Grčka liga 2010/2011
+37
Gale
Anti-RTS
Naissus
superhik
Gencha
Koleman
Sergej
Sensui
mlekadzija
ZuLuofVozdovac
Tazz
dane
bigZ
lazarminator
Manu
Ray Allen
Maja
air slavkan
fizicar
2bad4u
Imperator
TheGodfather
KKP
Macijauskas
expert
drexler
Dule Kecman
Junglezburn
Talicni Tom
Markos
Geograf
Zemljoradnik
Zoro
Nolle
Everton
Mihael
Bodi Bond
41 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 4 od 9
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Grčka liga 2010/2011
Ali kako je Duda iskusno izlazirao Keseljevu povredu, da ne igra protiv Carcarisa i ekipe...Bar ne u gostima. Mozda gresim, ali sumnjam...
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Verovatno će biti garancija da sledeći predmet ubačen u teren znači prekid.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Volim PAO ali bi voleo da Oly osvoji sve zivo ove sezone pre svega zbog Dude, Tea,Keselja i Ercega.
Sensui- mahač peškirom
- Datum upisa : 10.12.2010
Pobedaaaaaa!!!Možete samo da gađate bakljama
Bravo bre Olimpijakos, baš sam hepi!
Koleman- mvp
Svaka cast zasluzena pobeda Olimpijakosa. Presudila je sjajna odbrana Olimpijakosa i los dan Dijamantidisa. Mnogo su Panatinaikosu falili njegovi kosevi. Teo i Erceg po 10 poena. Kao sto neko rece nisam ljubitelj Olimpijakosa ali moram da volim ekipu koju vodi Duda Ivkovic!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Sensui ::Volim PAO ali bi voleo da Oly osvoji sve zivo ove sezone pre svega zbog Dude, Tea,Keselja i Ercega.
Ne volim PAO ali bi voleo da Oly osvoji sve zivo ove sezone pre svega zbog Dude, Tea,Keselja i Ercega.
Manu- mahač peškirom
Duda je Duda!
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Burusisova loša igra mogla ja da bude fatalna. Erceg je prevazišao svoju provincijalnu psihologiju i konačno u jednom ekstremno teškom i psihološki komplikovanom meču pokazao mentalnu čvrstinu.
Teodosić ima još da radi da bi došao do nivoa Saleta Djordjevića, videlo se to i večeras. Moj omiljen igrač ali pokazuje slabosti u šutu za koje mislim da dolaze iz glave, jer nekako nema dovoljno jaku želju da uništi protivnika na vreme.
U okršaju trenera videli smo očekivano. Duda je imao stila pa dokle dogura. Željko je napravio presiju i dao prava Nikolasu, pa šta bude. Duda u napadu pik en rol i šut za tri. Željko: napad od 25 sekundi Klasika!
Ovoga puta pobedila je Dudina lepršavost za koju ću uvek navijati.
Teodosić ima još da radi da bi došao do nivoa Saleta Djordjevića, videlo se to i večeras. Moj omiljen igrač ali pokazuje slabosti u šutu za koje mislim da dolaze iz glave, jer nekako nema dovoljno jaku želju da uništi protivnika na vreme.
U okršaju trenera videli smo očekivano. Duda je imao stila pa dokle dogura. Željko je napravio presiju i dao prava Nikolasu, pa šta bude. Duda u napadu pik en rol i šut za tri. Željko: napad od 25 sekundi Klasika!
Ovoga puta pobedila je Dudina lepršavost za koju ću uvek navijati.
Gost- Gost
Jeste da je DD bio rovit ali ako je neko gledao malo pazljivije Teo je odigrao odlicnu odbranu na njemu..
Geograf- mahač peškirom
- Datum upisa : 03.10.2010
Doyayna tekma. A Teodosić igra i odbranu carski. Sa druge strane Dijamantidis nije imao dan.
Sve u svemu, baš dobra utakmica, čvrsta, muška, Oly je odigrao čini mi se jaču utakmicu.
Gledao sam preko Grka, pa ne znam ko je koliko dao ili nije, jer ne mogu da skontam na brzinu koliko se ispisuju one njihove hireoglife...
Sve u svemu, baš dobra utakmica, čvrsta, muška, Oly je odigrao čini mi se jaču utakmicu.
Gledao sam preko Grka, pa ne znam ko je koliko dao ili nije, jer ne mogu da skontam na brzinu koliko se ispisuju one njihove hireoglife...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Koleman ::Pobedaaaaaa!!!Možete samo da gađate bakljama
такође!
mlekadzija- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 43
Geograf ::Jeste da je DD bio rovit ali ako je neko gledao malo pazljivije Teo je odigrao odlicnu odbranu na njemu..
а тек како је бранио сато-а кад је овај покушавао леђима да игра...
mlekadzija- prva petorka
mlekadzija ::Geograf ::Jeste da je DD bio rovit ali ako je neko gledao malo pazljivije Teo je odigrao odlicnu odbranu na njemu..
а тек како је бранио сато-а кад је овај покушавао леђима да игра...
I mene je to oduševilo dok sam gledao normalno prvo poluvrijeme.
Poslednji izmenio Talicni Tom dana Sre 12 Jan 2011 - 10:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Raša je dokazao šta znači NBA.Brilijantna rola, posebno u 4/4.Papalukas je bio jako loš do poslednje deonice i tu pokazao veličinu.
Koleman- mvp
Panateneikosu mnogo fali plejmejker.
Gencha- šesti igrač
Godina : 35
Jbg ja odgledao samo drugo poluvreme, mislio da je u 21 h. Slika bila sjajna za stream, tako da ne znam kakve si to probleme imao Talicni? Teo je van forme, sto se posebno vidi kod izbacaja, ali igra na suvo iskustvo i samopouzdanje...
Tepica ne videh, je l' odigrao sta u prvom?
Tepica ne videh, je l' odigrao sta u prvom?
Manu- mahač peškirom
ne bih da opet lupam kontru, ali čemu tolika oduševljenost Olimpijakosom?
imam ja gdje navijati za Dudu i Tea, Bogu hvala, svakog ljeta.
Da se razumijemo, ovo ne govorim kao navijač Partizana, pošto me isto tako zabole dupe i za PAOK.
Uostalom, ako nam Bog opet da F4, doćiće i taj vaš Olimpijakos na red , imamo neke nerazjašnjene stvari
imam ja gdje navijati za Dudu i Tea, Bogu hvala, svakog ljeta.
Da se razumijemo, ovo ne govorim kao navijač Partizana, pošto me isto tako zabole dupe i za PAOK.
Uostalom, ako nam Bog opet da F4, doćiće i taj vaš Olimpijakos na red , imamo neke nerazjašnjene stvari
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Počeh naširoko pa izbrisah da ne davim, ali moram da napišem da trenutno ovaj derbi izgleda mnogo za srpsku košarku nego domaći. Naravno kada se podleda iz ugla koji sve naši igrači i treneri učestvuju u njemu. I stvarno mi je drago da je Teo u Oliju "glavni šerif" i nadao sam se da će Milenko dobiti malo bitniju ulogu danas, jer je formom i zasluživao a i igrom DD danas.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Zasluzena pobeda OLY. Duda nadmudrio Zeljka potpuno. Ako ovako nastavi, vrlo lako moze da mu se skine kruna posle 10 godina.
Sergej- mvp
odlican mec,uzavrela atmosfera,i pirejski cigani posle 4 godine pobedise u OAKI ... koliko znaci dobar trener ... Erceg koji je prosle godine smesno izgledao i maltene nije ni igrao,veceras,pogotovo u prvom pol. odlicno odigrao ... Tepic lepo krenuo ali posle toga ostao zaboravljen na klupi,dok su Dijamantidisa totalno zatvorili,sto je bio kljuc pobede uz vazne poene Rase,i par minijatura Papalukasa ... zasluzena pobeda,ali nista nije gotovo,jer moze da se desi da Pao vrati brejk ...
Gost- Gost
Očekivao sam da Duda pobedi Željka, možda je došlo vreme da ga i skine sa trona...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
тира 7 заборавила спанулисову партију из задње утакмице прошлогодишње серије.
дочек после вечерашње победе:
дочек после вечерашње победе:
mlekadzija- prva petorka
Rano je sad govoriti o tome da ce skinuti krunu Zeljku, ima jos dosta toga da se igra. Nisam gledao ceo mec, gledao samo poslednjih 5 minuta. Po cemu je to Duda nadmudrio Zeljka? Mec je sve vreme bio u egalu? Da su malo skoncetrisaniji igraci Pao bili mogli su do pobede, pre svega mislim na onaj aut, i losu odbranu u poslednjim minutima.
Macijauskas- mvp
E sad vam zavidim, baš sam se naoštrio da gledam, ali imao sam obaveze...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Strana 4 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 1. deo