Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 15 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Koleman Čet 20 Okt 2011 - 8:30

drexler ::e da, sredina 3. četvrtine i poništena trica Gagija zbog gaženja linije. Saridža se razmahao panično kao pri napadu epilepsije, imam osjećaj da ne bi ni svirali da nisu vidjeli njegove neartikulisane pokrete nope Po meni bi nas ona trojka vratila u život. Takođe, Čakaru je poništena čista silazna putanja.

O sudijama ljudi ne vrijedi više pričati, bilo je stani-pani, ali ne može se ovo nazvati krađom. Turkish Airlines će vazda ovako svirati.

Partizan je izgubio zato što nema rješenja u napadu bez Pekovića i zato što zbog izgubljenog playa nije imao igru u tranziciji niti protok lopte.

Biće bolje

ovo je sustina. Na ponovljenom se vidi da Cakaru nije silazna bila, iako sam bio ubedjen da jeste. Ako mislim obojica na situaciju kada ga je crnja polepio. Klasicna greska Cakara jer nije tablu napao vec je gadjao direktno. U pravu je Zulu, pomesali smo situacije xD Gagi je nazalost gazio liniju iako isto smatram da bi to mozda vratilo Partizan u zivot. Samo da se ne klone duhom. Mislim da ova ekipa ima sta da pokaze. Mozda gresim ali cini mi se da su osetili pritisak prepune hale i onakvog navijanja. Veci deo ekipe ne zna kako to izgleda. Sledeci mec ce im to biti +
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 15 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od expert Čet 20 Okt 2011 - 8:37

Kinsi me je bas iznenadio partijom veceras. U Feneru je bio obicna paljevina, veceras je kaznio svaki put kada je trebalo a i odbrana je bila na nivou.
expert
expert
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 20 Okt 2011 - 8:43

ZuLuofVozdovac ::

Михаел мисли на контру коју је вукао Илијасова када му је Лучић узео чисту лопту а судије су свирале фаул

Дрекс, био је успорени снимак, чин се да Милосављевићћ уопште није нагазио на линију пре тројке

Zulu objasnio!
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 20 Okt 2011 - 8:51

drexler ::Kole, sve oke, četvrtina je očajna, ali uočljivo je da su tokom prelomne 3. četvrtine Pekoviću i Raduljici svirani penali na 5 metara od koša, a s druge strane pod tablom Efesa je bila klanica, Lučić, Raško i Mačvan su padali a ništa nije svirano. Treća čet. je po meni tipičan primjer neujednačenog kriterijuma u sviranju faulova.

Ipak, po meni ovaj meč ide na dušu Lawu koga APSOLUTNO NIJE BILO NA MEČU. Uzevši u obzir da mu je back up Božić, Partizan je ovaj meč odigrao bez pleja.

Ništa, život ide dalje, podrška svima, ima ovde štofa, treba još raditi i ja i dalje mislim da je Top 16 na dohvat ruke!

Amin za boldovani deo. Pekovic i Raduljica odlicni, Macvan i Gagi dobri, Andjusic solidan. Ostali nisu zasluzili prelaznu ocenu.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 20 Okt 2011 - 8:54

Ja san od Ejsija ocekivao mnogo vise, za Raduljicu sam vec rekao da me je razocarao i da ne ocekujem od njega neki veliki doprinos...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 20 Okt 2011 - 8:56

Mihael po meni je Raduljica veceras bio odlican. U prvom poluvremenu on je igrao odbranu za 10, a u napadu je bio solidan.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 20 Okt 2011 - 9:00

Jbg, nesto se veceras ne slazem sa mnogo forumasa KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 15 358450. Meni je u odbrani bio ocajan, par puta je lagano dopustio da mu uzmu skok u odbrani, Kuco i Batista su kad je on bio u igri par puta bez ikakvih problema postizali poene posle pick-rolla, Raduljice nigde nije bilo... 3 izgubljene lopte za njega i minutazu previse... Mada, i njemu su svirana bar 2 veoma diskutabilna faula...
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 20 Okt 2011 - 9:04

I po mom misljenju Radule je usrao motku veceras.. U odbrani ga nema, u napadu bi se kidao sa Jawaiem.. Mozda ga pretera sad, ali on mora da igra mnoooogo bolje.. Za ostalo nemam sad zivaca, a Pekmen nas je zaduzio do groba..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 20 Okt 2011 - 9:07

Jel' se danas jedini po loptu bacio Pekovic? Jos 2 igraca su po meni izgarala do maksimuma Gagi i Lucic. Lucic je imao par letova preko centara, ubio se dole ali se i vratio da sprecava kontru. Kako ja cenim pomenutu trojicu. Naklon do poda za njih!
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 20 Okt 2011 - 9:07

Pa u prvom poluvremenu je zalepio Baraca, pa naterao Kucoa da napravi faul u napadu i imao jos nekoliko dobrih odbrana 1 na 1. Ne mogu da se setim svih detalja ovako. Morao bih ponovo da odgledam, ali ne slazem se sa vama dvojicom.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Markos Čet 20 Okt 2011 - 9:17

Sada sam se vrati sa tekme sa smorenom facom i promuklim glasom.....Onaj majmun,Kinsej u prvoj cetvrtini dolazi do Vlade i slusa sta ovaj prica Ejsiju...nakon toga par grimasa tipicnih majmunskih prema Ejsiju....ali sva sreca bio je u drugoj cetvrtini blizu mene i razumeo je sve psovke koje sam mu uputio...na sta se ironicno smejao.Jbg losa treca cetvrtina ono govno od sudija su sve svirale tad.Raduljica ko na staklenim nogama,Andjeusic sjebao 3 lopte kad smo jurili -5.Sta da se redi,idemo dalje uzdignute glave i jebacemo sledeceg protivnika u Pioniru ! Smile
Markos
Markos
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 20 Okt 2011 - 9:31

kad sam video onog nesrecnog tomicu mijatovica na klupi efesa , bio sam u fazonu ovo sigurno dobijamo ali ta mantra vise ne pali
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bigZ Čet 20 Okt 2011 - 9:33

Sta je sa Djekicem? Ako nije neka povreda cini mi se da je ovo Vladina greska. Mislim da je mogao da odigra svojih 5-6 minuta, napravi neki faul, sutne trojku. Jbg. Sta reci za utakmicu, oruzana pljacka koja je trajala od sredine druge do kraja trece cetvrtine. Idemo dalje, i pre 2 sezone smo pukli prvu u pioniru i otisli na F4. Neka se ponovi Smile
bigZ
bigZ
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 26.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 20 Okt 2011 - 9:42

Mihael, Raduljica godinu dana nije igrao valjanu košarku i kada se to uzme u obzir ne mogu reći da je razočarao, izuzev sa pristupom u ABA ligi.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 20 Okt 2011 - 9:48

mozda namerno tako igra da bi mi mogli da ga otkupimo Very Happy
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 20 Okt 2011 - 10:10

Po meni kardinalna greška Jaramaz umesto Đekića u 12. Svi znamo da Jaramaz neće igrati EL, ali Đekić može da pripomogne na četvorci sa par minuta (ma kakva pomoć, ili odmoć bila). Izostankom Đekne, Lučić je pokrivao sveminute na četvorci, kada nije bilo Makija u igri, a na trojci smo imali najveće rupe u poslednjih mnoooogo godina, jer su potpuno podbacili i Čakarević i Kecman.
Drugo organizacija je jako škripala. AC se još nije oslobodio pritiska atmosfere, Pera ni u odbrani više ne može da igra.
Utisak večeri je AC u obrani kada smo stali u zonu. Very Happy Jadnik se toliko pogubio da je to bilo strašno! Počeo je da trčkara kao muva bez glave.

Ne volim kada gledajući istu utakmicu dolazimo do toliko različitih stavova po određenim pitanjima. Ovoga puta sam stekao utisak da je suđenje u trećoj četvrtini bila oružana pljačka, sa čim se Kole ne slaže, pa me tera na razmišljanje jesmo li gledali istu utakmicu...

Sve u svemu vidi se potencijal ekipe, izgleda neuporedivo ozbiljnija igra u odnosu na prethodnu sezonu!

Savanu je izgleda Efes svetiji od reprezentacije?!
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od markoo Čet 20 Okt 2011 - 10:21

kecman 16 minuta....cakarevic 17 minuta a obojici su UKUPNO sutnuli 3 puta ka kosu....
markoo
markoo
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Čet 20 Okt 2011 - 10:21

А како ме само нервира кад примамо кош у последњим секундама четвртина. Зар увек мора исто? Дакле, прва четвртина, одбранимо напад и имамо 15 секунди за последњи шут, Кецман без разлога покушава транзицију, губимо лопту и примимо неки врљав Иљасовин шут из партера у полуконтри. Уместо +5 буде +1. Мало пре тога, чист фаул на Лучићу кад је скочио на закуцавање, судије не свирају ништа и у следећем нападу примимо тројку. И тако безброј неких ситница од којих полудиш.

Добра утакмица, ипак.

П.С. Кад већ Дрекс спомену Туркиш Ерлајнс... Ето, да нисам видео ту рекламу у паузама утакмице и даље бих се нервирао око суђења. А онда кад боље размислим, кад могу да нас убијају као зечеве по Косову (ти "Европљани") без да ико трепне могу и да малчице навлаче за противнике на јебеној кошаркашкој утакмици. Једноставно, тако ће увек да буде и не треба се превише обазирати на суђење. Ефес би свакако победио, увек су погађали кад је битно. Али џаба, опет неће ништа урадити у Евролиги.
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 20 Okt 2011 - 10:29

Ne volim kada gledajući istu utakmicu dolazimo do toliko različitih stavova po određenim pitanjima. Ovoga puta sam stekao utisak da je suđenje u trećoj četvrtini bila oružana pljačka, sa čim se Kole ne slaže, pa me tera na razmišljanje jesmo li gledali istu utakmicu...
Sistemom verovatnoce i logike bi se dalo zakljuciti da ja nisam upravu. Jedini nisam primetio neku ekstremnu kradju. Primetio sam samo da je Pekovic dobio neopravdani 4. faul i da se tog trenutka igra Partizana rusi kao kula od karata. Bez ikakvog resenja u napadu sa Pekmenom na klupi, bukvalno agonija u organizaciji. Ok par losih odluka sudija ali nije sudijina da organizuje napad. Tu su ponajvise popustili AC(svidja mi se ovo pisanje njegovog imena Smile ) i centri sa gradjenjem/blokadama/otvaranjem prostora. Ovo je grupa gde bukalno svako, svakog moze da dobije. Ne vidim zasto Partizan ne bi dobio Real u gostima pa cak i opet osvojio Nokia arenu. Sve zavisi od glava i kako ce uci u naredni mec.
Edit:
ekipa-grupa

Poslednji izmenio Koleman dana Čet 20 Okt 2011 - 10:32, izmenjeno ukupno 1 puta
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 20 Okt 2011 - 10:30

Tesko tesko ....

Efes je potpuno zasluzeno pobedio. Necu o sudjenju , ove godine su promenjena pravila mnogo se vise svira , mi se ne snalazimo tu najbolje. Lo je pruzio jako losu partiju. 6 IL je previse i za KLS a ne za jedan Efes.

Glupo je pricati sada , ali odbrana je bila jako losa. Pik se lose brani, Radule a i Pekovic tesko to prate. U napadu smo igrali stihijski bez pravih resenja na usku odbranu Efesa. Efes odlicna ekipa, ima glavu i rep. Prijatno sam iznenadjen.

Nista nije gotovo , ali tesko ce sad biti nadoknaditi ovaj brejk. Armani je dobio Makabi , Real lako Sarlou. Bice tesko.

Macvan je odigrao odlicno , na svezinu , svaka mu cast.14p 7 sk bravo.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Talicni Tom Čet 20 Okt 2011 - 10:51

Šta da se kaže.

Nisam očekivao da je Efes ovoliko snažan, dobro ukomponovann i raznovrstan tim. I sa takvim timom Partizan je igrao sjajnih prvih minuta, nadahnuto i raznovrsno, oba tima sa dobrim napadačkim rješenjima.

Samim tim drugo poluvrijeme je za mene još veće iznenađenje, od pucačke ekipe Efes se pretvorio u kamenu odbrambenu ekipu, iskoristio pad Partizana prouzrokovan nepostojanjem centarske igre i danas očajnog Loa i gerijatrije i priveo rutinski igru kraju.

Upravo prethodno navedeno mi se čini kao najveći problem Partizana, nije našao odgovor na izbacivanje Pekovića iz igre, sva druga rješenja u napadu ne mogu u kontinuitetu da donesu rezultat.

Lo danas sjajno izbačen iz igre presingom, odsjecanjem od lopte i zatvaranjem prodora. Moraće dobro da se zamisli kako da igra narednu utakmicu.
Saridža >>>>> Jovanović

Najgori utisak ono prozivanje Savanovića slično onim prozivanjima Mačvana kada je nosio narandžasti dres, a danas mu se na prvi izlazak na parket aplaudiralo. Pokazuje da su navijači ma koliko imali prilike da odrastu na
ovakvim utakmicama jedna obična rulja.

I da, još jedna stvar, baš sam iznenađen da se ovdje toliko raspreda o suđenju a da se ne primjećuje da je za pad u trećoj prvenstvano odgovoran domaći tim lošim i smušenim napadom.

Sve u svemu, nisam očekivao poraz prije utakmice. Efes me demantovao sjajnom igrom i kolektivom uopšte. Ne bih ovo uzeo tragično, prvo poluvrijeme je pokazalo da igra ima glavu i rep, treba razmisliti zašto ona u drugom nije bila ni blizu i kako je do toga došlo.
Talicni Tom
Talicni Tom
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 08.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mihael Čet 20 Okt 2011 - 10:56

Evo Talicni, Savan ti je odgovorio sto se tice navijaca:

"Ma ne smeta mi uopšte što su me vređali. Merilo je to što sam dobio
aplauz na početku utakmice i to je to. Normalno je da me vređaju kad se
utakmica zahukta i prorade emocije. Da neće možda da mi tapšu kad dam
koš i viču 'Savane majstore'?"
Mihael
Mihael
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Novica-Ubica Čet 20 Okt 2011 - 11:09

ne kenjajte da je sudjenje bilo ok, nasi centri su protivnika faulirali protivnike 12 (dvanaest!!!!) puta!!! kako?!?!?!? nek mi neko objasni kako, kad su bili toliko dominantni? kako kad su efesovi centri bili toliko ocajni??

iz aviona se vidi da je pekovic alfa i omega naseg tima, jedina sansa nam je bila unutrasnja igra.. oni su nam je uskratili tako sto su ga naputnili penalima u 3/4..
mozda su uhodavali nove preporuke za sudjenje - nama sudili po bolonji, a turcima po starom programu besan
sta onda ocekujete od nasih bekova? da imaju otvorene suteve jer turci udvajaju centra tipa prekaljeni - raska?? maj daaaj..

jeste, u pravu ste, sudije su nam samo probusile glavni i rezervni padobran, a efes nas je onda posteno i zasluzeno gurnuo iz aviona.

jebem ti turkis erlajns swear
Novica-Ubica
Novica-Ubica
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 11.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 20 Okt 2011 - 11:11

Meni je posle ove utakmice i dalje osnovni utisak da je Partizan mnogo raznovrsniji tim nego prosle sezone... Pogotovu na spoljnim pozicijama, gde su Kec i Pera trenutno najslabiji u rotaciji (sto mnogo samo po sebi govori)... Gagi je na putu da zgazi reprezentativnu sezonu, dok je ovo prilika za Lucica, Cakara i Andjusica da pokazu da imaju kvalitet za EL i da se na njih moze u buducnosti ozbiljno racunati...

Sto se utakmice tice, otvorili smo dobro, odigrali odlicno prvo poluvreme, a opet ga izgubili. To je, po mom misljenju, glavni uzrok- odlicni Efes. Za razliku od generacija i generacija divljih ekipa na koje su spucali milione dolara, ova konacno ima tezinu vrhunske EL ekipe, potencijala za F4... Veceras je glavni jezicak na vagi bio Kinsi, koliko odlicnim resenjima u napadu, jos i vise odbranom, kojom je izbacio Lawa iz organizacije nase igre, samim tim i naterao ekipu da napravi 20 il, sto je za ovakvu utakmicu previse.

Jedina stvar koja ove sezone fali Partizanu je rezervni plej. Ja bih probao Miljenovica, pa kud pukne...

P.S. Sudijski kriterijum 3. cetvrtine nije za komentarisanje... U najmanju ruku, sudjeno je kao da je EFES domacin, a ne Partizan. Pre svega tu ciljam na faulove za nase centre, odnosno na kriterijum pod jednim i drugim kosem.
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sergej Čet 20 Okt 2011 - 11:16

Nisu sudije toliko uticale na igru. Pa Baracu su svirana 3 faula za 2 min igre i manje ... takav je kriterijum , na to moramo da se naviknemo. Tuca nece proci.
Sergej
Sergej
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 15 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu