KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 35 od 40
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
pa pitanje je u kakvoj je formi i koliko brzo može da se uklopi, mislim da je veći rizik imati ga u timu protiv Armanija.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Pa siguran sam da nije u losoj formi... svi NBA igraci moraju da odrzavaju formu u slucaju da se lokaut zavrsi, inace ce biti debelo kaznjeni... mada, to je prazna prica, posto Partizan sigurno nije zainteresovan za njegove usluge, bas zbog razloga koji si ti naveo...
Djole- prva petorka
- Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36
pa Miličić je u sred sezone, a zbog neigranja (Njujork), u Minesoti hteo da umre na prvih 15tak utakmica, al to su bile poslednje utakmice sezone koliko se sećam....sve je to individualna stvar...ne verujem da je Pavlović nešto spreman.
A u Partizanu ne vole da budu druga ili treća opcija: ono kao igraću u NBA pa ako ne uspem eto me u Partizanu...ne pije to vodu rođače, daleko si ti od Partizana, mnogo je on veći klub nego što ti misliš.
A u Partizanu ne vole da budu druga ili treća opcija: ono kao igraću u NBA pa ako ne uspem eto me u Partizanu...ne pije to vodu rođače, daleko si ti od Partizana, mnogo je on veći klub nego što ti misliš.
slobokv83- mvp
Pa nije da nije uspeo u NBA-u, iako se on nekim cudom tamo i dalje nalazi... svi ga dovode da im greje klupu, to mi uopste nece biti jasno... no, slazem se... ne treba ga dovoditi, ali cinjenica je da bi nam koristio...
Djole- prva petorka
2bad4u :: Osim toga verujem da pozicioni napad (ako je to poenta) može bolje da se izvede, kada lopta kruži oko odbrane
Тако мисли и Сабит Хаџић
Bodi Bond ::Loa sam ostavio za kraj. On je u nekoliko navrata pokazao da stvarno može dosta. Da li je privikavanje na Evropu ili nešto drugo ne znam, ali mi nije jasno zbog čega mu u toku samo jedne utakmice igra ide od sjaja do očaja. Čas povuče kontru i ode do kraja, čas ima problema sa prenosom lopte...
Можда је ово одговор:
- Izuzetno važna pobeda, koju ne bismo mogli da ostvarimo bez ovakvih fenomenalnih navijača. Real je na momente pokazao o kakvoj se ekipi radi, kao skup brojnih NBA igrača, ali bili smo mudriji i uspeli da u ključnim momentima odigramo pametnije. Bio sam iscrpljen u određenim trenucima meča, ali su nas navijači pogurali kada je bilo najpotrebnije. Veoma sam uzbuđen, uspeli smo da se vratimo u meč i pokazali pobednički mentalitet i jako sam srećan zbog toga –rekao je Lo.
Ако ти сваког четвртка играш по 39 минута евролигашке кошарке, а за викенд још по 30-35 минута у АБА лиги, мислим да то сувише исцрпи организам. У Партизану су навикли да из Амера сваке године извуку и последњи атом снаге, што наравно није лоше, али сада имају играча који целу каријеру игра 10 минута по мечу и то из два дела повеже у другој и трећој четвртини...
Да се не стекне утисак да ја браним Ло-а, мислим да он идаље није испунио очекивања кад се узме у обзир висина његовог уговора за наше услове. Међутим, ја заиста видим велики напредак код њега, у првом мечу потив ЕФЕС-а имао је 6 изгубљених лопти, против Макабија 3, против Шарлоа и Реала по једну. Мислим да не постоји играч у Евролиги који може у да одигра 39 минута на кецу и да изгуби само једну лопту, а камоли да тако игра у континуитету. Поређења ради Ло игра дупло боље од Ловсона који је плаћен 5 пута више. Рачунајте и 5 асистенција (што и није тако много гледајући његову минутажу) и 3 украдене лопте (што опет показује напредак јер је против Шарлоа имао 2, против Макабија једну а против Ефеса ниједну).
Што се дављења лопте тиче, треба погледати на колико је поседа Партизан одиграо против Ефес-а а на колико против Реал-а, могуће је да ту лежи један од разлога победе. Док сам гледао меч против Макабија у Тел-Авиву одмах сам могао да приметим како је Партизан био конкурентнији кад је мало успорио у другом делу. Јесте Макаби био незаинтересованији због велике разлике, али опет је Партизан направио двоцифрени брејк у последњој четвртини. То вероватно није промакло ни људима у Партизану. А треба узети у обзир да ако утакмиицу успеш да спустиш са нпр 77 на 70 поседа по тиму, ти си ''појео'' добрих 6-7 минута (тих 7 поседа рачуна х2 јер си и противнику ускратио исти број напада) што уопште није занемарљиво кад имаш Лоу-а који игра 39 минута, и Пековића и Мачвана који играју по 33 минута.
Лоу ће бити први играч Партизана по одласку Пековића, и поред синоћних 6-15 за 2, у претходним мечевима је сасвим солидно шутирао и ако мало још опусти руку (или ако игра на бољим кошевима од оних у Пиониру) мислим да ће му 20 поена бити просек.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
slobokv83 ::A u Partizanu ne vole da budu druga ili treća opcija: ono kao igraću u NBA pa ako ne uspem eto me u Partizanu...ne pije to vodu rođače, daleko si ti od Partizana, mnogo je on veći klub nego što ti misliš.
А ја мислио да су прошлих година чекали да се заврши летња лига, па да покупе оне играче који не могу нигде да се увале, а они су у стври само добро вагали. Џералс је само кокетирао са Сан Антониом да дигне себи цену у Партизану.
slobokv83 ::Pavlović je apsolutno nepotreban ovoj ekipi Partizana!
Павловић је ванземаљац за Драганчета, Анђушића, Чакаревића, Кецмана (у овим годинама) али слажем се да је непотребан ако ће да дође да виси до краја локаута. Ако би потписао на целу сезону био би вероватно најбољи играч Партизана.
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Pet 11 Nov 2011 - 0:59, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
Neka Lo sabije u Širokom i ja zadovoljan.
@superhik
Imaš i dva piva.
@superhik
Imaš i dva piva.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
pa valjda će neku u Jadranskoj malo i da odmori
slobokv83- mvp
Što se tiče meča više manje sve ste rekli, ja ne bih imao ništa da dodam, samo bih uputio čestitke momcima za sinoćnu igru, borbenost, i veliki uspeh koji je iz toga proizašao.
Takođe bih želeo da uputim izvinjenje drugu iz suprotnog tabora @slobokv83 jer sam neki dan pomalo ismevao njegovu tvrdnju da će nam Kerol decu napravit, što se pokazalo kao tačno. Izvini Slobo, dobro si procenio Kerola, nanu mu naninu, živce mi iskida, još je i Keca otvorio laktom u duelu.
Takođe bih želeo da uputim izvinjenje drugu iz suprotnog tabora @slobokv83 jer sam neki dan pomalo ismevao njegovu tvrdnju da će nam Kerol decu napravit, što se pokazalo kao tačno. Izvini Slobo, dobro si procenio Kerola, nanu mu naninu, živce mi iskida, još je i Keca otvorio laktom u duelu.
Kure- šesti igrač
- Datum upisa : 13.09.2011
ma u redu je, otprilike sam procenio da će tako biti, jer je stvarno odličan šuter, a da zatvoriš i Rudija i njega i da još na Ljulju igraš čitav meč, malo je teško rođače...zato mi bilo logično da će on da natrpa.
Inače, držanjem lopte kod sebe Lo je pre svega sprečio te munjevite kontre Rudija i Ljulja, nisu nikako mogli da iseku pas, što je živa istina.
p.s. svi smo mi u istom taboru
Inače, držanjem lopte kod sebe Lo je pre svega sprečio te munjevite kontre Rudija i Ljulja, nisu nikako mogli da iseku pas, što je živa istina.
p.s. svi smo mi u istom taboru
slobokv83- mvp
Bodi Bond ::@Koleman
Inače, pevao si kao da si naš, moje pretnje pre utakmice su izgleda učinile svoje.
Изгледа да ћу морати да нађем ново друштво за посету звездиним утакмицама...
Koleman ::Nisam pevao Bodi To si prevideo, ali sam pickarao sudije skoro kao Dejan Udovicic I da radovao se poenima, skokovima...Nisam pevao.
НИСАМ! сам...
Karadjordje - где си ти нестао са форума, са баскета?
ZuLuofVozdovac- mvp
Iskreno meni ponekad smeta što Ejsi ponekad ne povuče loptu brže, nego uvek to radi penzionerski i onda se zamislim da li je to tako što mora racionalno da rasporedi snagu jer nema izmenu celu tekmu ili zato što je on takav igrač? Sve u svemu igrati 39 minuta i 31 sekund je podatak za respekt.
Moram i da istaknem Dragana Milosavljevića. Čoveka kome statistika nije ni izbliza pokazala učinak na parketu. On je najbolji naš defanzivac. Tačka! Protiv Šarloa on je čuvao plejmejkera kada je Lo bi u problemu sa penalima i on je sinoć u prvom poluvremenu odučio Fernandeza od košarke što je bilo jako jako bitno da se taj peder ne raspuca uz Kerola. To ne bi podneli. Neki amateri seru kako u napadu nije dao dovoljan doprinos. Posle onolikog anagažovanja u odbrani, dobro je da je ima snage za bilo šta u napadu.
Na temu Čaki vs. Luče. Ono što se iz aviona vidi, je da Čakarević može da prenese lagano loptu i započne napad, što Luče ne može da uradi, zna da odigra pik sa centrom...polako se popravlja u svim segmentima, još da se opusti šuterski i biće to mnogo mnogo bolje.
Moram i da istaknem Dragana Milosavljevića. Čoveka kome statistika nije ni izbliza pokazala učinak na parketu. On je najbolji naš defanzivac. Tačka! Protiv Šarloa on je čuvao plejmejkera kada je Lo bi u problemu sa penalima i on je sinoć u prvom poluvremenu odučio Fernandeza od košarke što je bilo jako jako bitno da se taj peder ne raspuca uz Kerola. To ne bi podneli. Neki amateri seru kako u napadu nije dao dovoljan doprinos. Posle onolikog anagažovanja u odbrani, dobro je da je ima snage za bilo šta u napadu.
Na temu Čaki vs. Luče. Ono što se iz aviona vidi, je da Čakarević može da prenese lagano loptu i započne napad, što Luče ne može da uradi, zna da odigra pik sa centrom...polako se popravlja u svim segmentima, još da se opusti šuterski i biće to mnogo mnogo bolje.
Imperator- šesti igrač
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 40
sledece 4 utakmice gostujemo znaci dve nedelje ne igramo kod kuce nista, nadam se da ovo sinoc nije bila poslednja utakmica Pekmena u crno belom dresu pred domacom publikom
Everton- prva petorka
90% је то последња текма Пековића (у овом мандату) пред домаћом публиком.
ZuLuofVozdovac- mvp
Verovatno na osnovu ovoga si dosao do zakljucka.. ? Znaci cekamo ponedeljak, pa sta Bog da..Poslednja šansa za spas velikog dela sezone stoji pred unijom igrača. Komesar NBA lige Dejvid Štern ponudio je ravnopravnu podelu prihoda i početak sezone 15. decembra. Takmičarska godina sadržala bi 72 utakmice, što je samo deset manje od "pune" sezone.
- Ovo nije najbolja ponuda, ali imam obavezu da je predstavim našim članovima - rekao je izvršni direktor Sindikata igrača Bili Hanter.
On će se početkom sledeće nedelje sastati sa predstavnicima svih klubova i tada bi moglo da dođe do konačnog dogovora. Predlog će biti prihvaćen ili odbijen jednostavnom većinom glasova.
Dejvid Štern je poručio da vlasnici nemaju nameru da poboljšavaju uslove igračima i da je ovo njihova najbolja ponuda. Dakle, čeka se ponedeljak i eventualni dogovor koji će završiti mučne i nepotrebno duge pregovore.
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Не мора то ништа да значи. И ова среда је била последњи рок па су га продужили. Радило се о томе да су власници изашли пре недељу дана са понудом 50-50 узми или остави и ставили је пред унију играче ( боље рећи алаве агенте). Ови наравно нису хтели да прихвате, па су решили да пребаце лоптицу у поље власника и лиге па су рекли прихватамо расподелу прихода 50-50 али хоћемо онда да мењамо пар суштинских ствари у систему. А власници неће да попусте до краја (прича је била да је дошло до договора за 3 од 5 ставки у систему). И тако, врте се у круг, али ће договор пасти кад -тад. Наравно, прича се да тврдо језгро власника предводи нико други до Мајкл Џордан због чега га је Стефон Марбери из далеке Кине испрозивао преко Твитера.
А ти Зулу си се брате улењио. Дај обавештавај људе у одговарајућем подфоруму да не морам ја овако офрље.
А ти Зулу си се брате улењио. Дај обавештавај људе у одговарајућем подфоруму да не морам ја овако офрље.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
To za Marberija i njegovo prozivanje Jordana je izaslo danas u blicu. Moze li neko da da ukratko analizu. U slucaju kraja lock -outa nama odlazi Pekovic. Sta je sa ostalim ekipama?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
Dule Kecman ::Verovatno na osnovu ovoga si dosao do zakljucka.. ? Znaci cekamo ponedeljak, pa sta Bog da..
Е јебига кад бих ја правио прогнозе на основу текстова са спортала... Понедељак или среду, свеједно, сигурно неће да се деси да не почне НБА до средине децембра...
blagoje ::А ти Зулу си се брате улењио. Дај обавештавај људе у одговарајућем подфоруму да не морам ја овако офрље.
Биће, биће, имама доста обавеза ових дана. Главни проблем је тренутно забрана sign and trade-а за тимове који плаћају порез и још неколико забрана таквим клубовима да потписују слобедне агенте. Са среду се знало кад је била поменута да играчи намерно неће хтети ни да почну да разговарају до среде јер је постављена као ултиматум.
ZuLuofVozdovac- mvp
Ne shvataj to tako licno, poenta je da se radi o toj ponudi i da bi sledece nedelje moglo doci do prekida lock out-a..
Dule Kecman- mvp
Dule Kecman- mvp
Podseti me na scenu juce... Otvaram novcanik i bleji sezonska ZvezdeZuLuofVozdovac ::Bodi Bond ::@Koleman
Inače, pevao si kao da si naš, moje pretnje pre utakmice su izgleda učinile svoje.
Изгледа да ћу морати да нађем ново друштво за посету звездиним утакмицама...Koleman ::Nisam pevao Bodi To si prevideo, ali sam pickarao sudije skoro kao Dejan Udovicic I da radovao se poenima, skokovima...Nisam pevao.
НИСАМ! сам...
Karadjordje - где си ти нестао са форума, са баскета?
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
[quote="Bodi Bond"]
Nisam primetio zbog čega, ali je Peković Anđušiću očitao lekciju na klupi samo tako, uz jako glasno "Slušaj šta ti se priča!".
Kenjao mu je sto pre time out nije mu dodao loptu a jedva se izborio za poziciju,plus je skoro izgubio loptu u napadu zbog loseg vodenja...
Nisam primetio zbog čega, ali je Peković Anđušiću očitao lekciju na klupi samo tako, uz jako glasno "Slušaj šta ti se priča!".
Kenjao mu je sto pre time out nije mu dodao loptu a jedva se izborio za poziciju,plus je skoro izgubio loptu u napadu zbog loseg vodenja...
markoo- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
"Nije košarka nego Partizan"
IZVOR. B92, WWW.AS.COM | AG
Novinar španskog lista “As” Martin Telo osvrnuo se na sjajna izdanja koja košarkaši Partizana pružaju svake godine.
U tekstu pod nazivom “Najveći rudnik u Evropi” španski novinar podseća na neke legende koje je Partizan iznedrio.
Telo je dodao da se iza svih tih imena kriju trenerske veličine koje su najzaslužanije za uspehe Partizana. crno-beli su u četvrtak pobedili najtrofejniji evropski klub u Evroligi sa 80:79.
“Nije ko-šar-ka nego Par-ti-zan. Ako hvalimo Estudijantes i Huventud zbog rada sa mladim igračima, onda moramo da se divimo Partizanu koji je taj model napravio internacionalnim.
Da bi definisali veličinu KK Partizan dovoljno je samo pomenuti imena koja su izašla iz tog kluba. Dalipagić, Kićanović, Divac, Paspalj, Danilović, Obradović, Vilfan, Drobnjak, Rebrača, Lončar, Tomašević, Đorđević i još mnogo drugih talenata kao što je Novica Veličković koji trenutno igra u Realu.
Međutim, najveći gurui srpske i jugoslovenske košarke bili su na klupi crno-belih. Aca Nikolić, Ranko Žeravica, Dušan Ivković i Željko Obradović.
Nijedna druga plejada trenera nije akumulirala toliko medalja i titula kao ova. Međutim, ja insistiram, da se iznad svih trofeja i titula istakne Partizanova filozofija.
Za gigante evropske košarke kao što su Real Madrid, Makabi, Barselona ili Panatinaikos titule su prioritet. Ali svi ti timovi, pa čak i neki veliki NBA timovi, duguju enormnu zahvalnost Partizanu koji kreira zvezde u košarkaškoj galaksiji.”
IZVOR. B92, WWW.AS.COM | AG
Novinar španskog lista “As” Martin Telo osvrnuo se na sjajna izdanja koja košarkaši Partizana pružaju svake godine.
U tekstu pod nazivom “Najveći rudnik u Evropi” španski novinar podseća na neke legende koje je Partizan iznedrio.
Telo je dodao da se iza svih tih imena kriju trenerske veličine koje su najzaslužanije za uspehe Partizana. crno-beli su u četvrtak pobedili najtrofejniji evropski klub u Evroligi sa 80:79.
“Nije ko-šar-ka nego Par-ti-zan. Ako hvalimo Estudijantes i Huventud zbog rada sa mladim igračima, onda moramo da se divimo Partizanu koji je taj model napravio internacionalnim.
Da bi definisali veličinu KK Partizan dovoljno je samo pomenuti imena koja su izašla iz tog kluba. Dalipagić, Kićanović, Divac, Paspalj, Danilović, Obradović, Vilfan, Drobnjak, Rebrača, Lončar, Tomašević, Đorđević i još mnogo drugih talenata kao što je Novica Veličković koji trenutno igra u Realu.
Međutim, najveći gurui srpske i jugoslovenske košarke bili su na klupi crno-belih. Aca Nikolić, Ranko Žeravica, Dušan Ivković i Željko Obradović.
Nijedna druga plejada trenera nije akumulirala toliko medalja i titula kao ova. Međutim, ja insistiram, da se iznad svih trofeja i titula istakne Partizanova filozofija.
Za gigante evropske košarke kao što su Real Madrid, Makabi, Barselona ili Panatinaikos titule su prioritet. Ali svi ti timovi, pa čak i neki veliki NBA timovi, duguju enormnu zahvalnost Partizanu koji kreira zvezde u košarkaškoj galaksiji.”
Djole- prva petorka
Djole- prva petorka
ZuLuofVozdovac ::2bad4u :: Ac me ponovo JAKO razočarao svojom košarkaškom NEinteligencijom. Davi loptu predugo, kao da ga Pera učio igranju play-a a onda nekome uvali nekome "vruć krompir" da vadi oči.blagoje ::Што се тиче тиче анализе не могу да се не сложим за Ејсиа. Тотално одсуство осећаја за дешавања на терену. Јадна лопта, колико је само дављена.
Људи у хали су били пренервозни и негодовали су код сваког задржавања лопте од стране Лоу-а, што је додатно повећало и нервозу тв гледалишта. Мислим да нису схватили да је то дављење лопте вероватно био изричит захтев Владе Јовановића, јер је немогуће да плеј то тако систематски ради целу утакмицу на своју руку, а да притом не излази из игре... Ја се кладим да му је Влада рекао да игра тако, јер екипа која игра на центре не може да се јури по терену са противником, а нарочито ако противник у саставу има једног Рудија Фернандеза...
Свесно обарање темпа.
slobokv83 ::Ovo je isključivo pobeda Vlade Jovanovića!!!
Odlična taktika, odlično pripremljen tim i čini mi se da je sve sprovedeno u delo i da je iz ovog tima izvukao maximum.
Ejsi
je odigrao doktorski svoju ulogu (čitaj Zuluov post iznad), prilično
sam zadovoljan njegovom igrom za razliku od nekih pređašnjih mečeva.
Rudiju su "polomili kičmu", a Kerol je natrpao to svoje.
Kao prvo cestitke Partizanu na pobedi.
Mogao sam sad citirati milion postova i sloziti se sa gomilom ljudi jer su posle sjajne pobede svi pisali pozitivno i atmosfera je bila pozitivna.
Ja rekoh samo da napisem nesto vezano za Ejsija, i da se u sustini slozim sa onim sto su napisali Zulu i Sloba.
Ima tu vise faktora zbog kojih Lo mozda celu utakmicu nije odigrao na visokom nivou, za mene je dovoljan podatak njegova minutaza, a i odbrana na Ljulju i Rudiju koja je bila jako dobra.
Sto se tice te gnjavaze lopte, mislim da je to i zbog stila igre Partizana, oni koji su ga gledali u GS znaju da covek bez problema moze to sve da resi...
Mihael- mvp
Godina : 37
Strana 35 od 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 5. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 6. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo