NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 17 od 40
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Крстића нема на листи повређених играча, а да ли ће играти видећемо, не знам зашто не би.
Jonny Flynn G Out Indefinitely (hip injury)
Nikola Pekovic C Out Indefinitely (foot injury)
Martell Webster G Out Indefinitely (back injury)
Kevin Durant F Day-to-Day (sore ankle)
Jeff Green F Day-to-Day (sore ankle)
Jonny Flynn G Out Indefinitely (hip injury)
Nikola Pekovic C Out Indefinitely (foot injury)
Martell Webster G Out Indefinitely (back injury)
Kevin Durant F Day-to-Day (sore ankle)
Jeff Green F Day-to-Day (sore ankle)
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Требало би да игра , нема никаквих информација о повреди. Иначе , враћају су у тим и Durant и Greene .
http://www.nba.com/thunder/blog_chrissilva/gamedayminnesota_101122.html
Само да додам да Мајами упада у нове проблеме након повреде Хазлема где још нема јасних прогноза колико ће трајати опоравак ( помиње се одуство од пар недеља па чак до марта) тако да је ово још један ударац за њихову ,иначе слабу, унутрашњу линију.
http://www.nba.com/thunder/blog_chrissilva/gamedayminnesota_101122.html
Само да додам да Мајами упада у нове проблеме након повреде Хазлема где још нема јасних прогноза колико ће трајати опоравак ( помиње се одуство од пар недеља па чак до марта) тако да је ово још један ударац за њихову ,иначе слабу, унутрашњу линију.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Za Xaslema su prognoze oko 3 meseca sto ce predstavljati veliki problem za Majami...
Stojakoviceva uloga u Torontu izgleda nece biti velika, cak postoji opcija damu otkupe ugovor ili da ga ponovo trejduju...
Oden ponovo operisan, oporavak ce trajati od 6 do 12 meseci, velika steta, nadam se da ce uspeti da se vrati u kosarku...
Nadam se dobrom duelu Krstica i Milicica veceras i nadam se da ce obojica imati dobru statistiku...
Stojakoviceva uloga u Torontu izgleda nece biti velika, cak postoji opcija damu otkupe ugovor ili da ga ponovo trejduju...
Oden ponovo operisan, oporavak ce trajati od 6 do 12 meseci, velika steta, nadam se da ce uspeti da se vrati u kosarku...
Nadam se dobrom duelu Krstica i Milicica veceras i nadam se da ce obojica imati dobru statistiku...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Godina : 37
Budem li čekao do 2h da gledam, a da i jedan i drugi ne ostvare dabl-dabl najebali su...
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Cekam Minesotu i Oklahomu od 11,i sve je bilo super,ali me uvati sad neka kriza,oci mi se same sklapaju,idem do trafike po 2 mojito guarane,nema druge...
Gost- Gost
Bem ti NBA i njihovo shvatanje košarke... Miličić ih razvalio u prvih 5 minuta 4/4 izmenjali se na njemu i Kolison i Krstić i Ibaka i nisu mu ništa mogli, napravi +5 i onda Rambis uvede Bizlija i sve akcije su išle na njega i Lava i naravno da su pukli. Miličić odličan, svaka mu čast, ovo je neki novi igrača, nadam se da će nastaviti ovako.
A ovaj Lav kad god ga gledam uništava svoju ekipu... Pola od ovih skokova koje on pokupi pripadaju Miličiću. Kad god je Miličić izašao na šut i Lav ostao sam pod košem pokupili su ofanzivni skok...
A ovaj Lav kad god ga gledam uništava svoju ekipu... Pola od ovih skokova koje on pokupi pripadaju Miličiću. Kad god je Miličić izašao na šut i Lav ostao sam pod košem pokupili su ofanzivni skok...
Bodi Bond- mvp
AAAAAAAAAA hebem ti guaranu,sad ce 8,ja jos uvek ne mogu da spavam. Inace fantasticni Darko i uvek koristan Krstic. Momci svaka vam cast
Gost- Gost
prvo cestitke za Darka
slabije pratim NBA , pa me zanima dali neko moze da mi objasni ove najave o mogucem lok- autu sledece godine, da li bi u slucaju da se to desi bio primenjen NHL scenario gde su se sve vece zvezde odlucile da igraju po evropskim klubovima.
slabije pratim NBA , pa me zanima dali neko moze da mi objasni ove najave o mogucem lok- autu sledece godine, da li bi u slucaju da se to desi bio primenjen NHL scenario gde su se sve vece zvezde odlucile da igraju po evropskim klubovima.
Everton- prva petorka
Godina : 36
Миличић други пут за редом преко 20. Позитивно сам изненађен . Средином треће четвртине је било неких +17 за Тандер ,пребацујем да одгледам бламажу Мајамија и вратим се на OKC - MIN у 4/4 а оно Дарко убија Колисона , па Крстића ( који се задржао целих 60 секунди у петорци, асистенција кроз главу Крлета и фаул-кош ) и тек га је колико- толико Ибака зауставио , али као што рече Боди више су ишли на Бизлија.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Одгледах и ја Минесоту и Оклахому, и шта да кажем, то ти је НБА, пресликана утакмица као против Шарлота (прочитајте на ранијим странама), Минесота је водила 5 раѕлике 2.5 минута пред крај и изгубила на крају 10. Меч су као и увек почели са 0-8, Телфер је био стартер и тотално је унаказио игру на почетку, забијао се, губио лопте, касније је ушао Риднаур и повезаоје игру, у то време Минесоту је у игри држао Лав са 3 везане тројке. Бисли је већ тада показивао знаке да ово неће бити његов меч. Дурант је разбијао мењали су се на њему Бисли и Бруер без већег успеха, јер су сувише ниски да би га чували, само су му омогућили да шутне 17 бацања од којих је погодио 16. Миличић 9 поена до полувремена, добра партија. Вестбрук први пут имао и покоју асистенцију. Крле је меч завршио са 10 поена уз шут 5-6 али имао је очугледних проблема са чувањем Миличића у последњој четвртини а и тренер као и увек није имао баш пуно стрпљења са њим.
У другом делу боља игра Минесоте од средине треће четвртине али тада су већ губили 18 разлике. Тада Рембис ставља Толивера да чува Дурента и Минесота преко Дарка креће да меље он је дао до краја 21 поен (9-14, 3-4 бацања) уз 3 блокаде али је имао значајну улогу и у офанзиви и у дефанзиви, и док се игра вртелаоко њега Минесота је са -18 дошла до +5. Међутим у последњих пар напада лопта не долази до њега, што његовом што кривицом његових саиграча и углавном се ти напади траљаво завршавају, једино је Лав успео да ухвати једну лопту и да кош после једног од бројних промашаја и то је све што је минесота дала у финишу. Бисли је био човек одлуке, његова катастрофална игра је одлучила победника, али ко је гледао утакмице Минесоте ове сезоне тај зна да је он малтане сам или уз помоћ Лава добио све мечеве које је Минесота до сада добила, играо је на ОлСтар нивоу па има права на један лошији дан, он је сигурно будући лидер те екипе.Оклахоми су се на овом мечу вратили Грин и Дурант и то је било јако важно, Минесота игра без Вебстера (који би могао да чува Дуранта) и Пековића и кад се они врате очекујем бољу игру и победе. Мислим да се на западу већ формирао петерац који нема шансе за плеј оф али који игра за престиж: Сакраменто, Мемфис, Хјустон, Клиперси и Минесота и за Минесоту би ја мислим био велики успех да заврше на челу тог петерца, а да следеће сезоне појачани (сада су најјефтинији тим у НБА) крену корак више, до плејофа.
У другом делу боља игра Минесоте од средине треће четвртине али тада су већ губили 18 разлике. Тада Рембис ставља Толивера да чува Дурента и Минесота преко Дарка креће да меље он је дао до краја 21 поен (9-14, 3-4 бацања) уз 3 блокаде али је имао значајну улогу и у офанзиви и у дефанзиви, и док се игра вртелаоко њега Минесота је са -18 дошла до +5. Међутим у последњих пар напада лопта не долази до њега, што његовом што кривицом његових саиграча и углавном се ти напади траљаво завршавају, једино је Лав успео да ухвати једну лопту и да кош после једног од бројних промашаја и то је све што је минесота дала у финишу. Бисли је био човек одлуке, његова катастрофална игра је одлучила победника, али ко је гледао утакмице Минесоте ове сезоне тај зна да је он малтане сам или уз помоћ Лава добио све мечеве које је Минесота до сада добила, играо је на ОлСтар нивоу па има права на један лошији дан, он је сигурно будући лидер те екипе.Оклахоми су се на овом мечу вратили Грин и Дурант и то је било јако важно, Минесота игра без Вебстера (који би могао да чува Дуранта) и Пековића и кад се они врате очекујем бољу игру и победе. Мислим да се на западу већ формирао петерац који нема шансе за плеј оф али који игра за престиж: Сакраменто, Мемфис, Хјустон, Клиперси и Минесота и за Минесоту би ја мислим био велики успех да заврше на челу тог петерца, а да следеће сезоне појачани (сада су најјефтинији тим у НБА) крену корак више, до плејофа.
ZuLuofVozdovac- mvp
Everton :: prvo cestitke za Darka
Само играчи са Драфта и слободни агенти би имали могућност да дођу да играју у Европи. Играчи под уговором неби имали право. Лок Аут је штрајк, па би било бесмислено да он који су у радном односу и штрајкују могу да истовремено раде на другом месту. Тешко је очекивати да било који озбиљнији играч који је слободан агент дође да игра у Европу и ризикује повреду пред потписивање вишемилионског угвора (нпр слободни ће бити Кармело ако га не трејдују до фебруара у клуб са којим би хтео да потпише продужетак, Џејсон Ричардсон, Јао Минг, Кириленко, Радмановић, Ј.Р.Смит, Кењон Мартин, Грег Оден, Чендлер, Рашуал Батлер, Марк Гасол, Тајшон Принс, Трој Марфи, назар Мохамед, Џош Хауард...
ZuLuofVozdovac- mvp
...i ja sam primjetio da je Minesota ekipa koja ima prilično otvoren salery cap za narednu sezonu i živo me interesuje kako će to oni koristiti. Realno, nakrcali su se sa velikim brojem mladih i potencijalno kvalitetnih igrača i pitanje je koju će poziciju pokušati pojačati. Po meni, najzatvoreniji su na pozicijama 1 (Ridnauer i Flin - kad se oporavi), 3 (Bizli i Bruer) i 5 (evropska trojka). S obzirom da je na poziciji 4 zacementiran Lav, teško je vjerovati da će velike pare trošiti na njegovu zamjenu koju mogu skrpiti Toliverom i nekim igračem sa narednog drafta (opet će birati među prvih 10 sigurno).
Sve to upućuje da bi veće pare mogli staviti na poziciju 2, jer bez obzira što imaju Džonsona i Vebstera, tu bi mogli dovesti nekog konkretnog igrača, npr. Džej Ar Smita...
Sve to upućuje da bi veće pare mogli staviti na poziciju 2, jer bez obzira što imaju Džonsona i Vebstera, tu bi mogli dovesti nekog konkretnog igrača, npr. Džej Ar Smita...
drexler- mvp
Лепо би било да то буде Ј.Р. Смит.... Он ће бити на раскрсници следећег лета. да ли потписати на 3 сезоне за клуб који јури титулу за неких 4-5 милиона по сезони, или прихватити петогодишњи уговор на 50 милиона неке екипе са дна. Радмановићу су Соникси нудили 46 милиона за 6 сезона и он је то одбио, остао још једну годину тамо за 4 милиона а после је потписао трогодишњи уговор са Лејкерсима за 15 милиона који ће му истећи на лето. Јарић је прихватио петогодишњи уговор са Клиперсима за 42 милиона. Па ви видите ко је боље прошао 8финансијки наравно). Минесота велике наде полаже у Рикија Рубија, кога су драфтовали прошле године у првих пет пикова, тако да неверујем да ће на драфту бирати плеја. Под кошем су јаки, на тројци ће играти Бисли и Вебстер па ја невидим простор за Бјелицу у блиској будућности. Тачно је да им навише фали двојка али нека која ће моћи да игра и одбрану и да има улаз и нападу. Ј.Р.Смит је исто што и Бисли шутер у нападу и рупа у одбрани. Мислим да би њима требао на двојци Бен Гордон, који је резерва у Детроиту. Има јак удовор али и они имају места у буџету...
ZuLuofVozdovac- mvp
Minesota je najtanja na pleju jer koliko ja vidim Ridnauer samo povremeno iskazuje neke organizatorske sposobnosti dok Telfer to nema ni u tragovima. Uz jednog pleja razigravača i dobrog igrača na dvojci Minesota bi imala roster za ulazak u plej of ali je, prema onom što sam video, najveći probelm trener koji nema jasnu strategiju niti autorititet kod igrača. Minesota je najkraće rečeno neozbiljan tim, jer to što oni rade u finišima mečeva u Srbiji ne rade ni timovi osnovnih škola. Bez obzira što NBA, pogotovu u regularnoj sezoni, nosi sa sobom jednu neobavezniju igru, ovo što radi Minesota na taktičkom planu je tragikomično.
Minesotin trener Kurt Rembis očigledno ima njuha za prave stvari, jer je, bez obzira na dramatično dobre partije Kevina Lava, on i dalje ostao nakloljeniji Miličiću. Rembis je osetio kvalitet Pekovića, on jako dobro vidi koliko Bizli, kao najbolji igrač, može da šteti sopstvenom timu, ali nedostaje mu hrabrost ili možda podrška uprave da stvari konsekventno dovede do kraja. Toliver je bezgranično koristan igrač i njega sam najviše potcenjivao u prethodnom periodu. Taj čovek igra bez ega a daje veliki doprinos za malo minuta.
Još samo bih prokomentarisao sraman odnos trenera Oklahome prema Nenadu Krstiću, što nikako nije navijački stav. Čovek je realno pokazao koliko je kompletniji igrač od Miličića ali sa onakvim odnosom trenera, ovo što Krstić pruža je i previše. Kategorički tvrdim da bi Krstić u Minesoti sa statusom koji ima Miličić bio u prvih 10 strelaca lige.
Minesotin trener Kurt Rembis očigledno ima njuha za prave stvari, jer je, bez obzira na dramatično dobre partije Kevina Lava, on i dalje ostao nakloljeniji Miličiću. Rembis je osetio kvalitet Pekovića, on jako dobro vidi koliko Bizli, kao najbolji igrač, može da šteti sopstvenom timu, ali nedostaje mu hrabrost ili možda podrška uprave da stvari konsekventno dovede do kraja. Toliver je bezgranično koristan igrač i njega sam najviše potcenjivao u prethodnom periodu. Taj čovek igra bez ega a daje veliki doprinos za malo minuta.
Još samo bih prokomentarisao sraman odnos trenera Oklahome prema Nenadu Krstiću, što nikako nije navijački stav. Čovek je realno pokazao koliko je kompletniji igrač od Miličića ali sa onakvim odnosom trenera, ovo što Krstić pruža je i previše. Kategorički tvrdim da bi Krstić u Minesoti sa statusom koji ima Miličić bio u prvih 10 strelaca lige.
Gost- Gost
Krstić nije kompletniji igrač od Miličića, ofanzivno možda, ali gledano napad + odbrana nikako.
Bodi Bond- mvp
mislio sam pre sega na napad što se vidi iz konteksta da sam govorio o broju poena...a u odbrani ne vidim neku njegovudramatičnu prednost osim što je fizički dominantniji od Krstića, pa može da lakše da zaustavi teške centre. Ipak, čini mi se da Krstić lakše zaustavlja prodore bekova od Miličića.Bodi Bond ::Krstić nije kompletniji igrač od Miličića, ofanzivno možda, ali gledano napad + odbrana nikako.
Gost- Gost
Ово за продоре бекова је тачно, али реално Миличић кад је у игри Минесота не прима поене под кошем, у одбрани је заиста доминантан, свог играча избаци у аут и држи га руком да не може да уђе у терен, шта даље причати... Његов учинак у од брани види се и по томе да је тренутно други блокер НБА лиге по броју блокада по мечу, а први по укупном броју блокада и по блокаде/број минута проведених на терену. Рекордер Минесоте је Кевин Гарнет са нешто преко 100 блокада у сезони. Мличић је већ остварио 42 блокаде на првих 14 мечева. Кристић сигурно има бољи шут са полудистанце и дистанце и бољу леђну технику, али Миличић би могао да користи снагу да надомести леђну текнику (попут Марића). Ипак ко је гледао синоћни меч види да Крле игра то што му тренер каже, да има бољег тренера био би много бољи, али ко је гледао меч видео је и да је Миличић био кључна фигура у игри Минесоте, и да је стварно за њега једини лимит његова глава а сигурно не његово тело. Само такве партије мора да почне да пружа свако вече. Крстић је и старији, и далеко склонији повредама, да је Грег Оден имао тело дарка Миличића већ би био један од водећих играча лиге.
ZuLuofVozdovac- mvp
Jos jednom pohvale na racun nasih igraca, posebno za Milicica koji kao sto sam i rekao podize svoju igru...
Bodi, pa da, to sam ja govorio, Milicic moze samo da skupi neki skok u napadu i neki u odbrani kada je Lov na klupi, ostalo sve kupi Lov...
Pokazuje se da je Rembis bio u pravu kada je rekao da ocekuje mnogo od Darka i da on u repertoaru ima mnogo dobrih poteza.
Krstic ima veci potencijal nego sto to pokazuje u Oklahomi i to je krivica trenera, u nekoj drugoj ekipi bi imao bar 11-12 suteva po utakmici a to bi znacilo i oko 13-14 poena po utakmici...
Sto se tice pozicije pleja u Minesoti, Ridnaur to za sada radi poprilicno dobro, Minesoti nedostaje Flin kog iako neki na ovom forumu ne vole ja poprilicno cenim, prosle sezone je odigrao solidno, nista posebno ali je cela ekipa bila potpuno neorganizovana, sa njegovim oporavkom Milicic ce imati sigurno par lakih poena po utakmici jer Flin za razliku od Ridnaura mnogo vise probija do samog kosa pa se u tim situacijama moze uvek naci neko lepo dodavanje za Darkana. Takodjer ove sezone Flin nece biti dodatno cuvan od protivcnickih igraca jer su tu sada i Darkan i Bisli, a mnogo ce znaciti i oporavak Webstera koji ce na pozicijama 2 i 3 mnogo doneti Minesoti u napadu i u odbrani...
Sto se tice naredne sezone, tesko da ce Minesota dovesti nekog bitnog igraca, vec sam rekao da oni rade istu stvar koju je radio Memfis pre par godina i Oklahoma takodjer, imaju mladi tim kom ce dati sansu a seleri kap ce potrositi na povecanje plata igracima kada im budu obnavljali ugovore ( Flinu, Bisliju, Lovu koji ce sigurno imati mnogo vece plate nego sada, pa cak i nekim drugim igracima)
Bodi, pa da, to sam ja govorio, Milicic moze samo da skupi neki skok u napadu i neki u odbrani kada je Lov na klupi, ostalo sve kupi Lov...
Pokazuje se da je Rembis bio u pravu kada je rekao da ocekuje mnogo od Darka i da on u repertoaru ima mnogo dobrih poteza.
Krstic ima veci potencijal nego sto to pokazuje u Oklahomi i to je krivica trenera, u nekoj drugoj ekipi bi imao bar 11-12 suteva po utakmici a to bi znacilo i oko 13-14 poena po utakmici...
Sto se tice pozicije pleja u Minesoti, Ridnaur to za sada radi poprilicno dobro, Minesoti nedostaje Flin kog iako neki na ovom forumu ne vole ja poprilicno cenim, prosle sezone je odigrao solidno, nista posebno ali je cela ekipa bila potpuno neorganizovana, sa njegovim oporavkom Milicic ce imati sigurno par lakih poena po utakmici jer Flin za razliku od Ridnaura mnogo vise probija do samog kosa pa se u tim situacijama moze uvek naci neko lepo dodavanje za Darkana. Takodjer ove sezone Flin nece biti dodatno cuvan od protivcnickih igraca jer su tu sada i Darkan i Bisli, a mnogo ce znaciti i oporavak Webstera koji ce na pozicijama 2 i 3 mnogo doneti Minesoti u napadu i u odbrani...
Sto se tice naredne sezone, tesko da ce Minesota dovesti nekog bitnog igraca, vec sam rekao da oni rade istu stvar koju je radio Memfis pre par godina i Oklahoma takodjer, imaju mladi tim kom ce dati sansu a seleri kap ce potrositi na povecanje plata igracima kada im budu obnavljali ugovore ( Flinu, Bisliju, Lovu koji ce sigurno imati mnogo vece plate nego sada, pa cak i nekim drugim igracima)
Mihael- mvp
Inace, Miseota mora najvise da radi na odbrani jer su trenutno po tom parametru ubedljivo najlosiji tim u NBA i osim Milicica nemaju pravog igraca i odbrani, donekle mozda i Bruera. Lov, Bisli, Toliver su u odbrani losi, Ridnaur, Dzonson i Pekovic nista bolji... To je najveci problem Minesote, igra u odbrani i ako Bisli i Lov pre svih ne poprave te aspekte u svojoj igri, nema nista od uspeha Minesote...
Mihael- mvp
naravno, o pojačanjima na poziciji 1 nema govora, čim se Flin vrati, Telfer ide u (zasluženu) ilegalu a back up je iskusni Ridnaur. Mihael je dobro primjetio da Flin više probija pod koš a Radnaur organizuje igru 7 metara od koša i odličan je šuter tako da njih dvojica čine odlično izbalansiran tandem.
Što se tiče neke budućnosti, Minesota tu računa na Rubija, čini se da Ameri još nisu provalili njegovu precjenjenost, sjećam se samo kako su ga ESPN-ovi komentatori hvalili tokom meča Barsa-Lakers.
Realno, Rubio u NBA nema šanse da dostigne ni Dragićev nivo, a o karijeri "5. pik" da i ne govorim
Što se tiče neke budućnosti, Minesota tu računa na Rubija, čini se da Ameri još nisu provalili njegovu precjenjenost, sjećam se samo kako su ga ESPN-ovi komentatori hvalili tokom meča Barsa-Lakers.
Realno, Rubio u NBA nema šanse da dostigne ni Dragićev nivo, a o karijeri "5. pik" da i ne govorim
drexler- mvp
По мом неком мишљењу Минесота је доста лоше бирала на предходна 3 драфта а није имала ни среће при жребу. На последњем драфту је била други фаворит за првог пика а бирали су тек са четврте позиције, мада је мислим и да су бирали други опет би узели Џонсона од кога сам много више очекивао али ај видећемо још, дуга је сезона, има талента и шут, али одбрана....
Прошле године је била комедија имали су шест пикова, од тога 4 у првој рунди, бирали су са позиције 5 и 6 и они узму Рубија који у уговору са Барсом има да тек 2012 може у НБА, а после њихова 2 пика изабрани су Стефон Кари (голден стејт), ДеРозен (торонто), Џенингс (милвоки) мада уз мало више среће могли су те године да узму нпр. Тарика Еванса (очекивало се да Мемфис узме Рубија јер они готиве шпанце узели су оба Гасола, а и Наваро је играо тамо, а да после Сакраменто узме Хашима Табита)
Шта тек рећи за 2008. када су бирали са треће позиције О.Ј.Мајо-а (касније га тејдовали за лава који је изабран са пете) а нпр са четврте позиције изабран је Вестбрук, са седме Ерик Гордон (клиперси), са десете Брук Лопез (џерси) Од првих 10 пикова тврдим да су они изабрали најгорег... Како им само полази за руком...
Прошле године је била комедија имали су шест пикова, од тога 4 у првој рунди, бирали су са позиције 5 и 6 и они узму Рубија који у уговору са Барсом има да тек 2012 може у НБА, а после њихова 2 пика изабрани су Стефон Кари (голден стејт), ДеРозен (торонто), Џенингс (милвоки) мада уз мало више среће могли су те године да узму нпр. Тарика Еванса (очекивало се да Мемфис узме Рубија јер они готиве шпанце узели су оба Гасола, а и Наваро је играо тамо, а да после Сакраменто узме Хашима Табита)
Шта тек рећи за 2008. када су бирали са треће позиције О.Ј.Мајо-а (касније га тејдовали за лава који је изабран са пете) а нпр са четврте позиције изабран је Вестбрук, са седме Ерик Гордон (клиперси), са десете Брук Лопез (џерси) Од првих 10 пикова тврдим да су они изабрали најгорег... Како им само полази за руком...
ZuLuofVozdovac- mvp
najgori izbor drafta 2008. je svakako Džo Aleksander, sa 8. pika (Milvoki)...
ne bih se složio sa tobom, Lav je po meni bolja opcija od Meja, a Westbrook? Pa jbga, to realno jeste kiks
ne bih se složio sa tobom, Lav je po meni bolja opcija od Meja, a Westbrook? Pa jbga, to realno jeste kiks
drexler- mvp
drexler ::najgori izbor drafta 2008. je svakako Džo Aleksander, sa 8. pika (Milvoki)...
Па и ја кажем да је Лав боља опција. Што га онда нису узели са поиције 3 него су са позиције 3 бирали Мејо-а, а тек после су трејдом добили Лава...
ZuLuofVozdovac- mvp
Večeras je za nas jako zanimljiva utakmica San Antonio gostuje u Minestoi. Živo me zanima kako će se Miličić snaći protiv ovih jer tu su Tiago SPliter, Dehuan Bler, Dankan. Mekdajs... Možda će Greg Popović dati veću minutažu Spliteru da bi neutralizovao Darka kao 3.napadačku opciju Minesote.
Gost- Gost
Milicic kada sredi glavu on je TOP 5 centara u NBA, to njemu ide od utakmice do utakmice, vezao je nekoliko dorih, sada cemo tek videti koliko moze protiv igraca gabarita Blera, iskusnih Dankana i MekDajsa i Evropskog centra, zaista lep miks centara ima SA
Nolle- mvp
Strana 17 od 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011