Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basket 2

+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters

Strana 13 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći

Ići dole

Basket 2 - Page 13 Empty Re: Basket 2

Počalji od Junglezburn Sre 26 Okt 2011 - 8:59

Bar će Đole biti zadovoljan tim tvojim trpanjem... Very Happy
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 26 Okt 2011 - 9:03

Samo vi ponesite neku loptu, da ne trčimo svi za mojom jednom...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sre 26 Okt 2011 - 10:12

Cekamo izvestaj.. Smile
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Okt 2011 - 12:27

Malo peške, malo autostop i kući si za čas, odnosno za sat...
Basket je bio prilično raspad, tek pred kraj je ličilo na nešto. Drago mi je što je Z sve bolji, a da nije bilo Zeke malo bih se smorio... Možda su na sve to uticale Zuluove patike, svi su njih gledali, niko nije obraćao pažnju na basket, a tek kad je ovaj zakucao!
dunk
Ne znam da li ste na kraju idejstvovali mogućnost da se parket obriše? U suprotnom nećemo se naigrati.
Najinteresantniji detalji bio je kada su na jednom košu zaglavili dve lopte! To možda i najvernije opisuje našu večerašnju igru...
Prvi mačići se u vodu bacaju, ne sumnjam da ćemo postići zavidan nivo! aggressive
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 26 Okt 2011 - 12:53

Majko mila, koliko promašenih zicera... To nema veze sa klizavim parketom, ali ostatak ima. I moramo da kupimo dobre lopte. Ostalo će valjda doći na svoje.
Inače, teren je uzak, nema trojke iz ćoška Smile, a baš me zanima kako će biti kad udari minus, sad nije bilo hladno, ali čim prestanem da igram hladio sam se za dva minuta.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sre 26 Okt 2011 - 12:57

Zemljoradnik ::Majko mila, koliko promašenih zicera... To nema veze sa klizavim parketom, ali ostatak ima. I moramo da kupimo dobre lopte. Ostalo će valjda doći na svoje.
Inače, teren je uzak, nema trojke iz ćoška Smile, a baš me zanima kako će biti kad udari minus, sad nije bilo hladno, ali čim prestanem da igram hladio sam se za dva minuta.
Da se ne razocarate puno. Od kada je prosirena trojka na 6.75 ja gde god da sam igrao nije bilo trojke iz ugla. Ako zelite da resite klizav parket dovucite neku vecu krpu ili peskire neke stare i potopite ih vodom i drzite ispod kosa. Postoji mogucnost da se pridruzim u nedelju Smile Voleo bih.
Edit:
Lazem, bila je u sali Crvene zvezde Beograd u Zelezniku.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sre 26 Okt 2011 - 13:10

Imaju i ziceri veze sa parketom, moraš da se odraziš, a onda sledi bambijeva scena na ledu... Najsmešnije je kada neko pokuša da menja pravac, to se radi u luku i po nekoliko metara! A tek odbrana... Very Happy
Zuluova lopta je meni ok, i ona tvoja (ili beše Zekina), al' ako ima bolje...
Ne reče mi za brisanje, jeste li pitali čuvara?
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 26 Okt 2011 - 15:31

Basket 2 - Page 13 Images?q=tbn:ANd9GcR2DAzLURlSplOhAlfG35JQPMi6_3P2LfJMQi_x65nPIQKg_5sxOqCEBR4

Драги Забавниче, синоћ сам се у ситне сате искрала из куће и отишла у салу своје основне школе. Тамо је био један дечак кога су сви звали Зулу и који је радио неке чудне ствари осталим дечацима. Питала сам чика чувара шта они то раде, а он ми је одговорио да их Зулу трпа и да ја то не би требала да гледам него да идем кући. Од тада не могу да престанем да мислим на то трпање. Шта да радим?

Драга читатељко, о тим стварима требала би прво да попричаш са својом мајком. Гледање трпања у твојим годинама може изазвади дугорочне трауме и комплексе, којима су сигурно изложени и дечаци које је Зулу трпао, иако су знатно старији од тебе. Ми ћемо са наше стране урадити све да обавестимо надлежне шта се све дешава у објекту твоје школске установе, како би ако већ не могу да спрече те неморалне радње, барем упозорили чуваре да не дозволе да малолетна деца гледају те експлицитне сцене.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Sre 26 Okt 2011 - 18:30

Očekujem repliku Zuluu nekog od prozvanih basketaša.

Prihvatam nastavak rabljenja tematike Zabavnika, npr. kroz rubrike "Verovali ili ne", ili "Život piše drame" Very Happy
drexler
drexler
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Sre 26 Okt 2011 - 18:41

Сви су одмах скапирали зајебанцију око трпања зато ми је и било занимљиво да наставим у истом стилу. Нико ту није посебно прозван. Smile
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 26 Okt 2011 - 22:14

Je l ovaj moj glavonja znao nesto? Smile
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sre 26 Okt 2011 - 22:34

Ja nazalost nisam imao priliku da igram ni sa njim niti protiv njega... Obratio sam paznju kako igra, video sam da voli da ide na prodor i par puta je imao fine poteze...

Mada, realno, basket nije bio nista poseban... Ja sam odigrao 6 basketa i 1 sam izgubio, a veruj mi da nismo bili nista posebni...

Djole, kako si ti prosao, jesi li uspeo da uhvatis prevoz do nb?

Lopte su najmanji problem, ako se naduvaju, bice ok...

Teren jeste klizav, ali jbg, bolje i to nego da nemamo gde da ogramo...

I da, jos jednom sve pohvale za Djoletovog ( Zemljoradnika ) drugara Nevena, fenomenalan covek.
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 26 Okt 2011 - 22:42

Pe nego sta da ide na prodor kad baca kamenje Smile
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sre 26 Okt 2011 - 23:01

Mihael ::
Djole, kako si ti prosao, jesi li uspeo da uhvatis prevoz do nb?

Nisam prosao lose... Djole je cekao sa mnom bus 29 jedno 20 minuta, sto mi je puno pomoglo i na cemu sam mu neizmerno zahvalan, a kad sam stigao do grada, ispred nosa mi je pobegla 68-ica... da bih ubio vreme pojeo sam 2 parceta pice iz picerije "Trg", a kuci sam stigao oko pola 2... Smile

Sto se basketa tice, meni je bilo mnogo dobro... nije me tolko briga za parket, vazno da se trci i igra... zao mi je sto me "zreb" nije hteo, pa nisam imao priliku da igram protiv Zulua, a tako sam se radovao kompleksima... Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sre 26 Okt 2011 - 23:06

Nisam pitao čuvara, zaboravio sam. Ali moram da odem do škole da ispravim ugovor, pitaću onda. Mada, Djole mi je posle rekao da mu se čini da je parket jednostavno neodržavan i da tu nema mnogo pomoći. Nadam se da nije tako, ali videćemo već u nedelju...

Maci, samo jednu sam ti igrao sa burazerom, mislim da se mnogo štedeo, bolje je igrao onda na Adi. Doduše, Zulu, Bogdan i Mihajlo biju kao po pinjati, a sami traže faul kad ih neko pipne, kao neke seka perse...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sre 26 Okt 2011 - 23:09

E da... sto se tog ciscenja tice... igrao sam pre u salama koje klizaju i cistili smo ih, ali nije imalo nikakvog efekta.. nadam se da sa ovom salom to nece biti slucaj...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sre 26 Okt 2011 - 23:11

Zeka je igrao bolestan, ali rekao je da nije hteo da propusti basket Smile
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 27 Okt 2011 - 3:44

Odličan je bio Zeka, odlična igra pod košem, standardno dobra kretnja, i dosta postignutih koševa uz faul iako nijedan nije tražio...
Ja sam od parketa očekivao mnogo više nego li od podloga u 8. gimnaziji i na Adi, ali je ovde još gore. Doduše i moje patike su mnogo klizave. Moja igra se dosta zasniva na brzini, i ako mi i to oduzmete onda ja stvarno nemam mnogo šta da ponudim, podloga je uticala i na prodor, i na šut, i na odbranu, i na asistenciju, ma na sve... Očekujem od Zabavnika da reši taj problem!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 27 Okt 2011 - 7:45

Zemljoradnik ::Nisam pitao čuvara, zaboravio sam. Ali moram da odem do škole da ispravim ugovor, pitaću onda. Mada, Djole mi je posle rekao da mu se čini da je parket jednostavno neodržavan i da tu nema mnogo pomoći. Nadam se da nije tako, ali videćemo već u nedelju...

Maci, samo jednu sam ti igrao sa burazerom, mislim da se mnogo štedeo, bolje je igrao onda na Adi. Doduše, Zulu, Bogdan i Mihajlo biju kao po pinjati, a sami traže faul kad ih neko pipne, kao neke seka perse...

Ovo moram da potvrdim, pogotovo za Bogdana i Mihajla, cini mi se da ih Zulu nije trazio, bar ne onu utakmicu kada smo mi igrali protiv njih... Zezao sam se i posle te utakmice da je odnos trazenih faulova bio 40-1 a i taj jedan nisam siguran da smo trazili Basket 2 - Page 13 358450 ...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 27 Okt 2011 - 7:46

Za sad Vuk je igrac koji najvise trazi faulove sa kojim sam ja igrao , a da je sa foruma Smile
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 27 Okt 2011 - 7:56

Pazi, Vuka razumem, faulovi koje on trazi su vecinom prilikom ulaza uz neki kontakt po ruci ( bar se meni cinilo tako, mada mozda i nisam realan jer sam u 90% situacija bio sa njim u ekipi ).
Inace, Vuk je za mene najbolji saigrac, naravno pored Hypera sa kojim sam igrao u ekipi, iako Vuk bas i ne grize u odbrani Basket 2 - Page 13 358450 ... Prosto obozavam da vidim kad igrac sutira levom rukom. Sa druge strane, volim da igram sa Hyperom koji i u odbrani i u napadu grize, i kod njega je bas suprotna situacija, on gomilu puta ne trazi faul iako se to vidi i iz aviona...

Inace, juce sam bas kroz razgovor sa Nevenom naglasio da je prakticno basket bio ostecen neigranjem 5 najboljih basketasa sa foruma, bar da ja to znam. Imper, Vuk, Hyper, Sloba i Maci ( nisam ga gledao ali za tim ni nema potrebe, o njemu su svi pisali pozitivno ).
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 27 Okt 2011 - 9:05

U pravu si, Zulu ne traži faulove. Znam da ni Bogdan obično ne traži faul za svaku glupost, on i Marko se izlaktaju i nikom ništa...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 27 Okt 2011 - 9:12

Vuk trazi stvarno dosta faulova. Tako reci, igra kosarkaski basket. Svaki kontakt faul. Igra odlicno, tu nema pogovora Smile Da ne bude da sam kao grobar-da se zalim na sudjenje plez Najvise volim da igram sa Milosem, imam veliku slobodu a i uvek nas pogura kada ne ide Smile Rastu sanse da se pojavim u nedelju. Mnogo cu vas smarati zbog dolaska jer mi je mnooogo zeznuto.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 27 Okt 2011 - 11:19

I šta da vam Vuk kaže posle svega plez1 Very Happy?
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 27 Okt 2011 - 14:25

Vidim da su pojedinci zadužili lakat kod doce na sledećem basketu. rofl

Ako su Macijauskas u Hiperaktivni među najboljim basketašima na forumu idem da se samobanujem. Very Happy
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 13 od 40 Prethodni  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Sledeći