NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 26 od 40
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
ja još pamtim kako je Lazme zakucao preko njega onomad u Pioniru
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
sta bre kako igra, pa ove nedelje je imao index 40 u Uleb Cup-u
lazarminator- prva petorka
- Datum upisa : 12.11.2010
Godina : 46
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Jadan Van Gandi
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ovo je moj omiljeni snimak " tuce "...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
New orleans -Oklahoma 2 , 2.4 kvota
Indiana-Charlotte 1, 1.35
Chicago-Lakers 1, 2.05
Idem da uplatim za 1000 pa sta bude
Chicago-Lakers 1, 2.05
Gost- Gost
ja sam večeras odložio izlazak zbog utakmice Čilago-LAL (dobro, više zbog toga što nemam prebijene pare u džepu... ), pa zato očekujem da će me Joakim i društvo ispoštovati i pocjepati Žute fensere
drexler- mvp
partizannnnn ::New orleans -Oklahoma 2 , 2.4 kvota
Chicago-Lakers 1, 2.05
Nemoj da igras, bojim se da ce puci...
Mihael- mvp
Mihael ::partizannnnn ::New orleans -Oklahoma 2 , 2.4 kvota
Chicago-Lakers 1, 2.05
Nemoj da igras, bojim se da ce puci...
Gotovo sad Juce sam dobio 2500,pa eto da odigram malo navijacki da mi bude zanimljivo gledanje vecerasnjih utakmica...
Gost- Gost
Samo da vas pitam. Jesam li ja jedini koga Bizli iz Minesote nenormalno nervira?
Mnogo lose igra, sut iz igre mu je mizeran, ali on nastavlja da sutira i sutira. Darko solidan u napadu, 11 poena sut iz igre 3-8, ali imao je cak 7 blokada . Komentatori dosta pricaju o njemu, i njegovom napretktu u ofanzivi. Kevin Love . 27 poena i 18 skokova. Odavno nisam video ovako pozrtvovanog igraca, ima ga na svim delovima terena , fenomenalan skakac i u odbrani i napadu. Mislim da je prvi u Nba po broju skokova. Skidam kapu. Krle nije igrao zbog povrede!
Mnogo lose igra, sut iz igre mu je mizeran, ali on nastavlja da sutira i sutira. Darko solidan u napadu, 11 poena sut iz igre 3-8, ali imao je cak 7 blokada . Komentatori dosta pricaju o njemu, i njegovom napretktu u ofanzivi. Kevin Love . 27 poena i 18 skokova. Odavno nisam video ovako pozrtvovanog igraca, ima ga na svim delovima terena , fenomenalan skakac i u odbrani i napadu. Mislim da je prvi u Nba po broju skokova. Skidam kapu. Krle nije igrao zbog povrede!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Još jednom se pokazuje kakav kapital je imati u timi centarski tandem Buzer - Noa. Pobjedu Čikaga nad Lejkersima laik bi gledajući statistiku mogao pripisati Rouzu, ali realnost je drugačija... Buzer i Noa odlično asistiraju, skaču, a kad treba bogami i pogode.
znam da je Njujork u velikoj formi, ali i dalje mislim da su Bullsi 4. ekipa istoka na kraju, iza neprikosnovenih Bostona, Orlanda i Majamija.
znam da je Njujork u velikoj formi, ali i dalje mislim da su Bullsi 4. ekipa istoka na kraju, iza neprikosnovenih Bostona, Orlanda i Majamija.
drexler- mvp
partizannnnn ::New orleans -Oklahoma 2 , 2.4 kvota
Chicago-Lakers 1, 2.05
крен'о те шут
mlekadzija- prva petorka
Godina : 43
partizannnnn ::6600 sam dobio
svaka čast buraz, ja sam veliki navijač Čikaga, ali ne bi imao muda staviti na njih "crvenu"
drexler- mvp
Derbi Lejkersa i Bulsa bio je los. Igra, posebno u prvom poluvremenu krajnje razocaravajuca. Noi je ovo sinoc bila jedna od losijih partija sezone ( bolji je bio cak i u mecu sa Orlandom kada nije zabelezio ni jedan skok ). Ruzniji sut od Noe u NBA ima mozda samo Son Merion.
Ray Allen- prva petorka
tim bolje što sam se probudio samo na drugo poluvreme
Noa i Buzer su imali nekoliko akcija u stilu Skole i Oberta iz najboljih dana.
A utakmicu su odlučile Rouzove trice koje je postigao sam na povratne lopte Buzera koga je udvajao Rouzov čuvar.
S te strane kažem da su njih dvojica odličan tandem.
Noa i Buzer su imali nekoliko akcija u stilu Skole i Oberta iz najboljih dana.
A utakmicu su odlučile Rouzove trice koje je postigao sam na povratne lopte Buzera koga je udvajao Rouzov čuvar.
S te strane kažem da su njih dvojica odličan tandem.
drexler- mvp
@drexler
Sreca tvoja sto nisi gledao 1. pol. Noa je bio los i to posebno u odbrani. Nikako nije mogao da cuva Gasola. Bulse su u igru vratili Rouz i Korver, koji je u 2. cet. postigao 2 trojke. Buzer se jos uvek nije najbolje snasao u novom timu, ali nema sumnje da ce on i Noa predstavljati odlican tandem. Treba pricekati jos oko mesec dana da se Buzer vrati u pravu formu.
Sreca tvoja sto nisi gledao 1. pol. Noa je bio los i to posebno u odbrani. Nikako nije mogao da cuva Gasola. Bulse su u igru vratili Rouz i Korver, koji je u 2. cet. postigao 2 trojke. Buzer se jos uvek nije najbolje snasao u novom timu, ali nema sumnje da ce on i Noa predstavljati odlican tandem. Treba pricekati jos oko mesec dana da se Buzer vrati u pravu formu.
Ray Allen- prva petorka
Mene je nervirao Korver,odakle mu onolika sloboda u igri ? U prvom poluvremenu je za 30 sekundi sutnuo 3 trojke...
Gost- Gost
Sta se desava sa Bajnamom, hoce li on biti sposoban da odigra plejof, jer tesko da Lejkersi mogu bez njega do titule?
Gencha- šesti igrač
Bajnam ce se uskoro vratiti na parket. Mozda bas tokom ove turneje po istoku.
Ray Allen- prva petorka
Dare opet pokidao sinoć, svaka čast. Ako ova ekipa (Vulvsi) ostane na okupu i dogodine (Miličić, Lav, Bizli, Ridnaur, Džonson, Bruer...), biće kao Oklahoma. Prvo loši (kao tim), dok se ne uigraju i steknu iskustvo, jer su to sve mlade zvezde, a već naredne godine ih očekujem u plej-ofu.
Čestitke Karlu na 1000. pobedi. Njujork ne posustaje (tj Stodemajer), a "Big 3" počeli da gaze redom...
Čestitke Karlu na 1000. pobedi. Njujork ne posustaje (tj Stodemajer), a "Big 3" počeli da gaze redom...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
dane ::Samo da vas pitam. Jesam li ja jedini koga Bizli iz Minesote nenormalno nervira?
Evo ja cu da ti odgovorim posto ti niko drugi nije odgovorio. Sigurno da ima mnogo ljudi koje Bisli nervira, ja nisam jedan od njih, moram da priznam da je mene cak i pozitivno iznenadio. Covek igra u Minesoti i uzima mnogo suteva sto je i posledica povreda Flina, Webstera pa cak i Tolivera, da je Minesota kompletna, sigurno nebi ni on toliko sutirao i ponekad silio u napadu.
Sa druge strane, opravdavam njegov sut i "silovanje" sve dok mu je procenat bolji od priznatijih igraca na njegovoj poziciji. Naime, Bisli trenutno ima bolji procenat suta od Dzejmsa, Duranta, Entonija, Grejndzera, a sutira odprilike isto puta na utakmici kao i oni, a ako to nije podatak i cinjenica da on dobro igra, ja onda ne znam sta je...
Mene je Bisli igrom u napadu pozitivno iznenadio ove sezone, mada sam to od njega i ocekivao ako se uzme u obzir da je levoruk, a jedina mana koju po meni ima je nesto slabija odbrana, ali to je problem celokupnog tima Minesote izuzev Milicica...
Mihael- mvp
Mihael ::dane ::Samo da vas pitam. Jesam li ja jedini koga Bizli iz Minesote nenormalno nervira?
Evo ja cu da ti odgovorim posto ti niko drugi nije odgovorio. Sigurno da ima mnogo ljudi koje Bisli nervira, ja nisam jedan od njih, moram da priznam da je mene cak i pozitivno iznenadio. Covek igra u Minesoti i uzima mnogo suteva sto je i posledica povreda Flina, Webstera pa cak i Tolivera, da je Minesota kompletna, sigurno nebi ni on toliko sutirao i ponekad silio u napadu.
Sa druge strane, opravdavam njegov sut i "silovanje" sve dok mu je procenat bolji od priznatijih igraca na njegovoj poziciji. Naime, Bisli trenutno ima bolji procenat suta od Dzejmsa, Duranta, Entonija, Grejndzera, a sutira odprilike isto puta na utakmici kao i oni, a ako to nije podatak i cinjenica da on dobro igra, ja onda ne znam sta je...
Mene je Bisli igrom u napadu pozitivno iznenadio ove sezone, mada sam to od njega i ocekivao ako se uzme u obzir da je levoruk, a jedina mana koju po meni ima je nesto slabija odbrana, ali to je problem celokupnog tima Minesote izuzev Milicica...
E vidis to za procenat nisam znao, hvala na informaciji. Mene kod njega nervira samo sto nekada pokusava nenormalne suteve. Jeste on fizicki vrlo jak, da nekazem zver, ali nekada precenjuje svoje mogucnosti u napadu. Dobro mlad je, vremenom ce to da izgleda bolje, nije dzaba bio drugi pik na draftu. Minesota ima stvarno veliki potencijal, dosta mladih igraca i ako porade na odbrani i sacuvaju tim mogli bi da budu vazan faktor u Nba narednih sezona.
Darko je stvarno sjajan u odbrani, plus sto ima jos mnogo mesta za napredak. Dobro bi nam dosao u reprezentaciji, pod uslovom da mu opet ne dodju njegove "bubice" ili nedaj Boze kakva povreda. Ali rano je za to, videcemo sta ce da se desava, da li je uopste u Dudinim planovima.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Odigrao bih veceras Atlanta - Indiana 1
Detroit - Toronto 2
Dallas - Utah 2
Detroit - Toronto 2
Dallas - Utah 2
Macijauskas- mvp
nemam ti šta reći, ispostavlja se da znaš znanje u ovim stvarima, ali hrabro je igrati protiv Dallasa...
drexler- mvp
Strana 26 od 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011