KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
Nisam stigao ranije ništa da napišem. Lepo je razbiti Cibonu, ali... Nikako ne mogu da se otmem utisku da će Real da nas pocepa sa 20 razlike. Cibona dok je imala snage za odbranu držala se koliko toliko u igri, a da su pri tome igrali katastrofalno u napadu. Real će imati snage za 40 minuta presinga + imaju sjajne napadače. Meni onakva igra ne daje nikakvu nadu da protiv Reala možemo do pobede. Voleo bih da grešim, ali ova grupa je jednostavno mnogo jaka, a navijanje nije ni senka onog od pre dve godine recimo.
Igra nam se svodi na to "gurni Pekoviću", Lo ne napada koš uopšte, tranzicija nula... Videćemo šta će biti.
Čakarević je odigrao dobro, izgleda da se polako uklapa.
Igra nam se svodi na to "gurni Pekoviću", Lo ne napada koš uopšte, tranzicija nula... Videćemo šta će biti.
Čakarević je odigrao dobro, izgleda da se polako uklapa.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Najveca mana Reala je plej. Ljulj to igra silom prilika , on plej nije.
Dalje Real sipa trojke nenormalno, Kerol je cini mi se promasio samo 3 od 14.
Pored toga Pocijus, Rudi mogu da pogode u seriji. Druga mana je sto Laso ne koristi Rudija kako treba.
Ta igra gurni Pekovicu nece bas prolaziti pored Ibake.
Dalje Real sipa trojke nenormalno, Kerol je cini mi se promasio samo 3 od 14.
Pored toga Pocijus, Rudi mogu da pogode u seriji. Druga mana je sto Laso ne koristi Rudija kako treba.
Ta igra gurni Pekovicu nece bas prolaziti pored Ibake.
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
da se pohvalim, juče sam bio u Pioniru, i ušao sam na mufte. Uzevši u obzir našu priču od prije 15-20 dana, nadam se da se uprava Partizana ne ljuti, i da će nekako prebroditi ekonomsku krizu bez mojih 200 din.
Utakmica sama po sebi OK, naročito kad vam je prethodnih 10-ak odgledanih iz ranga druge srpske grupa Zapad i regionalne pionirske
- utisak meča je Gagijevo bacanje u reklame, a nakon toga i naskok na Barburovu fintu. U oba slučaja je bio blizu da zadobije teže tjelesne povrede. Dugo nisam vidio požrtvovanijeg igrača
- drugi utisak je moj omiljeni fudbaler Partizana Istinski car Šćepo Veliki, koga iz nekog razloga navijača Partizana mrze. Ja sam bio jedini u hali koji ga je glasno pozdravio, i on sam me je pogledao čudno . O ostatku tribine da ne govorim. U poplavi ovih samozvanih rasnih golgetera, Šćepović je Istinski. Što će i potvrditi na Marakani
- treći utisak je jedna simpa crnka u dresu Clea 2 reda ispod mene, ali detalje ću zadržati
Utakmica sama po sebi OK, naročito kad vam je prethodnih 10-ak odgledanih iz ranga druge srpske grupa Zapad i regionalne pionirske
- utisak meča je Gagijevo bacanje u reklame, a nakon toga i naskok na Barburovu fintu. U oba slučaja je bio blizu da zadobije teže tjelesne povrede. Dugo nisam vidio požrtvovanijeg igrača
- drugi utisak je moj omiljeni fudbaler Partizana Istinski car Šćepo Veliki, koga iz nekog razloga navijača Partizana mrze. Ja sam bio jedini u hali koji ga je glasno pozdravio, i on sam me je pogledao čudno . O ostatku tribine da ne govorim. U poplavi ovih samozvanih rasnih golgetera, Šćepović je Istinski. Što će i potvrditi na Marakani
- treći utisak je jedna simpa crnka u dresu Clea 2 reda ispod mene, ali detalje ću zadržati
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
drexler ::
U Ventil, pa da čujemo.
Tazz- šesti igrač
- Datum upisa : 22.10.2010
da sam trener Partizana (kao što nisam), sigurno ne bih počeo utakmicu protiv Reala sa Pekmenom u startnoj petorci, nego bih ga uveo sa klupe...mislim da bi to dalo pravi efekat i za onoga ko počinje na centarskoj poziciji (Raduljicu) i za Pekmena.
Gagija na Rudija, a kada brzo nakupi 3 faula onda Čakara da mu "lomi kičmu"...mislim da njega moraju da "tuku" od samog početka i to dosta...
Gagija na Rudija, a kada brzo nakupi 3 faula onda Čakara da mu "lomi kičmu"...mislim da njega moraju da "tuku" od samog početka i to dosta...
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
A šta ćemo sa Kerolom?
Bodi Bond- mvp
Kerol će da ubaci tih svojih 5 trojki i ti tu ne možeš ništa, ali ono što možeš je da sprečiš igru Reala, da je sasečeš skroz, odnosno ubiješ Rudija i ubiješ im celu igru, pustiš onog anti-košarkaša Ljulja da drkenjiše i odmah si ih uveo u problem.
slobokv83- mvp
Ma da, Kerol će imati 74% za tri do kraja EL.slobokv83 ::Kerol će da ubaci tih svojih 5 trojki i ti tu ne možeš ništa, ali ono što možeš je da sprečiš igru Reala, da je sasečeš skroz, odnosno ubiješ Rudija i ubiješ im celu igru, pustiš onog anti-košarkaša Ljulja da drkenjiše i odmah si ih uveo u problem.
Gledam sad njegovu statistiku šuta za 3 u španskom prvenstvu, i ne vidim ništa posebno, na poslednjem meču 1 od 4.
Za ostalo se slažem, ključ u zaustavljanju spoljnje linije Reala je zaustavljanje Rudija, pa i Pocijusa, koji su jako nezgodni. Mislim da ćemo najviše problema, pored spoljne linije, imati na 4ci jer nisam siguran koliko dugo će Mačvan sam moći parirati Ibaki i Rejesu, a mislim da Lučić kao 4ka ne može da im parira u odbrani. Tu najverovatnije uleću Raško ili Radule da pokrpe 4ku.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
Kure ::Ma da, Kerol će imati 74% za tri do kraja EL.slobokv83 ::Kerol će da ubaci tih svojih 5 trojki i ti tu ne možeš ništa, ali ono što možeš je da sprečiš igru Reala, da je sasečeš skroz, odnosno ubiješ Rudija i ubiješ im celu igru, pustiš onog anti-košarkaša Ljulja da drkenjiše i odmah si ih uveo u problem.
Gledam sad njegovu statistiku šuta za 3 u španskom prvenstvu, i ne vidim ništa posebno, na poslednjem meču 1 od 4.
Za ostalo se slažem, ključ u zaustavljanju spoljnje linije Reala je zaustavljanje Rudija, pa i Pocijusa, koji su jako nezgodni. Mislim da ćemo najviše problema, pored spoljne linije, imati na 4ci jer nisam siguran koliko dugo će Mačvan sam moći parirati Ibaki i Rejesu, a mislim da Lučić kao 4ka ne može da im parira u odbrani. Tu najverovatnije uleću Raško ili Radule da pokrpe 4ku.
TO ce biti kljuc...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
ovo sto je napisao slobo je Dule redovno radio sa Pekovicem, i bas mi je cudno sto vlada uvek startuje sa najjacom postavam, i slazem se i za rudija, treba mu kicmu polomiti od samog starta i cestim promenama cuvara, od pere mesara pa do Lucica , da svaki faul ostavi posledice.
Everton- prva petorka
Ja da sam na mestu trenera Reala izveo bih petorku sa Tomićem ili Begićem na 5ci, i Rejesom ili Ibakom na 4ci. Ideja bi bila da Tomić i Begić što bolje mogu (a ne mogu ) čuvaju Pekmena, dok snažne četvorke preuzimaju napad i napadaju Mačvana za kojeg mi nemamo zamenu, pa kada se on umori ili zbog faulova izađe sa terena mogu da nas masakriraju na 4ci. Sreća naša što ni Ibaka ni Rejes nisu neki napadači. Ako Mirotić bude igrao na 4ci, nega i Lučić može laganini da čuva, jer Mirotić za post igru čuo nije.
Biće bitna kontrola skoka u odbrani, mora mnogo bolje nego protiv Cibosa. Kao što rekoh očekujem Raduleta i Raška na 4ci pogotovo kad na 4ci bude igrao Rejes, koji je dosta sporiji od Ibake, pa mu Radule i Raško i snagom i "brzinom" mogu lako parirati.
Biće bitna kontrola skoka u odbrani, mora mnogo bolje nego protiv Cibosa. Kao što rekoh očekujem Raduleta i Raška na 4ci pogotovo kad na 4ci bude igrao Rejes, koji je dosta sporiji od Ibake, pa mu Radule i Raško i snagom i "brzinom" mogu lako parirati.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
mislim da su Peru ostavili (produžili ugovor) u Partizanu, posebno zbog ove utakmice, hranili su ga od početka sezone za ove duele sa Rudijem
slobokv83- mvp
Partizanov talenat na probi u Romi
Vukašin Vujović (18, 206cm), veliki talenat KK Partizan i srpske košarke, nalazi se na probi u italijanskoj Romi.
Vujović je bio član ekipe koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. za igrače do 16 godina u Litvaniji.
Beležio je prosečno 5,8 poena i 1,3 skoka na devet mečeva.
Vujović je jedan od najvećih talenata srpske košarke, a prema nekim spekulacijama mogao bi da bude veoma dobro kotiran na NBA draftu 2015. godine.
U juniorskoj ligi Srbije prošle sezone imao je nekoliko zapaženih partija, a najbolju je pružio protiv Knjaževca kada je pored 32 poena (14-16 za dva) imao i devet skokova.
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2011&mm=11&dd=08&nav_id=555885
Ја никад чуо за овог талента...
Vukašin Vujović (18, 206cm), veliki talenat KK Partizan i srpske košarke, nalazi se na probi u italijanskoj Romi.
Vujović je bio član ekipe koja je osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. za igrače do 16 godina u Litvaniji.
Vujović je jedan od najvećih talenata srpske košarke, a prema nekim spekulacijama mogao bi da bude veoma dobro kotiran na NBA draftu 2015. godine.
U juniorskoj ligi Srbije prošle sezone imao je nekoliko zapaženih partija, a najbolju je pružio protiv Knjaževca kada je pored 32 poena (14-16 za dva) imao i devet skokova.
ZuLuofVozdovac- mvp
Xaxaxaxaxaxaxa!slobokv83 ::mislim da su Peru ostavili (produžili ugovor) u Partizanu, posebno zbog ove utakmice, hranili su ga od početka sezone za ove duele sa Rudijem
Zolja- mahač peškirom
ZuLuofVozdovac ::Partizanov talenat na probi u Romi
Pa odigrao je on par utakmica za seniorski tim Partizana... uzasno me podseca na Djekica... uzasno nepokretan, mada ima osecaj za asistenciju... uopste mi se nije dopao...
Djole- prva petorka
Је ли то онај Колеманов другар?
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
To vec ne bih znao... znam samo da je daleko od neke NBA karijere... bar po onome sto sam ja video...
Djole- prva petorka
Gledao sam ga u Pioniru protiv Sirokog cini mi se. Glupo je sada da ga dizem u nebesa, ali ono malo sto sam video me je jako pozitivno iznenadilo.
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
To je taj, Bodi je takodje obecao da ce spavati u njegovom dresu ako uradi nesto i bude neko u seniorskom timublagoje ::Је ли то онај Колеманов другар?
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Ovo je senzacionalistički ili naručen tekst na b92. Istina je ovo što Kecman kaže, obećao sam da ću da spavam u njegovom dresu ako napravi karijeru u KKP. On je Kolemanov drug i Kole će mi nabaviti dres.
Bodi Bond- mvp
Klasican menadzerski tekst bez imalo smisla. Partizan je jos na kraju prosle sezone odlucio da se Vujovicu zahvali.
Protiv Reala ce biti vrasko tesko. Jos ako zaigraju zonski presing na celu sa Rudijem uh ...
Protiv Reala ce biti vrasko tesko. Jos ako zaigraju zonski presing na celu sa Rudijem uh ...
Sergej- mvp
Pa sto su ga zeznuli za reprezentaciju ako su tako odlucila da mu se zahvale?
Nije da nije Partizan dosta talenata propustio iz svojih redova..
Nije da nije Partizan dosta talenata propustio iz svojih redova..
Macijauskas- mvp
Nisam bas najbolje razumeo ?
Miljenovic krenuo da igra i za mladi tim i za juniore. Odmah se vidi da je zeljan igre i napredovanja. Najbolji u obe utakmice ubedljivo.
Miljenovic krenuo da igra i za mladi tim i za juniore. Odmah se vidi da je zeljan igre i napredovanja. Najbolji u obe utakmice ubedljivo.
Sergej- mvp
Da se ja pitam, ovo bih pustio pola sata pre utakmice, da publika poludi, da se Rudi i govnjiva ekipa useru.
A pre onog uvoda ovo...
Ne znam kako možemo da dobijemo, realnost je +20 za Real, ali nadam se da će neko čudo da se dogodi.
A pre onog uvoda ovo...
Ne znam kako možemo da dobijemo, realnost je +20 za Real, ali nadam se da će neko čudo da se dogodi.
Bodi Bond- mvp
Mnogo je jak Real, nije realno da se dobije, ali ja verujem u pobedu!
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo