Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Basket 2

+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

Basket 2 - Page 17 Empty Re: Basket 2

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 2:39

Racunajte i na mene za sredu...

@Pseto - Da li tvoj nick ima ikakve veze sa nekom knjigom? Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pseto Uto 1 Nov 2011 - 2:57

Nick nema veze sa Igrom prestola, ako na to mislis... to je krenulo kao varijacija sa permutacijama mog prezimena, Keča -> Kuče -> Pseto
Pseto
Pseto
brisač parketa
brisač parketa

Datum upisa : 30.10.2011
Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 2:58

Aha aha...da, mislio sam na Igru Prestola... mnogo ljudi voli tog lika, pa reko da pitam... Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pseto Uto 1 Nov 2011 - 3:00

Da, Ser Pseto jeste epska velicina i ne bih imao nista protiv da se donekle poistovetim sa takvim likom Smile
Pseto
Pseto
brisač parketa
brisač parketa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 3:05

Nemoj ga zvati SER Pseto, znas da se gadii titula... plez1 Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drexler Uto 1 Nov 2011 - 3:16

a ne mogu vjerovati da samo na ovom mjestu ima toliko fanova up

Ja čekajući nastavak od čiča Martina polako zaboravljam materiju. Ipak, ostao sam nekako vezan za Sjever, najdraži mi je Mladi vuk, još ne mogu prežaliti onaj krvavi pir kod Freja kad su ga ubili bes .

Ja sam čak par puta i zvao "Lagunu" i raspitivao se kad će nastavak, ali nisu mi znali reći Sad

Nego jeste pogledali ovu seriju iz HBO produkcije koja je izašla? Ja se još nakanjujem, mada imam osjećaj da ću se razočarati...
drexler
drexler
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 3:19

Haha... i ja sam naklonjen severu i Nocnoj strazi... pogotovo Nocnoj strazi... ipak imaju najtezi i najvazniji posao od svih... mada obozavam i Deneris i Ser Baristana... i ja sam popizdeo sto su ga ubili na najkvarniji moguci nacin... ali te stvari su razlog zasto je ta knjiga tako kvalitetna... nepredvidive stvari se desavaju, a dobro ne pobedi uvek... Smile

Nastavak je izasao, ali na engleskom... kontam da ce pocetkom sledece godine izaci na srpskom...

A seriju sam odgledao... nista specijalno... likove koje su izabrali, uopste mi ne odgovaraju... a neki delovi iz knjige su izmenjeni, pa cak i izostavljeni... jedino sto je dobro u seriji je to sto nema cenzure...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 1 Nov 2011 - 3:22

Ja procitah igru prestola i nikako da se nakanim da krenem sudar kraljeva. Prokleta skola! Sad
Ja sam pogledao i seriju. Ima 10 epizoda, uradjena po prvoj knjizi. Serijom sam odusevljen. Bas kao i u knjizi, tesko da je bolje moglo Smile
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 3:24

Pa moglo je bolje... Npr. Arja je trebala da bude ruzna, a oni nadjose slatku glumicu... a Sansa treba da bude prelepa, a u seriji ruzna ko djavo... mnogo sam nedostataka nasao, ali necu sada da krenem da kenjam... ukusi su razliciti... po meni je serija bezveze...

Edit: Mada, ja nisam merodavan... sto kaze moj burazer, ja sam "nerd" i pamtim i najvece sitnice koje i nisu toliko bitne... Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 3:26

Ps. Nemoj da citas onda nase komentare, da ti ne upropastimo citanje... Basket 2 - Page 17 342805 Izvini...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 1 Nov 2011 - 3:26

Ja sam dobio dojavu da je serija nešto poput ''španskih'' samo metnuta u drugi period... Ko će ga znati... Valjda onaj što pogleda...
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pseto Uto 1 Nov 2011 - 3:28

Serija kao i svaka ekrenizacija... nisam ni ja odusevljen, ali nije lose kad hoces da izdangubis malo ispred ekrana... a da ima eksplicitnih scena ima, i to odmah na pocetku....

Mislim da smo skrenuli sa teme i da ljudi koji ne znaju o cemu je rec nece previse ceniti nasu konverzaciju.
Pseto
Pseto
brisač parketa
brisač parketa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 3:31

Em je offtopic, em sto mozemo da pokvarimo citanje nekom ko nije procitao sve... pametnije bi bilo da prekinemo...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Uto 1 Nov 2011 - 3:38

Gde sam osetio da se ide malo dalje, nisam nastavio. Moja najveca zamerka za seriju je sto su ubaceni mnogo stariji glumci nego sto su u knjizi. Medjutim, to je razumljivo jer nije bas tako lako nauciti dete od 10, 11 godina da macuje. Drugacije je to bilo...nekada davno Smile
Na drugom forumu gde sam clan se pise o knjizi u spoileru(vidljivo ako kliknes na post).
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 3:41

U svakom slucaju, serija ne moze ni da prismrdi knjizi... knjiga je bukvalno 1000 puta bolja.. nadji vremena makar malo za citanje i neces se pokajati... Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 1 Nov 2011 - 4:28

Е сад ако су џедаји завршили да наставимо о баскету. Smile

Што се плаћања тиче, из искуства знам да је најбоље да сви донесу паре за 4 термина првог у месецу. То није много пара, свако треба да да по 480 динара за цео месец. Јер кад крене да пада снег људи ће много лакше испаљивати ако нису платили, а после ће им још падати на памет идеје да донесу само за термине када су играли итд... Мислим да је бољи принцип - плати па се клати...

Друга могућност је да се сваки термин доносе паре. Дакле кад дођемо видимо колико нас је, поделимо 1800 дин на толико делова и платимо. Онда нема потребе да се чувају паре оних коиј су упали само на један термин па да се после распоређују онима који у редовни и слично. Нарочито имајући у воду да су стварно у питању безначајне паре. Дакле и ово не би било толико лоше.

Е сад ова опција да сви доненсу паре на крају месеца је мислим најгора, јер можда ће некоме нешто да искрсне па не можда да дође тај последњи термин, онда Земљорадник треба да га јури, да му ломи младе кости.. не иде то.. И кад год се нешто плаћало на тај начин на крају се у каси испостављао неки минус. Стога боље соларно плаћање по принципу - паре на сунце, него да сви играмо на Божију вересију.

Ако имате проблем вишка играча недељом, мислм да би требали Марка да пребаците за среду. Јер он свакако неће долазити када год Звезда буде играла кошарку недељом, а ја би са друге стране волео да игра у овој екипи средом у којој има мало познатих људи са форума.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 1 Nov 2011 - 4:35

Ja glasam za opciju da se svaki termin donose pare.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 1 Nov 2011 - 4:41

Када Голуб пали на Тајланд?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Marko Uto 1 Nov 2011 - 6:24

Igracu nedeljom... Djole ja sam ti dao 200 nisam imao sitno... Stavi kusur u fond...

Marko
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Uto 1 Nov 2011 - 7:02

Ja nisam redovan za sredu, jer mene taj termin fakticki kosta 360 dinara, a vec imam neke sportove koje igram redovno... a i zavisi od obaveza koje imam sutradan... mada, sutra igram sigurno... Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dervan Uto 1 Nov 2011 - 7:40

Drugari, sutra ne racunajte na mene, imam neki rodjendan... Narednih sreda dolazim...

Dervan
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 25.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Uto 1 Nov 2011 - 7:53

Ajde, srećno punoletstvo, i nemoj mnogo da piješ!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Pseto Uto 1 Nov 2011 - 8:16

ZuLuofVozdovac ::Е сад ако су џедаји завршили да наставимо о баскету. Smile

Што се плаћања тиче, из искуства знам да је најбоље да сви донесу паре за 4 термина првог у месецу. То није много пара, свако треба да да по 480 динара за цео месец. Јер кад крене да пада снег људи ће много лакше испаљивати ако нису платили, а после ће им још падати на памет идеје да донесу само за термине када су играли итд... Мислим да је бољи принцип - плати па се клати...

Ja bih se slozio sa Zulu-om, najednostavnije je da prvi ili drugi termin (kad stigne plata) se daju pare, ako neko bas nije u mogusnosti OK, ali 500 dinara nije velika investicija.
Pseto
Pseto
brisač parketa
brisač parketa

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Uto 1 Nov 2011 - 9:31

Ako svako bude plaćao svaki put kad dođe tu postoje dva problema: prvi je što kad počne sneg neće dolaziti niko i onda ću ja morati da plaćam ceo terminu, zato moram da znam ko je stalan; a drugo, tako ću dobiti upalu pluća - to davanje para traje po 5 minuta, a ja za to vreme stojim go pored otvorenog prozora. Smile Osim toga, ko da prati to... Lakše mi je da napravim mesečni spisak i da jednom mesečno uzimam pare. Ako hoćete da to bude na početku meseca, onda ponesite sutra pare.

Ako Đole nije redovan, onda nas ima 13 sredom. S obzirom da Golub neće biti tu veći deo meseca, on će se računati kao padobranac u novembru. Znači ima nas 12, po 5 termina u ovom mesecu, donesite po 750 kinti sutra.

Za sutra, ako Bogdan i Hiper ne dolaze, biće nas 12 (ako Đole dođe kako je rekao). Možemo 5 na 5. Smile
Golub je tu još sutra, već u nedelju nije tu.

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Uto 1 Nov 2011 - 13:23

Могу ја да поведем једног човека да би нас било мало више сутра те да би термин учинили јефтинијим, пошто видим да ће нас једва бити за 5 на 5?
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 17 od 40 Prethodni  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh