Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
+18
Anti-RTS
bigZ
slobokv83
Mihael
Macijauskas
air slavkan
Junglezburn
superhik
Gencha
Markos
Ray Allen
drexler
mlekadzija
sexdrogabodiroga
Dule Kecman
Koleman
Nolle
Bodi Bond
22 posters
Strana 21 od 40
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
onaj koga si ti prodao da bi kupio Loa ...eto verujem mu još ovo kolo, pa ćemo videti šta će da bude
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Evo neko moje razmišljanje, generalno.
Stinson i ovaj niger iz Radničkog, zaboravih ime, će verovatno biti dobre kupovine kada im se stabilizuje cena i kada se uigraju sa svojim timovima. To donosi verovatno i više indeksa za njihove saigrače. Krka, po Trajkovićevim rečima na KZŠ posle Partizana, živi od pik igre Stinsona i Džordana. Videli ste Džordanov indeks kada je Stinson bio zdrav. Sa druge strane, ovaj iz Radničkog će valjda doneti neke nove akcije u napadu i neće samo igrati pik i trošiti toliko Sajmona i Pavkovića.
Pilepić je igrač koga nameravam da uzmem i ostavim do kraja igre, ali se nadam da bi mogao da podbaci debelo protiv Partizana u 7. kolu i da ga onda uzmem za nešto manje para.
Nervira me sada što je Lo razbio i masovno će ga kupovati, a ne verujem da su razmišljali o njemu pre ove partije, a ja sam ga imao u planu, uz dvoumljenje on ili Drejper. Lo nikada nije bio sporan, samo se čekalo da proradi. Delovao je dobro na terenu protiv Belgijanaca i očekujem da bude pun samopouzdanja i da slično odigra protiv Cibosa, a psole toga ide i na Široki gde takođe nema ko da ga čuva. Njegova minutaža i uloga je ono što prosto vuče da ga kupim. 30+ minuta i lopta u neograničenim količinama.
Očekujem da Peković razbije Cedevitu u ovom kolu, a Kasun Zvezdu.
Potencijalno iznenađenje bi mogao da bude Nedović, ako ne napravi brzo lične greške. Zagreb gubi 15 lopti u proseku, a on je majstor za tranziciju.
Očekujem da pršti od indeksa u Zagrebu, Laškom i Ljubljani, a i iz Cedevite će neko sigurno da razvali. Biće dosta poena i na Partizan-Cibona. Jedina tvrda utakmica može biti u Podgorici.
Dakle, očekujem da pobednik kola ide preko 200 i zato će neki težak podbačaj (plej + bek Slobo ) skupo da vas košta.
Stinson i ovaj niger iz Radničkog, zaboravih ime, će verovatno biti dobre kupovine kada im se stabilizuje cena i kada se uigraju sa svojim timovima. To donosi verovatno i više indeksa za njihove saigrače. Krka, po Trajkovićevim rečima na KZŠ posle Partizana, živi od pik igre Stinsona i Džordana. Videli ste Džordanov indeks kada je Stinson bio zdrav. Sa druge strane, ovaj iz Radničkog će valjda doneti neke nove akcije u napadu i neće samo igrati pik i trošiti toliko Sajmona i Pavkovića.
Pilepić je igrač koga nameravam da uzmem i ostavim do kraja igre, ali se nadam da bi mogao da podbaci debelo protiv Partizana u 7. kolu i da ga onda uzmem za nešto manje para.
Nervira me sada što je Lo razbio i masovno će ga kupovati, a ne verujem da su razmišljali o njemu pre ove partije, a ja sam ga imao u planu, uz dvoumljenje on ili Drejper. Lo nikada nije bio sporan, samo se čekalo da proradi. Delovao je dobro na terenu protiv Belgijanaca i očekujem da bude pun samopouzdanja i da slično odigra protiv Cibosa, a psole toga ide i na Široki gde takođe nema ko da ga čuva. Njegova minutaža i uloga je ono što prosto vuče da ga kupim. 30+ minuta i lopta u neograničenim količinama.
Očekujem da Peković razbije Cedevitu u ovom kolu, a Kasun Zvezdu.
Potencijalno iznenađenje bi mogao da bude Nedović, ako ne napravi brzo lične greške. Zagreb gubi 15 lopti u proseku, a on je majstor za tranziciju.
Očekujem da pršti od indeksa u Zagrebu, Laškom i Ljubljani, a i iz Cedevite će neko sigurno da razvali. Biće dosta poena i na Partizan-Cibona. Jedina tvrda utakmica može biti u Podgorici.
Dakle, očekujem da pobednik kola ide preko 200 i zato će neki težak podbačaj (plej + bek Slobo ) skupo da vas košta.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
napravio si lapsus Peković će da razbije Cibonu.
slažem se za Loa, ali nemam prostora da ga uvedem u ovom kolu...ne slažem se da će Pilepić da podbaci protiv Partizana, sećam se da je prošle godine ponajbolje igrao protiv Partizana, tako da tu očekujem jedan od njegovih najboljih indexa...dalje, Stinson mi je u radaru i pošto nameravam da u sledećem kolu prodam oba pleja, prvi pik za sada mi je on...takođe, Gay iz Heliosa mi je u radaru, naddam se da će posle ovog kola stabilizovati cenu pa ću videti šta i sa njim, mislim da je Prepelič imao dobar index i z dva razloga, prvi je mala potrošnja i loša partija Gaya, a drugi je da je meč bio rešen i da je Olimpija zatvorila sve što je trebala, a to sigurno nije bio Prepelič....
Loa ću sačekati da vidim šta će uraditi ovu protiv Cibone, mislim da će biti solidan, ali nemam prostora da ga ubacim...
Slažem se da će utakmica u Podgorici biti na mali broj poena i nadam se da će Vučević opasno podbaciti...
e sad, jedino što me muči je Green jer imaqo sam prostora da ga ubacim, ali vratio sam Simona, jer ne verujem igračima koji igraju Evroligu, protiv Zagreba nije ni morao da igra, dobili su, a protiv Radničkog ima prostora da razbije, pogotovo što očekujem egal utakmicu...
EDIT:
tačno i Simon igra Evroligu, ali za razliku od Olimpije, nemaju nikakve šanse u njoj ove godine, Ameri igraju za statistiku, a posebno zapnu u Evrokupovima i Evroligi, a da ne pričam da je Simon tata u ekipi i da ide na Zvezdu...
slažem se za Loa, ali nemam prostora da ga uvedem u ovom kolu...ne slažem se da će Pilepić da podbaci protiv Partizana, sećam se da je prošle godine ponajbolje igrao protiv Partizana, tako da tu očekujem jedan od njegovih najboljih indexa...dalje, Stinson mi je u radaru i pošto nameravam da u sledećem kolu prodam oba pleja, prvi pik za sada mi je on...takođe, Gay iz Heliosa mi je u radaru, naddam se da će posle ovog kola stabilizovati cenu pa ću videti šta i sa njim, mislim da je Prepelič imao dobar index i z dva razloga, prvi je mala potrošnja i loša partija Gaya, a drugi je da je meč bio rešen i da je Olimpija zatvorila sve što je trebala, a to sigurno nije bio Prepelič....
Loa ću sačekati da vidim šta će uraditi ovu protiv Cibone, mislim da će biti solidan, ali nemam prostora da ga ubacim...
Slažem se da će utakmica u Podgorici biti na mali broj poena i nadam se da će Vučević opasno podbaciti...
e sad, jedino što me muči je Green jer imaqo sam prostora da ga ubacim, ali vratio sam Simona, jer ne verujem igračima koji igraju Evroligu, protiv Zagreba nije ni morao da igra, dobili su, a protiv Radničkog ima prostora da razbije, pogotovo što očekujem egal utakmicu...
EDIT:
tačno i Simon igra Evroligu, ali za razliku od Olimpije, nemaju nikakve šanse u njoj ove godine, Ameri igraju za statistiku, a posebno zapnu u Evrokupovima i Evroligi, a da ne pričam da je Simon tata u ekipi i da ide na Zvezdu...
slobokv83- mvp
Da sam na tvom mestu i ja bih tako odigrao, ziheraški.
Bodi Bond- mvp
Simon se protiv Zvezde neće naigrati, jedini zadatak koji ekipa nije ispunila u ovih par kola jeste Vučević. Draper je uštopovan (-4), U Olimpiji Green (9), u HF Jeremić i Savović nisu izdominirali sem na kraju kada su i napucali index (19), Zlatorog Panić se nije video (na početku su ga čuvali nije pogodio par šuteva i ode mu utakmica). Iz 5 utakmica 3 igrača igraju na poziciji Kruna Simona (Green, Jeremić i Panić) su sačuvana donekle, a svi su mislili da će nas upravo sa te pozicije natrpati zbog Nedovića, Milutinovića i Adama, uz to u padu je forme Kruno, počinje da siluje i previše. Zvezda prima mnogo poena da, ali određeni igrači svoje zadatke ispunjavaju, to što nam Olimpija šutira trojke 70%, i protiv Cedevite na kraju uđu Caru i Smodišu neke trojke, je donekle malo i sreća kriva.
Inače slažem se da će nas Kasun urnisati očekujem minimum 15+8, pa zato i tu očekujem rolu Pešića, gde će na početku forsirati Popa na low postu, i probijanja Nedovića (koji bi ovu utakmicu po mom mišljenju trebalo da startuje pre Milutina). Vi zaboravljate ko je nama trener. Kasun i Simon su 80% ekipe Zagreba, i Kari njima sigurno neće dozvoliti da se razmašu. Nas pune Omići, Carevi, Salini, ako već gledate statistiku kako niste to videli . Naravno samo moje mišljenje, Simon preko indexa 10 neće imati. Ja npr očekujem Ožbolt da nas nezdravo natrpa pre no Kruno.
Juče pisah za Green-a, u dobroj je formi, vezao je dve 20+ utakmice, i igra protiv Radničkog koji slabo brani tu krilnu poziciju + im je došao novi igrač tu i sigurno će se malo gubiti i ostavljati prostora.
Inače slažem se da će nas Kasun urnisati očekujem minimum 15+8, pa zato i tu očekujem rolu Pešića, gde će na početku forsirati Popa na low postu, i probijanja Nedovića (koji bi ovu utakmicu po mom mišljenju trebalo da startuje pre Milutina). Vi zaboravljate ko je nama trener. Kasun i Simon su 80% ekipe Zagreba, i Kari njima sigurno neće dozvoliti da se razmašu. Nas pune Omići, Carevi, Salini, ako već gledate statistiku kako niste to videli . Naravno samo moje mišljenje, Simon preko indexa 10 neće imati. Ja npr očekujem Ožbolt da nas nezdravo natrpa pre no Kruno.
Juče pisah za Green-a, u dobroj je formi, vezao je dve 20+ utakmice, i igra protiv Radničkog koji slabo brani tu krilnu poziciju + im je došao novi igrač tu i sigurno će se malo gubiti i ostavljati prostora.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Simon će imati 10 index u prvoj četvrtini,moje mišljenje.
slobokv83- mvp
Grin je imao indeks 9 zbog problema sa ličnim greškama, a on i Simon nisu isti tip igrača kao Jeremić i Panić kojima indeks zavisi isključivo od šuta.
Bodi Bond- mvp
Vidim Simon uzima 12-15 šuteva po utakmici. Kažem, Kari nije sisao vesla, i sigurno će smisliti nešto, nijedan glavni igrač neke protivničke ekipe se protiv nas nije naigrao sem Vučevića. Uvek su nas punili neki iz senke. Moje mišljenje je da će sutra to biti Ožbolt, ali kažem još jednom, samo moje mišljenje.
Nolle- mvp
pa po toj logici Zvezda će i Kasuna da zaustavi skroz.
slobokv83- mvp
to je već nemoguće da imamo iole normalniju peticu ko zna, ovako treba da se uzdamo da će Kasun rano u penale
Nolle- mvp
iskreno, mislim da je to izvodljivije nego li zaustavljanje Simona.
slobokv83- mvp
143 mesto
Farmar 23, Law
Prepelič, Rudež, Panić, Milutinović
Sajmon, Savović 22, Šakić, Subotić
+0,28
215 mesto
Farmar 23, Draper
Prepelič, Green, Rudež, Panić
+17,18
Sve u svemu ova druga ekipa izgleda mnogo bolje u perspektivi, jer lako može da se desi da već sledeće kolo zamenim tu Šakića sa Pekovićem
Što se tiče Simona, Green će imati veći index od njega ruku u vatru smem da stavim, ali svi vi iz vrha verovatno imate bekovsku liniju tipa AmMo, Simon, Pilepić, Green, pa vas i zabole baš .
Farmar 23, Law
Prepelič, Rudež, Panić, Milutinović
+0,28
215 mesto
Farmar 23, Draper
Prepelič, Green, Rudež, Panić
+17,18
Sve u svemu ova druga ekipa izgleda mnogo bolje u perspektivi, jer lako može da se desi da već sledeće kolo zamenim tu Šakića sa Pekovićem
Što se tiče Simona, Green će imati veći index od njega ruku u vatru smem da stavim, ali svi vi iz vrha verovatno imate bekovsku liniju tipa AmMo, Simon, Pilepić, Green, pa vas i zabole baš .
Poslednji izmenio Nolle dana Sub 5 Nov 2011 - 0:11, izmenjeno ukupno 1 puta
Nolle- mvp
izgleda da May igra protiv Zvezde. Kasun u tom slučaju neće imati ovoliku slobodu kao protiv CSKA.
@Nole
nemam Greena, imam Panića iz te tvoje kombinacije, ali se mislim između Simona i Greena, a mislim da je Simon sigurnija varijanta, ako ništa onda ću ga u sledećem kolu morati ubaciti i tako već gubim jednu izmenu koju sam mogao napraviti u ovom kolu...Nole, nije sve u indexima za dato kolo, nekada se gleda i na duže...
@Nole
nemam Greena, imam Panića iz te tvoje kombinacije, ali se mislim između Simona i Greena, a mislim da je Simon sigurnija varijanta, ako ništa onda ću ga u sledećem kolu morati ubaciti i tako već gubim jednu izmenu koju sam mogao napraviti u ovom kolu...Nole, nije sve u indexima za dato kolo, nekada se gleda i na duže...
slobokv83- mvp
pa ja moram malo da jurim plasman, zato gledam indexe za jedno kolo nisam ja prvi, pa da mogu ziceraški, a i nemam toliki budžet, koliki imate ti i Bodi. Predpostavljam da su vam te ekipe od po 700 kredita pa na više npr samo mi reci cenu tvog najboljeg tima, to me zanima baš...
Nolle- mvp
prošlo kolo sam bio oko 695, sada imam 694 pogrešnim izmenama naravno...
slobokv83- mvp
HITNO!
Igra li onaj Gej?!
Igra li onaj Gej?!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
niko to ne zna sigurno ali ako mene pitaš, ja kažem da će igrati..
slobokv83- mvp
Obzirom da mi timovi ni na šta ne liče, negde sam ga i ostavio, kontam da ne gubim mnogo, što se mene tiče propala sezona...
Junglezburn- mvp
nikada nije propala, odigraj najbolje što možeš i samo polako.
slobokv83- mvp
velika moja nedoumica Green ili Simon, na kraju sam morao da pitam curu i ona je rekla Simon...problem je što sam je uvek do sada u šali pitao ovaj ili onaj i što sam uvek do sada radio suprotno što ona kaže i naravno svaki put se zajebao...sada sam odlučio da je poslušam iako bi opet uradio drugačije od onoga što je rekla. Znači Simon.
slobokv83- mvp
I meni ostaje Simon u najboljem, izbacen je iz drugog. A dugo sam razmisljao i izmedju Kolinsa i Kasuna, i izabrao sigurniju varijantu.
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Evo ti moje nade, najbolji tim:
Pavković, Woodside
Warren, Green, Prepelić, Čakarević
Savović, Vučević, Šakić, Subotić
Pozicija: 220
Poena: 695
Vrednost tima: 591,84 + 8,96
I još tri tima sa 654, 654 i 653 poena!
Pavković, Woodside
Warren, Green, Prepelić, Čakarević
Savović, Vučević, Šakić, Subotić
Pozicija: 220
Poena: 695
Vrednost tima: 591,84 + 8,96
I još tri tima sa 654, 654 i 653 poena!
Junglezburn- mvp
Farmaru neće rasti cena u ovom kolu?
Junglezburn- mvp
Neće farmaru rasti cena, a izgleda da postoji mogućnost da Simon ne igra, a meni je u najboljoj ekipi.
Bodi Bond- mvp
Kad god to kažeš pomenuti igrač ode 30+...
Junglezburn- mvp
Strana 21 od 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Strana 21 od 40