Basket 2
+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Basket 2
Jel mogu da vas zamolim da svako napiše ovako:
Sreda - dolazim redovno, dolazim povremeno, ne dolazim
Ova sreda - dolazim, ne dolazim (treba mi prevoz dotle i dotle)
Nedelje - dolazim redovno, dolazim povremeno, ne dolazim (odgovara mi od 17, odgovara mi od 17:30, više mi odgovara subota)
Za ovu nedelju (subotu) ne znam ni da li će biti basketa, treba prvo da se dogovorimo, ali hitno da ne bismo ostali bez tih termina. Sutra oko podneva idem da potpišem ugovor za sredu, pa bi valjalo do tada da znam da li nas ima bar 10 redovnih za nedelju (ili vas 10 za subotu) i da li da uzimam sat ipo ili dva.
Evo ja prvi:
Sreda - dolazim redovno
Ova sreda - dolazim
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi 17:30-19:00)
Sreda - dolazim redovno, dolazim povremeno, ne dolazim
Ova sreda - dolazim, ne dolazim (treba mi prevoz dotle i dotle)
Nedelje - dolazim redovno, dolazim povremeno, ne dolazim (odgovara mi od 17, odgovara mi od 17:30, više mi odgovara subota)
Za ovu nedelju (subotu) ne znam ni da li će biti basketa, treba prvo da se dogovorimo, ali hitno da ne bismo ostali bez tih termina. Sutra oko podneva idem da potpišem ugovor za sredu, pa bi valjalo do tada da znam da li nas ima bar 10 redovnih za nedelju (ili vas 10 za subotu) i da li da uzimam sat ipo ili dva.
Evo ja prvi:
Sreda - dolazim redovno
Ova sreda - dolazim
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi 17:30-19:00)
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Sreda - dolazim redovno (preciznije: kad god se ne poklapa sa Partizanom)
Ova sreda - dolazim
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi 16:00-19:00)
Ova sreda - dolazim
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi 16:00-19:00)
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Sreda - neredovan, ove srede ne dolazim
Nedelja - redovan +(burazer ako bude mesta), kad god, bilo od 17:30 ili 21h
Nedelja - redovan +(burazer ako bude mesta), kad god, bilo od 17:30 ili 21h
Dule Kecman- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34
Среда - за сада нек буде да не долазим, поготово ако буде други термин
Ова среда - доћи ћу
Недеља - редован.
Ова среда - доћи ћу
Недеља - редован.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ja da pridodam za još trojicu (moj drugar Neven i njegova dva drugara):
Sreda - dolaze redovno x3
Ova sreda - dolaze x3
Nedelja - dolaze redovno x3
+ Macijev burazer dolazi sad u sredu, ali još ne znam da li će za stalno.
Sreda - dolaze redovno x3
Ova sreda - dolaze x3
Nedelja - dolaze redovno x3
+ Macijev burazer dolazi sad u sredu, ali još ne znam da li će za stalno.
Sreda - Dolazim povremeno
Ova sreda - Dolazim
Nedelja - Dolazim povremeno
Za sada u sredu dolaze:
1. Djole
2. Jungle
3. Slavkan
4. Mihael
5. Djoletov drugar 1
6. Djoletov drugar 2
7. Djoletov drugar 3
8. Macijev buraz
Ostali samo neka nastave niz...
Ova sreda - Dolazim
Nedelja - Dolazim povremeno
Za sada u sredu dolaze:
1. Djole
2. Jungle
3. Slavkan
4. Mihael
5. Djoletov drugar 1
6. Djoletov drugar 2
7. Djoletov drugar 3
8. Macijev buraz
Ostali samo neka nastave niz...
Mihael- mvp
Godina : 37
1)Среда - долазим редовно да вас трпам и да вам набијам комплексе
2)Ова среда - видети под 1
3)Недеља - не долазим јер играм фудбал па ћете у мом одсуству моћи и ви да дате по који кош, али ако буде било баскета суботом далазио бих повремено да вас трпам (и да вам набијам комплексе)
2)Ова среда - видети под 1
3)Недеља - не долазим јер играм фудбал па ћете у мом одсуству моћи и ви да дате по који кош, али ако буде било баскета суботом далазио бих повремено да вас трпам (и да вам набијам комплексе)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Sreda - dolazim redovno
Ova sreda - dolazim
Nedelja - dolazim povremeno (ako bude subota onda bih bio redovan)
Ova sreda - dolazim
Nedelja - dolazim povremeno (ako bude subota onda bih bio redovan)
Dervan- mahač peškirom
- Datum upisa : 25.09.2011
Jbg, moram ja
Za sada u sredu dolaze:
1. Djole
2. Jungle
3. Slavkan
4. Mihael
5. Djoletov drugar 1
6. Djoletov drugar 2
7. Djoletov drugar 3
8. Macijev buraz
9. Zulu
10. Dervan
Za sada u sredu dolaze:
1. Djole
2. Jungle
3. Slavkan
4. Mihael
5. Djoletov drugar 1
6. Djoletov drugar 2
7. Djoletov drugar 3
8. Macijev buraz
9. Zulu
10. Dervan
Mihael- mvp
sreda-ne dolazim
Ova sreda-ne dolazim
Nedelja-povremeno(u zavisnosti od obaveza u klubu i meceva kk czv
Meni je zao sto mi ne odgovaraju termini. Nedeljom bih i postizao ali meni od sajma nista ne odgovara. Na primer:
Imam trening u 14, kuci sam u pola 5. U 5 mogu da krenem ali ne postoji nacin da stignem. Uzivajte momci. Ja cu sacekati otvoreno prvenstvo ili u najboljem zimski raspust.
Ova sreda-ne dolazim
Nedelja-povremeno(u zavisnosti od obaveza u klubu i meceva kk czv
Meni je zao sto mi ne odgovaraju termini. Nedeljom bih i postizao ali meni od sajma nista ne odgovara. Na primer:
Imam trening u 14, kuci sam u pola 5. U 5 mogu da krenem ali ne postoji nacin da stignem. Uzivajte momci. Ja cu sacekati otvoreno prvenstvo ili u najboljem zimski raspust.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Sreda - ne dolazim
Ova sreda - ne dolazim
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi 16:00-19:00 i možda bi bilo bolje da je subota) - ovo do 1.1.2012.
Ova sreda - ne dolazim
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi 16:00-19:00 i možda bi bilo bolje da je subota) - ovo do 1.1.2012.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Sreda - dolazim redovno
Ova sreda - ne dolazim (ove i sledece nedelje nisam tu)
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi bilo kada)
P.S. Partizan igra sve utakmice kod kuce u Evroligi cetvrtkom, samo za poslednju nisam siguran.
Ova sreda - ne dolazim (ove i sledece nedelje nisam tu)
Nedelja - dolazim redovno (odgovara mi bilo kada)
P.S. Partizan igra sve utakmice kod kuce u Evroligi cetvrtkom, samo za poslednju nisam siguran.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Ja bih dosao sad u sredu... ako moze...
Za ostale srede nisam siguran, jer mi finansijski ne odgovara...
Za ostale srede nisam siguran, jer mi finansijski ne odgovara...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Naravno da može, Đole.
Zakazao sam nam termine i potpisao ugovor. Dakle, sreda od 22:45 do 00:15, kako smo se već dogovorili, i nedelja 17:30 do 19:00. Dva su razloga što sam izabrao ovaj termin u nedelju, prvi je što se nije mnogo ljudi bunilo protiv njega, a drugi što ćemo bar jednom nedeljno moći da igramo a da nas Zulu ne trpa i ne nabija nam komplekse.
Da dopunim listu za sutra:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Slavkan
4. Mihael
5. Neven
6. Nevenov drugar 1
7. Nevenov drugar 2
8. Macijev buraz
9. Zulu
10. Dervan
11. Djole
12. Golub
13. Golubov drug
Od sad možemo da pravimo listu i za ovu nedelju. Da probam:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Kecman
4. Kecmanov burazer
5. Slavkan
6. Neven
7. Nevenov drugar 1
8. Nevenov drugar 2
9. Sloba
10. Golub
11. Golubov drug
Možda će neko da pomisli da imamo previše ljudi van foruma, ja sam ih samo pozvao petoricu i mislio sam možda još par, ali kako su svi počeli da se snebivaju kao seoske mlade, a nisam hteo da nam propadne mogućnost da uzmemo dobre termine... Nije to ni tako loše, retko kad će svi doći, nije strašno ako imamo jednu ekipu viška, retko kad će pauzirati duže od 5 minuta. A i zanimljivije je igrati protiv različitih ljudi.
Zakazao sam nam termine i potpisao ugovor. Dakle, sreda od 22:45 do 00:15, kako smo se već dogovorili, i nedelja 17:30 do 19:00. Dva su razloga što sam izabrao ovaj termin u nedelju, prvi je što se nije mnogo ljudi bunilo protiv njega, a drugi što ćemo bar jednom nedeljno moći da igramo a da nas Zulu ne trpa i ne nabija nam komplekse.
Da dopunim listu za sutra:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Slavkan
4. Mihael
5. Neven
6. Nevenov drugar 1
7. Nevenov drugar 2
8. Macijev buraz
9. Zulu
10. Dervan
11. Djole
12. Golub
13. Golubov drug
Od sad možemo da pravimo listu i za ovu nedelju. Da probam:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Kecman
4. Kecmanov burazer
5. Slavkan
6. Neven
7. Nevenov drugar 1
8. Nevenov drugar 2
9. Sloba
10. Golub
11. Golubov drug
Možda će neko da pomisli da imamo previše ljudi van foruma, ja sam ih samo pozvao petoricu i mislio sam možda još par, ali kako su svi počeli da se snebivaju kao seoske mlade, a nisam hteo da nam propadne mogućnost da uzmemo dobre termine... Nije to ni tako loše, retko kad će svi doći, nije strašno ako imamo jednu ekipu viška, retko kad će pauzirati duže od 5 minuta. A i zanimljivije je igrati protiv različitih ljudi.
Koliko bese kosta termin? Moram da se organizujem, posto cu 2 nocna autobusa morati da placam...
Djole- prva petorka
Hipera nisi stavio nigde.
slobokv83- mvp
Zemljoradnik :: a drugi što ćemo bar jednom nedeljno moći da igramo a da nas Zulu ne trpa i ne nabija nam komplekse.
Врло мудра одлука ако желите да сачувате духовну равнотежу.
Разговарао сам са Михајлом, каже ми да је неколико година изнајмљивао термине у сали те основне школе и да су услови за игру јако добри. Он наравно жели редовно да игра средом, али рекао сам му да ћу му тек јавити да ли да долази ове недеље јер видим да нас баш има. Ако нас буде до 15 рећи ћу му да дође па ћемо направити 5 екипа и свака екипа игра по 4 баскета па једну паузира. Ако нас буде било 15 и више рећи ћу му да не долази јер онда стварно нема услова за игру.
Иначе, споменуо ми је да је сала идеална за а 5 на 5, па ћемо то покушати неком приликом кад нас буде било мање. или би идеална прилика била баш сад јер нас има па можемо са изменама да издржимо темпо мада мислим да би стварно био велики проблем да се договоримо ко ће колико да игра... Требају нам тренери
slobokv83 ::Hipera nisi stavio nigde.
Није у БГ-у наредне две недеље
ZuLuofVozdovac- mvp
Hiper rekao da nije tu ova i sledeće nedelje.
Termin će biti po 120 sutra, pošto će nas biti 15-ak. Ponesite sitne pare, ne mogu da izmišljam siću za vraćanje kusura.
Dopuna nedelje:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Kecman
4. Kecmanov burazer
5. Slavkan
6. Neven
7. Nevenov drugar 1
8. Nevenov drugar 2
9. Sloba
10. Golub
11. Golubov drug
12. Igor (moj drug karatista )
Termin će biti po 120 sutra, pošto će nas biti 15-ak. Ponesite sitne pare, ne mogu da izmišljam siću za vraćanje kusura.
Dopuna nedelje:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Kecman
4. Kecmanov burazer
5. Slavkan
6. Neven
7. Nevenov drugar 1
8. Nevenov drugar 2
9. Sloba
10. Golub
11. Golubov drug
12. Igor (moj drug karatista )
Zemljoradnik :: Ponesite sitne pare, ne mogu da izmišljam siću za vraćanje kusura.
Понеси паковање жвака па дели као кусур.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ne trebaju nam treneri, ja onda ništa ne bih igrao. Ja sam uvek za 5 na 5, ali biće nas previše, to kad padne sneg pa dođu samo najhrabriji.
Da vidimo da li će danas još neko sa foruma da se javi, ako ne ti pozovi Mihajla, a Kragzi će Zolju.
Da vidimo da li će danas još neko sa foruma da se javi, ako ne ti pozovi Mihajla, a Kragzi će Zolju.
Zao mi je momci ali ja za sutra moram da otkazem. Veceras putujem sa burazom za Bezej, moram da uzmem neto osnovicu za PIO iz Poreske uprave u Beceju. Pokusao sam da sredim da ne moram da uzmem licno ali im treba i moj pecat i milion drugih stvari tako da ipak moram da idem licno. Inace, parodija je da u Beograu obavezno traze neto osnovicu ( bruto im ne odgovara ) dok u Beceju vec godinama izdaju samo bruto osnovicu tako da sam izgubio 3 dana oko tako jednostavne stvari, kao da debili sami ne mogu da izracunaju.
Najverovatnije cu sutra u toku dana biti gotov ali je pitanje da li cu stici na bus u 15h, ako uspem, mozda i i mogao da dodjem na basket, a ako ne stignem na njega, imam tek bus u 20h tako da na basket necu moci stici...
Inace, sto vise ulazim u materiju, sve vise kontam koliko nam je drzava u kur.., i to zestokom kur... Ja se mucim vec nedeljama da bi sredio zahtev za regresiranje cene klincu za vrtic ( da ne moram da placam 9 hiljada mesecno ). Verujte mi da do sad imam 30 dokumenata iz 10-ak raznih objekata u beogradu, 10-ak takvih dokumenata iz objekata u Beceju ( posto se vecinom traze resenja prema mestu rodjenja i prema mestu prebivalista ) i da mi fali jos par papira. Klinac mi je rodjen u ns tako da za njega moram tamo da se cimam za dokumenta i to svaki put za svaku sitnicu posto mi kopije u 90% slucajeva ne vrede... Da ne pricam o sranjima koja se traze ako ste podstanar ( kao ja ) i raznim potvrdama vlasnika stana... HAOS!
Izviljavam se sto mi ova tema posluzila i kao ventil...
EDIT: Potrudicu se nekako da krenem onim u 15h, u stanu cu biti oko 19h, ako usmem malo da se odmorim, doci cu na basket...
Najverovatnije cu sutra u toku dana biti gotov ali je pitanje da li cu stici na bus u 15h, ako uspem, mozda i i mogao da dodjem na basket, a ako ne stignem na njega, imam tek bus u 20h tako da na basket necu moci stici...
Inace, sto vise ulazim u materiju, sve vise kontam koliko nam je drzava u kur.., i to zestokom kur... Ja se mucim vec nedeljama da bi sredio zahtev za regresiranje cene klincu za vrtic ( da ne moram da placam 9 hiljada mesecno ). Verujte mi da do sad imam 30 dokumenata iz 10-ak raznih objekata u beogradu, 10-ak takvih dokumenata iz objekata u Beceju ( posto se vecinom traze resenja prema mestu rodjenja i prema mestu prebivalista ) i da mi fali jos par papira. Klinac mi je rodjen u ns tako da za njega moram tamo da se cimam za dokumenta i to svaki put za svaku sitnicu posto mi kopije u 90% slucajeva ne vrede... Da ne pricam o sranjima koja se traze ako ste podstanar ( kao ja ) i raznim potvrdama vlasnika stana... HAOS!
Izviljavam se sto mi ova tema posluzila i kao ventil...
EDIT: Potrudicu se nekako da krenem onim u 15h, u stanu cu biti oko 19h, ako usmem malo da se odmorim, doci cu na basket...
Mihael- mvp
E, sad se izvinjavam sto sam naporan, ako vam nije problem da opet okacite sliku gde se nalazi ta skola...
Edit: Ne treba, nasao sam... Cisto da budem siguran, jel to predzadnja stanica 17,31 i 19?
Edit: Ne treba, nasao sam... Cisto da budem siguran, jel to predzadnja stanica 17,31 i 19?
Djole- prva petorka
Nije predzadnja već treća...
Z, javi ako bude trebalo sa strane, imam dva ortaka u šteku...
Z, javi ako bude trebalo sa strane, imam dva ortaka u šteku...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
pazi, 12 ljudi je idealno za 5 na 5, jer uvek jedan sedi, a veruj mi da će posle 5 min svi da se tuku da idu na klupu...to govorim za nedelju, jer vidim da nas je 12.
slobokv83- mvp
Gospodo sutra i u idecu sredu ne mogu... Nedeljom sam slobodan... Ako je guzva, preskocicu ovu nedelju, nije nikakv problem !
Marko- prva petorka
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Strana 11 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu