NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 10 od 40
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Mihael ::Evo da napisem jos nesto o nasim igracima u NBA, cini mi se da to nije napisano...
Radmanovic je u pobedi GS nad LAC imao 6 poena i 5 skokova za 20 minuta na parketu uz sut iz igre 1-6 i slobodna bacanja 3-4...
Stojakovic je ima0 7 poena uz sut iz igre 2-5 i 2-2 sa penala za 14 minuta
I da, jedna stvar, da li ste primetili ako ste gledali na Sopt klubu kako ona dvojica komentatora konstantno mesaju M. Pjetrusa sa F. Pjetrusom, stalno pricaju kako je Floran igrao u Spaniji pre samo par dana i vec se vratio u NBA da ponovo igra za Orlando, stvarno sramotno i smesno...
xaxa, nisam to gledao, ali stvarno je jadno...
tako je to sa novokomponovanim komentatorima koji instant uče sport koji obrađuju
pa to se ni Dendi ne bi omaklo
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Чикаго-Детроит 101-91
Е због оваквих мечева треба гледати НБА. Илузорно је расправљати о разлозима победе Чикага или пораза детроита у овом мечу. Од почетка меча детроит је био бољи, направио 20 разлике у другој четввртини и деловало је да ће меч мирно привести крају када су са 15 разлике ушли у последњу четвртину. Е у тој четвртини на терену је постојала само јена екипа. И веровали или не Чикаго добија 4. четвртину са 25 разлике (34-9)!
Роуз 39 поена уз добре проценте, 7 асистенција и 6 скокова.... И веровали или не победа чикага била би још убедљивија да су погодили још и 3 бацања у финшу меча. Ја сам меч гледао са друштвом са којим сам целу ноћ играо ИСС, а сви смо ставили неке паре на Чикаго и Атланту (која је исто гибила у једном тренутку чини ми се 17 разлике али је на крају ипак победила). И када је Чикаго кренуо да дере (а ми смо све већ прежалили) кренула је општа лудница. А на трибинама делиријум... За крај да кажем да ми је жао Детроита који поново губи меч у финишу (прочитајте мој ранији пост како су јуче изгубили од оклахоме). Гордон опет најбољи у Детроиту а тренер му није скоро уопште дао да игр 4. четвртину!
Е због оваквих мечева треба гледати НБА. Илузорно је расправљати о разлозима победе Чикага или пораза детроита у овом мечу. Од почетка меча детроит је био бољи, направио 20 разлике у другој четввртини и деловало је да ће меч мирно привести крају када су са 15 разлике ушли у последњу четвртину. Е у тој четвртини на терену је постојала само јена екипа. И веровали или не Чикаго добија 4. четвртину са 25 разлике (34-9)!
Роуз 39 поена уз добре проценте, 7 асистенција и 6 скокова.... И веровали или не победа чикага била би још убедљивија да су погодили још и 3 бацања у финшу меча. Ја сам меч гледао са друштвом са којим сам целу ноћ играо ИСС, а сви смо ставили неке паре на Чикаго и Атланту (која је исто гибила у једном тренутку чини ми се 17 разлике али је на крају ипак победила). И када је Чикаго кренуо да дере (а ми смо све већ прежалили) кренула је општа лудница. А на трибинама делиријум... За крај да кажем да ми је жао Детроита који поново губи меч у финишу (прочитајте мој ранији пост како су јуче изгубили од оклахоме). Гордон опет најбољи у Детроиту а тренер му није скоро уопште дао да игр 4. четвртину!
ZuLuofVozdovac- mvp
a jbga, ja zaglavio u kafani, a planiram da gledam Chicago i OKC kad god mogu.
Sad ću malo da rovarim po NBA.com da vidim šta sam propustio.
Šta je to, izgleda da se Gordon povratio od prošle očajne sezone? Ili je to bio samo još jedan izuzetak pa se samo naložio protiv bivše ekipe koja ga je škartirala?
Sad ću malo da rovarim po NBA.com da vidim šta sam propustio.
Šta je to, izgleda da se Gordon povratio od prošle očajne sezone? Ili je to bio samo još jedan izuzetak pa se samo naložio protiv bivše ekipe koja ga je škartirala?
drexler- mvp
ja cu pratiti Sacramento i Miami, Sacramento mi je stvarno dosta simpaticna ekipa
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Minesota izgubila 20 razlike od Memfisa uz jos jednu losu partiju Darka Milicica. Za 20 minuta je imao 6 poena uz sut iz igre 2-6, 2-3 slobodna bacanja uz 3 skoka i cak 5 izgubljenih lopti... Minesota na celoj utakmici 29 izgubljenih lopti, sramota...
Mihael- mvp
Godina : 37
ZuLuofVozdovac ::objasnio covek:
Junglezburn- mvp
- Datum upisa : 02.10.2010
Lokacija : Balkan - strasti, poroci, nedoumice, odsustvo samokontrole...
Читам коментаре на другим сајтовима и то од новинара како пишу да су Крстић и Радмановић пружили бледе партије. Они јесу играли мало и јесу остали без поена али се не бих сложио да су били лоши. Ја сам за разлику од тих ''новинара'' одгледао обе те у такмице и то целе и могу да кажем да су обоица били жртве тренера. Оклахома је играла против јуте и јута их је опрашила, Крстић је играо само у првом полувремену и док је био на паркету Џеферсон није дао ни један кош, а оклахома ништа није урадила у нападу зато што су сваки, али сваки напад решавали 1 на 1 и то ко први ухвати лопту - Дурант, Грин или Вестбрук. Ја себичнију кошарку у животу нисам видео, а цело друго полувреме је играо Ибака којег тренер није извадио ни после 5 личних којима је покушавао да заустави Џеферсона који му је у међувремену дао 20 поена.... јута је на полувремену имала 20 асистенција а оклахома 6.
Радмановић је био још бољи и био је једина светла тачка у голден Стејту. Стартна постава је изгубила прву четвртину резултатом 14-34 и када је он ушао у игру у тандему са Гаџурићем праве серију 11-0 и потпуно се враћају у меч. Једини је успео да заустави Одома који је у првој четвртини имао 11 поена 7 скокова и 4 асистенције док га је чувао Ли! (додуше Радман је против Одома играо само 3 минута али му је скинуо све лопте) Он је одиграо одлично тих 8 минута у другој четвртини и не схватам како неко може да каже да је био неприметан.... То може само неко ко не гледа мечеве него ујтру отвори НБА.ком ипише новинске текстове...
И за крај: ја сам летос имао расправу са неким чланом форума који је тврдио да је Ли одличан играч. Ја сам увек тврдио да је лимитиран и почетак сезоне то и показује. Па Радмановић је за 8 минута урадио више него овај пањ за цео меч! Одом му је скакао по лобањи (16 поена и 14 скокова од чега 6 у нападу) . Он ове сезоне треба да прими 11 милиона долара, плата ће му расти до 15 милиона! Па има ли и један играч у НБА лиги који прима толике паре а заврши меч са 0 поена 3 скока и 5 изгубљених лопти!
Радмановић је био још бољи и био је једина светла тачка у голден Стејту. Стартна постава је изгубила прву четвртину резултатом 14-34 и када је он ушао у игру у тандему са Гаџурићем праве серију 11-0 и потпуно се враћају у меч. Једини је успео да заустави Одома који је у првој четвртини имао 11 поена 7 скокова и 4 асистенције док га је чувао Ли! (додуше Радман је против Одома играо само 3 минута али му је скинуо све лопте) Он је одиграо одлично тих 8 минута у другој четвртини и не схватам како неко може да каже да је био неприметан.... То може само неко ко не гледа мечеве него ујтру отвори НБА.ком ипише новинске текстове...
И за крај: ја сам летос имао расправу са неким чланом форума који је тврдио да је Ли одличан играч. Ја сам увек тврдио да је лимитиран и почетак сезоне то и показује. Па Радмановић је за 8 минута урадио више него овај пањ за цео меч! Одом му је скакао по лобањи (16 поена и 14 скокова од чега 6 у нападу) . Он ове сезоне треба да прими 11 милиона долара, плата ће му расти до 15 милиона! Па има ли и један играч у НБА лиги који прима толике паре а заврши меч са 0 поена 3 скока и 5 изгубљених лопти!
ZuLuofVozdovac- mvp
ja priznajem da nisam puno gledao Lee-a (GS i NYK su klubovi na dnu moje liste interesovanja), pa ne bih da ga pretjerano hvalim, ali Zulufe, 0 poena, 3 skoka i 5 izg. lopti djeluje kao savršen izuzetak koji potvrđuje pravilo (20 poena, 11.7 skokova, 55% šuta iz igre).
drexler- mvp
Али када погледаш само 5 минута меча и видиш да он непостоји на терену јасно ти је да он не вреди тих 11-15 милиона без обзира на статистику коју је остварио у Њујокру прошле сезоне када су давали 120 поена по мечу, само јурцали и шутирали. Он у каријери постиже у просеку 13 поена по мечу, али и то није толико лоше. Лоше је што је он много мали за позицију коју игра. А није ни довољно скочан... Укаријери има 9 скокова по мечу у просеку, али и ја би имао да на терену проведем пола сата и то све под кошем. Ја не кажем да он није играч за нба, он апсолутно има своје место у лиги, и сматрам чак и да може да буде стартер неке јадне екипе као што је Голден стејт. Само, не вреди он те паре... Па тај Одом игра за мање! Хаслем игра за 3 пута мање пара, Гуден из милвокија игра за дупло мање. Дакле не улазећи уопште у то какав је играч (некоме се свиђа а некоме не), али преплатили су га...
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::Али када погледаш само 5 минута меча и видиш да он непостоји на терену јасно ти је да он не вреди тих 11-15 милиона без обзира на статистику коју је остварио у Њујокру прошле сезоне када су давали 120 поена по мечу, само јурцали и шутирали. Он у каријери постиже у просеку 13 поена по мечу, али и то није толико лоше. Лоше је што је он много мали за позицију коју игра. А није ни довољно скочан... Укаријери има 9 скокова по мечу у просеку, али и ја би имао да на терену проведем пола сата и то све под кошем. Ја не кажем да он није играч за нба, он апсолутно има своје место у лиги, и сматрам чак и да може да буде стартер неке јадне екипе као што је Голден стејт. Само, не вреди он те паре... Па тај Одом игра за мање! Хаслем игра за 3 пута мање пара, Гуден из милвокија игра за дупло мање. Дакле не улазећи уопште у то какав је играч (некоме се свиђа а некоме не), али преплатили су га...
Bravo,sve si lepo rekao
Markos- prva petorka
ono jes, nije ni prvi ni poslednji koji je preplaćen... imao je tu sreću da se formira u run.n.gun ekipi bez play off ambicija, a te brojke su prilično varljive (mada mora se priznati da je sada prešao u NY "zapadni klon" , što znači da mu se brojke mogu i uvećati).
Što se tiče Odena, on prima manje zato što je još uvijek u rookie ugovoru, ali mislim da će i ovako kljakav kakav jeste potpisati na 10+ mil. po sezoni, na konto toga da Portland još uvijek vjeruje u njegovu moguću dominaciju koja mu je projektovana u periodu igranja za Ohajo Stejt
Što se tiče Odena, on prima manje zato što je još uvijek u rookie ugovoru, ali mislim da će i ovako kljakav kakav jeste potpisati na 10+ mil. po sezoni, na konto toga da Portland još uvijek vjeruje u njegovu moguću dominaciju koja mu je projektovana u periodu igranja za Ohajo Stejt
drexler- mvp
Написао сам Одом а не Оден А ај кад си већ поменуо Одена да напишем да је први играч изабран са првог пика у последњих чини ми се 15 година са којеме није продужен уговор. Портланд је наиме одлучио да не продужује уговор са Оденом одмах због његових проблема са повредама већ да сачека лето кад буде био ограничемо слободан агент па да изједначи највећу понуду. Финикс је могао нпр. да понуди Амареу више од Њујорка али су одлучили да не раде то због колена, мада је Амаре био неограничено слободан агент па се прича да он не би прихватио понуду Финикса ма колика да је била јер је желео да оде...
ZuLuofVozdovac- mvp
uh, više ni ne čitam kako valja, vakat ići spavati
EDIT
NBA fanovima za laku noć
https://www.youtube.com/watch?v=ULvo7__wwBU&u=sHOQSN_zu7A&list=FL&playnext=2
EDIT
NBA fanovima za laku noć
https://www.youtube.com/watch?v=ULvo7__wwBU&u=sHOQSN_zu7A&list=FL&playnext=2
drexler- mvp
Deng pokidao noćas, 40 poena protiv Portlanda, rekord karijere. Dosta očekujem ove sezone od Evansa iz Sakramenta.. Noćas 23 poena u pobedi protiv Reptorsa. Takodje, fantastična partija Erika Gordona, par razornih zakucavanja, ali su Sparsi odneli pobedu iz Stejpls Centra....
https://www.youtube.com/watch?v=qstmvg4PcAU&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=qstmvg4PcAU&feature=player_embedded
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
A večeras Dare vs. Džejms, Vejd, Boš... Objasniće Vejdu i Bošu zašto je bio ispred njih, a Džejmsu će da pokaže da je trebao da bude i ispred njega.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Miličić 0, Peković sa klupe 12.
Neke stvari se nikad neće promjeniti.
Neke stvari se nikad neće promjeniti.
drexler- mvp
Gledao sam prvo poluvreme, Milicic je bas jedna velika nula..
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Dare će u Crnokosu sledeće sezone.
LBJ 0 skokova, ne sećam se da sam to nekada video... Gledao sam celo prvo poluvreme i drugo na preskoke. Ne oduševljava me Majami, mislim da sam ovakvom igrom nemaju šta da traže u play off-u.
LBJ 0 skokova, ne sećam se da sam to nekada video... Gledao sam celo prvo poluvreme i drugo na preskoke. Ne oduševljava me Majami, mislim da sam ovakvom igrom nemaju šta da traže u play off-u.
Bodi Bond- mvp
Rondo 41 asistencija u dve utakmice!
Junglezburn- mvp
Ja samo da vas podsetim na moju konstataciju iz pripremnog perioda da će Peković odigrati prilično dobru ruki sezonu a da je Miličić nazadovao. Rekoh tada da Peković izgleda kao da je 5 godina već u timu... Ljudi, shvatite da je Miličić izgubljen ...
Gost- Gost
Priznajem sharga da sam ti ja tada bio oponent... 100% si u pravu.
Bodi Bond- mvp
...a ja sam jedan od onih koji je dijelio Shargin stav. Pri tome sad isao jos konkretnije, a to i sada tvrdim, Pekovic ce do kraja sezone postati starter.
drexler- mvp
Čudan način da priznaš da sam i ja bio u pravu...Bodi Bond ::Priznajem sharga da sam ti ja tada bio oponent... 100% si u pravu.
Junglezburn- mvp
Strana 10 od 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
:: Arhiva :: Lige i kupovi