Basket 2
+24
Pseto
mlekadzija
drexler
Tazz
Macijauskas
Mihael
Dervan
Markos
wolfvaga
Danny Trejo
Djole
slobokv83
Koleman
Nolle
Marko
ZuLuofVozdovac
Karadjordje
air slavkan
Junglezburn
Hyperactive
Dule Kecman
Zemljoradnik
Bodi Bond
Gencha
28 posters
Strana 16 od 40
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Basket 2
Danas je bilo mnogo bolje, ali i dalje nas žestoko maltretira parket.
Zemljoradnik- prva petorka
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 44
Jeste li ga kvasili? (perverznjaci stop!)...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Jungle ga je pošteno nakvasio, zbog čega je Slavkan umalo ostao bez kolena, tako da smo odustali od ideje.
Pu... pa dobro... moracemo da se naviknemo na te uslove... zato kad budemo igrali na normalnoj podlozi, ima da razbijemo...
Edit: Jel dobro Slavkan?
Edit: Jel dobro Slavkan?
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Kvasio ga ja malo na početku, ali sam preterao pa bilo previše mokro, Zolja morao da ga posušuje...
Inače basket jeste bio bolji, a parket za nijansu manje klizav, valjda zato što se preko vikenda manje koristi...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
То је Џангл намерно урадио да би ме онеспособио, то је и пресудило када нам је њихова екипа нанела једини пораз. Добро сам, хвала на бризи, само ће колено да ме боли пар дана.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Izvini brate, nisam znao da su ostale posledice...
No nisam ni ja najbolje završio, oko, rame i vilica očekujem da se vrate u prirodno ležište do sledećeg basketa, i da se zahvalim bratu za to...
No nisam ni ja najbolje završio, oko, rame i vilica očekujem da se vrate u prirodno ležište do sledećeg basketa, i da se zahvalim bratu za to...
Junglezburn- mvp
И тебе је Марко истукао? Ма опуштено, није ништа страшно, то само мало.
air slavkan- šesti igrač
- Datum upisa : 01.12.2010
Ništa mu nije sveto!
Junglezburn- mvp
Svaka cast mojoj ekipi(Djole, Zeka). Ja sam odigrao solidno u odbrani ali katastrofalno sam sutirao. Stvarno se ne secam da sam onoliko otvorenih suteva promasio Zeki sve pohvale! Cuvao je fenomenalno vise od sebe. Imao je malo problema sa obrucem ali se navikao i nosio nasu ekipu
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Da prenesem i pohvale od Đoleta upućene tebi Kole, samo ti zamera što se ne opustiš više i što ne šutiraš češće, i da se ne izvinjavaš posle promašaja...
Inače nisam primetio da je Zeka imao problema sa obručem, protiv nas skoro da nije mašio, onako pod faulom svaki put i Pekmen bi mu pozavideo!
Inače nisam primetio da je Zeka imao problema sa obručem, protiv nas skoro da nije mašio, onako pod faulom svaki put i Pekmen bi mu pozavideo!
Junglezburn- mvp
Ok, pošto na ovom forumu i na ovim basketima imamo višak Đokica, da razjasnimo stvari - ovoga puta se odnosi na Zolju.
Zahvali se lepoJunglezburn ::Da prenesem i pohvale od Đoleta upućene tebi Kole, samo ti zamera što se ne opustiš više i što ne šutiraš češće, i da se ne izvinjavaš posle promašaja...
Izgubio sam sigurnost posle par promasenih suteva i osetio sam kao da previse lopti trosim. Zeka se mucio samo u prvom mecu, posle je bilo uzivanje gledati ga. Djole je odlicno pravio prostor i imao odlicne blokove, cak i bez lopte ''trecem'' igracu. Dao sam jednu trojku i to za loptu
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Bolje nego manjakZemljoradnik ::Ok, pošto na ovom forumu i na ovim basketima imamo višak Đokica, da razjasnimo stvari - ovoga puta se odnosi na Zolju.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
ja sam obručima više nego zadovoljan, a parket nije toliko loš kao što ste pričali, ali da smeta-smeta.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
E da, kome nisam vratio kusur u nedelju? Bolje nek se sam javi odmah, nego da ga ja posle provalim...
Necu kusur, hocu zvaku!
Pseto- brisač parketa
- Datum upisa : 30.10.2011
Godina : 43
E vala idem u prodavnicu da nakupujem žvake!
Bio sam malopre u školi, razgovarao sa sekretarkom oko parketa... Problem je u tome što se radnim danima poslednjih put parket briše oko 19:30, kad tetkice završavaju popodnevnu smenu, a vikendom čuvar ima obavezu da obriše jednom ujutru. Dogovorili smo se da sredom obriše čuvar (ili mi, svejedno) parket pre našeg termina, a za toliko da ostanemo duže. Nedeljom za sada nema nikog pre nas, tako da možemo da dođemo malko ranije da brišemo, ali može da bude problem ako izdaju taj termin pre nas, jer bi i posle nas trebalo da bude nekog.
Bio sam malopre u školi, razgovarao sa sekretarkom oko parketa... Problem je u tome što se radnim danima poslednjih put parket briše oko 19:30, kad tetkice završavaju popodnevnu smenu, a vikendom čuvar ima obavezu da obriše jednom ujutru. Dogovorili smo se da sredom obriše čuvar (ili mi, svejedno) parket pre našeg termina, a za toliko da ostanemo duže. Nedeljom za sada nema nikog pre nas, tako da možemo da dođemo malko ranije da brišemo, ali može da bude problem ako izdaju taj termin pre nas, jer bi i posle nas trebalo da bude nekog.
Pozdrav za Pseto. Mene samo interesuje kako je uhakovao forum, pa sa jednom porukom uskocio u deo samo za clanove.
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
Kada imas drugove na polozaju sve moze..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
A sad da vidimo ko će biti stalan... Ako nas bude 15 nećemo moći da primamo one koji nisu stalni, osim kad neko najavi da taj dan neće doći. Pare će se donositi na poslednji termin u mesecu. Cena će zavisiti od toga koliko stalnih ima i od toga da li je bilo "padobranaca" u toku meseca.
Preliminarni spisak redovnih za termin sredom:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Zulu
4. Hyper
5. Zeka
6. Dervan (Bogdan)
7. Pseto (Neven, čika sa bradom )
8. Mihajlo (Zuluov ortak koji traži faul za svaku sitnicu )
9. Miloš (sa naočarima ala Džabar)
10. Laki (ogromni lik koji je bio u nedelju i doneo dve Moltenke)
11. Zolja
12. Golub (visoki lik koji je bio oba puta)
13. Stevan (Golubov ortak koji je bio u sredu)
14. Djole ???
Preliminarni spisak redovnih za termin nedeljom:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Slavkan
4. Hyper
5. Zeka
6. Sloba
8. Junglov burazer (kako mu beše ime?)
11. Zolja
14. Igor (karatista, igrao sa mnom u nedelju)
15. Marko
E sad, za sredu ima još jedno do dva slobodna mesta (zavisi od Đoleta), a za nedelju imamo manjka prostora, jer su i Kecman i njegov burazer hteli da igraju nedeljom. Zato je jako važno da se svi brzo izjasne da li će biti redovni (što znači plaćanje i kada se ne pojave). Za sada neće biti problem, jer Golub dolazi u sredu, a posle toga neće biti tu 3 nedelje, tako da ćemo imati jedno mesto, a možda i dva, jer ne znam kad se Hyper vraća, hoće li biti tu u nedelju.
Preliminarni spisak redovnih za termin sredom:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Zulu
4. Hyper
5. Zeka
6. Dervan (Bogdan)
8. Mihajlo (Zuluov ortak koji traži faul za svaku sitnicu )
11. Zolja
14. Djole ???
Preliminarni spisak redovnih za termin nedeljom:
1. Zemljoradnik
2. Jungle
3. Slavkan
4. Hyper
5. Zeka
6. Sloba
8. Junglov burazer (kako mu beše ime?)
11. Zolja
14. Igor (karatista, igrao sa mnom u nedelju)
15. Marko
E sad, za sredu ima još jedno do dva slobodna mesta (zavisi od Đoleta), a za nedelju imamo manjka prostora, jer su i Kecman i njegov burazer hteli da igraju nedeljom. Zato je jako važno da se svi brzo izjasne da li će biti redovni (što znači plaćanje i kada se ne pojave). Za sada neće biti problem, jer Golub dolazi u sredu, a posle toga neće biti tu 3 nedelje, tako da ćemo imati jedno mesto, a možda i dva, jer ne znam kad se Hyper vraća, hoće li biti tu u nedelju.
Mene i brata mozes da stavis u redovne, ali ako ima viska ljudi, mozemo da se dogovorimo drugacije..
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Marko se zove moj brat, a mislio sam da je Neven ''sa naočarima ala Džabar'', kad ono nije, nauči čovek svaki dan nešto novo...
Junglezburn- mvp
lazarminator ::Pozdrav za Pseto. Mene samo interesuje kako je uhakovao forum, pa sa jednom porukom uskocio u deo samo za clanove.
Zdravo lazarminator, sta da ti kazem... u slobodno vreme kada ne igram basket, hakujem forume Salim se, dobio sam pristup kao padobranac koji malo igra basket koji je Zemljoradnik organizovao. Dugim recima, znam ljude koji znaju ljude
Pseto- brisač parketa
- Datum upisa : 30.10.2011
Godina : 43
Strašno šta se radi u ovoj zemlji, košarke... Vladaju mito, korupcija, nepotizam, veze, Bodi...
Junglezburn- mvp
Strana 16 od 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Strana 16 od 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu