Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
+18
Anti-RTS
bigZ
slobokv83
Mihael
Macijauskas
air slavkan
Junglezburn
superhik
Gencha
Markos
Ray Allen
drexler
mlekadzija
sexdrogabodiroga
Dule Kecman
Koleman
Nolle
Bodi Bond
22 posters
Strana 24 od 40
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
Mislio sam da sam loš, a napredovao sam dva mesta. Eh, šta bi bilo kad bi bilo... Ali aj sad...
Sada kreće prava borba, znanje + mnogo sreće, a Sloba ako bude igrao ziheraški teško da ga neko može stići, iako ima još 20 kola do kraja.
Sada kreće prava borba, znanje + mnogo sreće, a Sloba ako bude igrao ziheraški teško da ga neko može stići, iako ima još 20 kola do kraja.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
teško da možeš odoleti izazovu u nekim trenucima, nisam nikada igrao ziheraški, ali sada pokušavam, videćemo šta će biti...i ja sam se iznenadio, mislio sam da će razlika za drugim biti svedena na 30, kad ono čak sam je i povećao...e sad se pitam šta da radim sa Pekovićem pošto je očigledno da će ga Vlada odmarasti jer su im sledeća 2 meča najbitnija u Evroligi, a on opušteno može i mora da dobije Široki na strani sa Raduljicom i Katićem...na keca sam planirao da ga izbacim Pekmena i da ubacim Vučevića, al onda ova izmena sa njim i izbegavanje Vučevića nema smisla...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Ja sam izmene već napravio i ukoliko ne bude povreda neću ništa menjati. Istrpeću Pekovića još protiv Širokog jer nema smisla da ga menjam a ubacio sam ga za prošlo kolo. Uz to, Vučević ide na Makabi.
Zajebao sam se sa Loom samo tako...
Farmar-Drejper
Skot-Grin-Morison-Simon
Sajmon-Peković-Savović-Mej
Mislim da je Drejper ok izbor za ovo kolo. Idu u Kg i moraće da zapnu da bi dobili. Da mi budžet dozvoljava stavio bih Geja, ali nema se.
Skota nisam gledao, ali vidim da je ispucao 18 lopti sa lošim procentom, pa opet indeks 20. Možda mu je Muta dao slobodu da vidi šta može? Sve u svemu, čini mi se da za te novce nema igrača koji igra 30 minuta.
Razmišljao sam i da istrpim Loa, a da Savovića zamenim Smodišom, ali to nema smisla jer će već u sledećoj Smodiš da igra 15 minuta.
Zajebao sam se sa Loom samo tako...
Farmar-Drejper
Skot-Grin-Morison-Simon
Sajmon-Peković-Savović-Mej
Mislim da je Drejper ok izbor za ovo kolo. Idu u Kg i moraće da zapnu da bi dobili. Da mi budžet dozvoljava stavio bih Geja, ali nema se.
Skota nisam gledao, ali vidim da je ispucao 18 lopti sa lošim procentom, pa opet indeks 20. Možda mu je Muta dao slobodu da vidi šta može? Sve u svemu, čini mi se da za te novce nema igrača koji igra 30 minuta.
Razmišljao sam i da istrpim Loa, a da Savovića zamenim Smodišom, ali to nema smisla jer će već u sledećoj Smodiš da igra 15 minuta.
Bodi Bond- mvp
pa za Loa sam nekako pretpostavljao da će tako biti, mislio sam maximalno 15...zato sam i ostavio Vujasinoviča, s tim što sam se nadao da ovaj može opušteno do 20, realno da su dali više od 53 poena i on i Panić bi imali dosta veći index, tamo samo njih dvojica igraju i to je to, jedini problem je što nikako ne mogu koš da daju, ne znam šta će biti sada protiv Zagreba, ali se nadam da će dati više poena, a da će Panić kao Morison da iskoristi za poene na +20 za Zagreb.
slobokv83- mvp
U dilemi sam da li da ostavljam Panića. Valjda i on mora povezati nekada dve dobre, a opet prodao bih ga za nekog sigurnijeg igrača.
Dilema je i da li Savovića imati u timu i da li Subotića menjati.
Mislim da će i Jeremić biti dobar izbor za ovo kolo, Cibona loše brani bekove, a Hemosi se za tu utakmicu spremaju dve nedelje, odmorni su. Možda u ovome "odmorni su" treba tražiti odgovor da li Savovića zadržati.
Dilema je i da li Savovića imati u timu i da li Subotića menjati.
Mislim da će i Jeremić biti dobar izbor za ovo kolo, Cibona loše brani bekove, a Hemosi se za tu utakmicu spremaju dve nedelje, odmorni su. Možda u ovome "odmorni su" treba tražiti odgovor da li Savovića zadržati.
Bodi Bond- mvp
Panića sam na keca hteo da prodam još pre ovog kola, ali kad sam odgledao utakmicu Zagreb Zvezda, nešto me neodoljivo podseća da će on imati svoje poene baš kao i Morison kada već sve bude gotovo...ali razmisliću još...mislim da ovo kolo neću odigrati kao svi, ubacujem jednog centra za koga sam siguran da ga niko neće iz vrha ubaciti, a čak je jeftiniji i od Subotića...
slobokv83- mvp
Ja ne znam, da li je dobro uzimati Big Sofoa Rudeža više nikada neću uzimati ! Taman veže neka dobra kola, on usere sa -10
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
slobokv83 ::Panića sam na keca hteo da prodam još pre ovog kola, ali kad sam odgledao utakmicu Zagreb Zvezda, nešto me neodoljivo podseća da će on imati svoje poene baš kao i Morison kada već sve bude gotovo...ali razmisliću još...mislim da ovo kolo neću odigrati kao svi, ubacujem jednog centra za koga sam siguran da ga niko neće iz vrha ubaciti, a čak je jeftiniji i od Subotića...
Siguran sam da niko iz vrha nece imati tog centra ali mi nikako nije jasno zasto ti sa pozicije lidera toliko rizikujes i dajes sanse ostalima da ti se priblize kao sa Dragicem u 5. kolo...Pratiti osjecaj je pozitivna stvar ali sa toliko rizika zna biti suludo Bez obzira ko je taj , mislim cak da znam i koji je ali je ogroman rizik bez obzira sto moze do 17+ Ja sam o njemu razmisljao prije 2 kola ; srecom pa ga ne kupih
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
'Oće stoka da nas nabije.bookmaker ::ali mi nikako nije jasno zasto ti sa pozicije lidera toliko rizikujes
Bodi Bond- mvp
Ma nece hahahahaha ima zanimljivih igraca poput Thompsona , Zizica , a za neke i Raduljica moze biti zanimljiv kao opcija ali je to po meni vise varijanta za one koji nemaju dovoljno kredita
bookmaker- prva petorka
po meni Chris Owens može dosta u ovom kolu iz senke... Ovog Thompsona sam čekao dugo, sada ću napokon da ga potrpam gde mogu, nisam hteo da se zaletim posle prve dobre partije. Taman umesto Šakića, i da pojačam bekove malo. Subotića neću još, tek za Krku ću da ga vadim. Sa Pekovićem sada ne bi da se zalećem, a mogao bi da napravim kombinaciju da ga uzmem.
Nolle- mvp
@bookmaker
dobro ajde šta se tu femkam pa nešto krijem...razmišljam o Pašaliću i nekako ne mogu da se otmem utisku da će da ide 15+ protiv Zvezde...ovo je već treća utakmica kod kuće, a igra protiv Zvezde, ne vidim načina da može da zajebe...ali kao što reče ti, ne moram da rizikujem...pokušaću da se otrgnem ovome i odigram ziheraški, ali me neodoljivo vuče
i naravno ubacio sam Gaya i Drejpera...
dobro ajde šta se tu femkam pa nešto krijem...razmišljam o Pašaliću i nekako ne mogu da se otmem utisku da će da ide 15+ protiv Zvezde...ovo je već treća utakmica kod kuće, a igra protiv Zvezde, ne vidim načina da može da zajebe...ali kao što reče ti, ne moram da rizikujem...pokušaću da se otrgnem ovome i odigram ziheraški, ali me neodoljivo vuče
i naravno ubacio sam Gaya i Drejpera...
slobokv83- mvp
Thompson je mozda sada zanimljiv ali ako Markota odigra 25min u EL sta tada misliti o toj varijanti Nisam jos dirao izmjene ali sinoc nesto probavao i prepao se kada mi ostalo 130 kredita za centra hahahaha ostace mi stek od 50+
bookmaker- prva petorka
da li na varijantu May i jeftiniji bek/krilo ili thompson i malo bolji spoljni igrac?? za 119 kredita..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
za 119 ako uzmes Maya ostaje sasvim dovoljno za dobrog SG/SF
Za 62 kredita se moze uzeti sve od Panica pa na nize Ne znam sta imas od bekova vec u timu ali ako imas jednog ili oba od Morrison-Green onda uzmi Maya bez razmisljanja
Kao sto rekoh za Thompsona nisam siguran koliko ce imati prostora tj minuta ako se Markota vrati za mec sa Krkom...Mozda budem(o) pametniji nakon EL
Za 62 kredita se moze uzeti sve od Panica pa na nize Ne znam sta imas od bekova vec u timu ali ako imas jednog ili oba od Morrison-Green onda uzmi Maya bez razmisljanja
Kao sto rekoh za Thompsona nisam siguran koliko ce imati prostora tj minuta ako se Markota vrati za mec sa Krkom...Mozda budem(o) pametniji nakon EL
bookmaker- prva petorka
274 mesto
Farmar, Law
Warren, Panić, Barbour(Jeremić), Milutinović
Simon, Savović, Subotić, Thompson
+7.23
OUT: Rudež, Prepelič, Šakić
IN: Barbour(Jeremić), Warren, Thompson
311 mesto
Farmar, Draper
Green, Panić, Milutinović, Owens
Simon, Peković, Savović, Subotić
+8.00
IN: Milutinović, Owens, Peković
Farmar, Law
Warren, Panić, Barbour(Jeremić), Milutinović
Simon, Savović, Subotić, Thompson
+7.23
IN: Barbour(Jeremić), Warren, Thompson
311 mesto
Farmar, Draper
Green, Panić, Milutinović, Owens
Simon, Peković, Savović, Subotić
+8.00
IN: Milutinović, Owens, Peković
Nolle- mvp
ovo je nedeljna nagrada na fantaziranju
na loptu su mi stavili staro korisničko ime GARNETT, jedina moja zamerka, al nema veze.
na loptu su mi stavili staro korisničko ime GARNETT, jedina moja zamerka, al nema veze.
slobokv83- mvp
čestitam majstore, očekujem bar još pet takvih da dobiješ do kraja sezone!
superhik- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
pridružujem se ovome što je rekao Hik, da ih uzmeš još nekoliko
Nolle- mvp
Hvala momci, daće bog
ovim postavljanjem nisam želeo da ističem sebe u prvi plan, jednostavno želim da dam nekima motiv više da dobiju nedeljnu nagradu, ako im je već sezona propala (čitaj Jungle npr.).
inače, lopta je značajno bolja od one koju sam dobio pre 3 godine čini mi se...ova nije gumena i lepi se za ruku...priliku da je oprobaju imaće drugovi forumaši u nedelju na basketu. Treba mi samo pumpa da je bolje naduvam
ovim postavljanjem nisam želeo da ističem sebe u prvi plan, jednostavno želim da dam nekima motiv više da dobiju nedeljnu nagradu, ako im je već sezona propala (čitaj Jungle npr.).
inače, lopta je značajno bolja od one koju sam dobio pre 3 godine čini mi se...ova nije gumena i lepi se za ruku...priliku da je oprobaju imaće drugovi forumaši u nedelju na basketu. Treba mi samo pumpa da je bolje naduvam
slobokv83- mvp
Bravo Slobo! Iskreno, nisam skroz odustao od fantazija, jer sam odavno skapirao da je iskustvo jako bitno, pa ću bar njega da prikupim...
Nego, vidim da imaš problema sa komarcima, pomažu li tablete išta?
Nego, vidim da imaš problema sa komarcima, pomažu li tablete išta?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
e htedoh da napišem, MOLIM BEZ KOMENTARA OKRUŽENJA,JEDINO LOPTE
pomažu tablete naravno, Raid ubija na mrtvo ...bez zezanja pomažu.
pomažu tablete naravno, Raid ubija na mrtvo ...bez zezanja pomažu.
slobokv83- mvp
Ponecu ja pumpu u nedelju, kao i loptu, da ne bude kao prosli put..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
al sad da neko drugi briše parket
slobokv83- mvp
Ako je neko raspoložen za savet... (čitaj Slobo npr.)
Pre izmena:
Pavković, Woodside
Warren, Čakarević, Prepelić, Green
Vučević, Savović, Šakić, Subotić
Posle izmena:
Farmar, Woodside
Warren, Scott, Prepelić, Green
Vučević, Savović, May, Subotić
Farmar, Woodside
Peković, Savović, May, Subotić
Ko bi trebalo više da donese, ili nešto treće... ?
Pre izmena:
Pavković, Woodside
Vučević, Savović, Šakić, Subotić
Posle izmena:
Farmar, Woodside
Warren, Scott, Prepelić, Green
Vučević, Savović, May, Subotić
Farmar, Woodside
Peković, Savović, May, Subotić
Ko bi trebalo više da donese, ili nešto treće... ?
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Strana 24 od 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
Strana 24 od 40