Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basket 2

+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters

Strana 31 od 40 Prethodni  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

Basket 2 - Page 31 Empty Re: Basket 2

Počalji od slobokv83 Čet 15 Dec 2011 - 8:17

upravo sam shvatio da ću propustiti basket u nedelju...shvatio sam kada sam pogledao vreme na ulaznicama za "Dervis i smrt" - 19:30h, a ulaznice sam uzeo još pre deset dana, a jurim ovu predstavu da gledam, jbg...
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 15 Dec 2011 - 9:06

Dobra predstava, vredi... Gledaš gostovanje kruševačkog pozorišta?

Elem, ajmo izveštaj, ko sve nije bio u nedelju, koliko je bilo zamena i da li ste od njih uzeli pare?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 15 Dec 2011 - 9:17

Nisu bili Zemljoradnik, Golub i Zulu. Svi su imali zamenu, tj. bilo nas je tačno 15. Slavkan bi trebalo da preuzme novac od trojice svojih drugara a moj drugar je igrao na moj račun.
Još nismo nabavili jednog redovnog za sredu.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 15 Dec 2011 - 10:30

Ok, hvala.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zolja Čet 15 Dec 2011 - 12:39

Ja neću doći u nedelju, idem u Bosnu za slavu, a možda ni u sredu, ako se neka Banjolučanka ponudi da me primi na duže...
Zolja
Zolja
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 15 Dec 2011 - 12:43

Pu! Žensko pre basketa?! Oj, Srbijo, zemljo šmekera! pop1
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 15 Dec 2011 - 19:13

Zemljoradnik ::Dobra predstava, vredi... Gledaš gostovanje kruševačkog pozorišta?

a ne, mislim da ga već neko vreme nema, gledam u Narodnom pozorištu...već duži niz godina želim da gledam ovu predstavu, ali ona je uvek rasprodata, a mene na te predstave gde treba da se guraš nešto ne privlači da idem (mada sam odgledao Radovana III, al opet nije guranje kao na ovoj). Predstava je pobrala dobre kritike, ali čim toliki narod ide, ja sam već skeptičan plez1 , imam visoke kriterijume što se tiče pozorišta, al me interesuje kako će to ova glumačka ekipa da iznese, Borisa Pingovića i Marka Nikolića sam gledao već ovoga meseca u "Zagonetnim varijacijama" i bio sam zadovoljan predstavom, ali već neko vreme me predstave kod nas razočaravaju, desetak pre nje me nije oduševilo, ove mlađe garde glumaca ne mogu ni da prismrde starijima i baš se plašim za naše pozorište, a veličina glumca se tek vidi na sceni....inače, volim pozorište, tako da baskete izvini Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 15 Dec 2011 - 20:27

Sad trolujemo temu, ali moram. Very Happy Ja nisam bio u pozorištu već dobre tri godine, baš zato što se ne sećam kad sam poslednji put odgledao nešto stvarno dobro. Narodno pozorište je "najamaterskije" od svih profesionalnih pozorišta u Beogradu, tamo nisam ni jednom naleteo na nešto smisleno. Mada sam prošle godine na RTS-u gledao prenos premijere kada su postavili nešto od Iljfa i Petrova, to nije bilo loše. Mada, stvari su se možda i promenile... Ja sam poslednji put bio u pozorištu još dok je Svetozar Cvetković bio upravnik Ateljea 212. Smile

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 15 Dec 2011 - 20:41

Aj bar da ideš u kafanu, pa da imaš opravdanje. rofl
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od lazarminator Čet 15 Dec 2011 - 20:47

Zemljoradnik :: Ja sam poslednji put bio u pozorištu još dok je Svetozar Cvetković bio upravnik Ateljea 212. Smile

What the fuck!? Cvetkovic vise nije upravnik Ateljea?
dugo me nije bilo kuci...
lazarminator
lazarminator
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 15 Dec 2011 - 21:34

ja sam prve 3 godine fakulteta odgleda oko 150 predstava verovali ili ne...a ujedno uvek 30 Zvezdinih domaćih utakmica, svake godine, pa vi vidite Very Happy

Zemljoradniče, nije Narodno pozorište amatersko, sva su takva postala, ponegde se samo iskrade neka predstava koju vredi pogledati...u JDPu sam češće u poslednje vreme, ali ubijaju me ti laki komadi... Gledao sam "Kandida" skoro sa Đuričkom u glavnoj ulozi i uloga je baš njemu namenjena jer treba da predstavlja naivnog mladog čoveka koji još uvek ne shvata život, tako da njemu to leži. E tu se videlo koliko dobar glumac (stariji) samo svojom pojavom na sceni zrači. Miša Janketić je recimo za to malo vremena pokazao da odskače, a Vojin Ćetković je imao 2 MINUTA i opet se vidi razlika u odnosu na ostale, zato me predstava i razočarala...slično sa Svetlanom Bojković (gledao sam je u "Bri" ), pa ona se odlepi i ponizi sve ostale glumce, zato što ionako ništa ne vrede...

problematično je naše glumište, nema glumaca, a glumica pooodavno nema na vidiku...Da kažemo da Glogovca možemo da izdvojimo "od mlađih", to je to...njega gledah u "Šinama" JDP (recimo da mogu da dobiju prelaznu ocenu Šine).

Svetozara Cvetkovića sam gledao na otvaranju sezone u Ateljeu i čovek je doašao na predstavu mrtav pijan (što ništa nije čudno za glumce), a predstava je bila katastrofa, već joj se ni imena ne sećam.
Mislim da je Kokan Mladenović sada glavni u Ateljeu, a Svetozar Cvetković je tu bio do skora, ne pratim baš najbolje kadrovske promene.

Sve ovo je moralo da se objasni jer ima veze sa mojim nedolaskom na basket Very Happy
Inače jurim da gledam i Let iznad kukavičjeg gnezda sa Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, interesuje me to da pogledam jer imam mnogo loše mišljenje o Bjeli kao glumcu, a mislim da ga nisam gledao na daskama do sada (ili jesam,hmm), u svakom slučaju film mi je jedan od omiljenih pa da uporedim.

EDIT: Pardon, da se ispravim, nisu laki komadi, nego naši glumci ne mogu da iznesu predstavu na pravi način, pa svaka deluje kao laki komad.

EDIT2: U narodnom pozorištu odgledaj recimo "Veliku dramu" sa Vukom Kostićem u glavnoj ulozi...jedini problem je što traje 4 sata...i preporučujem "zagonetne varijacije" sa Markom Nikolićem na sceni Raša Plaović, inače scenu su renovirali, tako da dole sada ima i parter i lože i galerija i sve...eto ulažu u infrastrukturu, da ih pohvalimo Very Happy

Poslednji put izmenio slobokv83 dana Čet 15 Dec 2011 - 21:46, izmenio ukupno 2 puta
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 15 Dec 2011 - 21:38

Zolja ::Ja neću doći u nedelju, idem u Bosnu za slavu, a možda ni u sredu, ako se neka Banjolučanka ponudi da me primi na duže...
Slicna prica sa mojim burazerom, ide kuci za slavu..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 15 Dec 2011 - 21:52

Priču o pozorištu nastavljam na Svaštari, a ovde da se vratimo na basket...
Konačno sam dobio savez, ne prodaju oni lopte ali sam njima deli prostorije firma koja to radi. nose Elem, čovek mi je ponudio Molten GG7 za 5.900, čini mi se da to nije loša cena. GL7 je skuplja i nije hteo da mi kaže ni koliko, jer tvrdi da nam to ne treba, "to je za profesionalce"... Razlika je u vrsti kože. Koliko god me nervirao taj pristup, ovoga puta se slažem s njim.

Dakle, ako ste za to da kupimo dve ove, to će nas koštati 11.800, odnosno 620 kinti po čoveku (na 19 ljudi koliko nas je trenutno). Ili, ako oni koji dolaze jednom nedeljno misle da to nije fer jer će ih oni manje koristiti, po 410 kinti za njih, a po 810 za ove koji dolaze dva puta nedeljno. Ko je za?

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 15 Dec 2011 - 21:56

prebaci mi post u svaštaru.

ja sam protiv. meni je mnogo para, a mislim i da sa ovim loptama možemo dobro proći, ako hoćeš mogu ovu moju loptu dati za stalno korišćenje, samo da je neko uzme od mene i nosi, jer sredom ne dolazim.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Pet 16 Dec 2011 - 3:03

И ја мислим да је много.
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 16 Dec 2011 - 3:06

I ja mislim da je mnogo... makar za neke moje standarde... ako vec nemamo neku profi salu sa zglobnim obrucima, ne moramo da imamo i najprofi loptu... dovoljno je da ne kliza i da normalno odskace... ali ako se vecina odluci za te lopte, dacu i ja pare...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 16 Dec 2011 - 3:32

I ja sam sad u škripcu sa parama, pa mi trenutno ne odgovara kupovina lopte...
Elem, Slavkane, jesi li pitao Kiću da li želi da bude redovan sredom? Ili Vlada možda?
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 16 Dec 2011 - 4:02

Đole, evo ti rešenje:

mislim da je ova moja lopta dobra kada se skroz napumpa što se pokazalo poslednji put. To ti je jedna. Drgu možemo kupiti. Ako smo se već odlučili za tu od 5900 onda je to 310 kinti po čoveku, to je već prihvatljivije. Stavi tako na glasanje.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od air slavkan Pet 16 Dec 2011 - 4:58

Junglezburn ::I ja sam sad u škripcu sa parama, pa mi trenutno ne odgovara kupovina lopte...
Elem, Slavkane, jesi li pitao Kiću da li želi da bude redovan sredom? Ili Vlada možda?
Питао сам и нису хтели. Питаћу их опет, али с обзиром колико људи сваки пут откаже, немају мотив да постану "редовни", знају да их увек чека место.
air slavkan
air slavkan
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Pet 16 Dec 2011 - 5:12

Ја сам за куповину, колико год треба само да више не играм са оном црвено-белом лоптом. Ако је проблем у парама, хајде овог месеца да донесемо по 300 динара да купимо једну, па ћемо следећег месеца да купимо другу. Лаки доноси једну молтенку тако да би привремено могли да се покрпимо док не купимо другу лопту.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 16 Dec 2011 - 5:24

Ajde, za 310 dinara bih se i snašao...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 16 Dec 2011 - 6:06

slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Pet 16 Dec 2011 - 6:09

slobokv83 ::Košarkaške lopte
Ima li nekoga iz Valjeva da testira ove lopte? Smile
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 16 Dec 2011 - 6:17

cene košarkaških lopti

čisto da uporedimo cene...recimo ovde je GG7 koju predlaže Z 7500 din.

cene 1
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Pet 16 Dec 2011 - 7:21

Laki ne igra više.

Zemljoradnik