mare, ako nisam upravu.
Nikako u Radničkom ne bih voleo da gledam Lešića, Džakovića, Smiljanića... Igrače koji nisu prošli u Zvezdi, a ne mogu da odu, pa igraju za Radnički, i uzimaju mesto nekom klincu koji ima perspektivu.
Stamenković jeste opičen npr, ali svi znaju ovde koliko je taj dečko talentovan, ili npr Lešić, da uzima minute na 4 Silađiju, gde je tu rezon... Mnogo imamo igrača pod ugovorom zaista, kao što Kari reče, ove 2 sezone proći će u selekciji.
I još nešto: Vasa, Cvele, Nedo, Miljenović, Bogdanović, Milutinović... dosta toga smo pisali i o Rebiću, mi zaista za bekovsku budućnost reprezentacije ne moramo da brinemo drugari ! Isto tako nadamo se i dobroj sezoni Anđušića koji je isto mlad ! Imamo mi naslednike samo sa njima da se radi.
Nikako u Radničkom ne bih voleo da gledam Lešića, Džakovića, Smiljanića... Igrače koji nisu prošli u Zvezdi, a ne mogu da odu, pa igraju za Radnički, i uzimaju mesto nekom klincu koji ima perspektivu.
Stamenković jeste opičen npr, ali svi znaju ovde koliko je taj dečko talentovan, ili npr Lešić, da uzima minute na 4 Silađiju, gde je tu rezon... Mnogo imamo igrača pod ugovorom zaista, kao što Kari reče, ove 2 sezone proći će u selekciji.
I još nešto: Vasa, Cvele, Nedo, Miljenović, Bogdanović, Milutinović... dosta toga smo pisali i o Rebiću, mi zaista za bekovsku budućnost reprezentacije ne moramo da brinemo drugari ! Isto tako nadamo se i dobroj sezoni Anđušića koji je isto mlad ! Imamo mi naslednike samo sa njima da se radi.
Nolle- mvp
E to me zanima. Da vidim koliko je Partizan jak u juniorskom pogonu. Igrali su Bogdanovic Miskovic Radicevic ....
Sergej- mvp
Sergej ::E to me zanima. Da vidim koliko je Partizan jak u juniorskom pogonu. Igrali su Bogdanovic Miskovic Radicevic ....
Pobedili ste za sada najjaci sastav juniora CZ Beograd...
Nedovic je igrao prosecno u odbrani, ali je u napadu igrao kriminalno, njegove lopte su kasnile za delic sekunde, cuveni dribling vise, uz to se zabijao pod kos itd. To, kao i mlaka igra je dovodila Pesica do belog usijanja... Covic je bolestan...
Utakmicu su gledali, Popovic Bojan, Vasic, Lesic, Nikolic...
Marko- prva petorka
Marko, nikako ne mogu da se setim ko je to, a lik mi je poznat... Debeli, neuredan, drži pikavac u ustima... Ko je to, da nije Rakočevićev ćale? Elem, taj, Ranko Žeravica, Ivan Bekjarev i onaj trener Žitko Basketa (Jakovljević) su danas mudrovali o Dudi pre početka KZŠ. A Jakovljević se hvalio kako je on prvi na SOS-u provalio Dudu...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Rakočevićev ćale je inače nekom spomenuo da će njegov sin u Makabi !?
Nolle- mvp
Bodi Bond ::Marko, nikako ne mogu da se setim ko je to, a lik mi je poznat... Debeli, neuredan, drži pikavac u ustima... Ko je to, da nije Rakočevićev ćale? Elem, taj, Ranko Žeravica, Ivan Bekjarev i onaj trener Žitko Basketa (Jakovljević) su danas mudrovali o Dudi pre početka KZŠ. A Jakovljević se hvalio kako je on prvi na SOS-u provalio Dudu...
To je Vukov cale... Popularni Rot ...Ima zdravstvenih problema, ne sme da pusi, a nervozan je, zbog svega sto se desava... Vuka ocekuje pauza od 6 meseci najmanje ...
Marko- prva petorka
I non stop nosi onu zutu majicu , a tek keva sto je luda Jebe majku sudijama jos na zagrevanju
Mare znaci to je to.
Pa onda me posebno raduje rezultat moram priznati. Bucan je dobro zavrnuo rukave za sada.
Mare znaci to je to.
Pa onda me posebno raduje rezultat moram priznati. Bucan je dobro zavrnuo rukave za sada.
Sergej- mvp
Mrtva trka izmedju Rota i nje...
CZ Beograd igra sa 94 i 95 godistem, nece igrati sa starijima... Uz to Mandaric je preuzeo nakon Guse, trebace im vremena da se adaptiraju... U svakom slucaju je primetan pomak na bolje u Partizanu !
CZ Beograd igra sa 94 i 95 godistem, nece igrati sa starijima... Uz to Mandaric je preuzeo nakon Guse, trebace im vremena da se adaptiraju... U svakom slucaju je primetan pomak na bolje u Partizanu !
Marko- prva petorka
To me raduje , nece moci jos mnogo ovako , mora se uvoditi postepeno igrac iz svog mladog tima.
Sergej- mvp
čekaj ko je trener tog 94-95 godišta Marko ?
Mi smo na tom turniru "trofej Beograda" igrali sa KKP ?
Mi smo na tom turniru "trofej Beograda" igrali sa KKP ?
Nolle- mvp
Milan Mandaric je "novi" trener juniora... Nekad je vodio kadete, sada je dobio juniore... Tako je, na tradicionalnom turniru trofej Beograda, Partizan je trijumfovao !
Uz to Marinkovic je trazio duplo vecu platu od Siladjija i Covic i Pesic nisu to hteli da mu daju...
Uz to Marinkovic je trazio duplo vecu platu od Siladjija i Covic i Pesic nisu to hteli da mu daju...
Poslednji izmenio Marko dana Uto 4 Okt 2011 - 6:09, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : dopuna)
Marko- prva petorka
a koliku platu to ima Silađi...
Inače ne vidim svrhu odlaska Marinkovića, igraće juniorsku ligu u Partizanu, ako on bude igrao ABA i EL kao back up četvorka, alal mu vera. Kod nas je mogao bar prvu srpsku i sigurno bi sa Silađijem imao dosta dobru minutažu uz Tubaka i Ognjenovića
Inače ne vidim svrhu odlaska Marinkovića, igraće juniorsku ligu u Partizanu, ako on bude igrao ABA i EL kao back up četvorka, alal mu vera. Kod nas je mogao bar prvu srpsku i sigurno bi sa Silađijem imao dosta dobru minutažu uz Tubaka i Ognjenovića
Nolle- mvp
cuo se moj cale sa par prijatelja novinira preko bare koji rade u VOA, da oni ocekkuju da NBA pocne negde oko februara odnsono oko termina za all star, i da cak postoji velika verovatnoca da se proposta cela sezona, e sada ako su oni slagali mog caleta , lazem i ja vas ovde
Everton- prva petorka
Godina : 36
Bodi Bond ::Marko, nikako ne mogu da se setim ko je to, a lik mi je poznat... Debeli, neuredan, drži pikavac u ustima... Ko je to, da nije Rakočevićev ćale? Elem, taj, Ranko Žeravica, Ivan Bekjarev i onaj trener Žitko Basketa (Jakovljević) su danas mudrovali o Dudi pre početka KZŠ. A Jakovljević se hvalio kako je on prvi na SOS-u provalio Dudu...
Ne znam Vukovog caleta ali po opisu je ovo Goran Rakocevic. Tompus patrljak, frizura na pozajmicu, rupa od pljuge na majci, iskrivila ga neka bolest. Znam ga iz Lida (kafana u kojoj visim).
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Sta je ovo sad sa Miljenovicem, ja sam mislio da je posao vec gotov, o cemu se radi?
Mihael- mvp
Godina : 37
Ukratko. Čova nije isplaćen, a para baš i nema za bacanje... Uz to, mali fizčki uopšte ne napreduje. Videćemo šta će biti...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Ne znam, meni on ima potencijala za te pare... Ni Teo nije fizicki dominantan a ni nesto preterano brz pa ga to ne sprecava da bude jedan od najboljih plejeva u Evropi...
Mihael- mvp
Godina : 37
Postajemo groblje za talente...
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
hmmm... još da bude isto i sa Vasom
Vrati se Šone kući, sve ti je oprošteno
Vrati se Šone kući, sve ti je oprošteno
Nolle- mvp
Treba obesiti nekog ako puste Miljenovića iz Partizana.
Anti-RTS- prva petorka
- Datum upisa : 25.02.2011
Godina : 35
Ocigledno je neko procenio da ne zeli da mu se desi ista stvar kao sa Djeknkom i pustio je decka niz vodu
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
taj koji procenjuje je Vlada, ipak Dr Crno Vino Kecman i Pera Parter moraju da igraju 40-45 minuta zajedno nema zicer je to, ne sme da se rizikuje nikako šalu na stranu sad zaista, ne dati 150k, pa makar i digao kredit u banci, za igrača koji će vredeti 10x više je teška budalaština !!!
Nolle- mvp
@ nolle ne razumem, sto ubacujes tu vladu kao glavnog i odgovornog za donosenje takvih odluka, salio i ne samo zapocinjes rapsravu o Vladi koji su mi vise na vrh glave, kako gde otvorim neku stranicu tako se kometarise i pljuje njegov rad i strucnost.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Samo za članove 1
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4
» Samo za članove 5
» KK Partizan 2010/2011 - 1. deo
» Samo za članove 2
» Samo za članove 4