NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 4 od 40
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
https://www.youtube.com/watch?v=mArHU1ewSog&feature=player_embedded#
Mislim da se ovde najbolje vidi razlika između NBA nekada i sada. Vidi se razlika između Hakima i Dvajta u gracioznosti pokreta. Vidi se da je Hakim rođen za košarku, a Dvajt naučen, nema lepote u šutu, kretnji.
Ovo na 5:30 mi se najviše sviđa. Taj šut od table više niko ne koristi, ni centri ni bekovi. On mu objašnjava jedno, a on ide ka osnovnoj liniji i šutira direktno na koš, ne od table...
Koliko znam, Dvajt radi i sa Juingom individualno. Deluje mi kao ok momak, nesumnjivo će napredovati radeći sa ove dve legende.
Mislim da se ovde najbolje vidi razlika između NBA nekada i sada. Vidi se razlika između Hakima i Dvajta u gracioznosti pokreta. Vidi se da je Hakim rođen za košarku, a Dvajt naučen, nema lepote u šutu, kretnji.
Ovo na 5:30 mi se najviše sviđa. Taj šut od table više niko ne koristi, ni centri ni bekovi. On mu objašnjava jedno, a on ide ka osnovnoj liniji i šutira direktno na koš, ne od table...
Koliko znam, Dvajt radi i sa Juingom individualno. Deluje mi kao ok momak, nesumnjivo će napredovati radeći sa ove dve legende.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bravo za ovaj video Bodi. Razlika kao između plesa i boksa, Snjeguljice i Roksteda.
BTW zna li se šta je sa Pavlovićem, igra li taj momak košarke bar na video igrici?
BTW zna li se šta je sa Pavlovićem, igra li taj momak košarke bar na video igrici?
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
evo nekih meni zanimljivih stavki u predsezoni
-"naš voljeni" Omer Ašik je sasvim solidno startovao, 9 poena i 10 skokova protiv Vašingtona
-bludni dečko srpske košarke, Vlada Radmanović konačno upisao neke brojke pored svog imena. GS dobio Kliperse 40 razlike, Vlado imao 10 poena i 5 skokova, odigrao 25 minuta, najviše od svih igrača sa klupe. Iako nam sama činjenica da je ovo utakmica predsezone i to dobijen 40 razlike ne govori ništa konkretno, nadajmo se da će novi trener Warriorsa imati povjerenja u Radmana
-prvi pik 2009. godine, Blejk Grifin na istoj utakmici stavio 23 poena, vjerovatno se radi o budućem Al Star igraču
-moj omiljeni igrač iz ove draft klase, Luk Bebit, pokazao da sam ovaj put imao "dobar nos"... 18 poena protiv Denvera. Odličan ljevoruki bijeli šuter, očekujem puno od njega, šteta što su Blejzersi prenatrpali spoljnu liniju pa neće imati neku zavidnu minutažu
-"naš voljeni" Omer Ašik je sasvim solidno startovao, 9 poena i 10 skokova protiv Vašingtona
-bludni dečko srpske košarke, Vlada Radmanović konačno upisao neke brojke pored svog imena. GS dobio Kliperse 40 razlike, Vlado imao 10 poena i 5 skokova, odigrao 25 minuta, najviše od svih igrača sa klupe. Iako nam sama činjenica da je ovo utakmica predsezone i to dobijen 40 razlike ne govori ništa konkretno, nadajmo se da će novi trener Warriorsa imati povjerenja u Radmana
-prvi pik 2009. godine, Blejk Grifin na istoj utakmici stavio 23 poena, vjerovatno se radi o budućem Al Star igraču
-moj omiljeni igrač iz ove draft klase, Luk Bebit, pokazao da sam ovaj put imao "dobar nos"... 18 poena protiv Denvera. Odličan ljevoruki bijeli šuter, očekujem puno od njega, šteta što su Blejzersi prenatrpali spoljnu liniju pa neće imati neku zavidnu minutažu
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Prica se da je Klivlend opasno zainteresovan za dovodjenje Gilberta Arenasa, koga Washington sve ociglednije pokusava da trejduje. Igrac ima zaista visoku platu od 18 milion a koja ce rasti do neverovatnoh 22 miliona godisnje narednih godina. Istovremeno on se ne nalazi u njihovim planovima za prvi tim naredne sezone i vec od prvog meca prednost je dobio bekovski par Hinrih-Wall. Arenas je i sam nezadovoljan i nekoliko puta je u protekloj nedelji izjavio da nije navikao da utakmice pocinje sa klupe. Naravno Wizardssi usprvo pokusali da ga uvale za Karmela ali Denver nije zainteresovan (kao ni Karmelo za prodizenje ugovora) pa je ostala jos kombinacija sa Dallasom (u teksasu vole revolverase ) u kojoj bi ucestvovala jos jedna ekipa ali cinise da je prvi favorit za dovodjenje Arenasa Klivlend.
Secate se situacije od pre 2 godine kad je Arenas trebao da produzi ugovor za jos 6 sezona, iako je imao ponude drugih timova produzio je ugovor za Wahingtoom i to jos je trazio da mu daju ugovor koji je 10 miliona nizi nego sto su mu oni ponudili (nudili su mu nekih 122 miliona koliko se secam a on je trazio 112) da bi pokazao svoju privrzenost timu.
Secate se situacije od pre 2 godine kad je Arenas trebao da produzi ugovor za jos 6 sezona, iako je imao ponude drugih timova produzio je ugovor za Wahingtoom i to jos je trazio da mu daju ugovor koji je 10 miliona nizi nego sto su mu oni ponudili (nudili su mu nekih 122 miliona koliko se secam a on je trazio 112) da bi pokazao svoju privrzenost timu.
ZuLuofVozdovac- mvp
@drexler
Izgovara se Luk Babet, a ne Luk Bebit. Slazem se u potpunosti sa tobom. Pratim momka vec dve godine i zaista je jako talentovam. Kada je zavrsio srednju skolu na veliko zaprepascenje mnogih odlucio se za univerzitet Nevadu. Prakticno je vec sve bio dogovorio sa Ohajo Stejtom, ali se u poslednjem trenutku predomislio. Nesto slicno je uradio Stiven Kari koji je na nagovor roditelja odbio Micigen Stejt i pristupio malenom univerzitetu Dejvison.
Izgovara se Luk Babet, a ne Luk Bebit. Slazem se u potpunosti sa tobom. Pratim momka vec dve godine i zaista je jako talentovam. Kada je zavrsio srednju skolu na veliko zaprepascenje mnogih odlucio se za univerzitet Nevadu. Prakticno je vec sve bio dogovorio sa Ohajo Stejtom, ali se u poslednjem trenutku predomislio. Nesto slicno je uradio Stiven Kari koji je na nagovor roditelja odbio Micigen Stejt i pristupio malenom univerzitetu Dejvison.
Ray Allen- prva petorka
hm.... to je jedan od razloga zbog kojih volim pisati imena u originalu, rizikujuci da kontriram Vukovim pravilima.
Ne bih ja cvrsto rekao da se izgovara ovako ili onako... Covjek je u originalu LUKE BABBITT, i ne vidim zasto bi se prije izgovarao Babet nego Bebit...
U sustini, vjerovatno i ne postoji jedan pravilan nacin izgovaranja, ako uporedis npr. izgovore crnca na kreku u Harlemu i kju kluks klan seljacine iz Alabame, pomislices da se ne radi o istom jeziku, a izgovor i da ne pominjem
Ne bih ja cvrsto rekao da se izgovara ovako ili onako... Covjek je u originalu LUKE BABBITT, i ne vidim zasto bi se prije izgovarao Babet nego Bebit...
U sustini, vjerovatno i ne postoji jedan pravilan nacin izgovaranja, ako uporedis npr. izgovore crnca na kreku u Harlemu i kju kluks klan seljacine iz Alabame, pomislices da se ne radi o istom jeziku, a izgovor i da ne pominjem
drexler- mvp
Tako su njegovo prezime izgovarali komentatori ESPN-u. Ja sam u pocetku mislio da je Babit, ali sam se prevario.
Ovo sam uspeo naci na YT-u.
https://www.youtube.com/watch?v=dTqhmPvzjMk
Ovo sam uspeo naci na YT-u.
https://www.youtube.com/watch?v=dTqhmPvzjMk
Ray Allen- prva petorka
njega je draftovala Indiana cini mi se, samo ne znam kako su mislili da upare njega i Denija, verovatno ce Babit igrati malo PF, jer koliko sam gledao on to moze malo da igra...
Nolle- mvp
Luka je draftovala Minesota i odmah ga zajedno sa Gomezom trejdovala u Portland. U zamenu su dobili Vebstera. Indijana je na draftu uzela super atraktivnog Pola Dzordza. Evo jednog njegovog zakucavanja.
https://www.youtube.com/watch?v=4uXmDwm8UJY
https://www.youtube.com/watch?v=4uXmDwm8UJY
Ray Allen- prva petorka
sve u svemu manje vise prosjecan draft...
drexler- mvp
Najlosiji draft u poslednjih nekoliko godina je bez sumnje onaj iz 2006. godine. Za ovogodisnji draft je uvek jos rano donositi zakljucke.
Ray Allen- prva petorka
Bodi Bond ::https://www.youtube.com/watch?v=mArHU1ewSog&feature=player_embedded#
Hakim je definitivno najbolji centar koga je ova igra imala...za klasu isped ostalih. Najbolja ledjna tehnika koju sam video, ukomponovana sa sjajnim sutem i snagom...ubica u reketu za sve ukuse.
Azbuka prvog razreda za sve centre
Imperator- šesti igrač
Godina : 40
Majami izgubio ubedljivo od San Antonija. Doduse Bos i Dzejms su igrali samo po 12 minuta, a Arojo, Miler i Haslem uopste nisu igrali. Na drugoj strani jedan od najboljih je bio K. Dzerels sa 11 poena za samo 17 minuta provedenih u igri. Moguce da je ovom partijom osigurao mesto u rosteru SA.
Ray Allen- prva petorka
Stojakovic odlican, ali losa igra NO, tj. poprilicno dobra igra Orlanda...
Mihael- mvp
Godina : 37
Sakramento izgubio, ali raduje ponovo dobra igra Kazinsa.
Ray Allen- prva petorka
oni su okupili mlad tim, cini mi se da ce oni i Oklahoma za nekoliko godina biti TOP 5 ekipe na Zapadu konstantno, mada Oklahoma to vec jeste
Evans, Cousins, Caspi, Whiteside, Landry... sve su to mladi momci uz sebe imaju Head-a, Dalambera, Udriha... Solidna je to ekipa, fali mozda kvalitetniji plej od Udriha, ali kada imas igraca kakav je Evans... Mogu oni mnogo da naprave ako krenu u dobrom smeru
Evans, Cousins, Caspi, Whiteside, Landry... sve su to mladi momci uz sebe imaju Head-a, Dalambera, Udriha... Solidna je to ekipa, fali mozda kvalitetniji plej od Udriha, ali kada imas igraca kakav je Evans... Mogu oni mnogo da naprave ako krenu u dobrom smeru
Nolle- mvp
Moze i Evans da igra pleja. Kingsi su napravili sjajan potez trejdujuci Spenser Hovsa u Filadelfiju i tako otvorili prostor za Vajtsajda i Kazinsa.
Ray Allen- prva petorka
Evans Casppi Whiteside Cousins, jos da nadju nekog talentovanog pleja i imaju vala petorku za narednih 6,7 godina, Evans je dvojka, moze on keca, ali po meni bolji je na SG, iako je on definicija combo beka, odavno nisam video takvog igraca, glupo mi je da ga poredim sa Magicom, jer jedan je Magic, ali...
Nolle- mvp
Svetlosnim miljama je Evans udaljen od Medzika, mada je decko neverovatno talentovan. Sakramento ga je draftovao prosle godine kao 4. pika. Kingsi su rizikovali i pogodili. Svasta se o Tajriku govorilo pre nego sto je zaigrao u NBA. Te da je prgav, te da je sebican, ali ih je Evans sve demantovao odlicnim partijama. Sakramentu nedostaje jos jedan plej i jos jedan bek, jer im je spoljna linija jako tanka.
Ray Allen- prva petorka
Malo je preterao
Kris Andersen
Kris Andersen
Ray Allen- prva petorka
može li mi neko objasniti zašzo boston ima toliko igrača na unutrašnjim pozicijama ( Garnet,Šek,Perkins,Džermejn,Big baby,Erden,Lazme ) ??
Churge- brisač parketa
Lazme nije pod ugovorom i najverovatnije nece ni potpisati za Boston, Perkins je povredjen i nece igrati mozda cak i do februara 2011, Garnet, Dzermejn i Sek su vec u godinama, ne mogu celu sezonu da igraju po 35 minuta, a i skloni su povredama poslednjih godina, pogotovo Garnet i Dzermejn, ovako za svakog igraca postoji izmena... Pretpostavljam da ce Garnet i Sek pocinjati utakmice ali da nece igrati nesto previse, Garnet oko 26-27 minuta, Sek nesto manje, a njih ce menjati Dzermejn, Erden i Dejvis u zavisnosti od toga sta u odredjenoj situaciji Rivers trazi. Ono sto sam ja primetio u predseoni je to da Garneta uvek menja Dzermejn pa pred kraj ulazi i Lasme a da Seka menjaju Erden i Dejvis...
Poslednji izmenio Mihael dana Pon 11 Okt 2010 - 7:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
zaboravih na perkinsovu povredu ..
Churge- brisač parketa
Takva je situacija i u nekim drugim timovima, recimo SAS na pozicijama 4 i 5 ima Dankana, Blera, Mk Dajsa, Splitera, Bonera, Kuzana ( nema veze sa DMC iz Kingsa isum velike slicnosti u imenu i visini ali je za sada zadovoljio u pred sezoni)...
Tako da su po meni male sanse da u timu ostane Gist koji se spominje kao moguce pojacanje Partizana... Sto se tice Dzerelsa, tu ce situacija biti malo zajeb...
Tako da su po meni male sanse da u timu ostane Gist koji se spominje kao moguce pojacanje Partizana... Sto se tice Dzerelsa, tu ce situacija biti malo zajeb...
Mihael- mvp
Strana 4 od 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011