Basket 2
+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Basket 2
Racunajte i na mene za sredu...
@Pseto - Da li tvoj nick ima ikakve veze sa nekom knjigom?
@Pseto - Da li tvoj nick ima ikakve veze sa nekom knjigom?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Nick nema veze sa Igrom prestola, ako na to mislis... to je krenulo kao varijacija sa permutacijama mog prezimena, Keča -> Kuče -> Pseto
Pseto- brisač parketa
- Datum upisa : 30.10.2011
Godina : 43
Aha aha...da, mislio sam na Igru Prestola... mnogo ljudi voli tog lika, pa reko da pitam...
Djole- prva petorka
Da, Ser Pseto jeste epska velicina i ne bih imao nista protiv da se donekle poistovetim sa takvim likom
Pseto- brisač parketa
Nemoj ga zvati SER Pseto, znas da se gadii titula...
Djole- prva petorka
a ne mogu vjerovati da samo na ovom mjestu ima toliko fanova
Ja čekajući nastavak od čiča Martina polako zaboravljam materiju. Ipak, ostao sam nekako vezan za Sjever, najdraži mi je Mladi vuk, još ne mogu prežaliti onaj krvavi pir kod Freja kad su ga ubili .
Ja sam čak par puta i zvao "Lagunu" i raspitivao se kad će nastavak, ali nisu mi znali reći
Nego jeste pogledali ovu seriju iz HBO produkcije koja je izašla? Ja se još nakanjujem, mada imam osjećaj da ću se razočarati...
Ja čekajući nastavak od čiča Martina polako zaboravljam materiju. Ipak, ostao sam nekako vezan za Sjever, najdraži mi je Mladi vuk, još ne mogu prežaliti onaj krvavi pir kod Freja kad su ga ubili .
Ja sam čak par puta i zvao "Lagunu" i raspitivao se kad će nastavak, ali nisu mi znali reći
Nego jeste pogledali ovu seriju iz HBO produkcije koja je izašla? Ja se još nakanjujem, mada imam osjećaj da ću se razočarati...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Haha... i ja sam naklonjen severu i Nocnoj strazi... pogotovo Nocnoj strazi... ipak imaju najtezi i najvazniji posao od svih... mada obozavam i Deneris i Ser Baristana... i ja sam popizdeo sto su ga ubili na najkvarniji moguci nacin... ali te stvari su razlog zasto je ta knjiga tako kvalitetna... nepredvidive stvari se desavaju, a dobro ne pobedi uvek...
Nastavak je izasao, ali na engleskom... kontam da ce pocetkom sledece godine izaci na srpskom...
A seriju sam odgledao... nista specijalno... likove koje su izabrali, uopste mi ne odgovaraju... a neki delovi iz knjige su izmenjeni, pa cak i izostavljeni... jedino sto je dobro u seriji je to sto nema cenzure...
Nastavak je izasao, ali na engleskom... kontam da ce pocetkom sledece godine izaci na srpskom...
A seriju sam odgledao... nista specijalno... likove koje su izabrali, uopste mi ne odgovaraju... a neki delovi iz knjige su izmenjeni, pa cak i izostavljeni... jedino sto je dobro u seriji je to sto nema cenzure...
Djole- prva petorka
Ja procitah igru prestola i nikako da se nakanim da krenem sudar kraljeva. Prokleta skola!
Ja sam pogledao i seriju. Ima 10 epizoda, uradjena po prvoj knjizi. Serijom sam odusevljen. Bas kao i u knjizi, tesko da je bolje moglo
Ja sam pogledao i seriju. Ima 10 epizoda, uradjena po prvoj knjizi. Serijom sam odusevljen. Bas kao i u knjizi, tesko da je bolje moglo
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pa moglo je bolje... Npr. Arja je trebala da bude ruzna, a oni nadjose slatku glumicu... a Sansa treba da bude prelepa, a u seriji ruzna ko djavo... mnogo sam nedostataka nasao, ali necu sada da krenem da kenjam... ukusi su razliciti... po meni je serija bezveze...
Edit: Mada, ja nisam merodavan... sto kaze moj burazer, ja sam "nerd" i pamtim i najvece sitnice koje i nisu toliko bitne...
Edit: Mada, ja nisam merodavan... sto kaze moj burazer, ja sam "nerd" i pamtim i najvece sitnice koje i nisu toliko bitne...
Djole- prva petorka
Ps. Nemoj da citas onda nase komentare, da ti ne upropastimo citanje... Izvini...
Djole- prva petorka
Ja sam dobio dojavu da je serija nešto poput ''španskih'' samo metnuta u drugi period... Ko će ga znati... Valjda onaj što pogleda...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Serija kao i svaka ekrenizacija... nisam ni ja odusevljen, ali nije lose kad hoces da izdangubis malo ispred ekrana... a da ima eksplicitnih scena ima, i to odmah na pocetku....
Mislim da smo skrenuli sa teme i da ljudi koji ne znaju o cemu je rec nece previse ceniti nasu konverzaciju.
Mislim da smo skrenuli sa teme i da ljudi koji ne znaju o cemu je rec nece previse ceniti nasu konverzaciju.
Pseto- brisač parketa
Em je offtopic, em sto mozemo da pokvarimo citanje nekom ko nije procitao sve... pametnije bi bilo da prekinemo...
Djole- prva petorka
Gde sam osetio da se ide malo dalje, nisam nastavio. Moja najveca zamerka za seriju je sto su ubaceni mnogo stariji glumci nego sto su u knjizi. Medjutim, to je razumljivo jer nije bas tako lako nauciti dete od 10, 11 godina da macuje. Drugacije je to bilo...nekada davno
Na drugom forumu gde sam clan se pise o knjizi u spoileru(vidljivo ako kliknes na post).
Na drugom forumu gde sam clan se pise o knjizi u spoileru(vidljivo ako kliknes na post).
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
U svakom slucaju, serija ne moze ni da prismrdi knjizi... knjiga je bukvalno 1000 puta bolja.. nadji vremena makar malo za citanje i neces se pokajati...
Djole- prva petorka
Е сад ако су џедаји завршили да наставимо о баскету.
Што се плаћања тиче, из искуства знам да је најбоље да сви донесу паре за 4 термина првог у месецу. То није много пара, свако треба да да по 480 динара за цео месец. Јер кад крене да пада снег људи ће много лакше испаљивати ако нису платили, а после ће им још падати на памет идеје да донесу само за термине када су играли итд... Мислим да је бољи принцип - плати па се клати...
Друга могућност је да се сваки термин доносе паре. Дакле кад дођемо видимо колико нас је, поделимо 1800 дин на толико делова и платимо. Онда нема потребе да се чувају паре оних коиј су упали само на један термин па да се после распоређују онима који у редовни и слично. Нарочито имајући у воду да су стварно у питању безначајне паре. Дакле и ово не би било толико лоше.
Е сад ова опција да сви доненсу паре на крају месеца је мислим најгора, јер можда ће некоме нешто да искрсне па не можда да дође тај последњи термин, онда Земљорадник треба да га јури, да му ломи младе кости.. не иде то.. И кад год се нешто плаћало на тај начин на крају се у каси испостављао неки минус. Стога боље соларно плаћање по принципу - паре на сунце, него да сви играмо на Божију вересију.
Ако имате проблем вишка играча недељом, мислм да би требали Марка да пребаците за среду. Јер он свакако неће долазити када год Звезда буде играла кошарку недељом, а ја би са друге стране волео да игра у овој екипи средом у којој има мало познатих људи са форума.
Што се плаћања тиче, из искуства знам да је најбоље да сви донесу паре за 4 термина првог у месецу. То није много пара, свако треба да да по 480 динара за цео месец. Јер кад крене да пада снег људи ће много лакше испаљивати ако нису платили, а после ће им још падати на памет идеје да донесу само за термине када су играли итд... Мислим да је бољи принцип - плати па се клати...
Друга могућност је да се сваки термин доносе паре. Дакле кад дођемо видимо колико нас је, поделимо 1800 дин на толико делова и платимо. Онда нема потребе да се чувају паре оних коиј су упали само на један термин па да се после распоређују онима који у редовни и слично. Нарочито имајући у воду да су стварно у питању безначајне паре. Дакле и ово не би било толико лоше.
Е сад ова опција да сви доненсу паре на крају месеца је мислим најгора, јер можда ће некоме нешто да искрсне па не можда да дође тај последњи термин, онда Земљорадник треба да га јури, да му ломи младе кости.. не иде то.. И кад год се нешто плаћало на тај начин на крају се у каси испостављао неки минус. Стога боље соларно плаћање по принципу - паре на сунце, него да сви играмо на Божију вересију.
Ако имате проблем вишка играча недељом, мислм да би требали Марка да пребаците за среду. Јер он свакако неће долазити када год Звезда буде играла кошарку недељом, а ја би са друге стране волео да игра у овој екипи средом у којој има мало познатих људи са форума.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja glasam za opciju da se svaki termin donose pare.
Junglezburn- mvp
Igracu nedeljom... Djole ja sam ti dao 200 nisam imao sitno... Stavi kusur u fond...
Marko- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ja nisam redovan za sredu, jer mene taj termin fakticki kosta 360 dinara, a vec imam neke sportove koje igram redovno... a i zavisi od obaveza koje imam sutradan... mada, sutra igram sigurno...
Djole- prva petorka
Drugari, sutra ne racunajte na mene, imam neki rodjendan... Narednih sreda dolazim...
Dervan- mahač peškirom
- Datum upisa : 25.09.2011
Ajde, srećno punoletstvo, i nemoj mnogo da piješ!
Junglezburn- mvp
ZuLuofVozdovac ::Е сад ако су џедаји завршили да наставимо о баскету.
Ja bih se slozio sa Zulu-om, najednostavnije je da prvi ili drugi termin (kad stigne plata) se daju pare, ako neko bas nije u mogusnosti OK, ali 500 dinara nije velika investicija.
Pseto- brisač parketa
Ako svako bude plaćao svaki put kad dođe tu postoje dva problema: prvi je što kad počne sneg neće dolaziti niko i onda ću ja morati da plaćam ceo terminu, zato moram da znam ko je stalan; a drugo, tako ću dobiti upalu pluća - to davanje para traje po 5 minuta, a ja za to vreme stojim go pored otvorenog prozora. Osim toga, ko da prati to... Lakše mi je da napravim mesečni spisak i da jednom mesečno uzimam pare. Ako hoćete da to bude na početku meseca, onda ponesite sutra pare.
Ako Đole nije redovan, onda nas ima 13 sredom. S obzirom da Golub neće biti tu veći deo meseca, on će se računati kao padobranac u novembru. Znači ima nas 12, po 5 termina u ovom mesecu, donesite po 750 kinti sutra.
Za sutra, ako Bogdan i Hiper ne dolaze, biće nas 12 (ako Đole dođe kako je rekao). Možemo 5 na 5.
Golub je tu još sutra, već u nedelju nije tu.
Ako Đole nije redovan, onda nas ima 13 sredom. S obzirom da Golub neće biti tu veći deo meseca, on će se računati kao padobranac u novembru. Znači ima nas 12, po 5 termina u ovom mesecu, donesite po 750 kinti sutra.
Za sutra, ako Bogdan i Hiper ne dolaze, biće nas 12 (ako Đole dođe kako je rekao). Možemo 5 na 5.
Golub je tu još sutra, već u nedelju nije tu.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Могу ја да поведем једног човека да би нас било мало више сутра те да би термин учинили јефтинијим, пошто видим да ће нас једва бити за 5 на 5?
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Strana 17 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu