NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 22 od 40
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Па имају неке изненађујуће резултате ове године, као нпр синоћна победа проив јуте. Сигурно је долазак Чендлера за којег су многи мислили да је доведен само због истичућег уговора променио много ствари. Пре свега остварили су доминацију под кошем коју је Кјубан годинама желео, покушавао да доведе Шека, касније дао огроман новац Дамијеру да га доведе из Голден Стејта који то није оправдао својим играма. Иако нисам неки фан Брендана Хејвуда, чини ми се и да он сасвим солидно игра као бекап центар препорођеном Чендлеру мада има превелика примања за ту улогу, а многи га сврставају у 10 највећих промашаја прошлог прелазног рока. Ипак све то заједно са Новицким чини добар трио под кошем а спољна линија никада није била лоша. Узгред никада нисам навијао много за Далас, замрзео сам их још у оно време када су играли против Сакрамента када је играо ВанЕксел и компанија. Ипак сада не обраћам много пажње на њих а мислим да им је полуфинале запада плафон.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Po meni ce titulu osvojiti Boston, SAS, LAL, ne vidim nikog drugog ko bi mogao da ih dobije na 7 utakmica... Ne ocekujejem da ce titulu osvojiti Dalas, Orlando ili Majami, mislim da ipak nemaju ono sto treba za titulu...
Inace, nije sigurno hoce li veceras igrati Bisli, ako ne bude igrao, moza ce Darkan uzeti koji sut vise... Moza se Pekovic veceras vrati posle povrede...
Inace, nije sigurno hoce li veceras igrati Bisli, ako ne bude igrao, moza ce Darkan uzeti koji sut vise... Moza se Pekovic veceras vrati posle povrede...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Moram da pohvalim igre Eltona Brenda ove sezone, za sada igra jako dobro, samo povrede da ga zaobidju. Nekada mi je bio omiljen igrac, zakucavao je kao lud, po meni jedan od najboljih ofanzivnih skakaca u NBA u poslednjih 10-ak godina, jos da je jurio statistiku u skokovima, mogao je svake sezone bez problema imati po 12-13 skokova po mecu...
Inace, Filadelfija je zgazila Sarlot u 1/4 sa 32-16 , a bllistao je Dzodi Miks koji je ubacio 20 poena sutirajuci iz igre 7-9 a za tri poena 6-7...
Inace, Filadelfija je zgazila Sarlot u 1/4 sa 32-16 , a bllistao je Dzodi Miks koji je ubacio 20 poena sutirajuci iz igre 7-9 a za tri poena 6-7...
Mihael- mvp
Минесота дала 50 поена за првих 15 минута
ZuLuofVozdovac- mvp
Mihael ::Ko zeli da see kocka, moze da se kladi na Milvoki protiv Orlanda, kvota na Milvoki je 2 a Orlando ce igrati bez Hauarda, Redika, Nelsona i Pietrusa koji su na kucnom lecenju jer imaju grip, a povredjen je Anderson...
Погодак! Ја сам имао инфо да Богут неће играти међутим то су кладиониице вероватно намерно ствиле да смање уплату на Млвоки. Надам се да сте узели неки кеш.
ZuLuofVozdovac- mvp
Darko oborio rekord koji se ne pamti u poslednjih nekoliko godina. Imao je u +/- statistici +41. Kazu analiticari da zaista ne mogu da se sete toliko velik br + poena.
Gost- Gost
divno veče u Čikagu, stvarno Bullsi znaju igrati utakmice za oko... još jednom se potvrđuje ono što sam rekao, kad Rouz ima dvocifren broj asistencija, Čikago mora dobiti. Buzer polako ulazi u štos, ostali standardni!!!
Čikago ove godine mora među prve 4 ekipe, da ima prednost domaćeg terena u plej ofu, a onda u polufinalu da proba napasti Majami, Orlando ili Boston, kakav god bude kostur.
Prilično sam uvjeren da će ove 4 ekipe igrati završnicu na Istoku
Čikago ove godine mora među prve 4 ekipe, da ima prednost domaćeg terena u plej ofu, a onda u polufinalu da proba napasti Majami, Orlando ili Boston, kakav god bude kostur.
drexler- mvp
Godina : 38
partizannnnn ::Darko oborio rekord koji se ne pamti u poslednjih nekoliko godina. Imao je u +/- statistici +41. Kazu analiticari da zaista ne mogu da se sete toliko velik br + poena.
Lepo sam rekao da pobeda moze da se ostvari i bez Bislija a da ce Darko imati sigurno vecu ulogu, jos da je utakmica bila neizvesnija, igrao bi on 7-8 minuta vise pa bi i statistika bila bolja...
Mihael- mvp
На СпортКлубу имате Торонто-Њујорк, тренутно је полувреме а Њујорк води 10 разлике.
ZuLuofVozdovac- mvp
drexler ::
Ако буду шампиони дивизије, јел` могу испод четвртог места? Нисам сигуран како иде то рангирање, али сада стоји да су 4. иако Атланта има бољи скор (али је тек трећа у својој дивизији).
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
tako je, šampion divizije mora biti nosilac u prvom krugu, bez obzira ako u drugim divizijama ima boljih skorova. Mada mislim da će Čikago i bez toga moći biti bolji od Atlante, ako ih povrede obiđu
drexler- mvp
Раније је постојало то правило да освајачи дивизија имају прва 3 места пред плејоф а да остале екипе од 4-8 места буду распоређене према скору. Ипак проблем је настао кад је дошло до прекомпоновања дивизија када су Бобкетси дошли као 32. екипа у нба и није могао да се постигне договор који тим ће играти у којој дивизији па је правило укинуто да би се смириле страсти.
Нисам гледао меч Торонта и Њујорка али сам читао текст у Бостон Глоубу како је трејд који је Џери Коланђело недавно направио са ЊуОрлеансом био одличан. Наиме постојали су велики антагонизми у тиму између Џека и Калдерона, они су покушали да трејдују Калдерона на све начине али није било заинтересованих. Онда су трејдовали Џека и довели Бејлиса који нема проблем што је тек друго решење на тој позицији и пружа одличне партије са клупе (ево данас имао 23 поена уз 7 скокова и 6 асистенција) а и Калдерон је заиграо на много вишем нивоу него до сада када је ипак био резерва Џеку. Чак и Стојаковићев уовор се сматра као добар трејд чип или велико буџетско олакшање на крају сезоне, тако да је овај трејд врло позитивно оцењен преко баре када је Торонто у питању.
Иначе Њујорк је имао невиђене среће, пошто су они познати као краљеви погршних трејдва да су летос имали посла са Голден Стејтом. Наиме Лее је био неограничено слободан играч и могао је да оде где хоће а он је отишао у Голден Стејт који није имао места да га потпише па су урадили sing-and-trade и Њујорк је за узврат добио Чендлера који је експлодирао ове године, ево вечерас је дао 21 поена (8-14), у две утакмице пре тога против против Џерсија је дао 27 (9-15) а против Детроита 20 (8-14). Он је дакле дат као отпадак (као и Туријаф и Рендолф) да се очисти буџет а пружа далеко боље партије него што се може очекивати од играча који добија 2 милиона годишње (Брајан Скалабрини добија 1.2). Са друге стране Голден Стејт муку мучи са позицијом 3 никако да им се неко разигра на тој позицији.
Кливленд показује највеће интересовање ја Игуадалу тренутно, кога Фила хоће да шутне.
Нисам гледао меч Торонта и Њујорка али сам читао текст у Бостон Глоубу како је трејд који је Џери Коланђело недавно направио са ЊуОрлеансом био одличан. Наиме постојали су велики антагонизми у тиму између Џека и Калдерона, они су покушали да трејдују Калдерона на све начине али није било заинтересованих. Онда су трејдовали Џека и довели Бејлиса који нема проблем што је тек друго решење на тој позицији и пружа одличне партије са клупе (ево данас имао 23 поена уз 7 скокова и 6 асистенција) а и Калдерон је заиграо на много вишем нивоу него до сада када је ипак био резерва Џеку. Чак и Стојаковићев уовор се сматра као добар трејд чип или велико буџетско олакшање на крају сезоне, тако да је овај трејд врло позитивно оцењен преко баре када је Торонто у питању.
Иначе Њујорк је имао невиђене среће, пошто су они познати као краљеви погршних трејдва да су летос имали посла са Голден Стејтом. Наиме Лее је био неограничено слободан играч и могао је да оде где хоће а он је отишао у Голден Стејт који није имао места да га потпише па су урадили sing-and-trade и Њујорк је за узврат добио Чендлера који је експлодирао ове године, ево вечерас је дао 21 поена (8-14), у две утакмице пре тога против против Џерсија је дао 27 (9-15) а против Детроита 20 (8-14). Он је дакле дат као отпадак (као и Туријаф и Рендолф) да се очисти буџет а пружа далеко боље партије него што се може очекивати од играча који добија 2 милиона годишње (Брајан Скалабрини добија 1.2). Са друге стране Голден Стејт муку мучи са позицијом 3 никако да им се неко разигра на тој позицији.
Кливленд показује највеће интересовање ја Игуадалу тренутно, кога Фила хоће да шутне.
ZuLuofVozdovac- mvp
Njujork se razigrao, Stodemajer dominira. Sparsi ne posustaju, stvarno su brutalni. Neizvesne utakmica i liga, svej moguće. I svaka čast Džordžu Karlu na 999. pobedi. Uskoro će ući i prevašiti brojku od 1000. pobeda, što je stvarno fascinantno.
Top 10 od noćas:
https://www.youtube.com/watch?v=D_z8LdH5E54&feature=player_embedded#!
Top 10 od noćas:
https://www.youtube.com/watch?v=D_z8LdH5E54&feature=player_embedded#!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Zulufe, cini mi se da si malo pobrkao loncice, Cendler je odlican igrac ali on nije dat kao otpadak od strane GS, on je u NY od pocetka svoje karijere i pruzao je dobre partije i prethodnih sezona, samo je ove sezone mozda veca paznja skrenuta na njega jer igra sa Stodemajerom u ekipi.
GS je NY dao Turijafa, Rendolfa i Azubikea...
Sa druge strane, kad smo vec kod NY, po meni su oni napravili sjajan posao i sa Lendri Fildsom, rukijem koji ove sezone igra daleko iznad ocekivanja a igra za minimum pllatu.
Inace, sto se tice NY, imaju solidno izbalansiran tim, pogotovo kad se uzme da ce se sledece sezone resiti 11 miliona od Edi Karija, kom istice ugovor.
GS je NY dao Turijafa, Rendolfa i Azubikea...
Sa druge strane, kad smo vec kod NY, po meni su oni napravili sjajan posao i sa Lendri Fildsom, rukijem koji ove sezone igra daleko iznad ocekivanja a igra za minimum pllatu.
Inace, sto se tice NY, imaju solidno izbalansiran tim, pogotovo kad se uzme da ce se sledece sezone resiti 11 miliona od Edi Karija, kom istice ugovor.
Mihael- mvp
Niksi su do sada imali relativno lak raspored utakmica kao i protivnike. Od druge poliovine meseca pa sve tamo negde do ol-star vikenda ce im biti pakao. Ipak za svako postovanje je cinjenica da u poslednjih 10 utakmica imaju 9 pobeda ,a start im je bio vrlo los ( 3-8). Vereras gostuju Minesoti.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
mislim da je sad glavna preokupacija Niksa kako da skupe paket koji ce zadovoljiti Denver da bi popustili po pitanju Karmela.
Kontam da su Felton, Galinari i Stodemajer van tih kombinacija, a svi ostali dolaze u obzir. Tu vjerovatno ide onaj paket iz Golden Stejta (Azubuke, Rendolf, Turiaf) + Vilson Cendler kao jedan ozbiljan igrac.
Ne znam kakva ce kombinacija ici, ali mislim da Njujork do februara uzima Mela, pa makar mu pola sadasnje ekipe zavrsilo u Koloradu
Kontam da su Felton, Galinari i Stodemajer van tih kombinacija, a svi ostali dolaze u obzir. Tu vjerovatno ide onaj paket iz Golden Stejta (Azubuke, Rendolf, Turiaf) + Vilson Cendler kao jedan ozbiljan igrac.
Ne znam kakva ce kombinacija ici, ali mislim da Njujork do februara uzima Mela, pa makar mu pola sadasnje ekipe zavrsilo u Koloradu
drexler- mvp
@Michael
Моја грешка, побркани лончићи је прави опис ситуације. Нисам раније запазио чендлера у екипи њујорка па сам сада схватио да је грешка моја.
Што се тиче Кармеловог трејда мислим да је ту највећи проблем био квалитетан пик на драфту. Наиме Денвер тражи да добије неког квалитетног играча (Чендлер), неког са високим истичућим уговором (Кари) и неког пика екипе која ће бити у дну ове године и главни је проблем наћи таквог пика. Њујорк је за сада успео само да понуди Портландовог пика, а свог немају, јер су трејдовали пикове за неколико наредних сезона, а онај један што им је остао чини ми се за 2012 не може да се трејдује јер правила НБА лиге забрањују да три године заредом немаш пика у првој рунди. Једно време је била и дилема да ли ће Денвер узети Рендолфа или Чендлера али мислим да ту више дилеме нема. Чак и Галинари је у оптицају око Кармеловог трејда. Једна од тема преко баре је и спекулација зашто је потписан Фелтон. Није мало оних који тврде да је он доведен само да би био део трејда за неку велику звезду на позицији 1 као што је нпр Крис Пол.
Овај пакет лошији је од оног који може да понуди Џерси, али Мело са њима неће да потпише продужетак... Такође Њујорку се не жури да посао заврши до фебруара, већ се жури другима јер оно што се сигурно зна да ако Кармело не буде трејдован до фебруара сигурно ће као слободан играч отићи у Њујорк.
Раније сам читао приче како Денвер хоће потпун о да реновира екипу и ратосиља се скоро свих играча па чак и Џ.Р. Смита, Кењона Мартина и осталих а да једини који ће остати ће бити Билапс јер је он родом из Денвера и жели ту да заврши каријеру, а сада читам да и њега хоће да трејдују а да ће Смита вероватно задржати јер он баш хоће да остане.
Моја грешка, побркани лончићи је прави опис ситуације. Нисам раније запазио чендлера у екипи њујорка па сам сада схватио да је грешка моја.
Што се тиче Кармеловог трејда мислим да је ту највећи проблем био квалитетан пик на драфту. Наиме Денвер тражи да добије неког квалитетног играча (Чендлер), неког са високим истичућим уговором (Кари) и неког пика екипе која ће бити у дну ове године и главни је проблем наћи таквог пика. Њујорк је за сада успео само да понуди Портландовог пика, а свог немају, јер су трејдовали пикове за неколико наредних сезона, а онај један што им је остао чини ми се за 2012 не може да се трејдује јер правила НБА лиге забрањују да три године заредом немаш пика у првој рунди. Једно време је била и дилема да ли ће Денвер узети Рендолфа или Чендлера али мислим да ту више дилеме нема. Чак и Галинари је у оптицају око Кармеловог трејда. Једна од тема преко баре је и спекулација зашто је потписан Фелтон. Није мало оних који тврде да је он доведен само да би био део трејда за неку велику звезду на позицији 1 као што је нпр Крис Пол.
Овај пакет лошији је од оног који може да понуди Џерси, али Мело са њима неће да потпише продужетак... Такође Њујорку се не жури да посао заврши до фебруара, већ се жури другима јер оно што се сигурно зна да ако Кармело не буде трејдован до фебруара сигурно ће као слободан играч отићи у Њујорк.
Раније сам читао приче како Денвер хоће потпун о да реновира екипу и ратосиља се скоро свих играча па чак и Џ.Р. Смита, Кењона Мартина и осталих а да једини који ће остати ће бити Билапс јер је он родом из Денвера и жели ту да заврши каријеру, а сада читам да и њега хоће да трејдују а да ће Смита вероватно задржати јер он баш хоће да остане.
ZuLuofVozdovac- mvp
Kad ste vec pomenuli Nagetse pre neki dan slucajno sam pronasao podatak da je Denver u sezoni 1990|91 prosecno postizao 120, a primao 130 poena. Covece koja su to vremena bila.
Ray Allen- prva petorka
Veceras bi Darko mogao imati dobro vece, pitanje je koliko ce ga Rembis koristiti, uvek kada igraju sa ekipama koje su tanke na centru, on Lova drzi na 5 a Miliciu smanji minutazu, nadam se da tako nece biti i protiv Njujorka...
Mihael- mvp
Gde su Rambisu sad naocari? Kao igrac ih nije skidao. Sa njima bi izgledao nekako pametniji. Inace u strucnom stabu vukova je i Dzon Bikerstaf sin cuvenog NBA trenera Bernija. Sigurno ce za koju godinu dobiti sansu da se pokaze i kao glavni trener.
Ray Allen- prva petorka
dobro, a je l otkrivena tajna Miličićevog smoreno-ledenog izraza lica? Meni on izgleda kao da će svakog trena izvući hekler ispod dresa i oplesti po tribinama...
čisti psiho
kad pomenuste naočari, biće da više nisu u modi... nekad ih je nosilo baš dosta igrača, sad mi osim Amarea na pada niko na pamet
čisti psiho
kad pomenuste naočari, biće da više nisu u modi... nekad ih je nosilo baš dosta igrača, sad mi osim Amarea na pada niko na pamet
drexler- mvp
drexler ::dobro, a je l otkrivena tajna Miličićevog smoreno-ledenog izraza lica? Meni on izgleda kao da će svakog trena izvući hekler ispod dresa i oplesti po tribinama...
čisti psiho
A i Amare ih nosi zato sto mora... Sad su popularne tetovaze gde god mogu da stanu, kao i razne vrste "dodataka" na svim mogucim delovima tela...
Mihael- mvp
drexler ::dobro, a je l otkrivena tajna Miličićevog smoreno-ledenog izraza lica? Meni on izgleda kao da će svakog trena izvući hekler ispod dresa i oplesti po tribinama...
čisti psiho
Drex duhovit kao i uvek
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Bas sam pokusavao da se setim da li sam primetio jos nekog sa naocirima ove sezone i ne mogu nikog da se setim, jedino mi je Rip pao na pamet sa onom njegovom specijalnom maskom koju nosi vec par godina...
Nekas su Grent, Olajuvon, Outlo, Karim, Ben Walas ( u par navrata radi fazona ) bili stvarno cool sa naocarima na glavi... Mada, meni je tenutno najupecatljiviji lik u NBA Birdman sa milion tetovaza i poslednjom " Free Bird "koja mu pokriva ceo vrat...
Covek vise ni nema mesta na telu za tetovaze, mada mi je on ipak ok, iako tetovaze nesto i ne volim...
Nekas su Grent, Olajuvon, Outlo, Karim, Ben Walas ( u par navrata radi fazona ) bili stvarno cool sa naocarima na glavi... Mada, meni je tenutno najupecatljiviji lik u NBA Birdman sa milion tetovaza i poslednjom " Free Bird "koja mu pokriva ceo vrat...
Covek vise ni nema mesta na telu za tetovaze, mada mi je on ipak ok, iako tetovaze nesto i ne volim...
Poslednji izmenio Mihael dana Pon 6 Dec 2010 - 11:41, izmenjeno ukupno 1 puta
Mihael- mvp
ZuLuofVozdovac ::Раније је постојало то правило да освајачи дивизија имају прва 3 места пред плејоф а да остале екипе од 4-8 места буду распоређене према скору. Ипак проблем је настао кад је дошло до прекомпоновања дивизија када су Бобкетси дошли као 32. екипа у нба и није могао да се постигне договор који тим ће играти у којој дивизији па је правило укинуто да би се смириле страсти.
Да не буде неке забуне, избачено је правило да су победници дивизија увек у 3 екипе, али је на снази правило које сте помињали да освајач дивизије мора да буде у 4 носиоца у првом колу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 22 od 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011