KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
+47
sexdrogabodiroga
srb
Sensui
mlekadzija
Talicni Tom
Ray Allen
wolfvaga
Markos
Kiril
dane
lazarminator
2bad4u
Sarlo
familija
Hyperactive
air slavkan
Novica-Ubica
Anti-RTS
Tenenac
Gencha
slobokv83
expert
Zemljoradnik
Everton
Dule Kecman
Psycho
Naissus
Junglezburn
drexler
ZuLuofVozdovac
maxisb
blagoje
Djole
superhik
Macijauskas
Nolle
bigZ
Tazz
Mihael
NenadBG
Koleman
markoo
Imperator
fizicar
Kure
Sergej
Bodi Bond
51 posters
:: Arhiva :: Klupske teme
Strana 33 od 40
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: KK Partizan 2011/2012 - 1. deo
mislio sam na početak, gde je od 4 faula bio samo 1. Ovo na kraju su vraćali Realu zbog Begića, jer je dosta kampovao, a tek kada je on dobio tehničku posle toga je svirano, a moglo je bar 4-5 puta.
Rekoh zalsužena pobeda, veliki trud je uložen, energija, i sada treba da uživate, a to što ja pišem, zajebite
Rekoh zalsužena pobeda, veliki trud je uložen, energija, i sada treba da uživate, a to što ja pišem, zajebite
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Pobeda Partizana je ustvari rodjendanski poklon Mlekija
Macijauskas- mvp
Sta kaze Dule Markose, kad ces kod Tegija u emisiju?
fizicar- prva petorka
- Datum upisa : 25.11.2010
Godina : 38
pripremas teren za derbi
Everton- prva petorka
Godina : 36
Nolle ::mislio sam na početak, gde je od 4 faula bio samo 1. Ovo na kraju su vraćali Realu zbog Begića, jer je dosta kampovao, a tek kada je on dobio tehničku posle toga je svirano, a moglo je bar 4-5 puta.
Opisi ta prva cetiri faula da vidimo koliko se dobro secas.
fizicar- prva petorka
Da breee,smirivao me kad sam par puta pljuvao sudije i kad sam pokazivao kurac Rejesu...Inace od Duleta moza puno da se nauci od saveta koje daje Peekovicu i drugim igracima ali posebno Pekovicu i o tome sta treba postaviti u napadu i odbrani,takodje i oko preuzimanja....
Markos- prva petorka
Slažem se Zulu da je Ibaka daleko veće ime preko okeana, ali verujem da je realovom treneru prvo na misli bilo da stavi nekog igrača koji fizički može da pokuša da parira Pekoviću. Begić i Tomić to sigurno ne mogu, i videli smo kako je Tomić lako dobio dve lične na samom početku meča.
Pokupio sam to mišljenje sa drugih foruma, neki su mislili da će Ibaka da zaustavi Pekovića, pa se eto izvinjavam, ipak na ovom forumu ljudi najbolje poznaju košarku . Moram da kažem da sam očekivao da će Realovi centri da više pokušavaju šuteve sa poludistance, ali to je večeras izostalo. Mnogo me je iznerviralo to što Čakarević pravi bespotrebne faulove, u 2+1 situaciji, mislim da mu je to ostalo iz Radničkog. Inače on je igrač koji igra stvarno dobru odbranu, samo mora malo bolje da igra u napadu, pogotovo me je iznervirao u onoj kontri 3 na 1, kada je izvukao samo slobodna bacanja. Sve u svemu jako sam zadovoljan pobedom, znajući koliko je Realov tim skuplji i jači.
Čak je i navijanje bilo dobro kako se očekivalo.
I da pokazalo se da Milosavljeviić definitivno nema pojma kada krene na ulaz.
Pokupio sam to mišljenje sa drugih foruma, neki su mislili da će Ibaka da zaustavi Pekovića, pa se eto izvinjavam, ipak na ovom forumu ljudi najbolje poznaju košarku . Moram da kažem da sam očekivao da će Realovi centri da više pokušavaju šuteve sa poludistance, ali to je večeras izostalo. Mnogo me je iznerviralo to što Čakarević pravi bespotrebne faulove, u 2+1 situaciji, mislim da mu je to ostalo iz Radničkog. Inače on je igrač koji igra stvarno dobru odbranu, samo mora malo bolje da igra u napadu, pogotovo me je iznervirao u onoj kontri 3 na 1, kada je izvukao samo slobodna bacanja. Sve u svemu jako sam zadovoljan pobedom, znajući koliko je Realov tim skuplji i jači.
Čak je i navijanje bilo dobro kako se očekivalo.
I da pokazalo se da Milosavljeviić definitivno nema pojma kada krene na ulaz.
Poslednji put izmenio dane dana Čet 10 Nov 2011 - 12:32, izmenio ukupno 2 puta
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Tomic je drugu licnu napravio na Milosavljevicu nakon ulaza.
Moze li komentar oko navijanja. Koliko je bilo dobro. Evo Markos ide na sve utakmice.
Moze li komentar oko navijanja. Koliko je bilo dobro. Evo Markos ide na sve utakmice.
fizicar- prva petorka
Bilo je uzivanje gledati ovaj mec. Sasa Pavlovic me je jako razocarao! Ajde sto je ispalio Tegija, to me je odusevio ali ponasa se kao superstar! Prilaze mu ljudi, pruzaju mu ruku, on se okrece ledjima. Sonja ga prati do mesta on ni rec hvale, seda nadrkano. Jedino sto se vidi da su dobri drugovi on i Pekmen. Par puta se Pekmen okretao ka njemu i gestikulirao mu.
Ovaj intervjuu sto je dao to je bilo katastrofa! Bukvalno je izmoljen i bukvalno je gledao u pod i mumlao i kratko odgovarao.
Dejan Udovicic je najveci car! Kako pickara sudije, skace-moj naklon do poda. Brat susta suprotnost. Sedi mirno i samo govori, znao sam, znao sam xD
Partizanu svaka cast! Uzivao sam!
Seres Nole, izvini ali moram tako da ti kazem. Ja nikada gore sudjenje nisam video u 4/4. Pekovica su tako tukli da je to pucalo. Pored svog navijanja ja sam cuo pucanje ruka o ruku. Naravno nijedan faul nije dobio. 3 cista faula!
Tomic me je jako razocarao On je jedan od mojih omiljenih igraca a bas je podbacio. Nisam znao da je Kerol onakva klasa Sto kaze Cakarevic:''Kada god nekoga ne ide, udje drugi i nadoknadi'' To je prava rotacija. Da imaju jednog gabaritnijeg centra bili bi ful ekipa
Da li sam ja jedini koji Llulla vidi kao cistu 2? Ne svidja mi se kao 1 nikako.
Navijanje fenomenalno u prvom poluvremenu i onda pad u 3/4 a 4/4 u skladu sa situacijom. Tenzija i urlanje na smenu...
Ovaj intervjuu sto je dao to je bilo katastrofa! Bukvalno je izmoljen i bukvalno je gledao u pod i mumlao i kratko odgovarao.
Dejan Udovicic je najveci car! Kako pickara sudije, skace-moj naklon do poda. Brat susta suprotnost. Sedi mirno i samo govori, znao sam, znao sam xD
Partizanu svaka cast! Uzivao sam!
Seres Nole, izvini ali moram tako da ti kazem. Ja nikada gore sudjenje nisam video u 4/4. Pekovica su tako tukli da je to pucalo. Pored svog navijanja ja sam cuo pucanje ruka o ruku. Naravno nijedan faul nije dobio. 3 cista faula!
Tomic me je jako razocarao On je jedan od mojih omiljenih igraca a bas je podbacio. Nisam znao da je Kerol onakva klasa Sto kaze Cakarevic:''Kada god nekoga ne ide, udje drugi i nadoknadi'' To je prava rotacija. Da imaju jednog gabaritnijeg centra bili bi ful ekipa
Da li sam ja jedini koji Llulla vidi kao cistu 2? Ne svidja mi se kao 1 nikako.
Navijanje fenomenalno u prvom poluvremenu i onda pad u 3/4 a 4/4 u skladu sa situacijom. Tenzija i urlanje na smenu...
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Markos ::Da breee,smirivao me kad sam par puta pljuvao sudije i kad sam pokazivao kurac Rejesu...Inace od Duleta moza puno da se nauci od saveta koje daje Peekovicu i drugim igracima ali posebno Pekovicu i o tome sta treba postaviti u napadu i odbrani,takodje i oko preuzimanja....
To smirivanje sam video, pa zato pitam, a savete nazalost ne mogu da cujem.
Sto se navijanja tice, po meni nije bilo na nivou prethodnih sezona, ali ako gledamo u okviru ove sezone, mozda jedno od najboljih izdanja. Na trenutke je bilo bas bas dobro.
Hyperactive- prva petorka
Godina : 35
Ma Vlade Jovanović nema pojma!
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Da,najbolje navijanje ove sezone
Markos- prva petorka
Napisaću nešto više malo kasnije, pošto pišem sa telefona sada.
Prvo, Pekoviću ni u prvom poluvremenu nije svirano nekoliko čistih faulova. Na primer, on dobije loptu, a Ibaki 3 puta nisu svirali faul kada ga je držao sa oba lakta po nekoliko sekundi.
Neko je pomenuo faul nad Rejesom na kraju, na današnjoj utakmici to ne bi svirali ni u prvom poluvremenu. Dačko se zabio u centra i promašio. U drugom poluvremenu je pušteno šibanje. Ja sam bio ispod koša na koji ej Real napadao u drugom poluvremenu i dobili su lepe batine, posebno bekovi kod protrčavanja. Naravno, Peković je dobio najviše batina, a u drugom poluvremenu skoro ništa nije svirano.
Što se tiče moje izjave pre meča... Ko zna šta bi bilo da nismo otvorili sa 10:0. Zulu je otprilike objasnio sve kako i ja mislim.
P.S.
Koleman skače kao da je naš.
Prvo, Pekoviću ni u prvom poluvremenu nije svirano nekoliko čistih faulova. Na primer, on dobije loptu, a Ibaki 3 puta nisu svirali faul kada ga je držao sa oba lakta po nekoliko sekundi.
Neko je pomenuo faul nad Rejesom na kraju, na današnjoj utakmici to ne bi svirali ni u prvom poluvremenu. Dačko se zabio u centra i promašio. U drugom poluvremenu je pušteno šibanje. Ja sam bio ispod koša na koji ej Real napadao u drugom poluvremenu i dobili su lepe batine, posebno bekovi kod protrčavanja. Naravno, Peković je dobio najviše batina, a u drugom poluvremenu skoro ništa nije svirano.
Što se tiče moje izjave pre meča... Ko zna šta bi bilo da nismo otvorili sa 10:0. Zulu je otprilike objasnio sve kako i ja mislim.
P.S.
Koleman skače kao da je naš.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Колемане, алал ти к.... кад можеш да разликујеш Удовичиће. То са друге стране говори да си седео доле близу терена када си могао да видиш павловићева кулирања и чујеш ударце по пековићевим рукама. Ништа се не бој, на следећој утакмици ћеш почети да певаш песме а на оној тамо ћеш носити дрес. Тако ће се и овако сиромашна популација звездаша на овом форуму смањити.
Полако се укрцавам на чакаревићев "bandwagon", види се из претходних пар утакмица да човек итекако има корашкашку интелигенцију, да гризе у одбрани, да га има свуда, само јеби га нема шут (шта год Шаренац причао). Тако да има смисла она реченица коју Боди овде написао пре пар дана како једва Чека да се Чакар среди и истера Лучића из стартних 5. Само кад би му Лучић позајмио тај солидни шут и фанатизам рапрезентација би добила крило врсте расно. А фали му и који центиметар.
Полако се укрцавам на чакаревићев "bandwagon", види се из претходних пар утакмица да човек итекако има корашкашку интелигенцију, да гризе у одбрани, да га има свуда, само јеби га нема шут (шта год Шаренац причао). Тако да има смисла она реченица коју Боди овде написао пре пар дана како једва Чека да се Чакар среди и истера Лучића из стартних 5. Само кад би му Лучић позајмио тај солидни шут и фанатизам рапрезентација би добила крило врсте расно. А фали му и који центиметар.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ma ajte molim vas, niko nam nije poklonio 10-0!
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Kole ne trpi ne pravdu a i navija za srpske klubove
Bodi, imas od mene jedan -. Uopste se ne angazujes oko izjava igraca. Imao si i Sasu Pavlovica i Vujanica i Grbu...
@blagoje
Sedeo sam iza Udovicica i ukoso iza Pavlovica
Edit:
10:0 je bilo na krilima navijaca, ako mene pitate.
Bodi, imas od mene jedan -. Uopste se ne angazujes oko izjava igraca. Imao si i Sasu Pavlovica i Vujanica i Grbu...
@blagoje
Sedeo sam iza Udovicica i ukoso iza Pavlovica
Edit:
10:0 je bilo na krilima navijaca, ako mene pitate.
Koleman- mvp
- Datum upisa : 05.12.2010
Pa ako ćemo da baratamo činjenicama:
Procenat za 3 u ABA i Evroligi:
Čakar - 45,5 i 33,3%
Luče - 30,8 i 22,2%
Ali smatram da će Čakar vremenom sigurno biti bolji, dok se opusti malo i te fore, znate već, kao što rekoste da se sredi itd...
Procenat za 3 u ABA i Evroligi:
Čakar - 45,5 i 33,3%
Luče - 30,8 i 22,2%
Ali smatram da će Čakar vremenom sigurno biti bolji, dok se opusti malo i te fore, znate već, kao što rekoste da se sredi itd...
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Lucic je dobar suter za 3 poena iskljucivo iz uglova. Sa ostalih pozicija nije puno Bolji od Cakija.
Ray Allen- prva petorka
Caki odlicno sutira sa poludistance od table..
Macijauskas- mvp
Вујанић је био на мечу? Шта би то требало да значи, да се нуди или је он већ завршио са кошарком након оне прошлогодишње повреде?
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ZuLuofVozdovac ::Вујанић је био на мечу? Шта би то требало да значи, да се нуди или је он већ завршио са кошарком након оне прошлогодишње повреде?
Sreo sam ga u prolazu na poluvremenu, kaze da je poceo da trenira. Na zalost, nisam ga pitao dal individualno, dal sa nekom ekipom. Svejedno, znaci da planira da igra..
bigZ- šesti igrač
- Datum upisa : 26.10.2010
Velika velika pobeda. Sigurno ova utakmica moze da prelomi sezonu u EL. Nece Real gubiti mnogo ove sezone , zato nam je ova pobeda kao kuca.
Momci su izgoreli da pobede. Ta radost posle promasaja Ljulja , skakanje cika vriska , skinuli su ogroman teret i skalp velikog tima. Real je strasan tim,kada sam gledao zagrevanje , niko ne moze da promasi. Rudi je sjajan igrac , Kerol takodje. Trener je tu najtanja karika realno.
Cini mi se da su mec prelomila slobodna bacanja i dobar defanzivni skok u finisu. Osim one jedne lopte. Sudjenje je bilo ok. Ni tamo ni vamo. Neka kazemo i domacinsko , kako god. Takvo sudjenje ima svaka iole ozbiljnija ekipa u EL. Cekao se neko da proigra uz Pekmena i prelomi utakmicu. To je bio Kec. Pekmen ne moze sam , realno prebise ga. Mada sa kakvim on zarom i motivom igra. Svaka mu cast.
Ova utakmica pokazuje mnogo toga.Iako je grupa jeziva , Partizan moze dalje. Steta sto je Sarloa ispustila Armani. Opet Efes sa novim porazom dodatno komplikuje grupu. Utakmica po utakmica ...
Momci su izgoreli da pobede. Ta radost posle promasaja Ljulja , skakanje cika vriska , skinuli su ogroman teret i skalp velikog tima. Real je strasan tim,kada sam gledao zagrevanje , niko ne moze da promasi. Rudi je sjajan igrac , Kerol takodje. Trener je tu najtanja karika realno.
Cini mi se da su mec prelomila slobodna bacanja i dobar defanzivni skok u finisu. Osim one jedne lopte. Sudjenje je bilo ok. Ni tamo ni vamo. Neka kazemo i domacinsko , kako god. Takvo sudjenje ima svaka iole ozbiljnija ekipa u EL. Cekao se neko da proigra uz Pekmena i prelomi utakmicu. To je bio Kec. Pekmen ne moze sam , realno prebise ga. Mada sa kakvim on zarom i motivom igra. Svaka mu cast.
Ova utakmica pokazuje mnogo toga.Iako je grupa jeziva , Partizan moze dalje. Steta sto je Sarloa ispustila Armani. Opet Efes sa novim porazom dodatno komplikuje grupu. Utakmica po utakmica ...
Sergej- mvp
ZuLuofVozdovac ::Вујанић је био на мечу? Шта би то требало да значи, да се нуди или је он већ завршио са кошарком након оне прошлогодишње повреде?
Šta god, samo da menja čamugu! Ako ne njega umesto Pere bi legao kao patki starke!
Svaka čast momcima na pobedi, odlična odbrana. Ac me ponovo JAKO razočarao svojom košarkaškom NEinteligencijom. Davi loptu predugo, kao da ga Pera učio igranju play-a a onda nekome uvali nekome "vruć krompir" da vadi oči.
Raduljica!? Treba ga tući, tući i samo tući! Ako niko neće, evo ja se dobrovoljno prijavljujem!
Ostali i pored određenih propusta (posebno Kecman kada mu se Kerl "usro" u igračko umeće) zadovoljili, što odbranom, što napadom, ali svakako zalaganjem i željom!
Peković i Mačvan SJAAAJNI! Odradili su i odbranu sjajno, o napadu samo reči hvale. A što je najbitnije, pokazali kako se igra srcem (za razliku od "mrtvog puvala" Raduljice)
Vlada Jovanović dobar, mada sam ga na početku psovao kao niko, jer nije umesto Jaramaza, pre koga je i Pera, koji ne ulazi, pozvao Đekića, da odmeni Mačvana par minuta, da ne maltretira Lučića... Al' ok, prošlo me je!
Prošlo me je i Noletovo pisanije! A sjajan mi je utisak Koleman ostavio, koji je pravi košarkaški zaljubljenik, pre (za razliku od Noleta) klubaškog gledanja (a ne igra Zvezda, nego Partizan...) na utakmicu. I dalje mi se čini (po izjavama) da Nole više MRZI Partizan nego što voli košarku (Srpsku košarku).
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Koliko vidim bice od Andjusica igracina. Samo neka zadrzi muda koja sada ima i bice ubica poput Rakocevica, na koga cak i lici
sexdrogabodiroga- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 39
Real je stvarno odlična ekipa, a od Carroll-a nisam uživo gledao boljeg šutera.
Pionir je bio pun ko oko.
Dobrim delom je utakmica dobijena zahvaljujući Pioniru. Na sreću Grobari nisu uspeli to da pokvare svojim potpunim odsustvom osećaja za ovaj sport.
Atmosfera najbolja ove sezone.
Kole je u pravu da je 10-0 bilo na krilima publike.
Igrači Reala nisu imali pojma gde se nalaze. Buka je bila paklena kad su napadali i komunikacija im je bila izuzetno loša.
Da Grobari nisu razbili takvu dinamiku navijanja sa početka mislim da bi se Partizan drastičnije odlepio na početku utakmice.
Nažalost, ovima je bitnije da otpevaju svoje pesmice nego šta se dešava na terenu.
Evo šta kaže čovek na prošlonedeljnu atmosferu...šteta što nije večeras bio u Pioniru:
http://www.euroleague.net/features/blog/2011-2012/chris-hill/i/89173/6248/second-time-is-just-as-sweet
Chris Hill
@2bad
Otprilike bih i ja ovo isto napisao
Pionir je bio pun ko oko.
Dobrim delom je utakmica dobijena zahvaljujući Pioniru. Na sreću Grobari nisu uspeli to da pokvare svojim potpunim odsustvom osećaja za ovaj sport.
Atmosfera najbolja ove sezone.
Kole je u pravu da je 10-0 bilo na krilima publike.
Igrači Reala nisu imali pojma gde se nalaze. Buka je bila paklena kad su napadali i komunikacija im je bila izuzetno loša.
Da Grobari nisu razbili takvu dinamiku navijanja sa početka mislim da bi se Partizan drastičnije odlepio na početku utakmice.
Nažalost, ovima je bitnije da otpevaju svoje pesmice nego šta se dešava na terenu.
Evo šta kaže čovek na prošlonedeljnu atmosferu...šteta što nije večeras bio u Pioniru:
http://www.euroleague.net/features/blog/2011-2012/chris-hill/i/89173/6248/second-time-is-just-as-sweet
Chris Hill
Potreban nam je šut spolja!...
Last week was an experience that I will certainly never forget. We played in Belgrade, Serbia, against Partizan, in one of the most hostile environments in all of Europe. I've been playing basketball in Europe for seven seasons now, including a year in Turkey where crowds are known to be frantic. The Partizan fans were by far the loudest, rowdiest crowd I've ever seen in Europe. I played major college basketball in the United States at Michigan State University, and the atmosphere and energy of that gym last Thursday night reminded me of just what it was like playing in college. Being my first time, I was shocked to see all the police in riot gear, protecting us as we walked in and out of the gym. The chants and songs of the fans were not only blaring, but understandable and in unison. I made sure I took a few minutes before the game, while I was stretching, to just look around me and soak everything in. I thought: "This is why we play basketball...for games and environments like this. Does it get much better??"
...
@2bad
Otprilike bih i ja ovo isto napisao
Poslednji izmenio Psycho dana Čet 10 Nov 2011 - 13:49, izmenjeno ukupno 1 puta
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Strana 33 od 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Similar topics
» KK Partizan 2011/2012 - 3. deo
» KK Partizan 2011/2012 - 2. deo
» KK Partizan 2010/2011 - 3. deo