Basket 2
+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Basket 2
Marko sa mnom si u ekipi u nedelju
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Hvala sto brines za mene Slobo.slobokv83 ::Hipera nisi stavio nigde.
Nedeljom u ekipi ti, Marko i ja.
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
Ovaj Jungle laže kako zine. Predzadnja stanica je bliža školi, tamo siđeš, a treća je bliža meni. Inače, svi koji misle da ne mogu da se snađu (što nije čudo jer je škola zavučena), nek mi se jave na pp da ih sačekam. I svakako zabeležite moj broj: 064 61 35 643. Samo nemojte da me zovete pijani u sred noći. A sutra ćemo da vidimo da li da zovnemo još nekog...
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Znam, ali svi će želeti prvo kod tebe da dođu, zato siđite vi lepo na treću...
Sam si kriv što mi daješ ideje, par forumaša je već iskusilo ovu senzaciju!
Zemljoradnik ::Samo nemojte da me zovete pijani u sred noći.
Sam si kriv što mi daješ ideje, par forumaša je već iskusilo ovu senzaciju!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
El mož' ovako Z?
Junglezburn- mvp
Đole objasnio iz perspetkive NATO pilota
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Sad mi je sve jasno!
Inače, sada imam samo Zolju u šteku...
Inače, sada imam samo Zolju u šteku...
Junglezburn- mvp
Sto je najgore, ja sam sudio neku utakmicu u toj skoli, ali to je bilo vec odavno poprilicno i sad sam potpuno nesiguran... ali sigurno cu se snaci...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
drexler ::Đole objasnio iz perspetkive NATO pilota
Kragzi, zovi ga. Zulu, jesi li zvao Mihajla? Ostaje nam da sačekamo da Miheal javi da li je uhvatio bus u 15h ili da tražimo zamenu za njega.
Ја ћу се изгубити, гарант. Јел се станице 19 и 29 на којима треба да сиђем зову Петрињска, односно Шумице?
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Dolazi Zolja...
Junglezburn- mvp
Gde nađe Petrinjsku!? To je neka ulica u sred Učiteljskog naselja... Ajde javi mi se da ti objasnim, imaš broj na prethodnoj strani.
Mihael se javio da dolazi, ostaje još samo da se Zulu javi da li je zvao Mihajla. Ko ima njegov broj?
Mihael se javio da dolazi, ostaje još samo da se Zulu javi da li je zvao Mihajla. Ko ima njegov broj?
Сад ћу да окренем Михајла, људи загибох синоћ, једва сам се придигао из кревета.
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Сад ћу да окренем Михајла, људи загибох синоћ, једва сам се придигао из кревета.
E steta, ja bas racunao na one komplekse...
Djole- prva petorka
Не не Ђоле, ниси схватио, иако синоћ загибох свакако долазим да трпам и набијам комплексе. Можда са пола снаге али сви ће те добити порцију.
Иначе Михјло долази.
Иначе Михјло долази.
ZuLuofVozdovac- mvp
Pa to... znam da ces doci, ali je pitanje u kakvom si stanju za nabijanje kompleksa... e pa onda dobro... zabrinuo sam se na trenutak da je alkohol uzeo danak, ali vazno je da necemo biti uskraceni...
Djole- prva petorka
Ok, kompletni smo. Samo da vas podsetim da dođete malo ranije i da ponesete sitne pare.
Koliko nas je? 15? Vidimo se oko pola 11 tamo, sa 120 RSD za termin...
Djole- prva petorka
Михајло ми је рекао да је он протеклих година изнајмљивао управо ту салу и да је потписао уговор а да у уговору пише да се на крају месеца плаћају термини од прошлог месеца. И он је тако плаћао месец за месец али га је на крају године звала директорка и рекла му је да не може он то тако да плаћа само кад се користи него мора да плаћа све термине и кад нису играли, између осталог чак и неке дане као што су нова година и Божић кад школа није радила... Он их је наравно насисао курцем и није више изнајмљивао салу код њих, директорка му је рекла да ће га тужити на шта се он сит исмејао јер је његов наводни дуг према школи износио 6000 динара а за те износе нико не може да те тужи...
Скрећем пажњу потписнику уговора да не би било лоше да се разјасни мало са оним са којим је потписао уговор о свим детаљима истог (а Михи су наравно тражили да им плати и оно што не пише у уговору)
Скрећем пажњу потписнику уговора да не би било лоше да се разјасни мало са оним са којим је потписао уговор о свим детаљима истог (а Михи су наравно тражили да им плати и оно што не пише у уговору)
ZuLuofVozdovac- mvp
Па и на плану плус и на сајту гсп-а пише да се та станица зове Петрињска. Није битно уосталом, чини ми се да ћу се боље снаћи ако сиђем станицу пре на раскрсници Војислава Илића и Устаничке. А ако се изгубим, позваћу те.Zemljoradnik ::Gde nađe Petrinjsku!? To je neka ulica u sred Učiteljskog naselja... Ajde javi mi se da ti objasnim, imaš broj na prethodnoj strani.
Мог деду летос тужио Инфостан за две и нешто хиљаде.ZuLuofVozdovac ::Михајло ми је рекао да је он протеклих година изнајмљивао управо ту салу и да је потписао уговор а да у уговору пише да се на крају месеца плаћају термини од прошлог месеца. И он је тако плаћао месец за месец али га је на крају године звала директорка и рекла му је да не може он то тако да плаћа само кад се користи него мора да плаћа све термине и кад нису играли, између осталог чак и неке дане као што су нова година и Божић кад школа није радила... Он их је наравно насисао курцем и није више изнајмљивао салу код њих, директорка му је рекла да ће га тужити на шта се он сит исмејао јер је његов наводни дуг према школи износио 6000 динара а за те износе нико не може да те тужи...
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Onda ok, možda i jeste Petrinjaska.
Naravno da si dužan da platiš sve termine ako ti ih je škola obezbedila, tvoj problem ako se ne pojaviš. A ugovore sam sklopio do kraja godine, da vidim kako će da ide, ako sve bude ok, produžiću ih do kraja školske godine.
Naravno da si dužan da platiš sve termine ako ti ih je škola obezbedila, tvoj problem ako se ne pojaviš. A ugovore sam sklopio do kraja godine, da vidim kako će da ide, ako sve bude ok, produžiću ih do kraja školske godine.
Malopre sitgoh kuci, mrtav sam ali basket u velikoj meri zahvaljujuci Zemljoradniku necu propustiti... Momci, vidimo se...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Sad nam nedostaje jedan da nas bude 15, pošto je jedan lik ispalio za večeras. Ali nije ni važno, biće nas dosta. Samo, ponesite lopte ko ima, ja imam jednu.
adidas TS Commander LT "Tim Duncan"
Управо набавих артикл са слике.
Момци, жао ми је али тај детаљ ће ме мотивисати, пашће натпросечно трпање, а комплекси онда долазе као неминовна последица....
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Strana 12 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu