ABA liga 2011/2012
+46
Tazz
Fiti
Gencha
Anti-RTS
NenadBG
Markos
Talicni Tom
sexdrogabodiroga
Hyperactive
Sensui
familija
Marko
XXL
Ray Allen
Djole
bookmaker
blagoje
Kure
fizicar
bigZ
Gale
slobokv83
lazarminator
Junglezburn
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
mlekadzija
drexler
Psycho
Imperator
Kiril
2bad4u
Sergej
wolfvaga
Zemljoradnik
Macijauskas
superhik
Dule Kecman
Koleman
maxisb
dane
Naissus
Nolle
Everton
Mihael
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 6 od 22
Strana 6 od 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: ABA liga 2011/2012
Ja nemam mogućnost da to sklonim, ali sam prosledio zahtev ka višim instancama.bigZ ::Kada smo vec kod nadleznih za sajt kosarka.rs zamolio bih iste da uklone banner sa poslednjim rezultatima, malkice su zastareli, a prva tri su porazi nase reprezentacije...painfull and ugly..
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=7225
ovaj je nama jedno vreme interesantan, bilo je on, Jeretin ili Pop...
ovaj je nama jedno vreme interesantan, bilo je on, Jeretin ili Pop...
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Bodi Bond ::Ja nemam mogućnost da to sklonim, ali sam prosledio zahtev ka višim instancama.bigZ ::Kada smo vec kod nadleznih za sajt kosarka.rs zamolio bih iste da uklone banner sa poslednjim rezultatima, malkice su zastareli, a prva tri su porazi nase reprezentacije...painfull and ugly..
fala
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Cedevita kompletirala roster, na 5 je stigao Bagarić.
Jako dobra ekipica
Jako dobra ekipica
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Olmpija zamalo iznenadila,izgubili su pola kosa..
Macijauskas- mvp
Postoji ekipa koja lošije brani petice od Zvezde. Cibona !
Nolle- mvp
Koeficijenti posle 8. kola:
Sezona 2010/11:
Slovenija..........17
Srbija..............13
Hrvatska..........11.5
BiH..................11.5
Sezona 2011/12 (za sad):
Hrvatska..........5.33
Srbija..............3.5
BiH..................3
Slovenija..........2.5
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........19.5
Hrvatska...........16.83
Srbija...............16.5
BiH...................14.5
Imali smo realnu šansu da drugi put ove godine uzmemo više od 0.5 poena, ali zbog sramotnog poraza Partizana se to nije dogodilo.
Na početku sezone sam se nadao da ćemo uspeti da imamo najbolji koeficijent ove godine. Nakon par kola sam shvatio da od toga nema ništa i nastavio da se nadam da ćemo uspeti da imamo najbolji dvogodišnji koeficijent. Sada mi je jasno da i od toga nema ništa i da će dogodine najverovatnije Hrvati da imaju 4 kluba.
1. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 1
2. kolo - SRB 0.75, CRO 0.33, SLO 0.25, BIH 0
3. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 1
4. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 0
5. kolo - SRB 0.25, CRO 0.67, SLO 0.5, BIH 0
6. kolo - SRB 0.25*, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 1 (Hemofarm ima utakmicu manje...neće to ništa da promeni)
7. kolo - SRB 0.25, CRO 1, SLO 0.5, BIH 0
8. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 0
Po do sada prikazanom - zasluženo.
Sezona 2010/11:
Slovenija..........17
Srbija..............13
Hrvatska..........11.5
BiH..................11.5
Sezona 2011/12 (za sad):
Hrvatska..........5.33
Srbija..............3.5
BiH..................3
Slovenija..........2.5
Dvogodišnji (za sad):
Slovenija...........19.5
Hrvatska...........16.83
Srbija...............16.5
BiH...................14.5
Imali smo realnu šansu da drugi put ove godine uzmemo više od 0.5 poena, ali zbog sramotnog poraza Partizana se to nije dogodilo.
Na početku sezone sam se nadao da ćemo uspeti da imamo najbolji koeficijent ove godine. Nakon par kola sam shvatio da od toga nema ništa i nastavio da se nadam da ćemo uspeti da imamo najbolji dvogodišnji koeficijent. Sada mi je jasno da i od toga nema ništa i da će dogodine najverovatnije Hrvati da imaju 4 kluba.
1. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 1
2. kolo - SRB 0.75, CRO 0.33, SLO 0.25, BIH 0
3. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 1
4. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 0
5. kolo - SRB 0.25, CRO 0.67, SLO 0.5, BIH 0
6. kolo - SRB 0.25*, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 1 (Hemofarm ima utakmicu manje...neće to ništa da promeni)
7. kolo - SRB 0.25, CRO 1, SLO 0.5, BIH 0
8. kolo - SRB 0.5, CRO 0.67, SLO 0.25, BIH 0
Po do sada prikazanom - zasluženo.
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Загреб је довео досадашњег плеја Индијане T.J. Ford-а, уз клаузулу да може да иде по завршетку локаута. Он неће међутим ићи аутоматски кад се заврши локаут, већ само ако добије бољу понуду, јер има статус слободног агента.
ZuLuofVozdovac- mvp
Upravo videh ovo na tviteru. Jedno od ozbiljnijih imena koje je došlo u Evropu.ZuLuofVozdovac ::Загреб је довео досадашњег плеја Индијане T.J. Ford-а, уз клаузулу да може да иде по завршетку локаута. Он неће међутим ићи аутоматски кад се заврши локаут, већ само ако добије бољу понуду, јер има статус слободног агента.
Bodi Bond- mvp
Ovo može biti veliko pojačanje za KKZG. Ford je igrač sa sjajnom reputacijom u SAD, štaviše, na početku svoje karijere je važio za najbržeg igrača u NBA, čak su govorili da ima brži crossover od Ajversona (izvor: Avdić ).
Počeo je dobro, u 3. sezoni u Torontu imao prosjek od 14p. i 8as. Nakon toga je imao probleme s leđima što mu je skroz usporilo karijeru. Sad je vjerovatno u džaku, obzirom da se radilo o teškoj povredi, leđa su kritična tačka, može biti da je već sad "bivši igrač", ali ako uspije da vrati bar dio kvaliteta iz prvog dijela svoje karijere, biće bez dileme najbolji ABA plej.
Inače izabran je na onom milion puta pominjanom fensi draftu 2003. kao visoki 8. pik iza velikih imena (LBJ, Darkan, Karmelo, Boš, Vejd, Kaman, Hajnrih)
Počeo je dobro, u 3. sezoni u Torontu imao prosjek od 14p. i 8as. Nakon toga je imao probleme s leđima što mu je skroz usporilo karijeru. Sad je vjerovatno u džaku, obzirom da se radilo o teškoj povredi, leđa su kritična tačka, može biti da je već sad "bivši igrač", ali ako uspije da vrati bar dio kvaliteta iz prvog dijela svoje karijere, biće bez dileme najbolji ABA plej.
Inače izabran je na onom milion puta pominjanom fensi draftu 2003. kao visoki 8. pik iza velikih imena (LBJ, Darkan, Karmelo, Boš, Vejd, Kaman, Hajnrih)
drexler- mvp
Има ли неких информација за колико ће пара оквирно играти Форд? МИслим да је доведен пре свега да се Загреб не би брукао у Евролиги до нове године, међутим биће занимљиво ако остане до краја сезоне, трка за титулу у Хрватској биће никад занимљивија.
Мени је невероватно да је канта од играча - Пети Милс добио уговор од 1.000.000$ у Кини, то је много више него што је имао док је играо у Портланду...
Мени је невероватно да је канта од играча - Пети Милс добио уговор од 1.000.000$ у Кини, то је много више него што је имао док је играо у Портланду...
ZuLuofVozdovac- mvp
Varvari posle 10 godina prekidaju bojkot...
http://www.vijesti.me/sport/varvari-kosarkase-protiv-partizana-clanak-48039
http://www.vijesti.me/sport/varvari-kosarkase-protiv-partizana-clanak-48039
Naissus- prva petorka
Srbija gubi mesto na Jadranu
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:354422-Srbija-gubi-mesto-na-Jadranu
Gde su objavljene ove nove propozicije takmičenja?
Na sajtu lige i dalje stoje stare.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:354422-Srbija-gubi-mesto-na-Jadranu
Gde su objavljene ove nove propozicije takmičenja?
Na sajtu lige i dalje stoje stare.
Psycho- prva petorka
Igračima Olimpije kasne plate
U Ljubljani ponovo ista priča... Košarkašima Olimpije uprava kluba duguje dve plate, a sezona još nije došla do pola!
Slovenački mediji prenose informaciju direktno iz svlačionice "zmajčeka", ali navode da igrači ne razmišljaju o radikalnim merama, odnsono svoj deo posla će nastaviti da obavljaju kao da je sve u najboljem redu.
...
Psycho- prva petorka
Ma znam ja njihovu krizu... usred "katastrofalne" krize, oni dovode Pinknija i Kenija Gregorija... na koju foru, to niko ne zna...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Ne znam koji je problem sada, ali ljudi koji su prošle godine ušli u klub vratili su gotovo čitav dug od oko 5 miliona evra čini mi se i ove godine obećali dobar tim. Ovaj tim Olimpije nije jeftin. Vudsajd, Ćapin, Grin, Markota, Varda koštaju više od milion evra.
Bodi Bond- mvp
T.J. Ford, novi razigravač Mrava, predstavio se široj javnosti na službenoj press konferenciji i rekao da ne razmišlja o NBA-u te da je u Zagreb došao zbog Maya i - Kukoča...
Dugoočekivano pojačanje na poziciji razigravača sletjelo je u Zagreb. Doslovno, jer se T.J. Ford predstavio novinarima na službenoj konferenciji za novinare neposredno nakon što je stigao iz SAD-a, a prije svog prvog treninga s Mravima.
"Imao sam drugih ponuda, ali došao sam ovdje zbog Seana Maya i Tonija Kukoča. Igrao sam s njima u Bucksima i odigrali su veliku ulogu u mom transferu", otkrio je brzi tamnoputi playmaker tajnu dolaska u Trnsko. "Spreman sam igrati, nisam igrao od svibnja zbog ozljede, ali ne brinite, i sada sam prilično brz".
Ford će priliku za dokazivanje svoje brzine imati već u četvrtak protiv Bamberga budući da su u FIBA-u stigli svi potrebni papiri. Inače, karijeru ovog Amerikanca obilježile su ozljede, a najteža je bila povreda leđa koja ga je ostavila izvan pogona čitavu sezonu. "Mentalno sam jači nakon što sam to prebrodio, a već tri-četiri godine nisam bio ozbiljno ozlijeđen", konstatirao je Terrance Jacob.
Naravno, kao i većina igrača "preko bare", i Ford ima klauzulu u ugovoru o povratku u NBA čim završi lockout. "Neću razmišljati o NBA košarci, zanima me samo Zagreb. Bit će to veliki izazov za mene, ne poznajem dečke, nismo uigrani, a od mene se mnogo očekuje", zaključio je Ford koji je za Indiana Pacerse u zadnje tri sezone odigrao preko 150 utakmica.
Trener Vladimir Androić svakako je dobio odličnog igrača na rosteru kojega sada treba uklopiti u sustav igre. Naime, T.J. je ekstremno brz igrač, glavni forte mu je tranzicija, a braniči Zagreba nisu poznati kao igrači koji vole "vući u leđa". Strateg jedinog hrvatskog euroligaša kratko je i najavio Bamberg.
"Igraju s osmoricom u rotaciji, vrlo su nezgodna momčad za nas. Nemaju velikih zvijezda, no tu je mnogo vrlo dobrih igrača koji raspoređuju minutažu i ulogu u momčadi. Sitne ozljede imaju Heytvelt, Kasun, May i Simon, no atmosfera je mnogo bolja, neusporediva s onim razdobljem kada smo izgubili u Bambergu", kazao je Androić.
Dugoočekivano pojačanje na poziciji razigravača sletjelo je u Zagreb. Doslovno, jer se T.J. Ford predstavio novinarima na službenoj konferenciji za novinare neposredno nakon što je stigao iz SAD-a, a prije svog prvog treninga s Mravima.
"Imao sam drugih ponuda, ali došao sam ovdje zbog Seana Maya i Tonija Kukoča. Igrao sam s njima u Bucksima i odigrali su veliku ulogu u mom transferu", otkrio je brzi tamnoputi playmaker tajnu dolaska u Trnsko. "Spreman sam igrati, nisam igrao od svibnja zbog ozljede, ali ne brinite, i sada sam prilično brz".
Ford će priliku za dokazivanje svoje brzine imati već u četvrtak protiv Bamberga budući da su u FIBA-u stigli svi potrebni papiri. Inače, karijeru ovog Amerikanca obilježile su ozljede, a najteža je bila povreda leđa koja ga je ostavila izvan pogona čitavu sezonu. "Mentalno sam jači nakon što sam to prebrodio, a već tri-četiri godine nisam bio ozbiljno ozlijeđen", konstatirao je Terrance Jacob.
Naravno, kao i većina igrača "preko bare", i Ford ima klauzulu u ugovoru o povratku u NBA čim završi lockout. "Neću razmišljati o NBA košarci, zanima me samo Zagreb. Bit će to veliki izazov za mene, ne poznajem dečke, nismo uigrani, a od mene se mnogo očekuje", zaključio je Ford koji je za Indiana Pacerse u zadnje tri sezone odigrao preko 150 utakmica.
Trener Vladimir Androić svakako je dobio odličnog igrača na rosteru kojega sada treba uklopiti u sustav igre. Naime, T.J. je ekstremno brz igrač, glavni forte mu je tranzicija, a braniči Zagreba nisu poznati kao igrači koji vole "vući u leđa". Strateg jedinog hrvatskog euroligaša kratko je i najavio Bamberg.
"Igraju s osmoricom u rotaciji, vrlo su nezgodna momčad za nas. Nemaju velikih zvijezda, no tu je mnogo vrlo dobrih igrača koji raspoređuju minutažu i ulogu u momčadi. Sitne ozljede imaju Heytvelt, Kasun, May i Simon, no atmosfera je mnogo bolja, neusporediva s onim razdobljem kada smo izgubili u Bambergu", kazao je Androić.
drexler- mvp
Не знам да ли је неко већ споменуо, али Цедевита је довела Багарића.
Gorostasni nomad opet pod hrvatskim obručima: Bagarić svratio i u Cedevitu
DALIBOR BAGARIĆ sinoć je stigao u Zagreb, a danas i službeno postao član Cedevite i u rosteru je momčadi za put u Tel Aviv gdje u subotu igra protiv Maccabija derbi 9. kola ABA regionalne košarkaške lige.
Dalibor Bagarić 31 godinu star i 216 cm visok centar, karijeru je počeo u Karlovcu i Benstonu, pa dvije sezone u Ciboni nakon čega je otišao u NBA igrajući za Chicago Bullse 2000/03.
Nastavak karijere donio mu je grčki Olympiacos 03/04, talijanski Climamio Bologna 04/06, španjolsku Gironu 06/07, talijanski Fortitudo Bologna 07/09. Sezonu 09/10 igra za Cibonu a prošlu je sezonu započeo u Dubravi da bi u prosincu karijeru nastavio u grčkom Maroussiju za koji je u početnoj petorci u 23 utakmice grčkog prvenstva prosječno bilježio 12.2 koša, 8.2 skoka (3. skakač lige ), 1.6 asistencija i 1.9 blokada (1. bloker lige).
Svrstan je u najbolju petorku stranaca grčkog prvenstva. Sezonu 11/12 započeo je u španjolskom Valladolidu za koji je igrao 4 utakmice uz prosječnih 13 minuta na parketu, 5 koševa i 3.8 skokova.
Za hrvatsku je reprezentaciju igrao na Europskim prvenstvima 2003. i 2005. Sa U-18 reprezentacijom uzeo je srebro na Europskom prvenstvu 1998. i broncu na Svjetskom prvenstvu 1999. Naslov prvaka osvojio je sa Cibonom 1999. i 2010. te Climamiom 2005. uz FIBA Eurokup sa Gironom 2007.
http://www.index.hr/sport/clanak/gorostasni-nomad-opet-pod-hrvatskim-obrucima-bagaric-svratio-i-u-cedevitu/584720.aspx
Gorostasni nomad opet pod hrvatskim obručima: Bagarić svratio i u Cedevitu
DALIBOR BAGARIĆ sinoć je stigao u Zagreb, a danas i službeno postao član Cedevite i u rosteru je momčadi za put u Tel Aviv gdje u subotu igra protiv Maccabija derbi 9. kola ABA regionalne košarkaške lige.
Dalibor Bagarić 31 godinu star i 216 cm visok centar, karijeru je počeo u Karlovcu i Benstonu, pa dvije sezone u Ciboni nakon čega je otišao u NBA igrajući za Chicago Bullse 2000/03.
Nastavak karijere donio mu je grčki Olympiacos 03/04, talijanski Climamio Bologna 04/06, španjolsku Gironu 06/07, talijanski Fortitudo Bologna 07/09. Sezonu 09/10 igra za Cibonu a prošlu je sezonu započeo u Dubravi da bi u prosincu karijeru nastavio u grčkom Maroussiju za koji je u početnoj petorci u 23 utakmice grčkog prvenstva prosječno bilježio 12.2 koša, 8.2 skoka (3. skakač lige ), 1.6 asistencija i 1.9 blokada (1. bloker lige).
Svrstan je u najbolju petorku stranaca grčkog prvenstva. Sezonu 11/12 započeo je u španjolskom Valladolidu za koji je igrao 4 utakmice uz prosječnih 13 minuta na parketu, 5 koševa i 3.8 skokova.
Za hrvatsku je reprezentaciju igrao na Europskim prvenstvima 2003. i 2005. Sa U-18 reprezentacijom uzeo je srebro na Europskom prvenstvu 1998. i broncu na Svjetskom prvenstvu 1999. Naslov prvaka osvojio je sa Cibonom 1999. i 2010. te Climamiom 2005. uz FIBA Eurokup sa Gironom 2007.
http://www.index.hr/sport/clanak/gorostasni-nomad-opet-pod-hrvatskim-obrucima-bagaric-svratio-i-u-cedevitu/584720.aspx
ZuLuofVozdovac- mvp
Džouk napustio Cibonu.
Bodi Bond- mvp
Dugo se zadržao...
Zemljoradnik- prva petorka
Godina : 44
T.J. Ford ostaje u Zagrebu pod uslovom da ne dobije jacu ponudu iz NBA. Mislim da sam dobro skapirao slucaj Ford-Zagreb.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Ford je slobodan agent i ne mora da se vrati u NBA, ali ima opciju da se vrati ako želi i ako ga neki klub hoće. Isto je sa Kirilenkom.
Bodi Bond- mvp
Strana 6 od 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo