Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basket 2

+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći

Ići dole

Basket 2 - Page 10 Empty Re: Basket 2

Počalji od Zemljoradnik Sub 22 Okt 2011 - 8:10

Pa ne znam, nadam se sad u sredu.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Sub 22 Okt 2011 - 8:12

Z., nije meni Geneks baš blizu, ali hvala u svakom slučaju. Ja ostajem pri onome da ću vam se pridružiti ponekad.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Sub 22 Okt 2011 - 8:15

E Bodi Bodi dzabe teretana prosle godine.. Basket ti je najbolja zimska rekreacija.
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sub 22 Okt 2011 - 8:23

Zemljoradnik ::Pa ne znam, nadam se sad u sredu.
E u tom slucaju, ja cu se prikljuciti od one tamo nedelje, jer mi je sledece nedelje prebukiran raspored, i plus slava u cetvrtak..
Jos nesto, ako je vecini ponedeljak los termin, a ima nas zainteresovanih i za 2x nedeljno, dajte neko misljenje i o tom terminu subotom (od 22h, mozda i do 21h). Ako je od 21h, moze da se stigne i da se izadje, ako se svima sredi kakav takav prevoz Smile
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 22 Okt 2011 - 8:39

Bodi Bond ::Z., nije meni Geneks baš blizu, ali hvala u svakom slučaju. Ja ostajem pri onome da ću vam se pridružiti ponekad.
Ne mislim da ti je Geneks blizu, ali svakako čovek prolazi pored Arene, a ti si tu, zar ne?

Ok Kec. Ja sam za drugi termin, svakako, bilo ponedeljak ili subota, ali je važno da se što pre dogovorimo. Dakle, ostali?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Sub 22 Okt 2011 - 8:42

Doslo je do velikog problema kod mene Sad Danas sam otisao na trening posle nedelju dana(bolestan sam Sad ). Popricao sam sa trenerom i rekao mi je da krenem da treniram od SREDE. Odmah sam se setio ovog basketa i pitao
-od kada imamo mi trening sredom?
-A ne znas za promenu termina? Ponedeljak, sreda, petak, uz standardne termine vikendom.
-u redu

Veliko izvinjenje sa moje strane. Krenula mi je liga i nikako ne mogu da propustam treninge Sad
Edit:
Evo vidim da se pominje i vikend. To bi mi odgovaralo jer su mi uvek termini tokom dana, izmedju 12-14, utakmice izmedju 12-16. Medjutim, stvarno ne mogu da garantujem. Moracu da ostanem na ''privremenom ubacivanju'' Jos jednom veliko izvinjenje.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 22 Okt 2011 - 8:51

ako se igra subotom, to bih mogao, i tu računajte na mene.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 22 Okt 2011 - 8:56

Drago mi je sto nas ima tako mnogo, voleo bih i da nas ima vise jer ce stalno neko otkazivati a neko (khm Bodi ) stalno seruckati pa nece ni dolaziti... Evo sad videh da je i Koleman otkazao tako da smatram da broj prijavljenih nije prevelik, cak sam racunao da ce nas biti vise...

Djole,, meni od Bogoslovije ima neki 20-ak minuta peske do stana ali mi to nece predstavljati problem, i prosle godine sam tako radio i bas mi je prijalo...

Racunam da ce na spisku ponekad biti i Vuk, Sloba, Vlada, Igor, Everton, Drex ( kad bude u Bg-u ), mozda nam se ponekad pridruzi i jedan moj drug...

Meni odgovaraju svi termini, naravno da necu uvek dolaziti ali planiram da budem redovan kao i prosle godine kada sam retko izostajao. Takodjer pretpostavljam da cu dosta zavisiti i od toga kad Neven dolazi
jer mi u suprotnom ne gine taksi jer nijedan prevoz ne ide do Karaburme. Ja se krajem meseca selim u drugi stan u istoj ulici pa mozda necu imati vremena da dodjem ali sam 100% siguran da cu ici bar na 1 termin...

Znaci, 99% sam siguran da ce mi sledece nedelje odgovarati svi termini, pon i sreda pogotovo. U subotu cu pretpostavljam polako prebacivati stvari u novi stan ali bi i tad mogao ako to bude potrebno...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Sub 22 Okt 2011 - 10:10

Ja samo naredne dve nedelje necu biti tu, jer idem za Mitrovicu, ali posle toga racunajte na mene za bilo koji termin da se dogovorimo.
Koliko ljudi tempiramo za termin, 10-12?
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Sub 22 Okt 2011 - 10:15

Ја бих понедељком и суботом могао сигурно, а средом тешко. Та предавања која имам четвртком у 8 ће ми се вероватно завршити негде почетком децембра, па бих од тад могао да будем редован и средом. У сваком случају дошао бих на први баскет ако среда буде једини термин, а касније највероватније не.
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 22 Okt 2011 - 12:51

Žemo.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Sub 22 Okt 2011 - 13:44

Mislim da bi bilo pametno da se nadjemo i ranije. Recimo, ako je okupljanje u 22h, bilo bi dobro da smo svi tako u 21.40h.

Razlog je prost, poucen prethodnim okupljanjima evidentno je da nam uvek treba 20-ak minuta da se organizujemo tako da bas nije pametno da nam 20 minuta prodje na razne dogovore i upoznavanja.

Mislim da bi to bilo dobro zato sto bi u tih 20 minuta mogli da se organizujemo, mozda vec podelimo u ekipe i da kad udjemo unutra vec budemo spremni...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Sub 22 Okt 2011 - 13:46

I da odradimo zagrevanje! Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Sub 22 Okt 2011 - 22:45

Evo da se i ja javim, mozda bih i ja mogao da dodjem, ali u zavisnosti od utakmica Partizana u Euroligi i obavezama koje imam sutradan... zainteresovan sam, ali jos ne i siguran...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Ned 23 Okt 2011 - 6:32

Ja imam i burazera koji je zainteresovan, pa kada zafali ljudi ili kako vec.. Koliko sam skontao nikome posebno ne smeta termin subotom, pa eto da padne dogovor sreda - subota ?
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Ned 23 Okt 2011 - 6:34

Zvaću i ja Đoleta kad bude mogao (dolazio je ranije), i Borisa kome devojka živi u istoj ulici gde i Z...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 24 Okt 2011 - 1:49

Zakazao sam termin sredom od 22:45 do 00:15, što je bolja varijanta nego od 11 kako smo prvo mislili, jer niko neće morati da trči na prvoz, biće vremena do noćnog. Pre nas trening ima Flash, to su valjda ovi klinci koji igraju jedinstvenu kadetsku, oni završavaju oko 22:30, tako da će biti vremena za laganu tranziciju. Wink Sad će da dođe Zulu i da predloži da utrčimo u 22:29 kako bismo iskoristili svaki minut za dž. Very Happy

Molio bih da se prijave svi koji će doći sada u sredu, a onda ćemo da vidimo koga ćemo svrstati u stalne. Ovoga puta svi valjalo da svi dođu malo ranije kako bih vas sve sačekao i odveo do škole. Mislim, nije školu nemoguće naći, ali jeste zavučena.

Što se drugog termina tiče, ovako stoje stvari - sada mi je žena ponudila da po istoj ceni izaberemo nešto u subotu ili nedelju od 16:00 do 19:00. Za one večernje termine subotom još ne zna da li slobodni, ali mislim da nam popodnevna varijanta inače više odgovara. Ja glasam za nedelju, jer subotom ne bih mogao da budem redovan u tom terminu, i to od 17:30 do 19:00, ili ako ćemo 2 sata onda od 17:00 do 19:00. What say you?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pon 24 Okt 2011 - 2:13

Ja rekoh sto se tice ove nedelje. Za ovaj drugi termin, posto sredom ne garantujem stalno prisustvo, kako ostalima odgovara, ja cu se prilagoditi.. Nedeljom u tom terminu znam da Zulu ne moze, ali opet mislim da ce nas biti, moj brat je zainteresovan, Jungle isto ima nekoga..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 24 Okt 2011 - 2:16

Ja ću biti redovan i u suštini nemam unapred određene obaveze da kažem da mi neki termin ne odgovara, svaki termin mi odgovara izuzev kada se poklapa sa Partizanom i EL, dakle ova sreda može.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 24 Okt 2011 - 2:25

Što se tiče dovođenja društva sa strane, za ovu sredu sam poslao pozive dvojici drugara koje već spomenuh i čekam njihove odgovore, javim kad i oni meni.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Pon 24 Okt 2011 - 2:30

Доћи ћу у ову среду па ћу видети како ћу сутра ујутру поднети 8 сати факса с тако мало спавања. Smile За даље ништа не гарантујем. Недељом бих могао скоро увек, а и суботом.

И имам питање, да ли би било реално да се враћам пешке одатле до Вука и колико би ми требало? Гледао сам удаљеност на мапи и делује ми као 40так минута најмање.
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 24 Okt 2011 - 2:34

Zemljoradnik :: Sad će da dođe Zulu i da predloži da utrčimo u 22:29 kako bismo iskoristili svaki minut za dž. Very Happy

plan

Канда ће нас бити двадесет за овај први термин. Пошто ће нас бити толико, суздржаћу се од позивања Михајла, који хоће да буде редован али да нас не дође превише сад кад сви хоће да дођу да виде како то изгледа.

Буразер ми је рекао да је тренирао једно време у тој сали док је играо уа Беокош и да је сасвим ок.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pon 24 Okt 2011 - 2:39

Hajde da vidimo koliko će se redovnih prijaviti za ovu sredu, pa onda da zovemo ljude sa strane ok?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pon 24 Okt 2011 - 2:42

Naravno, ja samo ovima samo javio da budu u pripravnosti...
Slavkane, tako oko 40 minuta, računaj da ti za 1km treba do 10 minuta...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pon 24 Okt 2011 - 2:57

Jbg, meni zavisi od prevoza, ili da se vracam taksijem... Nemam nista normalno sa Karaburme ni da dodjem a ne da se vratim...

Ako cekam nocni, to je 00.40h do grada, a onda tamo cekam drugi nocni do Karaburme, znaci da bi i u toj varijanti bio u stanu oko 1.40h i to u najboljem slucaju...

Ja bih voleo nekako da se uglavim u taj termin u sredu, jer cu tesko moci termin u subotu ili nedelju jer se tad selim... Od sledece nedelje ce vec biti lakse...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 10 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Sledeći