Grčka liga 2010/2011
+37
Gale
Anti-RTS
Naissus
superhik
Gencha
Koleman
Sergej
Sensui
mlekadzija
ZuLuofVozdovac
Tazz
dane
bigZ
lazarminator
Manu
Ray Allen
Maja
air slavkan
fizicar
2bad4u
Imperator
TheGodfather
KKP
Macijauskas
expert
drexler
Dule Kecman
Junglezburn
Talicni Tom
Markos
Geograf
Zemljoradnik
Zoro
Nolle
Everton
Mihael
Bodi Bond
41 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 8 od 9
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Grčka liga 2010/2011
Nisam gledao od pocetka, gledao sam Partizan, da li se to povredio Dijamantidis?
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
@mihael
Da, igrao je samo minut, sam je iskrenuo zglob....
Da, igrao je samo minut, sam je iskrenuo zglob....
familija- šesti igrač
- Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54
Jeste da ga baš i nevolim od one tuče sa našim reprezentativcima, ali moram da pohvalim Focisa. Svaki put kada je trebalo dao je trojku.
Šteta navijao sam za Teo i Dudu, ali naravno svaka čast Zeljku.
Šteta navijao sam za Teo i Dudu, ali naravno svaka čast Zeljku.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Focis 22p; 1-1 za dva; 6-6 za tri; 2-2 za jedan!!
familija- šesti igrač
Spanulis je jedan od igraca kojeg ne bih nikad zeleo da vidim u Partizanu.
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Kupi Dudo Spanulisa.
Pored Evrolige i titule u Grčkoj, mislim da je Željko svoju genijalnost pokazao upravo prodajom Spanulisa.
Svaka čast zelenima. Ni Tepa nije bio loš u onome što je Željko zamislio da odigra, a to je odbrana i statiranje u napadu. Aj sad u Partizan da se vrati u život.
Pored Evrolige i titule u Grčkoj, mislim da je Željko svoju genijalnost pokazao upravo prodajom Spanulisa.
Svaka čast zelenima. Ni Tepa nije bio loš u onome što je Željko zamislio da odigra, a to je odbrana i statiranje u napadu. Aj sad u Partizan da se vrati u život.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Focis kralj. A Papalukas i Spanulis su promašili more slobodnih bacanja na kraju, i poprilični su krivci za poraz (po meni), Burusis bolje izodi slobodna od njih dvojice, kada se lomi meč. Pored toga, Spanulis davi loptu, siluje...
Zaslužena pobeda i titula Panatanaikosa, čestitke i Žocu i igračima.
Zaslužena pobeda i titula Panatanaikosa, čestitke i Žocu i igračima.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Zasto brate Bodi?Olimpijakos poklonio titulu Panatinaikosu
Naissus- prva petorka
Papalukas i Mavrokefalidis su promasenim bacanjima pred kraj meca poklonili Panatinaikosu titulu.
Ray Allen- prva petorka
Ray Allen ::Papalukas i Mavrokefalidis su promasenim bacanjima pred kraj meca poklonili Panatinaikosu titulu.
Upravo to. Da je Mavrkefalidis pogodio oba bacanja uveren sam da bi Olimpijakos pobedio.
I stvarno mi je bilo čudno da Papalukas koji je toliko iskusan igrač promaši oba bacanja.
Jeste da je izblokirao Nikolasa, ali opet je po meni jedan od najvećih krivaca za poraz.
O Spanulisu ste vać sve rekli, mnogo mi piči po živcima.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
@ Naissus
Zato sto bi uzeli titulu 1000% da se serija vratila u Pirej. Spanulisu bi nanu naninu sad... Kako je nesposoban, nijedan Evropski igrac ne moze da igra pod tolikim pritiskom, takvi su 1 u 10 miliona. Teodosic u poslednjim akcijama nije ni primao loptu. Gordon odigrao sjajnu utakmicu, 5 licna nije bio faul.
Batistu bistu da dignu ispred OAKE ! PAO je ima bre vise ofanzivnih nego OLY defanzivnih. Sramotan pristup skoku. Sut za 3 su dobro branili, ali Focis sunce ti kalaisano, kada god je trebalo, on da doprinos. Bez DD morali su da budu mnogo angazovaniji, nije imao ko da im izmisli poen, verovatno je i to razlog ofanzivnim skokovima.
Zato sto bi uzeli titulu 1000% da se serija vratila u Pirej. Spanulisu bi nanu naninu sad... Kako je nesposoban, nijedan Evropski igrac ne moze da igra pod tolikim pritiskom, takvi su 1 u 10 miliona. Teodosic u poslednjim akcijama nije ni primao loptu. Gordon odigrao sjajnu utakmicu, 5 licna nije bio faul.
Batistu bistu da dignu ispred OAKE ! PAO je ima bre vise ofanzivnih nego OLY defanzivnih. Sramotan pristup skoku. Sut za 3 su dobro branili, ali Focis sunce ti kalaisano, kada god je trebalo, on da doprinos. Bez DD morali su da budu mnogo angazovaniji, nije imao ko da im izmisli poen, verovatno je i to razlog ofanzivnim skokovima.
Nolle- mvp
Kraj Serije ,hvala Bogu mozda sada selektor konacno skapira da ima i reprezentativne obaveze .
Svaka cast PAO ,maestralno doktorski bez Dijamanta.well done.
Mnogo je falio Nesterovic da iskontrolise reket da je on igrao skroz drugacije bi bilo .
Dudi se obila o glavu kupovina Spanulisa ,odnosno prijateljstvo sa Miskom koji mu ga je utrpao.
Teodosic i Spanulis jednostavno ne mogu igrati zajedno. Da je Teodosic divljao koliko odbjegli sin PAO serija bi sada u najmanju ruku bila izjednacena. Jednostavno brisu jedan drugog .
Tepic i Erceg sta reci osim od dva losa biraj koji je manje losiji bio to je Erceg svakako.
Svaka cast PAO ,maestralno doktorski bez Dijamanta.well done.
Mnogo je falio Nesterovic da iskontrolise reket da je on igrao skroz drugacije bi bilo .
Dudi se obila o glavu kupovina Spanulisa ,odnosno prijateljstvo sa Miskom koji mu ga je utrpao.
Teodosic i Spanulis jednostavno ne mogu igrati zajedno. Da je Teodosic divljao koliko odbjegli sin PAO serija bi sada u najmanju ruku bila izjednacena. Jednostavno brisu jedan drugog .
Tepic i Erceg sta reci osim od dva losa biraj koji je manje losiji bio to je Erceg svakako.
sarajlija- mahač peškirom
- Datum upisa : 20.05.2011
Ma vise sam se salio Gledao sam naravno utakmicu, ali posto pretpostavljam da Bodi i vecina na forumu navija za PAO ocekivao sam da bude malo subjektivan
Naissus- prva petorka
pa poklonili su, jebala ih slobodna bacanja, FREE THROWS WIN CHAMPIONSHIPS !!!
Nolle- mvp
Luzeri iz Olija...naravno sto se tice slobodnih bacanja....
Pao je svojih pet sl. bacanja (33-38) promasio u prvom poluvremenu (5-11) a onda do produzetka pogodio 20-i neko za redom... A Oli je od svojih pet promasenioh u regularnom delu (na kraju jos tri u produzecima 20-28) cetiri promasio u poslednja dva minuta - Burusis i Mavrokefalidis po jedno i Papalukas dva! Sve jasno ko dan, ko je pravi sampion...
Pao je svojih pet sl. bacanja (33-38) promasio u prvom poluvremenu (5-11) a onda do produzetka pogodio 20-i neko za redom... A Oli je od svojih pet promasenioh u regularnom delu (na kraju jos tri u produzecima 20-28) cetiri promasio u poslednja dva minuta - Burusis i Mavrokefalidis po jedno i Papalukas dva! Sve jasno ko dan, ko je pravi sampion...
familija- šesti igrač
Zeljko Obradovic !
Ivkovicu se opasno drma stolica sad. Navijaci su opet besni , pitanje sta je uradio bolje od Janakisa ....
Ivkovicu se opasno drma stolica sad. Navijaci su opet besni , pitanje sta je uradio bolje od Janakisa ....
Sergej- mvp
Taman da se vise posveti radu u reprezentaciji.
Hyperactive- prva petorka
Sergej ::Zeljko Obradovic !
Zasto su besni?
Krenuli su sa prackom na Rusiju,i ocekuju pobedu.
Gost- Gost
Sergej ::Zeljko Obradovic !
Iskreno, mnogo sam vise ocekivao od Dude ove sezone.Toliko omrazeni Janakis(od strane nas sa ovog foruma) je uradio neuporedivo bolji posao prosle sezone nego sto je to Duda uradio ove.Teo je potpuno nestao(a prosle godine briljirao), Spanulis se ponovo pokazao kao najveci "divljak" kome je mesto u Kavali(licno mislim da je on najveca Dudina greska).Verujem da je sve krenulo nizbrdo nakon izbacivanja od Siene, a verujem da je i pre toga u timu bila narusena atmosfera(Burusis, Spanulis...) a i da su nagomilali suvise dobrih igraca, od kojih neki nisu ni igrali(Nielsen, Halperim).
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
I ja sam ocekivao vise od Dude ali realno nije malo ni uradjeno. Osvojio je kup a u najvaznijim utakmicama sezone izgubio od prvaka i viceprvaka Evrope.
Prosle godine se Oly na F4 plasirao preko Prokoma (jedva) i to sa sve Skorcianidisom, Kleizom i omrazenim nam Childresom u ekipi. Ne znam sta bi bilo da su zadrzali isti sastav ali cini mi se da bi se druga pesma svirala.
Cak i sa ovim krnjim sastavom su uz malo vise srece (sl bacanja) i malo manje sranja (fotsis) mogli da igraju odlucujucu kod kuce. A da je Rasa bio spreman potpuno sam siguran da bi se igrala peta utakmica.
Prosle godine se Oly na F4 plasirao preko Prokoma (jedva) i to sa sve Skorcianidisom, Kleizom i omrazenim nam Childresom u ekipi. Ne znam sta bi bilo da su zadrzali isti sastav ali cini mi se da bi se druga pesma svirala.
Cak i sa ovim krnjim sastavom su uz malo vise srece (sl bacanja) i malo manje sranja (fotsis) mogli da igraju odlucujucu kod kuce. A da je Rasa bio spreman potpuno sam siguran da bi se igrala peta utakmica.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Je l' Duda insistirao na Spanulisu, ili je on bio završen pre Dude, jer su braća-burazeri zapenili za istim, da bi "sjebali" PAO?
Po meni je baš Spanulis igrač razdora, jer ima ozbiljno veću platu od ostatka tima, pa shodno tome, i igra više, mada po meni, nema baš toliki kvalitet da uzima toliko slobodne u odnosu na Teodosića (recimo). Teodosić se sa Papalukasom prošle godine odlično kapirao, dok se sa Spanulisom ta hemija poremetila!?
Realno Kleiza i Čilders nisu adekvatno zamenjeni, pa je i prošlogodišnji tim (bar po meni) poprilično jači od ovogodišnjeg.
Po meni je baš Spanulis igrač razdora, jer ima ozbiljno veću platu od ostatka tima, pa shodno tome, i igra više, mada po meni, nema baš toliki kvalitet da uzima toliko slobodne u odnosu na Teodosića (recimo). Teodosić se sa Papalukasom prošle godine odlično kapirao, dok se sa Spanulisom ta hemija poremetila!?
Realno Kleiza i Čilders nisu adekvatno zamenjeni, pa je i prošlogodišnji tim (bar po meni) poprilično jači od ovogodišnjeg.
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Stvarno ispada da je prošlogodišnji tim jači, ali postoji i jedan začkoljica kada se porede Janakis i Duda - Panajotis je tim vodio dve ipo godine. Slažem se da je Spanulis bio kočnica ove ekipe, ali od Dude sam očekivao više.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Duda je doveo Spanulisa preko Miska. Sad mu se to obija o glavu.
Sergej- mvp
Gledao sam sinoć deo intervjua Željka Obradovića na SOS-u.
Pričalo se o odnosu koji Željko uspostavlja sa igračima i tom prilikom je čovek rekao da je sa skoro svim svojim igračima ostao u ok odnosima, sa mnogima u izuzetnim, a da sa samo dva svoja bivša igrača ne želi da ima bilo kakav kontakt jer su mu radili iza leđa i da im je to poručio preko zajedničkih prijatelja.
Da li neko zna o kome i o čemu se tu radilo?
Pričalo se o odnosu koji Željko uspostavlja sa igračima i tom prilikom je čovek rekao da je sa skoro svim svojim igračima ostao u ok odnosima, sa mnogima u izuzetnim, a da sa samo dva svoja bivša igrača ne želi da ima bilo kakav kontakt jer su mu radili iza leđa i da im je to poručio preko zajedničkih prijatelja.
Da li neko zna o kome i o čemu se tu radilo?
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Jedan je Spanulis, bar po mom misljenju, zna se zbog cega..
A za drugog nemam predstavu o kome bi moglo da se radi..
A za drugog nemam predstavu o kome bi moglo da se radi..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Strana 8 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo