Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basket 2

+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći

Ići dole

Basket 2 - Page 9 Empty Re: Basket 2

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 10 Okt 2011 - 11:31

Дајте људи само немојте понедељак да гурате, ем недељом играм фудбал па је понедељком присутан ''замор материјала'', ем генерално ништа не волим да радим понедељком.

мрзим понедељке!

Што се мене тиче, предложио сам уторак али немам апсолутно ништа против среде, четвртка, само мислим да ће онима који прате Евролигу то често бити споран термин... Ако вама то одговара, мени је још боље. Или направите да буде од 11 увече па је онда све једно да ли се игра Евролига.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pon 10 Okt 2011 - 11:39

Sreda i cetvrtak bi mi iz ove perspektive odgovarali Smile E sada od 23h do koliko termin? Meni su poslednji autobusi oko 00:00, mozda i pre. Mada, uvek je tu nocni Smile
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pon 10 Okt 2011 - 11:46

Ти живиш колико сам ја схватио тамо где иде и Марко, који је како ствари стоје један од загриженијих за ово организовање, тако да не знам што би тебе бринуо превоз. Око тога ми остали треба да бринемо. Док смо играли на Филозофском, ноћни 31. је одрађивао посао, кретао је у 01.08, а нама је термин почињао између 22.30 и 23.00, тако да смо стизали таман да одиграмо добрих два сата (кад нам је портир био наклоњен) и да после лагано стигнемо на превоз.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pon 10 Okt 2011 - 20:39

Da se javim i ja...ja bih najradije prihvatio da igram sa vama, ali nisam siguran koliko dugo još ostajem u BGu, mislim da je izvesno još mesec, dva, tako da vam ništa ne znači...inače imam jaku volju da uđem u veliku formu i na tome neću odustajati gde god da odem Wink
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 21 Okt 2011 - 1:36

Drage moje lenštine, ovako stoje stvari: u osnovnoj školi Stevan Sinđelić na Konjarniku (da, u mom komšiluku, neću sigurno da idem da se raspitujem po Žarkovu za termine) slobodni su termini ponedeljkom i sredom od 23-00h i subotom od 22h na dalje (mooožda i od 21h). Uglavnom ne izdaju salu posle ponoći, ali izašli bi nam u susret da igramo do pola jedan, naravno da platimo i tih pola sata. Sat vremena košta 1200 dinara, sat ipo bi naravno bilo 1800. Mislim da je to vrlo pristojno. Sala se zakupljuje najmanje do polugodišta, a plaća se na isteku meseca za prethodni mesec, što je ok.

Što se prevoza tiče, na 3-5 minuta od škole prolaze 31 (ide do centra, preko Dušanovca i Autokomande), 19 (trolejbus, ide do centra preko Crvenog krsta i Slavije), 17 (ide u Zemun, autoputem, pored Arene i starog Merkatora), 50 (ide na Banovo brdo, preko Banjice i Miljakovca) i 308 (Veliki mokri lug). Na 5-7 minuta od škole prolaze 29 (isto kao i 19, samo ide češće i kreće iz Medaka) i 20 (Mali mokri lug - iza Medaka, do Mirijeva). To je za dolazak, za odlazak imate dva noćna, 29 i 31, oba kreću u 00:40 ka gradu i tu su za par minuta.

Basket 2 - Page 9 Basketxh

Ova jedinica je gde ja živim. Very Happy Zaboravio sam da dodam 17 na gornjoj stanici gde staju 19 i 31, mrzi me sad da menjam sliku. U svakom slučaju, zamolio bih vas da se ponovo javite svi koji bi redovno igrali i da kažete koji vam termin odgovara, a neka se jave i oni koji bi igrali samo povremeno samo neka to naglase. Ja imam još par ljudi koji bi igrali, verujem da i vi imate po nekog, samo da se usaglasimo oko termina. Što se plaćanja tiče, moj predlog je da se dogovorimo ko dolazi redovno, cenu termina podelimo na to koliko nas ima redovnih (ako nas bude 10 redovnih, plaćaćemo 180 dinara za sat ipo) i to nazovemo čipom. Ko dolazi povremeno, plati pri dolasku cenu jednog čipa, a na kraju meseca nama koji smo redovni odbijemo ono što su "padobranci" pridodali, tako da za nas za taj mesec čip izađe nešto manje.
Inače, glasam za ponedeljak, ali mogu i druga dva termina, ne bunim se.

Dakle, ja sam 1.

EDIT: E da, kome ne odgovara lokacija jer nema prevoza, neka se svejedno javi, videćemo ko dolazi kolima pa ćemo se nekako organizovati. Jedan moj drugar bi verovatno dolazio iz Višnjičke banje, tako da može ili preko Vuka pa preko Bulevara ili Krsta, a može i preko Karaburme i Mirijeva.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 21 Okt 2011 - 1:49

A tu li si se privalio! Smile Bio sam ti u komšiluku pre dva dana, u Zore Ilić br. 4...
Inače ja bih da probam ovo tako da ću napisati ''ja sam 2''.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 21 Okt 2011 - 1:54

Ako bude ponedeljak od mene nista. Sredom bih mogao ali cu se prilakoditi vecini Smile
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 21 Okt 2011 - 2:21

Sad sam ustanovio da škola ima i sajt:
http://www.ssindjelic.edu.rs/
A ovde se može naći i par slika sale:
http://stari.ssindjelic.edu.rs/photography_1/galerija.html

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 21 Okt 2011 - 3:28

Земљорадниче, мајсторе, продато!

Ако којим случајем не можемо да се скупимо овде на форуму, покупићемо оне који желе да играју а за остатак ћу се ја побринути.

Сала је баш симпа, само не видим на слици да има линија за 3 мада не сумњам да постоји.

Гласам за среду (недељом играм фудбал па би ми пријао дан паузе)
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Pet 21 Okt 2011 - 3:37

Meni je bilo glupo da tragam za salom ovde u kraju (ko bi dolazio na Vidikovac i okolinu), a ni meni se ne ide u drugi deo grada da se raspitujem.. To apropo "drage moje lenstine" plez1
Ja cetvrtkom imam rano predavanja, pa ako se dogovorite za sredu, mene stavite u grupu povremenih ucesnika, ali kao sto sam rekao jos ranije, placanje nije problem, pogotovo kada se radi o sumi od 200 dinara..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Pet 21 Okt 2011 - 5:43

А што нико неће суботом? Smile Четвртком имам предавања од 8 ујутру тако да ми то не би одговарало (мада можда буду трајала само до средине новембра), субота и понедељак су скроз ок.
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Hyperactive Pet 21 Okt 2011 - 5:52

Meni odgovara bilo koji termin. up
Hyperactive
Hyperactive
prva petorka
prva petorka

Godina : 35

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 21 Okt 2011 - 6:38

Golub mi je potvrdio da je siguran, samo bi propustio prvih nekoliko termina jer ide na Tajland (na kraju ću i ja da se oženim, samo da odem da vidim taj Tajland), javiće mi za još par ljudi. Još jedan moj drugar je siguran i javiće mi koliko ljudi ima. Pretpostavljam da bi i Macijev burazer igrao, to mu je u komšiluku. Tako da, što se mene tiče, možemo da uzmemo i ponedeljak i sredu ako nas bude dovoljno, pa šta kome odgovara, jer meni bi dva puta nedeljno bila prava mera. Taman da otkačim ove matorce s kojima igram petkom, samo se svađaju k'o deca...

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Pet 21 Okt 2011 - 9:18

Ja sam za, malo mi je zeznuto zbog prevoza ali cemo se organizovati nekako...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dervan Pet 21 Okt 2011 - 11:16

Racunajte na mene... Za termin u sredu cu biti stalan, a ponedeljkom bih dolazio povremeno...

Dervan
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 25.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Pet 21 Okt 2011 - 12:03

Moj burazer 99 posto hoce, nije sa mnom u Beogradu sada, ali on sigurno hoce osim ako mu se termin ne uklapa, mada mislim da ce mu odgovarati..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Pet 21 Okt 2011 - 12:41

Sreda da, pon. tesko... Sto se tice placanja nije problem Smile

Marko
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Pet 21 Okt 2011 - 12:46

Marko ::Sreda da, pon. tesko... Sto se tice placanja nije problem Smile
To je to. Crvena Zvezda Beograd lobi Very Happy
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 21 Okt 2011 - 14:10

Апсолутна већина форумаша је колико видим за радни дан са чиме се и ја слажем, само је Славкан за баскет викендом, међутим како многи људи овде нису из Београда па иду викендом кући, мислим да је прикладнији радни дан.

Ако има људи за два термина немам ништа против, али редован бих био само средом,а понедељком како нађем времена (као што рече Дереван). Дакле, колико видим средом ће бити редован поменути Звездин лоби Марко-Колеман-Дереван (и он је звездаш али умерени)-Земљорадник (он је звездаш али прикривени) и моја маленкост.

Хипер, Михаел, Џангл (и Голуб кад се врати) су исто у комбинацији, вероватно и Мацијев буразер

Кецман и Славкан нека виде да ли могу овај дан или би радије били екипа за понедељак са Земљрадником и Голубом јер њих двојица хоће изгледа оба термина, али сумњам да ћете скупити 10 редвних за тај дан.

Мене је мој ортак Михајло кога већина вас добро зна са ранијих баскета питао још пре пар недеља да ли би могао да игра са нама ако организујемо нешто током зиме па ме занима какав је ваш став везано за његов долазак, он је коректан, нарочито кад је плаћање у питању.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Pet 21 Okt 2011 - 14:12

Ja ne mogu biti redovan. Sad
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 21 Okt 2011 - 18:08

možda bih ja mogao, ako bih imao neku kombinaciju da se vratim za Novi Beograd, ali to je isključivo do Nove godine...takođe mi noćni termin za radni dan ne odgovara...
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 21 Okt 2011 - 22:35

Zulu, naravno da može, poenta je da skupimo što više normalnih ljudi koji hoće redovno da dolaze, a ne sećam se da je s tobom dolazio neko nenormalan. Smile To samo Bodi dovodi one ETF-ovce. tease

Malo kasnije ću da napravim rekapitulaciju, dok mi se jave ova dvojica drugara. Videću ko odakle dolazi kolima, pa javljam i to. Nadam se da ću već u ponedeljak moći da nam rezervišem termin(e), da ne ostanemo bez njega.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Sub 22 Okt 2011 - 7:50

Trenutno stvari stoje ovako:

Sreda - sigurni su
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Koleman
4. Zulu
5. Kecman (mada možda ne bi došao svaki put)
6. Hyper
7. Mihael
8. Bogdan (Dervan)
9. Macijev burazer (99%)
10. Marko
11. Mihajlo (Zuluov ortak)
12. Neven (moj drug)
13. Nevenov drug 1
14. Nevenov drug 2

A u igri su i Golub i bar jedan njegov drug. Što će reći, sad nas od jednom ima gomila. Meni ovo govori da ja u ponedeljak idem da rezervišem sredu i da potpišem ugovor.
Usput, Miheal, Neven ide kolima i prolazi pored Bogoslovije (tamo beše živiš?), tako da računaj da imaš prevoz. Aco, Slobo, jedan Nevenov ortak živi kod Genexa a dolaziće kolima. Aci je to super, ali ne znam tebi Slobo... I nisam razumeo, da li bi samo radije vikendom, ili uopšte ne možeš radnim danom?

Za ponedeljak vidim da ima nekoliko zainteresovanih: Kecman, Slavkan, Hyper, ja, ne znam ko je u fazonu da dolazi dva puta, ili da se podelimo, da skupimo bar 10 ljudi za ponedeljak pa da igramo 5 na 5.

Ajde potvrdite mi ovo, i za sredu i ko je za ponedeljak. Kao što rekoh, ja mogu i subotu umesto ponedeljka, ali treba da se skupimo i tada ne možemo da uzmemo sat ipo, to je sigurno.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Sub 22 Okt 2011 - 8:00

pa pretpostavljam da čovek ide autoputem i to mi ne odgovara...pa samo bih vikendom, jer ustajem pre 6 za posao, a ako legnem u 2 onda sam sjeban cele nedelje...

ništa ne računajte na mene.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Sub 22 Okt 2011 - 8:05

Samo mi reci kada bi bio prvi basket ako ti zavrsis sa ugovaranjem sale u ponedeljak.. ?
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 40 Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Sledeći