NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 31 od 40
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
expert ::I ja bi rekao da ce Orlando bolje proci, uvek bi pre imao u ekipi Ricardsona nego Kartera.
U mnogo boljoj formi je Ricardson nego Karter, a i Turkooglu ce im vise znaciti nego Pietrus, a za Gortata sam vec rekao da nije strasno sto ga je Orlando trejdovao, tu ce iovako Hauard igrati po 35-36 minuta po utakmici a ja bih voleo da ostatak igra Bas koji ove sezone igra jako dobro...
Izgleda da je gotov trejd Arenas - Luis, i to je po meni dobra stvar, otvara se prostor i za Rajana Andersona...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
нико ту није на великом добитку, као што ретко и бива када су у трејд укључена само 2 тима. Хидо је кажу срећан ко мало дете јер се враћа у Орландо, одрекао се и неких пара само да би се вратио. Финикс добија Гортата и тако ће попунити празнину под кошем, а долази и Пјетрус да замени Хида. Многи кажу да је овим Финикс признао грешку што је довео Хида али ја мислим да они уопште нису прошли толико лоше са Хидом да би имали за чиме да жале. Дали су Барбосу Тороннту и добили Хида, а за њега су добили сада Гортата и Пјетруса. Дакле имали су Барбосу а сада имају Гортата и Пјетруса. Да ли су погрешили? Део трејда Ричардсон-Картер је класично ослобађање буџета. Орландо даје Картера који ће зарадити ове сезоне 3.5 милиона више а догодине могу да га отпусте уз надокнаду од 4 милиона. Ричардсон је у старту јефтинији, на крају сезоне биће слободан и ослободити буџет, можда ће продужити уговор за много мање пара а ако оде негде потписаће уговор на бар 7-8 милиона и Орландо ће имати ''trade exception'' у тој вредности. Ипак могуће је да неко од играча који су сад дошли буде укључен у трејд око Аренаса, а могуће је и да прође трејд Аренас-Луис а да касније неки Ричардсон (или Квентин или Џејсон) послужи за довођење неке квалитетне четворке (јер би онда на двојци били Редик и Аренас а на тројци Хидо). Финикс је комплетирао спољну линију Неш-Картер-Хил. Пре неких десетак година ова три играча би сами освојили лигу
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Јесте готово је и то Аренас-Луис
http://www.nba.com/wizards/news/lewis_121810.html
http://www.nba.com/magic/news/news_arenas_121810.html
Ипак неће се на томе завршити.Орландо на 1,2 и 3 има Нелсона, Аренаса, Редика, Квентина Ричардсона, Џејсона Ричардсона, Туркоглуа, Духона и Џејсона Вилијамса. Са друге стране на 4 и 5 имају Хауарда, Баса, Ортона (руки), Малика Алена (матор, не игра, повређен, лош) Кларка (кога су сад добили из Финикса) и Андерсона (којисамо цепа тројке). То је велики дисбаланс који је нарочито изражен на позицији 4, и који ће сигурно бити исправљен трејдовањем неког играча из спољне линије, која стварно тренутно делује импресивно.
Орландо је трејдовима смањио издатке за 6.5 милиона ове и следећих сезона и бар за још 4 милиона од Картерове клаузуле за раскид растеретио буџет за нередну (дакле догодине чак 10.5 милиона мање само за селери кеп). Ипак дали су Финиксу 3 милиона долара уоквиру трејда али ће уштеда бити још већа него што се мисли на први поглед. Формално смањење селери кепа ће бити 6.5 милиона а то значи да ће и порез на луксуз бити 6.5 милиона мањи, па је реална уштеда 6,5 (уштеда селери кеп-а) + 6,5 (уштеда пореза на луксуз) - 3 (датих за трансфер Финиксу) = 10 милиона само ове године!
http://www.nba.com/wizards/news/lewis_121810.html
http://www.nba.com/magic/news/news_arenas_121810.html
Ипак неће се на томе завршити.Орландо на 1,2 и 3 има Нелсона, Аренаса, Редика, Квентина Ричардсона, Џејсона Ричардсона, Туркоглуа, Духона и Џејсона Вилијамса. Са друге стране на 4 и 5 имају Хауарда, Баса, Ортона (руки), Малика Алена (матор, не игра, повређен, лош) Кларка (кога су сад добили из Финикса) и Андерсона (којисамо цепа тројке). То је велики дисбаланс који је нарочито изражен на позицији 4, и који ће сигурно бити исправљен трејдовањем неког играча из спољне линије, која стварно тренутно делује импресивно.
Орландо је трејдовима смањио издатке за 6.5 милиона ове и следећих сезона и бар за још 4 милиона од Картерове клаузуле за раскид растеретио буџет за нередну (дакле догодине чак 10.5 милиона мање само за селери кеп). Ипак дали су Финиксу 3 милиона долара уоквиру трејда али ће уштеда бити још већа него што се мисли на први поглед. Формално смањење селери кепа ће бити 6.5 милиона а то значи да ће и порез на луксуз бити 6.5 милиона мањи, па је реална уштеда 6,5 (уштеда селери кеп-а) + 6,5 (уштеда пореза на луксуз) - 3 (датих за трансфер Финиксу) = 10 милиона само ове године!
ZuLuofVozdovac- mvp
ТРАЧЕВИ: За пакет Картер, Гортат, Пјетрус, пик 2011 Портланд је хтео да понуди Роја, Призибилу и Батума. Нису били конкретни већ су се исувише нећкали па зато нису били реална опција (покушавали су прво да мењају Милера, Призибилу и Батума за Нелсона, Гортата и Пјетруса а то је нереално крајње било па су после тражили време да размисле да ли да дају Роја за распалог Картера...). Позадина целе приче је да је одуговлачење била последца покушаја трејда Призибила-Батум-пик 2011 за Игуадалу који је Фила ипак одбила (писао сам већ то јуче). И Орланду није много тебао Рој (већи потенцијал али и већи ризик) јер су знали да ту долази Аренас, више им требају Тургоглу и Ричардсон за крило.
Ближи договору је био Хјустон који је за пакет Картер, Гортат, Пјетрус конкретно понудио Мартина, Џефриса и играча по избору али Орландо није био заинтересован.
Ближи договору је био Хјустон који је за пакет Картер, Гортат, Пјетрус конкретно понудио Мартина, Џефриса и играча по избору али Орландо није био заинтересован.
ZuLuofVozdovac- mvp
Stvarno velika dva trejda. Turkoglu se vratio u Orlando, uz sjajnog Ričardsona i Klarka, a doveli su i Arinasa. Po meni, sjajni potezi. Turkoglu je u Orlandu igrao najbolje, iskusan je, pravi potez njegov povratak, kao i dva sjajna igrača, dve zvezde kakve su Ričardson i Arinas. Klark je tu "kusur" ili tako nešto.
Na drugoj strani, ni Finiks nije loše prošao, doveo je Kartera, koji će biti uz Neša prva opcija u napadu, iskusna zvezda, ali ne u nekoj formi ove sezone, odličnog Poljaka Gortata na centru, trebao im je jedan dobar igrač pod košem i uvek odličnog Pietrusa, koji je zahvalan igrač, zna da preuzme odgovornost.
Vašington je izgubio Arinasa, ali na pleju imaju Vola, tako da su dovodjenjem Luisa dobili puno po meni. Luis je sjajan igrač, sjajan šuter, uz Vola, Bleča, Hauarda, Hajnriha, fino, biće bolji.
Orlando se baš pojačao, onako BAŠ, Finiks tu i tamo, videće se po igri, možda su i izgubili, ali možda i dobili, dok je Vašington napravio dobar potez, moje mišljenje.
Na drugoj strani, ni Finiks nije loše prošao, doveo je Kartera, koji će biti uz Neša prva opcija u napadu, iskusna zvezda, ali ne u nekoj formi ove sezone, odličnog Poljaka Gortata na centru, trebao im je jedan dobar igrač pod košem i uvek odličnog Pietrusa, koji je zahvalan igrač, zna da preuzme odgovornost.
Vašington je izgubio Arinasa, ali na pleju imaju Vola, tako da su dovodjenjem Luisa dobili puno po meni. Luis je sjajan igrač, sjajan šuter, uz Vola, Bleča, Hauarda, Hajnriha, fino, biće bolji.
Orlando se baš pojačao, onako BAŠ, Finiks tu i tamo, videće se po igri, možda su i izgubili, ali možda i dobili, dok je Vašington napravio dobar potez, moje mišljenje.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Слажемо се углавном, али је би ту додао да је Финиксов добитак дугорочан, једноставно они су желели по сваку цену да се отарасе Туркоглуа који има још 4 године уговора и примиће 44 милиона за то време а нису задовољни његовим играма. Дакле њима је било главно да дају Туркоглуа а да добију Гортата који им треба под кошем и Петруса да замени Хида а игра за дупло мање пара а можда ће се боље снаћи. Ово Картер-Ричардсон је део који је Орландо желео и који ће им растеретити буџет, а Финиксу је свеједно, иовако би изгубили Ричардсона на крају сезоне. Овако Картер можда и остане за минималац после отказа (а можда му и не дају отказ али не верујем да ће хтети да му дају 18 милиона догодине кад могу да раскину тај уговор за 4 милиона и потпишу га за сигурно мање од 5 милиона).
Видећемо да ли ће Вашингтон опет користити Луиса на четворци што он баш не воли. Ово сад мало релаксира ситуацију на тржишту јер су сви играчи који су били у овим трејдовима били предмет шпекулација већ данима (нпр Аренас је повезиван са Шарлотом). Сада ће Шарлот вероватно да се окрене довођењу Хамилтона и прослеђивању Џексона у Чикаго (који је исто веома заинтересован)
ЕДИТ: Ево најновијег интервијуа са ВанГандијем и ГМ-ом Отисом Смитом. Ван Ганди прича како неће почињати са Хидом на четворци и да ће један од троице играча: Аренас, Хидо или Џеферсон почињати мечева се клупе. Отис Смит најављује да ће су следећих месец дана сигурно направити још један трејд у намери да доведе бекап центра (мада му по мом мишљењу више фали стартна четворка). Надам се да ће у тиму остати Квентин Ричардсон јер је он ипак потписао уговор и за мањи новац него што је могаода добије на другом месту да би био у тиму са шампионским амбицијама.
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18233
Твитер: Трејд Луис-Аренаас договорен још пре пар дана али се чекало да се заврши ствар са Финиксом да би све ишло од једном због медијске пажње. Луис и Пјетрус нарочито тешко прихватили вест о трејду, Картер се надао да му је ово последња шанса за титулу.
Видећемо да ли ће Вашингтон опет користити Луиса на четворци што он баш не воли. Ово сад мало релаксира ситуацију на тржишту јер су сви играчи који су били у овим трејдовима били предмет шпекулација већ данима (нпр Аренас је повезиван са Шарлотом). Сада ће Шарлот вероватно да се окрене довођењу Хамилтона и прослеђивању Џексона у Чикаго (који је исто веома заинтересован)
ЕДИТ: Ево најновијег интервијуа са ВанГандијем и ГМ-ом Отисом Смитом. Ван Ганди прича како неће почињати са Хидом на четворци и да ће један од троице играча: Аренас, Хидо или Џеферсон почињати мечева се клупе. Отис Смит најављује да ће су следећих месец дана сигурно направити још један трејд у намери да доведе бекап центра (мада му по мом мишљењу више фали стартна четворка). Надам се да ће у тиму остати Квентин Ричардсон јер је он ипак потписао уговор и за мањи новац него што је могаода добије на другом месту да би био у тиму са шампионским амбицијама.
http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=18233
Твитер: Трејд Луис-Аренаас договорен још пре пар дана али се чекало да се заврши ствар са Финиксом да би све ишло од једном због медијске пажње. Луис и Пјетрус нарочито тешко прихватили вест о трејду, Картер се надао да му је ово последња шанса за титулу.
ZuLuofVozdovac- mvp
Мајами губио 6 разлике 40 сек до краја и победио у регуларном делу. Чикаго губио 7 разлике минут до краја, Роуз прво дао кош уз фаул, потом Бузер закуцао и на крају Роуз фаулиран уз звук сирене и прво да а друго промаши. И на једне и на друге сам се кладио у лајву при тим резултатима, Мјами ми дали да играм а Чикаго нису. Добио би обе јер је на Чикаго у том тренутку била квота 2 на +4.5 на Чикаго. Овако само прошао на Мајами. Орландо изгубио утакмицу коју је играо са 8 играча. Кад сам сазнао у ком ће саставу играти Орландо није више могло да се уплати преко онлине кладионица. ЈААОООО. замало минесота. да Вебстер није нагазио на линију добили би. Лав рекорд каријере 43 поена. Ужасне партије пре свега Бруера па и корвера можда ће убрзати неке потезе које се свакако очекује да Чикаго пре или касније уради.
ZuLuofVozdovac- mvp
LA Klipersi su dobili drugu na strani. Oni imaju jako dobar tim i napokon su to počeli da pokazuju tamo gde je to merodavno, na terenu. Imaju Grifina, Dejvisa, Gordona, Kejmen je povredjen, ali to su sve odlični igrači i sigurno će oni igrati sve bolje kako sezona teče. Čikago ima odličnu sezonu i utoliko je ova pobeda LAC veća. Vulvsi za malo da dobiji Nagetse, šteta, kad se pogleda samo još jedan neverovatan učinak Kevina Lava (43p, 17sk )! San Antonio u poslednje vreme nije u nekoj naročitoj formi, ali i tako pobedjuju u uzbudljivim završnicama i produžecima. Parker odigrao profesorski. I u skoro svim ostalim utakmicama bilo je puno vatre i uzbudjenja, skoro sve su bile na jednu loptu, a u Klivlendu je igran produžetak, kao i u Teksasu. Vizardsi posle trejda zamalo da sruše "Big 3", dok Orlando nastavlja da posrće posle sve bolje Filadelfije, ali sa Arinasom, Hidom i Džej-Ričem, biće to bomba od ekipe...
Klivlend - Njujork 109:102 (pp)
San Antonio - Memfis 112:106 (pp)
Vašington - Majami 94:95
Čikago - LA Klipers 99:100
Portland - Golden Stejt 96:95
Orlando - Filadelfija 89:97
Denver - Minesota 115:113
Milvoki - Juta 86:95
Jedino Juta slavila 9 razlike, niko nikoga nije "otkinuo" prošle noći...
Klivlend - Njujork 109:102 (pp)
San Antonio - Memfis 112:106 (pp)
Vašington - Majami 94:95
Čikago - LA Klipers 99:100
Portland - Golden Stejt 96:95
Orlando - Filadelfija 89:97
Denver - Minesota 115:113
Milvoki - Juta 86:95
Jedino Juta slavila 9 razlike, niko nikoga nije "otkinuo" prošle noći...
KKP- prva petorka
Jel se meni cini ili Minesota non stop ima poraze ispod 8-9 razlike ? Nemoguce da bas sve izgube...
Gost- Gost
Neka je bog u pomoci u onoj ekipi koja dovede Marcin Gortata.
Ray Allen- prva petorka
Pozitivna stvar za Minesotu je da su prvi put ove sezone dobili poslednju četvrtinu. Sve mečeve gubili su velikim preokretima protivnika u 3. ili 4. četvrtini. Ovoga puta bilo je 37-26 za Minesotu.
Moja prognoza je bila da će od 30. do 82. meča ovaj tim imati 60% uspešnosti. To bi dakle, na ovih 6, moglo biti još oko 30 pobeda. Sasvim sigurno nedovoljno za plej of jer se ne sećam da se na Zapadu ikada moglo u doigravanje bez 50%uspeha.
Čikago me naš razočarao porazom od Klipersa. JBG, tim koji toliko zavisi od jednog Žoakima Noa i ne zaslužuje borbu za titulu. Ostaje favorit Dalas, tim koji sam uvek mrzeo a ove godine ću navijati za njih.
Moja prognoza je bila da će od 30. do 82. meča ovaj tim imati 60% uspešnosti. To bi dakle, na ovih 6, moglo biti još oko 30 pobeda. Sasvim sigurno nedovoljno za plej of jer se ne sećam da se na Zapadu ikada moglo u doigravanje bez 50%uspeha.
Čikago me naš razočarao porazom od Klipersa. JBG, tim koji toliko zavisi od jednog Žoakima Noa i ne zaslužuje borbu za titulu. Ostaje favorit Dalas, tim koji sam uvek mrzeo a ove godine ću navijati za njih.
Gost- Gost
Minesota ce ove sezone imati maksimalno 25 pobeda. Mlada su ekipa sa losim trenerom i jednim ozbiljnim igracem (Lav).
Ray Allen- prva petorka
Sledece subote(katolicki bozic) ima da se unistim od gledanja basketa.
Po nasem vremenu igraju:
U 6 New York Knicks-Chicago Bulls
U pola 9 Orlando Magic-Boston Celtics
i onda poslastica od 11 LA Lakers-Miami Heat
Jedva cekam !
Po nasem vremenu igraju:
U 6 New York Knicks-Chicago Bulls
U pola 9 Orlando Magic-Boston Celtics
i onda poslastica od 11 LA Lakers-Miami Heat
Jedva cekam !
Gost- Gost
Ја не могу а да не прокоментаришем овај велики трејд,уххх...
Сад на истоку уз раме Мајамија и Бостона стаје Орландо...
уххх колико сам ја волео и још увек волим овог Аринаса и потајно сам се надао да има тим са могућностима за прстен...јер једно време уз Кобија он је био најбољи бек лиге...сада очекујем да са новим мотивом полуди и уз најдоминантнијег центра лиге прави мала чуда...ове сезоне не треба очекивати то чудо, али следеће,пиххх.
Не верујем како се Оралнаадо средио. Вратио је Хида, добио и Ричардсона, ту на бековским позицијама је и Редик који је одличан...на плеју су ОДЛИЧНО покривени уз Џамира и Џеј Вила, обојица имају потребну дозу луцидности и лудости...значи овакав Орландо ми се много свиђа...него нешто видим да ће бити зезнуто око расподеле минутаже...Играће брат Хидо и на 4ци
За Бостон иначе навијам и Сан Антонијо.
Сад на истоку уз раме Мајамија и Бостона стаје Орландо...
уххх колико сам ја волео и још увек волим овог Аринаса и потајно сам се надао да има тим са могућностима за прстен...јер једно време уз Кобија он је био најбољи бек лиге...сада очекујем да са новим мотивом полуди и уз најдоминантнијег центра лиге прави мала чуда...ове сезоне не треба очекивати то чудо, али следеће,пиххх.
Не верујем како се Оралнаадо средио. Вратио је Хида, добио и Ричардсона, ту на бековским позицијама је и Редик који је одличан...на плеју су ОДЛИЧНО покривени уз Џамира и Џеј Вила, обојица имају потребну дозу луцидности и лудости...значи овакав Орландо ми се много свиђа...него нешто видим да ће бити зезнуто око расподеле минутаже...Играће брат Хидо и на 4ци
За Бостон иначе навијам и Сан Антонијо.
slobokv83- mvp
- Datum upisa : 12.12.2010
Godina : 41
Kada Arenas poludi i izmasakrira ih.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Није битно, само нек полуди , а хоће кад вам кажем
slobokv83- mvp
Orlando najviše dobija dovodjenjem Džejsona Ričardsona, vrhunski igrač, veliki as, zvezda! Iz sezone u sezonu igra sjajno, sve bolje i bolje. Uz Hauarda i Nelsona, biće glavni u timu. Kad tome dodate dva sjajna igrača kao što su Arinas i Hido, pa Bas, Redik... Vrhunska ekipa u najavi, sigurno.
KKP- prva petorka
Arenas je imao jako tesko detinjstvo. Odrastao je samo sa ocem. Majka ga je ostavila dok je jos bio dete. Ziveo je u ocevom automobilu jedno vreme. Ja Gilberta nikada ne bih pozeleo u svom timu. Moram da priznam da ne razumem odluku Orlanda da ga angazuju. Ipak zanimljivo je videti ponovo zajedno u timu Arenasa i Ricardsona.
Ray Allen- prva petorka
ценим мишљење Алене, али мени је Аринас толико био прирастао за срце играма које је пружао и како је то радио, једноставно је пленио на терену, једно време уз Батлера и ко је био трећи, није ваљда Ричардсон , не сећам се...
ЕДИТ: Чекај, нису Аринас и Ричардсон никада играли заједно...Ричардсон је већи део каријере провео у ГолденСтејту..
ЕДИТ2: сад сам видео да су на почетку играли заједно у Голден СТејту...не сећам се тога...а сећам се када је Ричардсон дошао и учествовао на оном руки Алл стару и како је доминирао са неким закуцавањима...
ЕДИТ: Чекај, нису Аринас и Ричардсон никада играли заједно...Ричардсон је већи део каријере провео у ГолденСтејту..
ЕДИТ2: сад сам видео да су на почетку играли заједно у Голден СТејту...не сећам се тога...а сећам се када је Ричардсон дошао и учествовао на оном руки Алл стару и како је доминирао са неким закуцавањима...
slobokv83- mvp
Kao ruki Arenas je igrao za GS. Bas one sezone kad je Ricardson pobedio na All staru u zakucavanju. Zajedno sa njima u Voriorsima su igrali tada mladi Marfi i Danlivi. Od iskusnijih tu je bio Dzejmison. Paznju na sebe Arenas je skrenuo kada su te godine Voriorsi pobedili Lejkerse u LA, a Gilbert bio igrac odluke. 2003. potpisao je za Vsington.
Ray Allen- prva petorka
Sinoc su i u NCAA igrane zanimljive utakmice. Ohajo Stejt nastavlja da nize pobede. Deklasirali su Juznu Karolinu. Posebno se istakao fantasticni fresmen. Dzared Salindzer. Postigao je 30 poena, a imao je i blizu 20 skokova. Ove sezone vec je postizao i po 40 poena. Nije neki atleta, ali je neverovatno snazan. Prosto razgrce protivnike. Ako se odluci da sledece godine izadje na draft (sto ce se najverovatnije i dogoditi) bice sigurno plasiran u top 5. Takodje u noci izmedju subote i nedelje B. Jang koga predvodi fenomenalni beli plej Dzimer Fridet izgubio je od UCLA koji je i u ovoj sezoni u teskoj rezultatskoj krizi (a bogami i u igrackoj).
Ray Allen- prva petorka
Do ovog trenutka, odigrana su tri meča u NBA ligi, a ostao je još jedan samo.
Boston - Indijana 99:88 (Pirs 18, 10 sk, 12 as, Robinson 18, Dejvis 18, Alen 17, 6 sk, 6 as - Grejndžer 19, Hibert 17, 14 sk, Kolison 15)
Nju Džersi - Atlanta 89:82 (Heris 22, 6 sk, 8 as, Lopez 16, Grejem 10, Vujačić 10 - Bibi 19, 5 sk, 5 as, Horford 15, 10 sk, Smit 15, 10 sk, Džonson 14, 5 sk, 6 as)
Toronto - LA Lejkers 110:120 (Kleiza 26, 10 sk, DeRozan 23, Kalderon 20, 12 as, Džonson 14 - Brajant 20, Gasol 19, 8 sk, Bajnam 16, Braun 14, Barns 12, 9 sk, Odom 11)
Detroit - Nju Orleans ?
Boston - Indijana 99:88 (Pirs 18, 10 sk, 12 as, Robinson 18, Dejvis 18, Alen 17, 6 sk, 6 as - Grejndžer 19, Hibert 17, 14 sk, Kolison 15)
Nju Džersi - Atlanta 89:82 (Heris 22, 6 sk, 8 as, Lopez 16, Grejem 10, Vujačić 10 - Bibi 19, 5 sk, 5 as, Horford 15, 10 sk, Smit 15, 10 sk, Džonson 14, 5 sk, 6 as)
Toronto - LA Lejkers 110:120 (Kleiza 26, 10 sk, DeRozan 23, Kalderon 20, 12 as, Džonson 14 - Brajant 20, Gasol 19, 8 sk, Bajnam 16, Braun 14, Barns 12, 9 sk, Odom 11)
Detroit - Nju Orleans ?
KKP- prva petorka
Derozen je u trecoj cetvrtini postigao neverovatnih 19 poena. Svaka cast.
Ray Allen- prva petorka
@slobokv
Прво делимо симпаије према Аренасу, очекујем од њега много. Друго, написах негде да је ВанГанди рекао да сигурно Хидо неће почињати на четворци, а да ће можда неко време у игри проводити на тој позицији кад буду играли са ниском петорком. Неко од три играча који су дошли у овом трејду неће бити стартер.
@KKP
Слажем се да су највише добили управо довођењем Ричардсона. Прича да је Орландо хтео да доведе Хида је глупост, а има још потврда тог става (Steve Kyler: Its also funny how people are characterizing Hedo Turkoglu as a targeted player...Magic wanted Jason Richardson, Hedo was the trow in).
@Rey Allen
И бих размишљао о оправданости одлуке Орланда да доведе Аренаса али када знаш да је последњих сезона трагични Луис отишао у другом правцу и са њим и његов уговор од 21 милион по сезони онда ми ствари делују логичне.
Прво делимо симпаије према Аренасу, очекујем од њега много. Друго, написах негде да је ВанГанди рекао да сигурно Хидо неће почињати на четворци, а да ће можда неко време у игри проводити на тој позицији кад буду играли са ниском петорком. Неко од три играча који су дошли у овом трејду неће бити стартер.
@KKP
Слажем се да су највише добили управо довођењем Ричардсона. Прича да је Орландо хтео да доведе Хида је глупост, а има још потврда тог става (Steve Kyler: Its also funny how people are characterizing Hedo Turkoglu as a targeted player...Magic wanted Jason Richardson, Hedo was the trow in).
@Rey Allen
И бих размишљао о оправданости одлуке Орланда да доведе Аренаса али када знаш да је последњих сезона трагични Луис отишао у другом правцу и са њим и његов уговор од 21 милион по сезони онда ми ствари делују логичне.
ZuLuofVozdovac- mvp
@ZuLoufVozdovac
Razumem upravu Orlanda koja je zelela da se resi Luisa. Ono sto ne razumem je zasto su u zamenu doveli beka kad ih vec imaju dovoljno. Medzik ima veliki problem na centarskim pozicijama. Hauvard jeste najbolja petica lige, ali ostatak druzine ispod kosa je vise nego skromno. Hido jeste u prethodnom mandatu u Orlandu igrao cetvorku vrlo uspesno, ali svi znamo da to nije njegova prava pozicija. Anderson je bek u dusi i on retko poentira iz reketa, Bes mi je postao simpatican jos iz vremena dok je igrao za Dalas, ali on nije neki veliki znalac, Klark je u Finiksu igrao malo i cisto sumnjam da ce u novom klubu dobiti vecu minutazu, Orton je neikusan ruki...
Razumem upravu Orlanda koja je zelela da se resi Luisa. Ono sto ne razumem je zasto su u zamenu doveli beka kad ih vec imaju dovoljno. Medzik ima veliki problem na centarskim pozicijama. Hauvard jeste najbolja petica lige, ali ostatak druzine ispod kosa je vise nego skromno. Hido jeste u prethodnom mandatu u Orlandu igrao cetvorku vrlo uspesno, ali svi znamo da to nije njegova prava pozicija. Anderson je bek u dusi i on retko poentira iz reketa, Bes mi je postao simpatican jos iz vremena dok je igrao za Dalas, ali on nije neki veliki znalac, Klark je u Finiksu igrao malo i cisto sumnjam da ce u novom klubu dobiti vecu minutazu, Orton je neikusan ruki...
Ray Allen- prva petorka
Strana 31 od 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011