Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters

:: Arhiva :: Klupske teme

Strana 34 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 34 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Ray Allen Čet 10 Nov 2011 - 13:36

sexdrogabodiroga ::Koliko vidim bice od Andjusica igracina. Samo neka zadrzi muda koja sada ima i bice ubica poput Rakocevica, na koga cak i lici
Nisam bas ubedjen, ali ako bude bar 50% kao Rakoc bice dobro.
Ray Allen
Ray Allen
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 03.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 34 Empty Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo

Počalji od Junglezburn Čet 10 Nov 2011 - 13:41

Šta će Anđušić postići ne znam, ali svakako želim više da ga gledam na terenu.
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Godina : 38
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 10 Nov 2011 - 13:47

Raduje što se i danas videla akcija za Anđušića (krug kao za Tripka), gde odmah iz bloka ide naskok... Doduše samo jednom, ali i to je super, u utakmici ovakovog značaja, za tako, relativno mladog igrača, kome je prva sezona u Partizanu.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od blagoje Čet 10 Nov 2011 - 14:04

2bad4u :: Raduje što se i danas videla akcija za Anđušića (krug kao za Tripka), gde odmah iz bloka ide naskok... Doduše samo jednom, ali i to je super, u utakmici ovakovog značaja, za tako, relativno mladog igrača, kome je prva sezona u Partizanu.

Да, нажалост само једна. Чак и када је био сам пар пута, саиграчи га нису испоштовали колико сам успео да видим.

Што се тиче тиче анализе не могу да се не сложим за Ејсиа. Тотално одсуство осећаја за дешавања на терену. Јадна лопта, колико је само дављена. bblls
Мачван и Пековић су уништили високе играче Реала, ем су им убацили скоро 40 поена, ем су их свели (сву петорицу- Томић, Бегић, Рејес, Ибака, Миротић) на 16 поена. Да Керол није убацио све што је шутнуо у првом полувремену би се већ одлепили.

@ Jungle
Статистика је као бикини. Cool
blagoje
blagoje
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Junglezburn Čet 10 Nov 2011 - 14:16

Kao bikini koji pokazuje ko bolje šutira. plez

Nego, za Makija sledeće sezone da se izmisle pare!
Junglezburn
Junglezburn
mvp
mvp

Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ZuLuofVozdovac Čet 10 Nov 2011 - 14:30

2bad4u :: Ac me ponovo JAKO razočarao svojom košarkaškom NEinteligencijom. Davi loptu predugo, kao da ga Pera učio igranju play-a a onda nekome uvali nekome "vruć krompir" da vadi oči.

blagoje ::Што се тиче тиче анализе не могу да се не сложим за Ејсиа. Тотално одсуство осећаја за дешавања на терену. Јадна лопта, колико је само дављена.

Људи у хали су били пренервозни и негодовали су код сваког задржавања лопте од стране Лоу-а, што је додатно повећало и нервозу тв гледалишта. Мислим да нису схватили да је то дављење лопте вероватно био изричит захтев Владе Јовановића, јер је немогуће да плеј то тако систематски ради целу утакмицу на своју руку, а да притом не излази из игре... Ја се кладим да му је Влада рекао да игра тако, јер екипа која игра на центре не може да се јури по терену са противником, а нарочито ако противник у саставу има једног Рудија Фернандеза...

Свесно обарање темпа.

ZuLuofVozdovac
ZuLuofVozdovac
mvp
mvp

Datum upisa : 06.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od 2bad4u Čet 10 Nov 2011 - 14:46

ZuLuofVozdovac ::
2bad4u :: Ac me ponovo JAKO razočarao svojom košarkaškom NEinteligencijom. Davi loptu predugo, kao da ga Pera učio igranju play-a a onda nekome uvali nekome "vruć krompir" da vadi oči.

blagoje ::Што се тиче тиче анализе не могу да се не сложим за Ејсиа. Тотално одсуство осећаја за дешавања на терену. Јадна лопта, колико је само дављена.

Људи у хали су били пренервозни и негодовали су код сваког задржавања лопте од стране Лоу-а, што је додатно повећало и нервозу тв гледалишта. Мислим да нису схватили да је то дављење лопте вероватно био изричит захтев Владе Јовановића, јер је немогуће да плеј то тако систематски ради целу утакмицу на своју руку, а да притом не излази из игре... Ја се кладим да му је Влада рекао да игра тако, јер екипа која игра на центре не може да се јури по терену са противником, а нарочито ако противник у саставу има једног Рудија Фернандеза...

Свесно обарање темпа.

Sa ovim bih se apsolutno složio, čak bih tako i sam razmišljao da ne poznajem činjenicu da je ovo prva utakmica protiv Reala, a da on konstntno tako igra, bez obzira na protivnika (jedino je protiv Cibone bilo naznake organizacije, a najgore je što sam tu utakmicu gledao samo drugo poluvreme, kada on praktično nije ni igrao).
Alternativa na klupi je Pera, koji je još gori (i napisah, kao da ga je sam Pera učio kako se igra na play-u), pa ne vidim sa kim bi bio izmenjen. Sad Ali dosadašnjim njegovim igrama sam potpuno razočaran. Mislim da mu je večeras pripisana asistencija, kada je šutirao sa poludistance, lopta promašila sve živo, i Mačvan je uhvatio i poentirao pod samim košem... KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 34 342805 O onom zabadanju pod koš, kada i svog igrača dovlači u reket, i onda uvaljuje loptu Pekovići ili Mačvanu (koji su u tim trenutcima okruženi sa bar 3 protivnička igrača) je tek za analizu i "batine".
Osim toga verujem da pozicioni napad (ako je to poenta) može bolje da se izvede, kada lopta kruži oko odbrane, i traži se najbolje mesto za napad, ili najbolji ugao za dodavanje centru (gde nije neophodno da play bude dodavač)...!?

Ponavljam to je samo moje skromno mišljenje, kao laika, i zaljubljenika u košarku, koji nije imao nikakve teorijske ili praktične časove, pa dozvolite i da grešim.
2bad4u
2bad4u
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bodi Bond Čet 10 Nov 2011 - 15:09

Hala krcata, navijanje odlično, posebno na startu, što je verovatno i najvažniji razlog za vođstvo 10:0 i onda je utakmica poprimila jedan tok koji je išao na našu stranu. Na startu meča je to vođstvo odmah stavilo do znanja igračima da mogu da dobiju. Mislim da će ova utakmica da prelomi i sezonu i što je još važnije karijeru Vlade Jovanovića.

Verovatno se svima koji su gledali utakmicu svidela igra Partizana i da čak i oni najveći kritičari nemaju da nađu zamerku Vladi za postavku igre. Bilo je praznih minuta, ali Bože moj. Dobiti ovakav Real bez šuta za 3 je impresivno!!!!

Od igrača bih izdvojio Gagija koji deluje sve bolje i igra inteligentnije nego ranije. Izgleda da nam se stvarno smeši jedan dobar bek. Naravno, Peković i Katića ne treba da komentarišem. Raško je sve vreme bodrio momke, urlao na tajm-autima i tako ih ohrabrivao. Čak je i svoju rolu solidno odigrao. To je jedna ljudina u svakom smislu.

Raduljica KK Partizan 2011/2012 - 1. deo - Page 34 342805 Koliko sam se radovao kada je došao, kada se setim. Mada, čini mi se kao da on prvi put u životu želi da uspe. I zagrevanje odrađuje maksimalno, što recimo nisam viđao na utakmicama dok je igrao za FMP. Da ne budem pogrešno shvaćen, ne mislim da je FMP kriv za njegovu nezainteresovanost, niti da je Partizan zaslužan što sada više želi da uspe, već mislim da je dečko prelomio u glavi i da želi da iskoristi svoj potencijal, da li će - videćemo.

OoO Pero, zakucaj. Very Happy Divna šala.

Kecman odigrao doktorski svoje minute i to ej verovatno ono zbog čega ga i drže ove sezone. On jednostavno ne može da igra i da bude oslonac tima, ali 10-15 minuta nekada može da odigra i da bljesne kao večeras.

Čaki još uvek pogubljen, pokušava neke stvari koje bi možda prošle u našoj ligi, ali ovde to ne ide. Ali biće Čaki dobar u drugom delu sezone.

Lučić polako pokazuje da će kroz karijeru, verovatno, biti back up igrač, nadam se dobar. da ponovim ono što sam ranije pisao, nema nijedan izraženi kvalitet, osim borbenosti. Čini mi se da je izgubio i samopuzdanje, ništa ni na zagrevanju ne može da ubaci.

Nisam primetio zbog čega, ali je Peković Anđušiću očitao lekciju na klupi samo tako, uz jako glasno "Slušaj šta ti se priča!".

Mačvan je dobar igrač, ali... U nekoliko navrata je pokazao neke svoje limite, koje je pitanje da li može da ispravi. Kada zida igrača, pa finta u jedno u stranu i očekivanje da mu igrač skoči ako en uspe, tj. ako čuvar ne skoči nastaju problemi, jer zbog visine ne može da šutne preko svojih čuvara. Odbrana, isto loše u par navrata. Lično, voleo bih da ga gledam u Partizanu ceo život, mnogo znači takav igrač za atmosferu. Da ponovim, pokazao neke svoje limite, ali pokazao i da je klasa igrač.

Loa sam ostavio za kraj. On je u nekoliko navrata pokazao da stvarno može dosta. Da li je privikavanje na Evropu ili nešto drugo ne znam, ali mi nije jasno zbog čega mu u toku samo jedne utakmice igra ide od sjaja do očaja. Čas povuče kontru i ode do kraja, čas ima problema sa prenosom lopte...

I uz dobru igru Partizana i uz dobro suđenje opet jedva dobismo. sreća je opet bila glavni faktor, ali se valjda ona nečim zaslužuje. Kao tim smo delovali bolje i konkretnije na terenu i ovu pobedu smo zaslužili. Sreću sam naveo kao faktor jer je Kerol, kome je večeras sve ulazilo, promašio otvorenbu trojku u finišu, a nakon njega i Mirotić. Da je bilo koja od te dve ušla ne bismo dobili.

Gledam u toku utakmice onog Ibaku, kakav je to atleta. I takva životinja ne može da drži Pekmena. aggressive

Mirotić svojim potezima na terenu, svojim kretnjama i igrom jako podseća na Novickog.

Vlada na KZŠ delovao mnogo opuštenije i rekao da se nada da će biti bolje kad aje šut u pitanju.

@Koleman
Prihvatam kritiku, ali razumi i ti mene. Razmisli kako bi se ti snašao da si u situaciji da sutra ideš da radiš kao novinar. Nov sam u svemu ovome, daj mi malo vremena. Smile Inače, pevao si kao da si naš, moje pretnje pre utakmice su izgleda učinile svoje. Very Happy

Ja Sašu Pavlovića nisam video u dvorani. Video sam Vujketa i Čavića.
Bodi Bond
Bodi Bond
mvp
mvp

Datum upisa : 01.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 10 Nov 2011 - 19:18

Ovo je isključivo pobeda Vlade Jovanovića!!!

Odlična taktika, odlično pripremljen tim i čini mi se da je sve sprovedeno u delo i da je iz ovog tima izvukao maximum.

Ejsi je odigrao doktorski svoju ulogu (čitaj Zuluov post iznad), prilično sam zadovoljan njegovom igrom za razliku od nekih pređašnjih mečeva.

Rudiju su "polomili kičmu", a Kerol je natrpao to svoje.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Psycho Čet 10 Nov 2011 - 21:59

Acie igra ovoliko jedino iz razloga što mi drugog pleja nemamo. To je tužna činjenica. Izgleda je i Vlada shvatio da od kapitena više nema koristi i sveo mu je minutažu na minimum.
Jaramaz ulazi samo da bi odmorio Law-a.
Law do sada ima kvalitetnih minuta ukupno za jednu utakmicu.
Ja njegovim igrama nisam zadovoljan.

@2bad
Lučić je dao taj koš, ne Mačvan
Edit:
Ipak Mačvan...sorry

Poslednji put izmenio Psycho dana Pet 11 Nov 2011 - 0:58, izmenio ukupno 2 puta
Psycho
Psycho
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od superhik Čet 10 Nov 2011 - 22:16

Pročitao sam komentare i nekako mi žao što se potenciraju neke negativne stvari a Partizan je sinoć pobedio Real iz Madrida,, tek drugi put u istoriji, u veličanstvenoj atmosferi...
Partizan je odigrao sjajno, na vrhunskom nivou i maksimalno koncetrisano svih 40 minuta što dugo dugo nije bio slučaj. Pobedili smo jačeg od sebe i to je samo za pohvale, ne može se tražiti dlaka u jajetu igračima koji su nadmašili ovakve protivnike.
Mislim da ste previše kritični oko Raduljice, momka koji je u veoma specifičnoj situaciji. Ako neko nije gledao meč sinoć pomisliće svašta a činjenica je da je Raduljica na parketu proveo manje od 5 minuta. Dao je 4 poena sinoć a da je kojim slučajem dao tri Partizan bi verovatno izgubio meč. Ukupno ove sezone je u EL proveo 40 minuta, premalo za teške optužbe, trebaće nam taj momak za par meseci itekako. Činjenica je da nije ispunio očekivanja ali je prvenstveni razlog Nikola Peković koji igra fantastično. Sve će doći na mesto.
Ni meni se ne sviđa kako igra Ejsi ali je veći problem što on igra 40 minuta i što bez njega na terenu delujemo lošije nego sa njim.
Iskoristiću priliku da stanem u odbranu zvezdinog Tegija, Kole, pogledaj koliko vesti čovek izbacuje na sajt i seti se koliko puta vidiš neki drugi potpis osim njegovog. To odnosi puno vremena, uzimanje intervjua je zahtevan posao i bitnije, dugotrajan proces, ne može sve jedan čovek da postigne koliko god poslodavci mislili da može. Zvezdin Tegi posao radi odlično po mom mišljenju! (oću pivo za ovo!)
superhik
superhik
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 04.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 10 Nov 2011 - 22:17

Razmazio vas Mekejleb, pa pola Evrope nema pleja kao Ejsi.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Čet 10 Nov 2011 - 22:28

slobokv83 ::Razmazio vas Mekejleb, pa pola Evrope nema pleja kao Ejsi.
Odlican komentar... bravo

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 10 Nov 2011 - 22:47

Kole, grobari te vole ! Very Happy plez
Nemam nista pametno da dodam, posle 10-0 osetio sam se kao protiv Barse, steta sto onaj deo publike ne kapira kako smo ih bili sabili.. Kec sa onim prodorom u 1/4, trojkom u vaznom trenutku kao i sa ona 2 slobodna bacanja, jasno pokazao koliko je bitan igrac za ovaj tim, nadam se kapitenskoj funkciji dogodine.. Pekmen i Maki odlicni, ostali obzirom da smo dobili jako zajebanog rivala od mene ce dobiti prelaznu, naravno neki i vise..
Skrenuo bih paznju na jos jedan detalj, ne znam da li su culi ljudi koji nisu bili u hali, a to je buka i sveopste odusevljenje kada je sa klupe ustao Rasko Smile Jako bitan sut je pogodio kada smo bukvalno izmislili kos..

Poslednji izmenio Dule Kecman dana Čet 10 Nov 2011 - 23:10, izmenjeno ukupno 1 puta
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od familija Čet 10 Nov 2011 - 23:00

Dule Kecman ::Kole, grobari te vole ! Very Happy plez
Nemam nista pametno da dodam, posle 10-0 osetio sam se kao protiv Barse, steta sto onaj deo publike ne kapira kako smo ih bili sabili.. Kec sa onim prodorom u 1/4, trojkom u vaznom trenutku kao i sa ona 2 slobodna bacanja, jasno pokazao koliko je bitan igrac za ovaj, nadam se kapitenskoj funkciji dogodine.. Pekmen i Maki odlicni, ostali obzirom da smo dobili jako zajebanog rivala od mene ce dobiti prelaznu, naravno neki i vise..
Skrenuo bih paznju na jos jedan detalj, ne znam da li su culi ljudi koji nisu bili u hali, a to je buka i sveopste odusevljenje kada je sa klupe ustao Rasko Smile Jako bitan sut je pogodio kada smo bukvalno izmislili kos..
Uh, taj ulaz Kecmana je ono sto cini kosarku posebnom....posao je na prvi obruc, digao Ibaku, a onda napravio produzen korak i poentirao na drugi obruc...SAVRSENO....

familija
šesti igrač
šesti igrač

Datum upisa : 16.03.2011
Godina : 54

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 10 Nov 2011 - 23:11

Nisam pevao Bodi Sad To si prevideo, ali sam pickarao sudije skoro kao Dejan Udovicic Very Happy I da radovao se poenima, skokovima...Nisam pevao.
Posto je Djole(Karadjordje) neverovatno opsednut likom i delom Raska Katica, usadio je to u celo drustvo. Moram da priznam da osecam deo odgovornosti za onakve ovacije Rasku protiv Cibone i juce protiv Reala. Protiv Sarloa, kada je predstavljen u nasem drustvu je nastao trans a juce kada je usao, trebalo je videti to isto drustvo Smile A tek kada je postigao kos... Ja sam tu nov ali ova grupica vec godinu dana se ponasa tako

Vi ste lose mene razumeli za Bodija Sad On bukvalno drzi ceo sajt i za to mu apsolutno svaka cast. Pokusao sam da mu kazem nesto kao dobronamerno kritiku. Ja recimo nisam video Vujanica, cuo sam kasnije da je bio tu. Pavlovic sedeo pored mene xD Mislio sam da bi bilo interesantno dopuniti, i ovako dobru vest(videli ste kada Bodi ne pise kako je to plez ), sa nekom izjavom.
E da i nemoj u drugu krajnost da odes Very Happy Kao Tegi. Kako je on meni bio juce jadan. Grba prica nesto sa nekim iz kluba, ne mogu da se setim sa kim, i on ga za ledja-Ae, ae Grbo, ae molim te...Vec mu bukvalno kamera uperena u facu. Tako je i Pavlovica iscimao, on je rekao ne mogu, kasnije(sto je u tom slucaju i bio u pravu). Mada je Tegi izbaronisao u emisiji da nije hteo da daje izjave na poluvremenu, nego na kraju jer je novinaru B92 dao pismenu izjavu na poluvremenu.
Meni je nenormalno zao Raduljice. Videla se neka zelja njega i svi staju njemu u odbranu sto je sjajno. Stvarno je tesko biti 2. centar Pekmenu. Covek koji ne zna za los minut na terenu pa makar igrao protiv najboljeg centra Evrope. Steta sto ne moze protiv sebe da igra... Raduljica se jednostavno pogubi. Mora se priznati da ni on nema iskustva, kao i Cakarevic ali i Macvan je u takvoj situaciji pa igra fenomenalno.
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dule Kecman Čet 10 Nov 2011 - 23:16

E da, uzele ti na kraju statistiku ? Very Happy
Cisto da se pomene, Cavic se slikao sa pola B tribine kada je usao, stvarno je opusten tip..
Dule Kecman
Dule Kecman
mvp
mvp

Godina : 34

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Koleman Čet 10 Nov 2011 - 23:19

Dule Kecman ::E da, uzele ti na kraju statistiku ? Very Happy
Cisto da se pomene, Cavic se slikao sa pola B tribine kada je usao, stvarno je opusten tip..
Jesam Smile Slikao se i Djole sa Soroom. Cavica je hteo da vrbuje ali je nestao u jednom trenutku. Cavic u dresu Raduljice rofl
Koleman
Koleman
mvp
mvp

Datum upisa : 05.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Čet 10 Nov 2011 - 23:32

@Koleman

"Nema boljeg muslimana od poturčnog Srbina"

Very Happy
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Karadjordje Čet 10 Nov 2011 - 23:46

Nemojte Koleta da mi dirate , zaista je bio korektan juce, nijednu pesmu nije otpevao, ali je zato, kako i sam kaze u stilu Dejana Udovicica imao svojih par minuta u verbalnom konfliktu sa sudijama Very Happy
Momci, sve ste vec rekli, zasluzeno smo pobedili, imali smo dosta srece...
Veliki pozdrav za naseg novinara Wink
Karadjordje
Karadjordje
mahač peškirom
mahač peškirom

Datum upisa : 24.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 11 Nov 2011 - 0:01

Ja ne mogu da verujem da pljujete Lo-a... pa covek je morao da odigra 1 na 1 u par navrata i da potpuno sam postize odlucujuce poene... po meni je on resio ovu utakmicu, jer kad je najvise trebalo, on je svojom hrabroscu i svojim clutch osobinama pogadjao skoro sve ulaze... na njega uvek mozes da se oslonis kad je gusto i privilegija je imati takvog igraca...

Sto se tice cele utakmice, Partizan kolko ima srece, tolko je i nema... utakmica nije mogla da bude neizvesnija... promasio bacanje Llull, Cakiju izbijaju loptu iz ruke i bas je morala mrtva da bude i to na njihovoj strani... jednostavno, Partizan ne moze bez srceubijajucih zavrsnica... no, dobro je svrseno, sto je najvaznije...

Ja nisam video Pavlovica, video sam Vujanica, Cavica i VELIKOG Ivicu Kralja... A vidim da se Pavlovic kao nesto nudi... ne bi mu nista falilo da igra dok se ne zavrsi lokaut, ali ne verujem da ga Partizan zeli...

Sve u svemu, bravo Partizan, idemo dalje... grobari partizan
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Datum upisa : 29.10.2010
Godina : 36

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 11 Nov 2011 - 0:02

Pavlović je apsolutno nepotreban ovoj ekipi Partizana!
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 11 Nov 2011 - 0:04

Po meni je potreban... makar da popuni roster, jer Partizan ima 2 igraca koji nemaju minutazu... svaki kvalitetan igrac u ovoj grupi moze biti vredan... a i Pavlovic pre moze da igra cetvorku nego Lucic...
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slobokv83 Pet 11 Nov 2011 - 0:09

da, ali onda Lučić i Čakarević imaju manju minutažu, a to je njima dok su još mladi potrebno...a mislim da nije poenta Partizanovog sistema da samouništi svoj projekat.
slobokv83
slobokv83
mvp
mvp

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Djole Pet 11 Nov 2011 - 0:10

To jeste i to je rizik, ali kazem, bio bi nam jako bitan u borbi protiv Galinarija npr... Smile
Djole
Djole
prva petorka
prva petorka

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 34 od 40 Prethodni  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

:: Arhiva :: Klupske teme

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu