Basket 2
+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters
Strana 19 od 40
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Basket 2
kralj si, majke mi mile , nema šanse da stigneš pre 17h nikako, pa čak ni pre 18h...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Odmeniće te Kecmanov burazer ovaj put.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Idem kolima, pa da idem normalnim putem treba mi nekih 4 i po-5 sati.
Ok, videcemo se u sredu onda.
Ok, videcemo se u sredu onda.
Hyperactive- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 35
ZuLuofVozdovac ::
И на крају најважнија ствар због које сам се уопште и јављао. Ђоле човек има жељу да долази редовно средом, али му не одговара јер мора бар 300 динара да плати два ноћна аутобуса да оде кући, а данас је морао да плати и такси. Истовремено онај високи лик у црвеној мајци што је играо у Невеновој екипи живи зграду поред Ђолета, дошао је вечерас колима и отишао је 5 минута пре него што смо се ми пресвукли. Да није ретардирано било би имбецилно. Стога, апелујем да тај високи лик из Невенове екипе буде редован (можда већ и јесте али ја са тиме нисам упознат), јер би ми било веома драго да можемо да рачунамо на редовне Ђолетове доласке. Наравно да истовремено том лику неко објасни да свет неће пропасти за 5 минута...
I kao sto sam i znao, osecacu krivicu zbog ovoga... ne zelim da gresim dusu, mozda je covek zaboravio na nas razgovor o tome ko gde zivi i u koju skolu je isao... nisam mu dao do znanja da nemam prevoz do kuce, pa stoga nemam prava ni da se zalim... (cinjenica je da bi bilo pristojno da me je pitao kako cu kuci)... no, kako bilo, cak i da nije hteo da me vozi, to je potpuno njegovo pravo i nemam prava da se zalim, jer covek mene ne poznaje, kao ni ja njega... meni je bilo zadovoljstvo sto sam igrao sa vama i kad god budem mogao da odvojim para za basket, necu zaliti da ih potrosim...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Boris je potvrdio da će biti redovan za sredu.
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Ja glasam da se Jungle-u zabrani dolazak na basket...
Macijauskas- mvp
Izvini, nisam znao da neke stvari kriješ od burazera, ćutao bih da sam znao...
Junglezburn- mvp
После дужег размишљања (спавања на данашњим предавањима) сам схватио да од тога ипак нема ништа, тако да бих ипак могао да будем редован и средом, ако још има места, наравно. А имам и последњу дневну тролу ако кренем пет минута раније тако да ни тих проблема немам.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Djole ::ZuLuofVozdovac ::
И на крају најважнија ствар због које сам се уопште и јављао. Ђоле човек има жељу да долази редовно средом, али му не одговара јер мора бар 300 динара да плати два ноћна аутобуса да оде кући, а данас је морао да плати и такси. Истовремено онај високи лик у црвеној мајци што је играо у Невеновој екипи живи зграду поред Ђолета, дошао је вечерас колима и отишао је 5 минута пре него што смо се ми пресвукли. Да није ретардирано било би имбецилно. Стога, апелујем да тај високи лик из Невенове екипе буде редован (можда већ и јесте али ја са тиме нисам упознат), јер би ми било веома драго да можемо да рачунамо на редовне Ђолетове доласке. Наравно да истовремено том лику неко објасни да свет неће пропасти за 5 минута...
I kao sto sam i znao, osecacu krivicu zbog ovoga... ne zelim da gresim dusu, mozda je covek zaboravio na nas razgovor o tome ko gde zivi i u koju skolu je isao... nisam mu dao do znanja da nemam prevoz do kuce, pa stoga nemam prava ni da se zalim... (cinjenica je da bi bilo pristojno da me je pitao kako cu kuci)... no, kako bilo, cak i da nije hteo da me vozi, to je potpuno njegovo pravo i nemam prava da se zalim, jer covek mene ne poznaje, kao ni ja njega... meni je bilo zadovoljstvo sto sam igrao sa vama i kad god budem mogao da odvojim para za basket, necu zaliti da ih potrosim...
Laki (visoki lik iz moje ekipe), jeste sisa sto je zapalio, a u njegovu odbranu imam da kazem da sinoc nije isao kuci na Nbgd, takodje i to sto je zapalio u ponoc dok ste vi jos igrali.
Jbg mi smo starci koji rade ujutro... tako da kad cekas nekoga nakon sto si ceo dan rmbao na poslu, pa jos posle sat vremena jurcanja za okruglim predmetom (pri tome imas kondicije kao osrednji nakovanj), a opet ujutro moras da ustajes zorom da bi opet rmbao i nije previse zanimljivo. Kada si u modusu da sto pre zaronis pod jorgan planinu, 5 minuta ti se cini kao 5 godina.
Laki za sada jeste redovan, ali covek cesto ide da radi na terenu po nekim vukojebinama, pa se desava da zaglavi do kasno uvece, sto bi znacilo da je uglavnom redovan.
Ja cu skrenuti paznju Lakiju da ne bude sisa i da vozi Djoleta, ali to prvenstveno treba da bude dogovor izmedju Lakija i Djoleta, obojca su veliki decaci. Tako da za sledecu sredu ja cu pokusati da organizujem prevoz za Djoleta do Novog Beograda (ako Laki bude dolazio) a za ubuduce samo direktan dogovor Djole-Laki (sifra: menjam sobnu lampu za dvosobnu
Pseto- brisač parketa
- Datum upisa : 30.10.2011
Godina : 43
Necu da se namecem... nije u obavezi covek da me vozi uopste i tu se zavrsava svaka prica... ja se sigurno necu nametati, pa je sve ustvari na njemu... zna gde zivim, pa ako zeli, nek me poveze... ako ne, zelim mu sve najbolje, nema ljutnje...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Plaćanje ćemo organizovati ovako:
I sredom i nedeljom će nas biti po 15, tako da svaki termin košta po 120 dinara. Oni koji se prijave za redovne će plaćati na poslednjem terminu u toku meseca ceh za ceo mesec. Ako na neki termin ne mogu da dođu, javiće nam i pokušaćemo da nađemo zamenu. Ako nađemo zamenu, zamena će platiti taj termin (na licu mesta), ako ne nađemo, on sam će morati da plati za taj termin kao da je igrao. S druge strane, ko se prijavi za redovnog imaće zagarantovano mesto, a oni koji nisu redovni moći će da dođu samo kad se pojavi upražnjeno mesto za neki termin.
Redovni i sredom i nedeljom:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Zolja
4. Pseto
5. Hyper
6. Zeka
7. Miloš
8. Laki
9. Steva
10. Golub
Redovni sredom:
1. Zulu
2. Dervan
3. Mihajlo
4. Boris
5.
Redovni nedeljom:
1. Sloba
2. Marko
3. Slavkan
4. Igor
5. Marko (Junglov burazer)
+
6. Kecman
7. Kecmanov burazer
E sad, kao što vidite ovde imamo par problema. Da krenem od srede... Nedostaje nam jedan stalan i to je prvo pitanje koje treba da rešimo, a drugo je da nam nedostaje jedan stalan za ovaj mesec pošto Golub dolazi tek na poslednju nedelju i poslednju sredu ovog meseca, tako da ga ne računam za stalnog u novembru (platio je termin u sredu). Slušam predloge za ta dva upražnjena mesta. Za slučaj da ne uspemo da nađemo 15 redovnih, cifra na kraju meseca će biti veća za deset-dvadeset dinara po glavi.
Za nedelju imamo drugu vrstu problema - višak ljudi koji žele da budu redovni. Spisak sam napravio ovim redom računajući ko je već dolazio, zato su Kecman i njegov burazer ispod crte. Za ovu nedelju nije problem za njih jer imamo dva upražnjena mesta (Golub i Hyper), a i za naredna dva termina nije problem za jedno mesto (Golub), ali za dalje ćemo da vidimo. Jedino što nisam 100% siguran je da li naš Marko dolazi redovno nedeljom... Mare, da te računam u redovne?
I jedan praktičan predlog (da ne bih rekao naredba ): da napravimo ekipe unapred, a ne da gubimo vreme na licu mesta. Tamo se zagrejemo i samo šutiramo koja ekipa igra s kojom.
I sredom i nedeljom će nas biti po 15, tako da svaki termin košta po 120 dinara. Oni koji se prijave za redovne će plaćati na poslednjem terminu u toku meseca ceh za ceo mesec. Ako na neki termin ne mogu da dođu, javiće nam i pokušaćemo da nađemo zamenu. Ako nađemo zamenu, zamena će platiti taj termin (na licu mesta), ako ne nađemo, on sam će morati da plati za taj termin kao da je igrao. S druge strane, ko se prijavi za redovnog imaće zagarantovano mesto, a oni koji nisu redovni moći će da dođu samo kad se pojavi upražnjeno mesto za neki termin.
Redovni i sredom i nedeljom:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Zolja
4. Pseto
5. Hyper
6. Zeka
7. Miloš
8. Laki
9. Steva
10. Golub
Redovni sredom:
1. Zulu
2. Dervan
3. Mihajlo
4. Boris
5.
Redovni nedeljom:
1. Sloba
2. Marko
3. Slavkan
4. Igor
5. Marko (Junglov burazer)
+
6. Kecman
7. Kecmanov burazer
E sad, kao što vidite ovde imamo par problema. Da krenem od srede... Nedostaje nam jedan stalan i to je prvo pitanje koje treba da rešimo, a drugo je da nam nedostaje jedan stalan za ovaj mesec pošto Golub dolazi tek na poslednju nedelju i poslednju sredu ovog meseca, tako da ga ne računam za stalnog u novembru (platio je termin u sredu). Slušam predloge za ta dva upražnjena mesta. Za slučaj da ne uspemo da nađemo 15 redovnih, cifra na kraju meseca će biti veća za deset-dvadeset dinara po glavi.
Za nedelju imamo drugu vrstu problema - višak ljudi koji žele da budu redovni. Spisak sam napravio ovim redom računajući ko je već dolazio, zato su Kecman i njegov burazer ispod crte. Za ovu nedelju nije problem za njih jer imamo dva upražnjena mesta (Golub i Hyper), a i za naredna dva termina nije problem za jedno mesto (Golub), ali za dalje ćemo da vidimo. Jedino što nisam 100% siguran je da li naš Marko dolazi redovno nedeljom... Mare, da te računam u redovne?
I jedan praktičan predlog (da ne bih rekao naredba ): da napravimo ekipe unapred, a ne da gubimo vreme na licu mesta. Tamo se zagrejemo i samo šutiramo koja ekipa igra s kojom.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
e ovako, nedeljom sam redovan, s tim da u nedelju 20.11. ne bi trebalo da dođem, 21.11. mi je Slava i idem kući + uzeo sam odmor tada...ja ću ti platiti za ceo mesec, a ti ako tada nađeš nekoga našao si, a ako ne onda ništa...
to je 480 dinara za sada koliko sam razumeo?
to je 480 dinara za sada koliko sam razumeo?
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Što se tiče timova, igramo Zeka, Boris i ja sredom, a za nedelju dodajte nekog "slobodnog" Zeki i meni... Može?
Zolja- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
Jedno od mogucih resenja je i da kada ima vise zainteresovanih da probamo sa varijantom 5 na 5 sa izmenama.. Drugo, ne igraju svi na istom nivou i sto se tice fizicke spreme i samog basketa i npr neko ce reci da ce igrati sa mnom a ne zna kolika sam pojmara.. Cak ni ja ne znam kako igra moj burazer jer nismo igrali dugo, ali sam ga zvao jer znam da ima kondicije i moze da se 'bije' sto je pokazalo se najbitnije na ovom basketu. Bilo kako bilo, sto se mene tice nije problem i da neko uskoci umesto mene, npr Bodi resi da se mrdne a ima nas dovoljno..
Sto se tice placanja, podrzavam ovaj predlog..
Sto se tice placanja, podrzavam ovaj predlog..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Nema pravljenja ekipa dok ja ne dodjem na jedan basket da vidim kako ko igra, necete me prevariti.(posebno vi "svezi" forumasi)
Treba da napravimo lepo draft.
Svaki centar u po jednu ekipu pa neka biraju.
P.S. Mene u najjacu ekipu jer sam ispao iz forme, a i ne znam koseve i salu.
Treba da napravimo lepo draft.
Svaki centar u po jednu ekipu pa neka biraju.
P.S. Mene u najjacu ekipu jer sam ispao iz forme, a i ne znam koseve i salu.
Zdravo Hyper,
samo dati kazem da ne moras mene da se plasis, ja sam poslednji put igrao basket pre 11 godina, sada jedva tablu mogu da pogodim
Takodje bih da podrzim Kecmanov predlog za 5 na 5, mogli bi jednom da probamo.
samo dati kazem da ne moras mene da se plasis, ja sam poslednji put igrao basket pre 11 godina, sada jedva tablu mogu da pogodim
Takodje bih da podrzim Kecmanov predlog za 5 na 5, mogli bi jednom da probamo.
Pseto- brisač parketa
- Datum upisa : 30.10.2011
Godina : 43
Ne znaju za red.Hyperactive ::Nema pravljenja ekipa dok ja ne dodjem na jedan basket da vidim kako ko igra, necete me prevariti.(posebno vi "svezi" forumasi)
Junglezburn- mvp
Jeste Jungle, ovamo navodno ne znaju da igraju, a kad dodjem zateknem Monstars.
E upravo mi stigli stric i strina iz Mitrovice, kažu da znaju ko si ti, rekoše i imena tvojih roditelja, i da ti je jedna baba bila Kragović, što će reći da ti i ja dođemo neki dalji rod!
Junglezburn- mvp
Što se tiče ekipa, meni je, inače, svejedno gde ćete me ubaciti, naravno, ako napravite visinsku raspodelu. Ali, "sveži" forumaš Zemljoradnik je predložio (da ne bih rekao naredio) da napravimo ekipe, a ja slušam naređenja!
Zolja- mahač peškirom
- Datum upisa : 06.10.2010
E još da proverim Slobino porodično stablo pa i njega da vrbujem! A nije da nemam rodbine i u Kraljevu...
Junglezburn- mvp
Ma zezam se ja. Mozemo da pravimo ekipe, nije problem.
@Jungle
Kako ti se zovu stric i strina? Da, moja baba je bila Kragovic, i uvek je govorila da su svi Kragovici rodjaci, tako da mozda znam i ja tvog strica i strinu. Cool.
@Jungle
Kako ti se zovu stric i strina? Da, moja baba je bila Kragovic, i uvek je govorila da su svi Kragovici rodjaci, tako da mozda znam i ja tvog strica i strinu. Cool.
Markovi roditelji, Tile i Nadica.
Ako stigneš u nedelju videćeš Marka na basketu.
Valjda je tvoja baba (Kragović) predavala u školi mom dedi (Kragović)...
Ako stigneš u nedelju videćeš Marka na basketu.
Valjda je tvoja baba (Kragović) predavala u školi mom dedi (Kragović)...
Junglezburn- mvp
Da, znam njih. Tj. moji ih znaju, ja znam Marka.
Strana 19 od 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Strana 19 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu