NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 27 od 40
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Pa koliko vidim igraju dobro, ali sta znam valjda moraju i oni neku da kiksnu...
A Utah mi deluje vrlo ozbiljno..
A Utah mi deluje vrlo ozbiljno..
Macijauskas- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Preskacaem ovo vece,nemam sta da gledam,idem u zivot
Ali sam spremio neke tikete(nadam se dobitne) za sutra...
A veceras ne bi igrao na Jutu,Dalas igra fantaasticno...
Ali sam spremio neke tikete(nadam se dobitne) za sutra...
A veceras ne bi igrao na Jutu,Dalas igra fantaasticno...
Gost- Gost
Juta će uvek biti odličan tim, sa Džerijem Slounom. Nekad su medju 3-4 najbolje na Zapadu, nekad u 7-8, ali čini mi se, skoro svake godine jako dobri i učesnici plej-ofa. Sloun trener, odlični igrači poput jednog od najboljih plejeva i igrača sveta Vilijams, sjajan centarski tandem Milsep - Džeferson, kao i Okur, koji je povredjen, pa Kirilenko, zatim nekoliko jako dobrih igrača, koji znaju da bljesnu, mladi, ali i iskusni (Majls, Bel, Votson...). Ispisao sam skoro ceo sastav, ali jako dobra ekipa.
Sve utakmice noćas će biti interesantne, a nešto osećam da će Kingsi dobro namučiti Majami u Arko Areni.
Sve utakmice noćas će biti interesantne, a nešto osećam da će Kingsi dobro namučiti Majami u Arko Areni.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Sutra kad se probudim,stavljam da mi se skine mec Minesota-Cikago,i onda uzivanje
Gost- Gost
Драго ми је да се оволики број људи прикључио теми посвећеној НБА лиги, да не би само 3-4 човека константно наклапала о истим стварима. Гледаћу вечераас меч у Чикагу, не очекујем ништа спектакуларно, вероватно лагана победа Чикага али Минесота иовако игра ову сезону да би промовисала неколико играча за које жели да постану носиоци наредне сезоне, и још неколицину којима жели да набије статистику да би били добри трејд чипови. Ако упадне и неки топ пик на драфту биће то премија.
Данашња вест је да постоји озбиљна могућност да Ентони Рендолф буде трејдован у Хјустон у замену за пика са наредног драфта (2011). То је пик који којег је Хјустон добио прошле године у замену за Трејсија МекГрејдија, па би га сада само вратили назад у Њујорк. Овај поптез сматра се значајним кораком у послу око довођења Ентонија у Никсе и онда би се само постављало питање ко би још чинио пакет. По последњим вестима то би требало да буду Кари, Галинари и тај пик на драфту. Денвер до скора уопште није хтео да разговара са Њујорком јер нису били заинтересовани за њихове играче а Њујорк није имао ни пикове на располагању. Сада је међутим денвер тражио да у посео буде укључен и руки Лендри Филдс што значи да је посао врло близу реализације (мада се Њујорку не даје овај играч). Овиме је Њујорк показао и да не жели да ризикује и чека лето пошто се предпоставља да би Кармело ако буде трејдован потписати продужетак и са неком екипом са којом се тренутно мисли да не би потписао јер би му касније после новог колективног уговора примања била значајно смањена.
ЕДИТ: пдодао бих и да се придружујем клубу поштовалаца лика и дела Мајкла Бислија мислим да је страшан играч, наследник Спривела у дресу Минесоте. Могуће је и да О.Ј. Мејо у наредних 7 дана буде трејдован у Њујорк.
Данашња вест је да постоји озбиљна могућност да Ентони Рендолф буде трејдован у Хјустон у замену за пика са наредног драфта (2011). То је пик који којег је Хјустон добио прошле године у замену за Трејсија МекГрејдија, па би га сада само вратили назад у Њујорк. Овај поптез сматра се значајним кораком у послу око довођења Ентонија у Никсе и онда би се само постављало питање ко би још чинио пакет. По последњим вестима то би требало да буду Кари, Галинари и тај пик на драфту. Денвер до скора уопште није хтео да разговара са Њујорком јер нису били заинтересовани за њихове играче а Њујорк није имао ни пикове на располагању. Сада је међутим денвер тражио да у посео буде укључен и руки Лендри Филдс што значи да је посао врло близу реализације (мада се Њујорку не даје овај играч). Овиме је Њујорк показао и да не жели да ризикује и чека лето пошто се предпоставља да би Кармело ако буде трејдован потписати продужетак и са неком екипом са којом се тренутно мисли да не би потписао јер би му касније после новог колективног уговора примања била значајно смањена.
ЕДИТ: пдодао бих и да се придружујем клубу поштовалаца лика и дела Мајкла Бислија мислим да је страшан играч, наследник Спривела у дресу Минесоте. Могуће је и да О.Ј. Мејо у наредних 7 дана буде трејдован у Њујорк.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Ma kome treba novi Latrel Sprivel?
Ray Allen- prva petorka
obratite pažnju na igru i statistike Dirka Novickog u ovoj sezoni. Da se sada bira MVP, ne bi bilo dileme. Mislim da je on jedini igrač u ligi koji može prebaciti 30 poena uz samo 2-3 promašena šuta. Uživanje je gledati takvog igrača!
drexler- mvp
Godina : 38
Novicki briljira, ali je Kid jako los ove sezone.
Ray Allen- prva petorka
Ево мало да се смиримо од Партизана, једна опуштена утакмица:
http://atdhe.net/30568/watch-denver-nuggets-vs-new-york-knicks
На полувремену је 66-65 за Њујорк.
http://atdhe.net/30568/watch-denver-nuggets-vs-new-york-knicks
На полувремену је 66-65 за Њујорк.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Niksi u dobru seriju usli, svidja mi se kako igraju, a i postujem rad Majka Dantonija. Stodemajer u velikoj formi, ima sva ovlascenja ali vraca na terenu 100%.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Čikago, San Antonio i Dalas igraju najozbiljniju košarku. Možda baš ove godine ukenja Dalas i Novicki pod stare dane uzme prsten. Mislim da Dalas, posle svih ovih godina, zaslužuje to.
Pitanje za upućenije: što Krstića nema u rosteru? Da li se povredio...nisam ispratio poslednjih dana?
Pitanje za upućenije: što Krstića nema u rosteru? Da li se povredio...nisam ispratio poslednjih dana?
Gost- Gost
Najveci favoriti za prsten su SA, Lejkersi i Seltiksi. Iz prikrajka vrebaju Majami, Juta, Dalas, Orlando i to je to. Bulsi su jos neiskusni da bi se ozbiljnije ukljucili u trku za prstenom.
Kevin Martin je pre neko vece postigao 40 poena. Taj momak je definitivno najpotcenjeniji igrac u NBA. I dok je sezone zavrsavao sa preko 20 poena u proseku malo ko ga je pominjao.
Ray Allen- prva petorka
sharga ::Čikago, San Antonio i Dalas igraju najozbiljniju košarku. Možda baš ove godine ukenja Dalas i Novicki pod stare dane uzme prsten. Mislim da Dalas, posle svih ovih godina, zaslužuje to.
Evo posto ti niko nije odgovorio da ti ja odgovorim, Krstic ima problema sa ledjima i zato ne igra. Povreda nije toliko ozbiljna ali u timu ne zele previse da rizikuju...
I da se nadovezem na prethodni post, najveci problem Kevina Martina jeste odbrana posto je u tome poprilicno los, a realno, skokovi i asistencije bi mu trebale takodjer malo vise da popune statistiku... U svakom slucaju, mislim da je on dobar igrac, ali ima dosta igraca na njegovor poziciji koji su dobri pa se o njemu cesto ne prica mnogo...
Mihael- mvp
Да, Кевин Mартин игра добро пар сезона у континуитету и за те паре Хјустон није могао да добије бољег играча који ће редовно да трпа 20-25 кошева.
С друге стране, његова механика шута је једна од ружнијих у лиги, он и Мерион се ту негде.
С друге стране, његова механика шута је једна од ружнијих у лиги, он и Мерион се ту негде.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
blagoje ::Да, Кевин Mартин игра добро пар сезона у континуитету и за те паре Хјустон није могао да добије бољег играча који ће редовно да трпа 20-25 кошева.
srećom po njih čupavi se vratio iz Olimpijakosa i suvereno povratio titulu najružnijeg šuta NBA lige
drexler- mvp
Ma najruzniji sut ima Noa. U stvari deli prvo mesto sa Merionom.
Ray Allen- prva petorka
Cupavi je neprevazidjen.
expert- prva petorka
Noa je jedan od rijetkih u NBA kome se na licu vidi da želi pobjedu u sve 82 utakmice
drexler- mvp
Sinoc sam gledao film o Geri Ridzveju, serijskom ubici za kog se zna da je do sada ubio 49 osoba, tacnije toliko sa sigurnoscu mogu da mu prikace. Inace, uhapsen je 2001 godine jer su uspeli da ga povezu sa 4 devojke koje su ubijene, a posle mu je ponudjeno da prizna sva ubistva a zauzvrat da umesto smrtne kazne dobije dozivotnu sto je on i prihvatio.
E sad, zasto ja ovo pisem na temi NBA lige, pa zato sto postoji jos nekoliko osoba koje su nestale u tom periodu, jedna od njih je i Kora MkGirik, majka od Martel Webstera koja je nestala kada je on imao 4 godine a veruje se da ju je ubio Ridzvej.
Inace, Webster, igrac kog jako cenim je od tog trenutka ziveo sa babom kojoj je najzahvalniji za uspeh u svom zivotu, sa ocem se cuo kada je potpisao ugovor u NBA ali je rekao da ne zeli da sa njim bude u bilo kakvom kontaktu...
E sad, zasto ja ovo pisem na temi NBA lige, pa zato sto postoji jos nekoliko osoba koje su nestale u tom periodu, jedna od njih je i Kora MkGirik, majka od Martel Webstera koja je nestala kada je on imao 4 godine a veruje se da ju je ubio Ridzvej.
Inace, Webster, igrac kog jako cenim je od tog trenutka ziveo sa babom kojoj je najzahvalniji za uspeh u svom zivotu, sa ocem se cuo kada je potpisao ugovor u NBA ali je rekao da ne zeli da sa njim bude u bilo kakvom kontaktu...
Mihael- mvp
http://espn.go.com/sportsnation/chat/_/id/35988
Линк за оне које занима ситуација око Ентонијевог трејда и где тренутно шкрипи
Линк за оне које занима ситуација око Ентонијевог трејда и где тренутно шкрипи
ZuLuofVozdovac- mvp
Zulufe sta gledati sad od 1h, koju utakmicu, sta preporucujes?
expert- prva petorka
Sad nadjoh vest da će Šakil sledeće godine doći u Bešiktaš. Kao, nije odbio nego je rekao da mora ove godine sa Sltiksima da osvoji titulu, pa će onda u Tursku.
Transfer 1.1 milion euro per year
Transfer 1.1 milion euro per year
Gost- Gost
expert ::Zulufe sta gledati sad od 1h, koju utakmicu, sta preporucujes?
Нисам био поред компа па ти не одговорих одмах. Из тога можеш да схватиш да ништа не гледам тренутно, не занима ме нарочито ова данашња понуда. Ја ћу одгледати бар део меча Голден Стејт - Минесота, али свакако разлог мог гледања није то што очекујем да ће бити много квалитетан.... Да ли би неко могао можда да ми каже одакле могу да се скину НБА мечеви па да ујтру могу да га одгледам у целости. Ево многи мечеви су већ почели и блага вођства гостију говоре да ће бити густо у већини, али играју клубови које углавном не пратим. Какав значај има меч Џерси-Филаделфија? (мада Џерси волим да гледам када играју против фаворита) Видим и да је Детроит-Атланта баш чврсто кренуло, средина прве четвртине а већ 12 бацања.
ZuLuofVozdovac- mvp
Je l' gledao neko Milicica nocas? Izgleda odigrao partiju karijere u NBA - 25 poena i 11 skokova.
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Vujacic napustio Lejkerse.
Markos- prva petorka
Strana 27 od 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011