Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 16 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Koleman Čet 20 Okt 2011 - 11:21

Mislim da je ta raznovrsnost koju vuk pominje i bila problem. Partizan je igrao dosta ranovrsnije u ABA a ovde Vlada kao da nije smeo. Isao je na zicer, kao nebrojano puta do sada, i nije proslo. Nigde ja nisam napisao da je sudjenje idealno. samo pokusavam da istaknem da nije bilo presudno.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 16 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od wolfvaga Čet 20 Okt 2011 - 11:44

Koleman ::Mislim da je ta raznovrsnost koju vuk pominje i bila problem. Partizan je igrao dosta ranovrsnije u ABA a ovde Vlada kao da nije smeo. Isao je na zicer, kao nebrojano puta do sada, i nije proslo. Nigde ja nisam napisao da je sudjenje idealno. samo pokusavam da istaknem da nije bilo presudno.
Ne bih ja mnogo toga zamerao Vladi večeras... Jednostavno, Efes je vanserijski tim... Bolji od Partizana, što je i dokazao... Nikakva specijalna taktika ne može da izbriše ovu razliku... Kao ni onu u iskustvu... Partizan ima supertalentovane klince, ali ima još mnogo utakmica koje moraju da odigraju u elitnom evropskom takmicenju da bi rutinski igrali sve 4 cetvrtine na nivou ovakvog Efesa... Iako bi, na primer, sa ovakvom utakmicom lagano izdominirao u ABA ligi...

Raznovrsnost koju gadjam je projekcija, odnosno moje želje i kako ja vidim pojedine od ovih klinaca... Gagi pomalo liči na tip igrača kakav je bio Sasa Danilovic, dok Cakar ima sve predispozicije da bude novi Kec, samo je jos i visi par cm.. Andjusic je vanserijski suter, koji ima muda i opusteno igra na svakom terenu... Voleo bih da ga vidim i sa iskustvom i forama koje ce skupiti od ljudi sa kojima radi ove sezone... On nece postati vrhunski EL igrac samo ako se, ne daj Bože, ozbiljno povredi...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 20 Okt 2011 - 11:51

Vuce tvoji postovi su melem na ranu, pravo u centar pogadjas srz

edit slova

Poslednji izmenio Everton dana Čet 20 Okt 2011 - 12:05, izmenjeno ukupno 1 puta
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 20 Okt 2011 - 12:03

Joj, hvala Embarassed... Ja samo pišem onako kako vidim neke stvari up...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Everton Čet 20 Okt 2011 - 12:11

ne brate moram da te pohvalim sve si lepo napisao i nazvao stvari pravim imenom, svi smo se zaslepeli dolaskom Pekovica , ali ovo je realno pocetak novog ciklusa koji bi trebao da dostigne vrhunac 2014 ili 2015 sa Andjusicem,Cakarevicem, Lucicem,BB,Miljenovicem,Marinkovicem..., duletov ciklus se zavrsio odlaskom Jana,
Everton
Everton
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od wolfvaga Čet 20 Okt 2011 - 12:35

Everton ::ne brate moram da te pohvalim sve si lepo napisao i nazvao stvari pravim imenom, svi smo se zaslepeli dolaskom Pekovica , ali ovo je realno pocetak novog ciklusa koji bi trebao da dostigne vrhunac 2014 ili 2015 sa Andjusicem,Cakarevicem, Lucicem,BB,Miljenovicem,Marinkovicem..., duletov ciklus se zavrsio odlaskom Jana,
Mislim da je ovo odlična opservacija up...
wolfvaga
wolfvaga
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sarlo Čet 20 Okt 2011 - 12:40

Ovaj Makabi mi je veceras izgledao bas lose, dosta slabije u odnosu na proslu godinu. Nema one brzine u igri, malo kontranapada. Farmar ocajan, Sofo jedva izdrzao i 13 minuta. Mozda bi mogao Partizan da ih iznenadi.
Sarlo
Sarlo
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 01.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 20 Okt 2011 - 14:15

Vuk je dobro rekao. Izgubili smo zbog prvog poluvremena. Morali smo sa onakvom igrom u napadu da ga dobijemo sa bar 10 razlike, a zašto tako nije i bilo razlog je što smo od Efesa slabiji za klasu čak i sa Pekovićem, a on nije igrao tih poslednjih 5 minuta druge četvrtine. Jedan od bitnijih momenata je i onaj kada je Lučiću svirana lična ni za šta pod našim košem na 42:35 čini mi se.

Suđenje u 3. četvrtini je bilo skandalozno, ali sam očekivao peglanje nakon onakvog prvog poluvremena, to sam superhiku rekao još dok je ono trajalo. Samo, da smo mi bolje igrali to peglanje faulova bi bilo fino kao što se desilo u 4/4, samo bi uloge bile zamenjene.

Lo je igrao katastrofalno. Rekoh i pre meča da je to ključ i bio je ključ.

Imao je i Vlada svojih grešaka. Pre svega mu zameram to što nije gurao loptu pod koš u 2/4 i po cenu nekih grešaka. Barać 3, Kučo 2, Batista 1 faul u 1/4, moralo je da se forsira i u drugoj takva igra i da se tu dobije utakmica. Što se tiče izvođenja Pekovića nakon 3. lične, koliko sam uspeo da vidim Vlade ga je pitao je l možeš i ovaj mu je potvrdno odgovorio. Četvrta mu je svirana ni za šta.

No, Efes stvarno deluje kao odličan tim i za klasu su bolji i zasluženo su dobili.

Što se tiče komentara za Savana da mu je bitniji Efes od reprezentacije zaista ne znam da li je tužno ili smešno. Savan je druga četvorka Efesa. U prvoj četvrtini nije ulazio, a ni u trećoj nije igrao kada su pravili razliku. On je odlična rezervna četvorka za vrhunsku ekipu, ali prva ne može da bude. Sav posao koji je večeras odradio Iljasova u reprezentaciji ej u poljskoj i Turskoj radio Novica, a Savan je igrač koji uđe i zada završni udarac kao i večeras.

Savan je jedan harizmatičan lik i rekao bih sjajan čovek, pa me je zaista bilo sramota da slušam povike večeras u Pioniru. Nije to zaslužio. Svojom izjavom posle meča pokazao je svoju veličinu.

Drago mi je što sam upoznao superhika. Još jedan sjajan momak sa foruma koga sam upoznao.

I na kraju moram da dodam da je Šarenac zaista sjajan lik.

Poslednji izmenio Bodi Bond dana Čet 20 Okt 2011 - 14:24, izmenjeno ukupno 1 puta
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Čet 20 Okt 2011 - 14:21

Суперхику би боље било да окачи немонтиран материјал из Пионира, иначе ће имати посла са мном, а јако сам бесан јер ми је због овог пораза и моје убеђености да ће Партизан добити, отишла цела плата...
Тунџери је објаснио Лову значење глагола креирати, асистирати, диктирати и то је био кључ победе.
Судије су Куча требале да избаце једно 7х, најмање, а пресмешно су Пековић и Радуљица напуњени личним и то је други разлог пораза.
Саван заварао наше извештаче са форума, пре утакмице, да није у форми и да је лош, а онда показао каква је играчина и пре свега, овом изјавом после меча, људина.
Партизан ме је одушевио у првом полувремену и мислим да могу до топ16.
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 20 Okt 2011 - 14:38

Ja ću okačiti par slika, a za video materijal je zadužen superhik. Smile

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 16 Dscn2310
KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 16 Dscn2311
KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 16 Dscn2312
KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 16 Dscn2313
KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 16 Partiz12
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 20 Okt 2011 - 16:39

Одушевио ме овај транспарент Дино... А ко седи поред господина Владана, Мишко?

Па кад то написах хајде и да прокоментаришем утакмицу, а нисам имао неку намеру.

Прво суђење пошто видим да сте се доста освртали на ту тему: до 15. минута добро, можда чак и домаћинско, од тог момента на страни гостију. За мене је моменат када је куцање Лучића средином друге четвртине заустављено чистим фаулом који судија није свирао преломни моменат, или бар један од преломнох. Што се генералног критеријума тиче за мене то није кошарка, можда су то нова правила али јебем ти ја та нова правила. Сви причате о четвртој личној Пековића, међутим мени је и трећа смешно досуђена, испратио је бека који је улазио под кош и усмерио га ка ауту... О четвртој и да не причам. Али мислим да су грешке самог Партизана у тој четвртини додатно довеле до изражаја судијске грешке. У тој толико помињаној трећој четвртини Партизан на самом почетку прави море глупих фаулова а после када судије крећу да измишљају фаулове то одмах постају слободна бацања. Да резимирам, мислим да грешке судија нису довеле непосредно до пораза Партизана, али су значајно увећале разлику у трећој четвртини чиме је одузета свака шанса за повратак. Али ако ми неко после свих ових жалопојки поводом фаулова свираних центрима Партизана још једном приговори када ја причам да се измишљају фаулови над нпр Марићем.... разговараћемо.

Друго - тренер, тј особа која стоји поред терена на месту на којем би требао да стоји тренер али се слабо сналази у тој улози. Мислим, Влади свака част што хоће да буде господин, не замерам му што није јебао матер судији можда има друге софистициране методе притиска, али брате мили, то га не спречава да тражи тајмаут. У другој четвртини при лепом вођству Партизана кола крећу низбрдо и он чека док противник не поведе, па онда минут пред крај полувремена зове тајмаут на коме прва ствар коју уради - пита Перу Божића како да бране пик...

И на крају играчи. Пекену свака част, показао је шта значи НБА квалитет за разлику од Лоу-а, бледе сенке његових претходника у црно белом дресу. Апослуно неодговорна игра, не само да се утопио у сивило екипе кад је почела да губи већ је сам својим изгубљеним лоптама и коска додавањима иницирао лаке поене гостију. И да подсетим Кинси је његов играч... Међутим, морате да схватите да он човек никада у каријери није играо кошарку у моментима кад се ломи, његов задатак у НБА лиги је да преводи лопту преко терена средином друге четвртине док публика иде да купи нешто за јело јер се главне звезде одмарају... ипак, може он много боље, ја га још не отписујем. Али најјачи утисак ипак је оставио Катић, који је два пута заредом противничку полуконтру секао фаулом а екипа је већ била у бонусу. Јури играча у транзицији, успе да га стигне и направи фаул... али потуно беспотрбно, има још два саиграча ближе кошу, та ситуација може да се брани сигурно много лакше него слободна бацања...

НИје ми само јасно чему незадовољство, тачно је да сте уз све надведене пропусте могли да их добијете да сте мало боље одиграли, али то би објективно било изненађење. На центру је јачи Партизан, али погледајте мало остале позиције, неупоредиво већи квалитет на страни Ефес-а. Јебига, помирите се са тиме да вам је ова група тако састављена да је не прођете, ипак је улог А лиценца. Треба да будете задовољни што ћете имати прилике да гледате на паркету Пионира седам стандардних НБА играча: Сашу Вујачића, Ерсана Илијасову, Џордана Фармара, Николу Пековића, Ејсија Лоуа, Рудија Фернандеза, Данила Галинарија и још двоструко више прекаљених евролигашких звезда. Стога, ужитак загарантован, а ако се смање очекивања свака победа ће бити разлог за радост. Ја бих радије гледао у свом клубу Анђушића, Лучића, Мачвана, Милосављевића, па шта ураде ураде, него неке надркане индијанце који нису успели да буду махачи пешкиром а када дођу у Партизан потајно се сажаљевају што су се нашли у забити званој Београд...
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 20 Okt 2011 - 17:19

To kod zakucavanja Lučića nije bio faul. Luče se rano odrazio, precenio je sebe.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 20 Okt 2011 - 17:45

Можда, не знам, мени се учинило да му је одбрамбени играч ставио руку на груди.
ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od mlekadzija Čet 20 Okt 2011 - 18:13

Ма опичио га шиптар руком у груди, чист фаул, не зна Боди Smile Smile Smile
mlekadzija
mlekadzija
prva petorka
prva petorka

Godina : 43

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od fizicar Čet 20 Okt 2011 - 18:19

Lepo se videlo na usporenom snimku da je leva ruka odbrambenog igraca bila Lucicu na grudima.
fizicar
fizicar
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 25.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 20 Okt 2011 - 18:37

Moguće da nisam dobro video, mada je bilo tačno ispred nas. I superhik i ja smo stekli utisak da je trebao bliže košu da se odrazi. Ja sam stekao utisak da želi da izbegne kontakt sa Kučom (ako se ne varam), ruku nisam video.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kure Čet 20 Okt 2011 - 20:20

Bodi Bond ::Moguće da nisam dobro video, mada je bilo tačno ispred nas. I superhik i ja smo stekli utisak da je trebao bliže košu da se odrazi. Ja sam stekao utisak da želi da izbegne kontakt sa Kučom (ako se ne varam), ruku nisam video.

Teško je, ali preživećemo. Sve ste u glavnom rekli, presudila je smušena 3/4, bez glave, repa i ideje, čemu su kumovale i sudije, i verovatno dobile doživotnan besplatan prevoz avionima Turkish airlansa. Evo šta mislim o njima i njihovim postupcima - flip . Bilo je uočljivo da su u drugoj polovini 3/4 sudije izgubile svaki kriterijum, i bukvalno svirale nepostojeće faulove iz inata (nije im se svidelo gađanje upaljačima od strane navijača Cool ), čak je prilikom prekida zumiran jedan od sudija (seda kratka kosa, duguljasto lice), te mu se sa usana moglo pročitati kako izgovara "Bastards" dok gleda ka tribini i navijačima.
Na mene je najveći utisak ostavilo to što nas je Efes dobio a da u drugom poluvremenu nije odigrao niti jednu krštenu akciju na pozicioni napad (sem pika Batiste nekoliko minuta pred kraj), sve su rešavali 1n1, posebno Savan i Kinsej koji su u 4/4 sve pogađali, čime su potvrdili individualnu klasu.

Glavu gore, stisnimo zube, biće pobeda.

EDIT: Guerrino Cerebuch, Italijan je taj koji je opsovao, sad mu videh mrsku facu na sajtu EL.
Kure
Kure
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Macijauskas Čet 20 Okt 2011 - 20:44

Partizan nije igrao raznovrsno u napadu od kada ja pratim kosarku, kao sto je odigrao u prvom poluvremenu, ali nije napravio razliku zbog katastrofalne odbrane i izgubljenih lopti. Pekovic koliko god bio dobar u napadu ne brani pik nista bolje od Raduljice koji je po tom pitanju kao pinior kad prvi put vidi tako nesto. Dragan je bio fenomenalan u prvom poluvremenu, odlicno je krenuo sezonu i samo neka tako nastavi, bas mi je drago zbog njega. Nije mi jasno samo da Pekovic najvise zeli pobedu, kad god je bio na klupi, ustajao je bodrio saigrace, trebaju ovi mladji malo da se ugledaju na njega.
Sto se tice sudjenja prvo poluvreme, nisu navlacile, ali samo oni znaju sta su svirali i gde su to videli. Dobro znam pravila i dobro sam video sinoc, stvarno ne znam gde su videli neke faulove ni od Baraca, ali ni nad Vujacicem. Treca cetvrtina sasvim drugaciji kriterijum za Efes, a sasvim drugaciji za Partizan. To su sve vratili u poslednjoj cetvrtinoj kada je vec bilo kasno.
Partizan je imao svoje zute minute,ali je nazalost to postala zuta cetvrtina.
Na konfernciji je ispricao sve sto je imao u jednom dahu, kao prvak kad recituje pesmu, videlo se da mu nije bilo lako. Zanimljivo je jos bilo na konferenciji kada je Edin spasio Gulera da se ne izgubi Smile
Hvala Markosu jos jednom..
Macijauskas
Macijauskas
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 20 Okt 2011 - 21:10

Sudije nisu bile krive kada su u 1/4 napunili ličnim greškama sva 3 centra Efesa ? Šta, pipneš Peka, to je faul ? Kasnije u 3/4 su vratili Turcima, ali zbog frustracija što Partizan nije mogao ništa da pogodi, u odbrani je plaćan danak, gde je i najmanja greška sudija bila prouzrokovana pominjanjem užeg ženskog roda sudiji.

Prvo poluvreme Partizana je bilo nešto najbolje što sam ja video od njih ne pamtim od kad. U 3/4 momci su se malo pogubili, ovi pritisnuli malo odbranu i to je to, sudije im dale jednu - dve lopte i oni su to znalački iskoristili, vi to isti u I pol niste umeli da iskoristite,a nije da niste mogli da se odlepite na 8-10 poena, samo što ste pik branili očajno pa je Tundžeri vrteo roll kako je hteo. Sudije za to i nisu krive, a ni Turkiš erlajns, što ste vi i sa onakvim suđenjem i dovođenjem u problem sa ličnim skoro svakog centra Efesa primili 48 poena. Naravno lako je okriviti sudije, mi cigani to najbolje znamo. Jesu oni navlačili u 3/4 to je bilo vidiljivo, ali niko nije kriv što je Partizan izgubio u 3/4 toliko lopti, što su dali 6 poena - od toga 4 sa bacanja, što su dozvolili sebi da igraju nervozno posle prvih par minuta u 3/4 kada su videli da su Turci stisli odbranu i da ne mogu ništa u napadu da urade, pa se nezadovoljstvo prebacilo i na odbranu, gde je kao što sam rekao svaka iole mala greščica dočekivana na nož.

- Gagi je fantastično počeo sezonu, baš me je zaista iznenadio na početku sezone... Samo nek on ovako nastavi da ne gledam više Pauna Sad
- Law se baš zbunio, treba vam za tranziciju u boljem izdanju, sa npr petorkom Law, Gagi, Čakar, Luče, MrCa, to može da radi dosta dobro.
- Čakaru fali rutine i treninga očekujem već u novembru mnogo bolje bartije tipa 10p 5sk 3as Smile
- Raduljica baš loš u odbrani, ovde je došao da radi, mora da prelomi on sam sa sobom, ovo što kaže Maci, kada vidi da treba da brani pik, kao pionir da je i da prvi put u životu to vidi. Pek se trudi, iskače pa ponekad i neka greška u branjenju, ali Miroslav baš tanko.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Čet 20 Okt 2011 - 21:43

Sudjenje je bilo katastrofalno... mucno mi je da citam ove komentare, jer samo tako verovao u pobedu... kao da su mi sve ladje potonule i osecam se kao da su mi sudije to i ucinile... Mnogo toga je falilo Partizanu, ali ta "nova pravila" cini mi se da nisu bas koriscena protiv Efesa... a nama su dosudjivani NEKI nepostojeci faulovi... Po meni, mi smo mogli da udjemo u neizvesnu zavrsnicu i dobijemo, ali lose sudjenje je uticalo na moral nekih igraca...

Najvise me je razocarao Law... potpuno je bio izgubljen... Raduljica treba da nam bude prvi centar posle nove godine... zabrinjavajuce...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Ray Allen Čet 20 Okt 2011 - 22:04

Bodi Bond ::Vuk je dobro rekao. Izgubili smo zbog prvog poluvremena. Morali smo sa onakvom igrom u napadu da ga dobijemo sa bar 10 razlike, a zašto tako nije i bilo razlog je što smo od Efesa slabiji za klasu čak i sa Pekovićem, a on nije igrao tih poslednjih 5 minuta druge četvrtine. Jedan od bitnijih momenata je i onaj kada je Lučiću svirana lična ni za šta pod našim košem na 42:35 čini mi se.

Suđenje u 3. četvrtini je bilo skandalozno, ali sam očekivao peglanje nakon onakvog prvog poluvremena, to sam superhiku rekao još dok je ono trajalo. Samo, da smo mi bolje igrali to peglanje faulova bi bilo fino kao što se desilo u 4/4, samo bi uloge bile zamenjene.

Lo je igrao katastrofalno. Rekoh i pre meča da je to ključ i bio je ključ.

Imao je i Vlada svojih grešaka. Pre svega mu zameram to što nije gurao loptu pod koš u 2/4 i po cenu nekih grešaka. Barać 3, Kučo 2, Batista 1 faul u 1/4, moralo je da se forsira i u drugoj takva igra i da se tu dobije utakmica. Što se tiče izvođenja Pekovića nakon 3. lične, koliko sam uspeo da vidim Vlade ga je pitao je l možeš i ovaj mu je potvrdno odgovorio. Četvrta mu je svirana ni za šta.

No, Efes stvarno deluje kao odličan tim i za klasu su bolji i zasluženo su dobili.

Što se tiče komentara za Savana da mu je bitniji Efes od reprezentacije zaista ne znam da li je tužno ili smešno. Savan je druga četvorka Efesa. U prvoj četvrtini nije ulazio, a ni u trećoj nije igrao kada su pravili razliku. On je odlična rezervna četvorka za vrhunsku ekipu, ali prva ne može da bude. Sav posao koji je večeras odradio Iljasova u reprezentaciji ej u poljskoj i Turskoj radio Novica, a Savan je igrač koji uđe i zada završni udarac kao i večeras.

Savan je jedan harizmatičan lik i rekao bih sjajan čovek, pa me je zaista bilo sramota da slušam povike večeras u Pioniru. Nije to zaslužio. Svojom izjavom posle meča pokazao je svoju veličinu.

Drago mi je što sam upoznao superhika. Još jedan sjajan momak sa foruma koga sam upoznao.

I na kraju moram da dodam da je Šarenac zaista sjajan lik.

Za komentar u vezi Svana se 10000000000000% slazem.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Kure Čet 20 Okt 2011 - 22:27

Nolle ::Sudije nisu bile krive kada su u 1/4 napunili ličnim greškama sva 3 centra Efesa ? Šta, pipneš Peka, to je faul ? Kasnije u 3/4 su vratili Turcima, ali zbog frustracija što Partizan nije mogao ništa da pogodi, u odbrani je plaćan danak, gde je i najmanja greška sudija bila prouzrokovana pominjanjem užeg ženskog roda sudiji.

Pa sudije bile su krive što do poluvremena Kuču nije svirano 5 ličnih, jer napravio je bar 10 faulova. Od tri lične koje su svirane Baraću jedna lična je bila nategnuta (treća u borbi za poziciju sa Pekmenom), ali ona kod zakucavanja i horoga Pekmena su čiste ko' suza.
Ne znam šta su sudije vraćale Turcima u 3/4 kada ništa nisu ni poklonili Partizanu zbog čega bi osećali potrebu da neke svoje odluke kompenzuju.
Ako ti misliš da je u redu i u skladu sa propozicijama da u 3/4 sudije puste Efes da tuče, a pri tom im sviraju za prvih 9min te četvrtine samo 2 faula (a potom radi kompenzacije za 1min na 20 razlike sude 3 faula nekom njihovom indijancu Turčinu), dok sa druge strane Partizanu sviraju i nepostojeće kontakte, nakon čega mi posle 2min ulazimo u bonus, onda sa tobom ne vredi raspravljati.
Kure
Kure
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 13.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Čet 20 Okt 2011 - 22:27

Ne bih davio o utakmici, svi smo je gledali, svako ima svoje viđenje. Moj je utisak da smo izgubili od zasluženo od trenutno bolje ekipe. Ne treba previše očajavati i zaletati se sa matematikom, tek je prva utakmica i biće vremena da se ovo nadoknadi.
U Pioniru je bilo prelepo, utisak je pokvarilo skandiranje Savanoviću ali treba reći da su i on i Vujačić dočekani ovacijama i velikim aplauzom na početku meča i mislim da je to merilo raspoloženja pravih ljubitelja košarke. Imao sam zadovoljstvo da utakmicu pratim sa diplomiranim košarkologom Bodijem, upoznao sam i Markosa, snimio Markoo-a u transu, uzeo izjavu od Macijauskasa... sve u svemu, lepo veče u Pioniru.
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Nolle Čet 20 Okt 2011 - 22:37

Kure ::
Pa sudije bile su krive što do poluvremena Kuču nije svirano 5 ličnih, jer napravio je bar 10 faulova. Od tri lične koje su svirane Baraću jedna lična je bila nategnuta (treća u borbi za poziciju sa Pekmenom), ali ona kod zakucavanja i horoga Pekmena su čiste ko' suza. Ne znam šta su sudije vraćale Turcima u 3/4 kada ništa nisu ni poklonili Partizanu zbog čega bi osećali potrebu da neke svoje odluke kompenzuju. Ako ti misliš da je u redu i u skladu sa propozicijama da u 3/4 sudije puste Efes da tuče, a pri tom im sviraju za prvih 9min te četvrtine samo 2 faula (a potom radi kompenzacije za 1min na 20 razlike sude 3 faula nekom njihovom indijancu Turčinu), dok sa druge strane Partizanu sviraju i nepostojeće kontakte, nakon čega mi posle 2min ulazimo u bonus, onda sa tobom ne vredi raspravljati.

Peković se mazi dok igra odbranu predspostavljam ? Ljudi on jeste uz Sofoa najdominantnija petica, ali ta snaga ne sme da mu bude izgovor da može da radi šta hoće. Ja sam lepo rekao da je suđenje u 3/4 bilo tendeciozno, ali da se i takav utisak stekao zbog frustracija jer Partizan u 3/4 nije pogodio ništa. Možda je i to donekle jer nisu svirani neki faulovi Efesu, ali Turci su zaista u 3/4 odigrali odbranu na jednom visokom nivou i Partizan se nije snašao na to, nervoza je ušla u igrače, vezale su se greške u napadu, u odbrani se to dodatno odrazilo i to je bilo to. U 3/4 niste imali protok lopte, Law je zaista slabo odigrao i to je to. Sudije jesu imale uticaj na krajnji rezultat, ali posle onakvog prvog poluvremena, verujem da ćeš i ti da se složiš Partizan je morao da vodi sa bar 6-7 poena razlike. Da su u 3/4 nađna neka bolja ofanzivna rešenja, neke greške sudija ne bi toliko došle do izražaja.
Nolle
Nolle
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Zemljoradnik Čet 20 Okt 2011 - 22:39

Sudijski kriterijum je bio takav kakav je i, po mom mišljenju, nije zaslužan za poraz Partizana. Za poraz su zaslužni odlična igra Efesa, u napadu u prvom poluvremenu i u odbrani u drugom. Prvi put vidim Efes u ovako dobrom izdanju, svaka čast treneru. Izdvojio bih Iljasovu i Kinsija, oni su uništili Partizanovu igru u napadu u trećoj četvrtini.

Ne znam ko ima prava da proziva Savana za bilo šta, pogotovu da poredi njegovu igru u reprezentaciji sa igrom za Efes. Sinoć je igrao potpuno opušteno, bez trunke emocije, nije dozvolio sebi ni najsitniju reakciju kako ne bi retardiranim idiotima koji sebe nazivaju navijačima, a ne razumeju šta znači profesionalizam, dao razlog da ga vređaju, a oni su to ipak činili. I na kraju im je i na to kulturno odgovorio u izjavi posle utakmice. Treba da bude sramota svakoga ko kaže jednu ružnu reč protiv njega.

Partizan je odigrao jako dobro prvo poluvreme, previše grešaka (koje su zapravo i očekivane) je rezultiralo minusom na poluvremenu. U trećoj četvrtini je Efes odigrao maestralnu odbranu i to je bilo to. Svaki faul koji je sviran (a da je snimak bio dobar) je postojao, pa i Pekovićevi (kao i oni nad njim u prvom poluvremenu). Problem mogu da budu eventualno faulovi koji nisu svirani, mada sam ih ja primetio samo dva - nad Lučićem u pokušaju kucanja (bilo je kontakta) i nad Mačvanom u kontri, jer je od Iljasove dobio prvo po laktovima, a tek posle po lopti. Što ne znači da nisam propustio neki na drugoj strani, jer naravno da i ja gledam selektivno jer navijam za Partizan.

Par crtica:
- centri očigledno ne umeju da brane pik
- Đekić nije dobio minute, zanima me razlog
- Mačvan još vuče neke greške koje je naučio da pravi u HF, ali i takav izuzetno koristan
- Anđušić je popravio kretanje i izgleda da će biti vrhunski igrač
- Kecman se blamira
- kao što znate mene ne zanima navijanje, ali sam primetio da ga u trećoj četvrtini praktično nije ni bilo

Zemljoradnik
prva petorka
prva petorka

Godina : 44

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 16 od 40 Prethodni  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu