Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
+18
Anti-RTS
bigZ
slobokv83
Mihael
Macijauskas
air slavkan
Junglezburn
superhik
Gencha
Markos
Ray Allen
drexler
mlekadzija
sexdrogabodiroga
Dule Kecman
Koleman
Nolle
Bodi Bond
22 posters
Strana 25 od 40
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Basketball fantasy 2011/2012 - 1. deo
ufff, ti sada ubacuješ Farmara, verovatno da zaradiš na njemu?
prvo, ja sam protiv Farmara, ali jbg ja igram ziheraški pa nisam dobar za savete.
Drugo, pre bih izbacio Savovića nego Vučevića, ne mislim da će Vučević biti loš, jbg dečko me je 3 puta do sada opovrgao i sva moja razmišljanja o njemu je promenio.
ako već moram da biram više mi se sviđa ovaj prvi tim.
ali recimo, izbaciš Woodside-a Prepeliča i Šakića...i iskombinuješ tim. Ako staviš Pašalića, možeš da izabereš Drejpera i beka koga želiš ako imaš 4 kredita u šteku (ako nemaš onda možeš sve sem Simona ).
a ako hoćeš Maya, onda imaš za Drejpera i recimo tog Scotta.
mada ja Scotta nism stavio ni u jednu ekipu, jer sam uveren da ga je Muta razigravao i da je dobio toliku slobodu, a pošto će imati zadatak da poboljša odbranu onda mu se protiv Warrena ne piše baš dobro.
P.S. ne slušaj mene nisam se pokazao kao dobar savetodavac, to Nolle najbolje zna mogu ti samo reći koje sam izmene ja izvršio.
prvo, ja sam protiv Farmara, ali jbg ja igram ziheraški pa nisam dobar za savete.
Drugo, pre bih izbacio Savovića nego Vučevića, ne mislim da će Vučević biti loš, jbg dečko me je 3 puta do sada opovrgao i sva moja razmišljanja o njemu je promenio.
ako već moram da biram više mi se sviđa ovaj prvi tim.
ali recimo, izbaciš Woodside-a Prepeliča i Šakića...i iskombinuješ tim. Ako staviš Pašalića, možeš da izabereš Drejpera i beka koga želiš ako imaš 4 kredita u šteku (ako nemaš onda možeš sve sem Simona ).
a ako hoćeš Maya, onda imaš za Drejpera i recimo tog Scotta.
mada ja Scotta nism stavio ni u jednu ekipu, jer sam uveren da ga je Muta razigravao i da je dobio toliku slobodu, a pošto će imati zadatak da poboljša odbranu onda mu se protiv Warrena ne piše baš dobro.
P.S. ne slušaj mene nisam se pokazao kao dobar savetodavac, to Nolle najbolje zna mogu ti samo reći koje sam izmene ja izvršio.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Mene interesuje da u tuđem razmišljanju nađem nešto što ja nisam već primetio, na žalost sve što si rekao od reči do reči i ja mislim, od Farmara i zarađivanja na njemu, preko Vučevića i opovrgavanja, pa do Skota i Vorena.
Hvala u svakom slučaju!
Hvala u svakom slučaju!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Slobo, ako dobiješ još par lopti do kraja sezone, voljan sam da kupim jednu da se kurčim u svom selu da sam je osvojio
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::Slobo, ako dobiješ još par lopti do kraja sezone, voljan sam da kupim jednu da se kurčim u svom selu da sam je osvojio
baš si me lepo nasmejao
tražiću im da napišu drexler
slobokv83- mvp
slobokv83 ::ovo je nedeljna nagrada na fantaziranju
na loptu su mi stavili staro korisničko ime GARNETT, jedina moja zamerka, al nema veze.
druze, to je lopta sa potpisom KG, nema veze sa korisnickim imenom
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
Godina : 36
moje korisničko ime je GARNETT sa caps lock, nema šanse da su pogrešili, al to je stari nick, a i to mogu da proverim. To i mene iskreno buni, taj potpis KG
slobokv83- mvp
Izgleda da je ova lopta čitav forum bacila u rebus!
Čak sam i ja guglao ''anita garnett''!
P.S.
I 'bem ti ovaj fejsbuk, ne smem da pritisnem enter kod novog pasusa tripujući se da će mi poslati post, pa sve nagađam ''shift enter''!
Čak sam i ja guglao ''anita garnett''!
P.S.
I 'bem ti ovaj fejsbuk, ne smem da pritisnem enter kod novog pasusa tripujući se da će mi poslati post, pa sve nagađam ''shift enter''!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Anta GARNETT lopta objašnjenje za pismene
EDIT:
a ne verujem ovo mi je dalo još više motiva za ovogodišnji fantazi, jer su nagrade iz ANTA KG serije, a GARNETT mi je omiljeni igrač, imam njegov originalni dres iz Minesote što su mogli da vide neki koji su bili na basketu
EDIT:
a ne verujem ovo mi je dalo još više motiva za ovogodišnji fantazi, jer su nagrade iz ANTA KG serije, a GARNETT mi je omiljeni igrač, imam njegov originalni dres iz Minesote što su mogli da vide neki koji su bili na basketu
slobokv83- mvp
slobokv83- mvp
Eto motiva da te prestignem do kraja. A onda ću ti pokloniti Garnetov dres.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Videćemo,biće ljuta borba
slobokv83- mvp
KG je valjda Kevin Garnett Sigurno nije Kragujevac hahahaha onda bi mjesto Garnett pisao Muta
bookmaker- prva petorka
- Datum upisa : 03.11.2011
Godina : 46
ma provalio sam ja odmah da je to GARNETTov potpis, nisam toliko zabrazdio, ali mi nekako na početku odvuklo pažnju to što mi je apsolutno isti nick na fantaziranju (reci koja koincidencija da baš GARNETT bude glavni promoter ANTA), umro sam od smeha kada sam video među nagradama na fantaziranju da je GARNETT svaka lopta
inače u bazi postoji moj nick GARNETT koji se vezuje za moje ime i podatke, ali ga ne koristim već neko vreme. Mislim da se svi oni koje sam odvukao na fantasy dobro sećaju da sam im pod tim nickom pisao na forumu privatne lige kako da igraju ovaj fantazi...i to su bili kilometarski postovi koliko se sećam...a evo moji učenici Bodi i Mlekce dokle su dogurali
inače u bazi postoji moj nick GARNETT koji se vezuje za moje ime i podatke, ali ga ne koristim već neko vreme. Mislim da se svi oni koje sam odvukao na fantasy dobro sećaju da sam im pod tim nickom pisao na forumu privatne lige kako da igraju ovaj fantazi...i to su bili kilometarski postovi koliko se sećam...a evo moji učenici Bodi i Mlekce dokle su dogurali
slobokv83- mvp
Nikakvo iskustvo nisam imao prosle sezine kada sam se pridruzio fantaziranje sto se tice kosarkaskog fantazija , nisam tacno znao ni kako se index racuna , a NLB ligu uopste nisam ni pratio , ni gledao tako da sam bio upoznat sa veoma malim brojem igraca Bez icije pomoci sam sve u hodu hvatao...mislim da mi je trebalo 4 kola da sve pohvatam ; igrace , logiku i najbitnije racunanje kredita i potrebnog indexa za max rast / pad Imao sam dosta srece sto nisam kapirao to sa cijenom pa sam Macvana imao u svih 5 timova , a Zorica i Bogdanovica u 3 , ma mi je prodaja Zorica na vrijeme i kasnije Macvana pomogla da saniram stetu Markovic-Chase i jos neke koji su bili u max padovima cijena , a ja ih iz neznanja nisam mjenjao Hocu reci da sam fantazi nije neka filozofija ali pocetna pomoc je obavezna jer dok se pohvataju "cake" ode voz moze se mnogo izgubiti tako da je rookie sezona vise skola nego takmicenje gdje je TOP 100 nedosanjani san Meni je bila zanimljivija nego ovogodisnja jer sam poceo fantazi igrati zbog rivalstva sa prijateljima koji su isto bili pocetnici.Ove sezone se moj glavni konkurent iz te pvt lige nije ukljucio u fantazi , tako da nemam konkurenciju i nije mi zanimljivo
Trudim se i borim za generalni plasman u takmicenju sa ostalim fantazerima ali mi to nema istu draz ne osjecam rivalstvo pa sam morao potraziti nekoga ispred sebe kao cilj da ga preteknem , a taj je Chopin :p zbog prozivke Pavkovica i njegovog "ocekivano" :p Pljuva mi omiljenog pleja
Trudim se i borim za generalni plasman u takmicenju sa ostalim fantazerima ali mi to nema istu draz ne osjecam rivalstvo pa sam morao potraziti nekoga ispred sebe kao cilj da ga preteknem , a taj je Chopin :p zbog prozivke Pavkovica i njegovog "ocekivano" :p Pljuva mi omiljenog pleja
bookmaker- prva petorka
Chopin je prošle godine dugo bio prvi i pred poslednje kolo treći, a onda je završio na petom mestu. Dobar fantazi igrač, čuvaj ga se
slobokv83- mvp
Neka se on cuva mene sa sve Pavkovicem hahahaha Prosle godine su izgleda sreckovici harali...Prvak , mislim , nije ni medju 200 , a MarkoRS je imao neke cudne rezone nakon loseg starta i sve mi se cini da je u "zivom blatu"
bookmaker- prva petorka
e pa jbg, ja završih 3. prošle sezone
slobokv83- mvp
Izmenjah sve, imam samo jednu dilemu koju do petka moram prelomiti Barbour ili Jeremić, igraju jedan protiv drugog, sada samo treba pogoditi koji će bolje odigrati. Barbour je odigrao dobro protiv Partizana, i sada igraju kod kuće, iskreno bliži sam njemu nego Jeremiću, donekle Cibonini bekovi su totalno nepouzdani, ima ih mnogo Kovačević, Chase, Harper, Barbour, Rozič, Marčinković, Rudež može da se spusti na 3, ali Barbour ima prosek 30+ minuta po utakmici, sa druge strane Jeremić je bio u padu forme u poslednje 2 utakmice šut 3/18, i ovo može da mu bude ta utakmica u kojoj mu se možda ponovo otvori šut.
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Kako ti sada izgleda to 3. mjesto kada vidis gdje su na tabeli proslogodisnji 1 i 2 :p Aduriz kao rookie uzme titulu , a pomogao mu odlican start i siromastvo NLB lige gdje nije bio neki izbor igraca pa se desavalo da imate po 8-9 istih igraca , a tada je stizanje tesko
bookmaker- prva petorka
e da, Prošle godine si imao dosta igrača koji su konstantno igrali na visokom novou...mislim da ove godine za sada, čak i ovi što su na visokom nivou podbace i mnogo je teže da održavaš prednost...jbt, koliko puta sam prošle godine prodavao Žorića očekujući da podbaci, kad ono prc, recimo protiv Partizana, a on index preko 30
a recimo držim Pinknija kao iznenađenje i on mi donese 26, a na sledećoj ne bude u timu, a na sledećoj posle nepojavljivanja ode u minus
zato poslednje kolo svi imaju Drejpera, a ja nemam, a on -6 i tu sam smanjio razliku za vodećima za 50 i sa 4. završio na 3. mestu.
a recimo držim Pinknija kao iznenađenje i on mi donese 26, a na sledećoj ne bude u timu, a na sledećoj posle nepojavljivanja ode u minus
zato poslednje kolo svi imaju Drejpera, a ja nemam, a on -6 i tu sam smanjio razliku za vodećima za 50 i sa 4. završio na 3. mestu.
slobokv83- mvp
Pa ti sve te ludorije ostale u navici hahahahaha hoces sa vodeceg mjesta igrati na ludilo i izmisljenje tople vode sa Pasalicem
bookmaker- prva petorka
ali ne razumeš, to nije ludorija, to je totalno argumentovano...ja sam tog Pašalića imao i u prvom kolu na samom početku, doneo je 18 i odmah ga prodam u drugom kolu pošto sam sigurica zaradio na njemu, jer drugo kolo ide na Partizan na strani...
razlozi, Pašaliću je ovo treća utakmica zaredom kod kuće. Jačina protivnika je linearno opadala(Olimpija, Cedevita, sad Zvezda), index mu je linearno rastao (6,12, sad Zvezda ).
na poslednje 2 utakmice je imao po 13 šuteva na koš.
na poslednje 2 utakmice je imao 27 i 30 minuta.
Heliosu je ovo šansa za pobedu i daće sve od sebe (tj. igraće na visokom nivou ceo meč, jer mislim da Zvezda neće uspeti da napravi odmah +20 kao recimo Cedevita, inače je protiv Cedevite imao 11 index u 12.minutu).
igra protiv Zvezde koja posebno loše zagrađuje koš.
na poslednje 2 utakmice je imao dosta skokova 6 i 10 (opet linearno raste )
i ono najbitnije: cena mu je 28, pa sa njim ostatak tima možeš načiniti idealnim
uz malu napomenu: da ga treba izbaciti odmah posle ovoga kola, a to zahteva dodatan manevarski prostor, pa ko ga ima, zašto da ne?!
EDIT:
E da, zaboravih:
čovek je u dosadašnjem toku ABA lige izvodio bacanja 100% (10/10).
razlozi, Pašaliću je ovo treća utakmica zaredom kod kuće. Jačina protivnika je linearno opadala(Olimpija, Cedevita, sad Zvezda), index mu je linearno rastao (6,12, sad Zvezda ).
na poslednje 2 utakmice je imao po 13 šuteva na koš.
na poslednje 2 utakmice je imao 27 i 30 minuta.
Heliosu je ovo šansa za pobedu i daće sve od sebe (tj. igraće na visokom nivou ceo meč, jer mislim da Zvezda neće uspeti da napravi odmah +20 kao recimo Cedevita, inače je protiv Cedevite imao 11 index u 12.minutu).
igra protiv Zvezde koja posebno loše zagrađuje koš.
na poslednje 2 utakmice je imao dosta skokova 6 i 10 (opet linearno raste )
i ono najbitnije: cena mu je 28, pa sa njim ostatak tima možeš načiniti idealnim
uz malu napomenu: da ga treba izbaciti odmah posle ovoga kola, a to zahteva dodatan manevarski prostor, pa ko ga ima, zašto da ne?!
EDIT:
E da, zaboravih:
čovek je u dosadašnjem toku ABA lige izvodio bacanja 100% (10/10).
slobokv83- mvp
Znam sve ali ni Cedevita nije naka sila na centarskoj poziciji pa je nakon startnih 12 indexa krenuo padati.Samim time sto ne iznudjuje faulove ukazuje kakvi su to sutevi...vjerovatno podalje od kosa kao sto je Zizic protiv Pekovica praktikovao , a jos se i iza 6.75 ispucava.Njemu skokovi ne sluze za dobijanje na indexima vec sa njima anulira sve svoje promasaje sto na kraju dovodi do konacnog indexa poput Baxtera ili Smitha kada imaju dobar procenat suta Pasalic jos nije napravio index veci od postignutih poena na istom mecu sto je smijesno za poziciju koju pokriva i skokovima koje upisuje
Savovic 9p , 10sk , index 17 dok bi Pasalic sa takvim brojkama jedva bio dvocifren Jedini + mu je cijena i to sto mu je tim los , pa on figurira kao glavni igrac u reketu! Da je rizik , rizik je!
Imao sam ga i ja u prvom kolu u jednom timu jer je u pripremnim mecevima imao najvece brojke i figurirao kao glavni igrac ali sada kada se osvrnem na njegove igre shvatam da smo imali puno srece sa njime sto nam je donio max zaradu
Savovic 9p , 10sk , index 17 dok bi Pasalic sa takvim brojkama jedva bio dvocifren Jedini + mu je cijena i to sto mu je tim los , pa on figurira kao glavni igrac u reketu! Da je rizik , rizik je!
Imao sam ga i ja u prvom kolu u jednom timu jer je u pripremnim mecevima imao najvece brojke i figurirao kao glavni igrac ali sada kada se osvrnem na njegove igre shvatam da smo imali puno srece sa njime sto nam je donio max zaradu
bookmaker- prva petorka
da, ali poenta i jeste ta sa tim šutevima, do sada je bio katastrofalan, pa kad će ako ne sada da proradi...šut na poslednja dva meča 30.8%, samo da ga podigne do 50% i eto ti 20 indexa od njega...
slobokv83- mvp
Markota igra ovo kolo, nema nekih vesti da ce opet pauzirati ?
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Strana 25 od 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Basketball fantasy 2011/2012 - 2. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 3. deo
» NBA Fantasy Head 2 Head 2011/2012 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 1. deo
» Basketball fantasy 2010/2011 - 2. deo