ABA liga 2011/2012
+46
Tazz
Fiti
Gencha
Anti-RTS
NenadBG
Markos
Talicni Tom
sexdrogabodiroga
Hyperactive
Sensui
familija
Marko
XXL
Ray Allen
Djole
bookmaker
blagoje
Kure
fizicar
bigZ
Gale
slobokv83
lazarminator
Junglezburn
Novica-Ubica
ZuLuofVozdovac
mlekadzija
drexler
Psycho
Imperator
Kiril
2bad4u
Sergej
wolfvaga
Zemljoradnik
Macijauskas
superhik
Dule Kecman
Koleman
maxisb
dane
Naissus
Nolle
Everton
Mihael
Bodi Bond
50 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 13 od 22
Strana 13 od 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: ABA liga 2011/2012
Mislim da odluka nema veze sa Partizanom, jednostavno dali su dosta kesa i to je to.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Da organizujemo f4 (mislim na Srbiju) nećemo, ali hoćemo da se bunimo kada neko drugi dobije organizaciju. Ne mislim pri tom samo na Makabi, vjerujem da bi se halabuka dizala i da se igra u Zagrebu, Ljubljani ili Podgorici. Da ne pričam da bi frka bila da se dodijeli nekom gradu koji nema NLB ligaša a da bude iz nekih susjednih zemalja.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ja sam samo rekao da mi smeta što je Makabi ekspresno nakon ulazka u Aba ligu, dobio status kao da su Lejkersi. Samo iz razloga što imaju pare.
To mi se ćini kao direktno omaložavanje ostalih učesnika ABA lige.
A inače zabole me gde će se igrati F4, što se mene tiče neka ga organizuju na Golom Otoku ako hoće. Niti smatram da je ova odluka donesena da bi se Partizan lakše skinuo sa trona. Imamo mi većih problema od toga gde će se igrati F4.
To mi se ćini kao direktno omaložavanje ostalih učesnika ABA lige.
A inače zabole me gde će se igrati F4, što se mene tiče neka ga organizuju na Golom Otoku ako hoće. Niti smatram da je ova odluka donesena da bi se Partizan lakše skinuo sa trona. Imamo mi većih problema od toga gde će se igrati F4.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
A mozda imaju takav status zato sto su osvojili 5 Evroliga i jos barem toliko puta igrali finale. Mozda i zato sto su prvi tim iz Evrope koji je pobedio NBA ekipu.dane ::Ja sam samo rekao da mi smeta što je Makabi ekspresno nakon ulazka u Aba ligu, dobio status kao da su Lejkersi. Samo iz razloga što imaju pare.
Oni su evropski Lejkersi.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Ray Allen ::A mozda i zato sto su i osvojili 5 Evroliga i jos barem toliko puta igrali finale. Mozda i zato sto su prvi tim iz Evrope koji je pobedio NBA ekipu.dane ::Ja sam samo rekao da mi smeta što je Makabi ekspresno nakon ulazka u Aba ligu, dobio status kao da su Lejkersi. Samo iz razloga što imaju pare.
Oni su evropski Lejkersi.
Znam ali ipak su taj status dobili zahvaljujući parama a ne svojoj reputaciji i istoriji.
Što opet govori o rukovodstvu ABA lige.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Igranje Makabija u NLB jeste polurekreativno i na burazerskoj osnovi, ali nije loše da nam pokaže koliko smo ustvari daleko od neke ozbiljne i stabilne lige (govorim o NLB), ne volim kada se licitiramo jesmo li drugi ili treći u Evropi, a ne znamo gdje smo šuplji.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Mislim da se moglo ocekivati da ce FF biti u Tel Avivu,usle su velike pare u kasu lige,mijenja se raspored lige zbog njih tako da nista spektakularno.A to kakav uticaj(bolje receno nemaju) imaju nasi klubovi pokazuje da se igraju utakmice ABa lige na nas Bozic !
Fiti- šesti igrač
- Datum upisa : 07.01.2012
Božič je praznik koji se provodi u okrilju porodice, nije li lepo što se igra baš na taj dan, nisu li navijači i igrači jednog kluba porodica...?
Šalu na stranu. Razumem zašto se Makabiju prave ustupci u odigravanju utakmica, daleko su, igraju EL, igraju svoju ligu, sigurno su i dosta uložili u ovu ligu što materijalno, što svojim prisustvom i samim tim podizanju kvaliteta lige... I treba im se izaći u susret, za odigravanje utakmica. Na kraju krajeva izlazi se u susret Radničkom, za koje i dalje ne znam zašto su odložili utakmicu pred Partizan (neko bi teorijom zavere, rekao da tu nešto smrdi)...
Šalu na stranu. Razumem zašto se Makabiju prave ustupci u odigravanju utakmica, daleko su, igraju EL, igraju svoju ligu, sigurno su i dosta uložili u ovu ligu što materijalno, što svojim prisustvom i samim tim podizanju kvaliteta lige... I treba im se izaći u susret, za odigravanje utakmica. Na kraju krajeva izlazi se u susret Radničkom, za koje i dalje ne znam zašto su odložili utakmicu pred Partizan (neko bi teorijom zavere, rekao da tu nešto smrdi)...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Боље би било да сачекамо да видимо да ли ће уопште неки на клуб да се пласира на тај Ф4 па тек онда да причамо о организатору...
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Bodi Bond ::Kakve teorije zavere protiv Partizana. Velikom klubu kakav je Partizan ne bi trebalo da bude važno gde se igra završni turnir. A to što je Partizan, uprkos velikim uspesima, napravio smešan tim, usled nesposobnosti svoga rukovodstva, je druga priča.
Makabi je uleteo novac i pitanje je da li bi bez tih para ABA liga uopšte mogla normalno da funkcioniše. Shodno tome, u redu je učiniti im neke ustupke. Ustupci koji su im učinjeni nisu doneli štetu nijednom timu u ABA ligi, a Makabi i da igra sa trećim timom podiže kvalitet lige. Uopšte ne treba napominjati da su većinu mečeva igrali odmarajući samo jednog, eventualno dva, važna igrača.
Ni ranijih godina se nismo otimali za organizaciju F4, pa ne vidim šta je sada problem.
Lepo receno Bodi
Sergej- mvp
Ja nisam ni rekao da treba da se igra u Beogradu, nego je neposteno sto smo svi znali da ce se igrati u Tel Avivu, cim smo saznali da ce Makabi da udje u ligu... ne bi mi smetalo da se igra u Sarajevu ili Zagrebu opet... a Podgorica je trebala da ima najvise prava za to domacinstvo, ali eto...
A za pare ne znam... liga je sasvim fino funkcionisala i dok Makabi nije bio u ligi...
A za pare ne znam... liga je sasvim fino funkcionisala i dok Makabi nije bio u ligi...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
Pitanje je da li je Podgorica zelela domacinstvo.
Ray Allen- prva petorka
Prosle godine zahvaljuci parama Nimburka, pretprosle Dodika (Igokea), mislim da ne gresim.. Znaci liga poslednje 3 godine zavisi od klubova koje primi po vaild card sistemu i to je to..Djole ::A za pare ne znam... liga je sasvim fino funkcionisala i dok Makabi nije bio u ligi...
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Dule Kecman ::Prosle godine zahvaljuci parama Nimburka, pretprosle Dodika (Igokea), mislim da ne gresim.. Znaci liga poslednje 3 godine zavisi od klubova koje primi po vaild card sistemu i to je to..Djole ::A za pare ne znam... liga je sasvim fino funkcionisala i dok Makabi nije bio u ligi...
Jeste, moguce da je tako... priznajem gresku... ako je Tel Aviv jedino resenje, onda mogu da razumem... nego mi bode oci sto smo znali da ce oni biti domacini vec u avgustu...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Dule Kecman ::Prosle godine zahvaljuci parama Nimburka, pretprosle Dodika (Igokea), mislim da ne gresim.. Znaci liga poslednje 3 godine zavisi od klubova koje primi po vaild card sistemu i to je to..Djole ::A za pare ne znam... liga je sasvim fino funkcionisala i dok Makabi nije bio u ligi...
Мислим да је лига свих претходних година имала спонзора а ове нема, па да је у томе проблем. НЛБ банка је пропала и више није спонзор. А паре од Нимбрука и осталих wild card-ова су делом трпали у џеп а делом делили клубовима учесницима јер је то увећавало трошкове гостовања на тим егзотичним локацијама.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ray Allen ::Pitanje je da li je Podgorica zelela domacinstvo.
jeste i to poslednjih nekoliko sezona..
Novica-Ubica- šesti igrač
- Datum upisa : 11.11.2010
A da li je i ove?Novica-Ubica ::Ray Allen ::Pitanje je da li je Podgorica zelela domacinstvo.
jeste i to poslednjih nekoliko sezona..
Pronasao sam ovu vest na nekim Crnogorskim sajtovima. Rekli su da je Tel Aviv dobio domacinstvo (jer tako pise na sajtu kk Makabi), ali nigde nisu spomenuli da je Podgorica opet izvisila.
Mozda gresim...
Ray Allen- prva petorka
Ne vidim uopste potrebu za ovakvom reakcijom. Partizan se, pre svih drugih klubova, uvek trudio da organizator fajnl fora bude tim koji je ligaski deo takmicenja zavrsio na prvom mestu. To je ovoga puta Makabi i za mene je apsolutno logicno da bude i domacin. Neka tako bude i svake naredne godine i ubedjen sam da se niko nece buniti
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=7605
Neverovatno. Svaki tim pred mec sa Zvezdom dovede igraca
Neverovatno. Svaki tim pred mec sa Zvezdom dovede igraca
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Gledajuci Ivanovica place mi se kada pomislim o Miljenovicu i Cvetkovicu.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
dečko nije normalan kako igra... mada, čini mi se da ima gotovo neograničenu slobodu u igri
drexler- mvp
Godina : 38
I treba da ima veliku slobodu.drexler ::dečko nije normalan kako igra... mada, čini mi se da ima gotovo neograničenu slobodu u igri
Ray Allen- prva petorka
Građen ništa gore od Cveleta ili Nenada ! Pošto obojica ne igraju zbog atleticizma
Nolle- mvp
daj Nolle ne pričaj napamet . Cvele mu možda i jeste blizu, ali Miljenović nije ni do koljena (po fizikalijama pričam, naravno).
Ivanović je prošle godine vodio seniorski tim Mornara u finale njihovog prvenstva, i igrao Balkansku ligu. U finalu protiv Budućnosti je par puta u pozicionom napadu sa dva driblinga izbacivao Otaša i kucao preko Šćekića. Mali je čist crnac, rijetko viđene fizikalije, za njega se interesovao i Connecticut.
Ivanović je prošle godine vodio seniorski tim Mornara u finale njihovog prvenstva, i igrao Balkansku ligu. U finalu protiv Budućnosti je par puta u pozicionom napadu sa dva driblinga izbacivao Otaša i kucao preko Šćekića. Mali je čist crnac, rijetko viđene fizikalije, za njega se interesovao i Connecticut.
drexler- mvp
Godina : 38
Strana 13 od 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Similar topics
» NBA liga 2011/2012 - 1. deo
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo
» Košarkaška liga Srbije 2011/2012
» Španska ENDESA liga 2011/2012
» NBA liga 2011/2012 - 2. deo
» NBA liga 2011/2012 - 3. deo