NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 11 od 40
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Po meni su i ove sezone Lejkersi prvi favorit za titulu. Majami deluje moćno, ali treba vremena da tim zaliči na šampionski.
Nikola Peković jako fino igra, to treba konstantovati
Nikola Peković jako fino igra, to treba konstantovati
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Fred Jones, nekada bek Indijane i pobjednik takmicenja u zakucavanjima 2004 završio u Kini...
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Macijauskas ::" Sve je otislo u Honduras "
stavljaj Đoleta na avatar
drexler- mvp
Bodi Bond ::A večeras Dare vs. Džejms, Vejd, Boš... Objasniće Vejdu i Bošu zašto je bio ispred njih, a Džejmsu će da pokaže da je trebao da bude i ispred njega.
Bodi je ustvari onaj Dragannn, sa kosarka.rs-a...
2bad4u- prva petorka
- Datum upisa : 23.10.2010
Godina : 49
Minesota na -42. Hauard i Gortat 30 poena i 23 skoka. Dare i Peka 4 poena i 5 skokova.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
izvini ali sta si ocekivao, da bude obrnuto ???
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
drexler ::...a ja sam jedan od onih koji je dijelio Shargin stav. Pri tome sad isao jos konkretnije, a to i sada tvrdim, Pekovic ce do kraja sezone postati starter.
Ма нема шансе Пековић да постане стартер ни у једном НБА тиму. У одбрани преко њега кош даје ко стигне, има бољу офанзивну статистику од Миличића због боље леђне технике, а и Дарко није баш у форми, али пековић направи 5 пенала за 5 минута, а ако не прави фаулове прима кошеве. Баш се види да нема капацитет, чак у последње време дели минуте са Куфосом. Пековић може да буде стартер само ако Дарко настави овако ретардирано да игра, па пекович ускочи као стартер док се не нађе неко друго решење. А јуче како је Хауард залепио Миличићу 2 банане... лудило.
Синоћ
Бостон добио Милвоки после продужетка, доста захваљујући судијана јер су предпоследњи напад судили Милвокију фаул у нападу који није постојао али уопште није постојао. На кладионици сам пао на овај меч јер сам играо Бостон испод 97 поена (у регуларном су дали 92 али се на бет365 рачунају продужетци)
Шарлот победио Џерси тако што је Џерси имао напад за продужетак али није успео да га реализује из 4 покушаја (имали су толико офанзивних скокова)
Јута развалила Торонто, гледао сам прву четвртину и после вођства торонта од 2-0 Јута је направила серију 22-2 и решила меч већ у првој четвртини постигавши 41 поен. Ал Џеферсон је стварно велико појачање, игра боље его Бузер прошле сезоне. Пар пораза на почетку су били само кикс, Јута је имала 8-0 у предсезони и сада настављају у том ритму.
Минесоту сам гледао цео меч, без Бислија и вебстера су стварно тужни...
Неко је причао пред почетак сезоне да види Детроит у Плеј-офу? Ма немају они квалитет за то.... Али дефинитивно играју боље него што њихов скор показује, 4 меча игубили су у последњој четвртини углавном на једну лопту...
ZuLuofVozdovac- mvp
Moram ovde da prokomentarišem. Rondo 24, pa 17 asistencije (bez izgubljene lopte). Pa to je bre ludilo!
Gledao sam detaljno sastave NBA timova sinoć. Lejkersi, Majami, Boston, Orlando, Dalas... To su favoriti. Ima puno iznednačenih ekipa, u NBA se nikad ništa ne zna. Nekako su mi (možda) Kingsi najslabiji na papiru...
Gledao sam detaljno sastave NBA timova sinoć. Lejkersi, Majami, Boston, Orlando, Dalas... To su favoriti. Ima puno iznednačenih ekipa, u NBA se nikad ništa ne zna. Nekako su mi (možda) Kingsi najslabiji na papiru...
KKP- prva petorka
slažem se da Peković trenutno nema kvalitet za startnog centra, ali to je zaključak izveden nakon 5 utakmica u NBA. Minnesota očogledno neće napraviti neki veći iskorak u ovoj sezoni, tako da će biti još eksperimenata u rosteru. Očekujem da se Rembis u napadu još više osloni Bizlija kako bi od njega napravio pravog vođu tima (franšiznog igrača od 15 mil. po sezoni).
...a nisam još siguran da on to zaslužuje.
Elem, da se vratim na Pekovića. Nikola je još u fazi privikavanja na NBA. Miličić u nekim stvarima ima prednost nad Pekovićem, ali Peković ima ključnu prednost - mogućnost za napredovanjem. Mislim da je Miličić u većini stvari dostigao svoje limite (prije svega zbog svoje limitiranosti u glavi) a Peković je školovan igrač koji je navikao na dokazivanje, treninge i čekanje šanse...
Pekmen sigurno nije tip igrača koji će imati 3 blokade i 10 skokova po meču, ali i ne mora nužno. On ima bolji pregled igre od Miličića, bolje postavlja blokove, ima konkrtetniju leđnu tehniku i mislim da dobro funkcioniše u balansu sa Kevinom Lavom koji je s druge strane "skok-mašina".
Takođe, jasno je da je u NBA kriza među centrima napadačima, i mislim da je u zadnjih 10-ak godina u NBA igrao zavidan broj lošijih centara startera od Pekovića
...a nisam još siguran da on to zaslužuje.
Elem, da se vratim na Pekovića. Nikola je još u fazi privikavanja na NBA. Miličić u nekim stvarima ima prednost nad Pekovićem, ali Peković ima ključnu prednost - mogućnost za napredovanjem. Mislim da je Miličić u većini stvari dostigao svoje limite (prije svega zbog svoje limitiranosti u glavi) a Peković je školovan igrač koji je navikao na dokazivanje, treninge i čekanje šanse...
Pekmen sigurno nije tip igrača koji će imati 3 blokade i 10 skokova po meču, ali i ne mora nužno. On ima bolji pregled igre od Miličića, bolje postavlja blokove, ima konkrtetniju leđnu tehniku i mislim da dobro funkcioniše u balansu sa Kevinom Lavom koji je s druge strane "skok-mašina".
Takođe, jasno je da je u NBA kriza među centrima napadačima, i mislim da je u zadnjih 10-ak godina u NBA igrao zavidan broj lošijih centara startera od Pekovića
drexler- mvp
Pretpostavljam da ste videli statistiku Milicica sa meca protiv Orlanda, ako niste videli, bolje je da ne gledate, pogotovo Hauardovu sa minutima koje je odigrao i bananama koje je imao...
Mihael- mvp
i miss dragannn right now
drexler- mvp
drexler ::i miss dragannn right now
Takodjer...
Mihael- mvp
Mislim da smo svi pogresili kada smo tvrdili da Milicic ima probleme u glavi, jer je covek genije - uspeo je da oladi NBA za veliku sumu kesa, a da pritom nista nije pokazao.
Gencha- šesti igrač
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 35
Ne znam sto se divite Rondovom broju asistencija? To je NBA, tu ih je lako skupljati...Pa Kalderon dok je igrao u EL imao je prosecno 2 asistencije, a u NBA 6.6...U EL mu je rekord 6, a u NBA 19!
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Gencha ::Mislim da smo svi pogresili kada smo tvrdili da Milicic ima probleme u glavi, jer je covek genije - uspeo je da oladi NBA za veliku sumu kesa, a da pritom nista nije pokazao.
Evo ga legendarni komentar o Darku sa B92...
"Ti si moj idol. 7 godina primaš platu od minimum 2-3 miliona neto godišnje, ne trošiš se mnogo, živeo si u dobrom delu SAD izuzev zapadne obale. Oženio si se, imaš decu, jahtu, 7 automobila i sve si to uspeo da uradiš isklučivo na potencijal. Uspeo si čak i da igraš za našu reprezentaciju iako ništa nisi igrao u svom matičnom klubu, i to u kakvoj konkurenciji 2005.
Sve u svemu ti jesi Američki san pomešan sa crnogorski snom. Ne radiš mnogo, dobro zarađuješ i zabole.
Ja bi tebi digao spomenik da mogu"
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Manu ::Ne znam sto se divite Rondovom broju asistencija? To je NBA, tu ih je lako skupljati...Pa Kalderon dok je igrao u EL imao je prosecno 2 asistencije, a u NBA 6.6...U EL mu je rekord 6, a u NBA 19!
postoje određena dodavanja koja se u Evropi ne računaju u asistencije te je zaista lakše u NBA nagurati dobru cifru, međutim, svejedno, učinci Ronda po tom pitanju su nadprosječni.
drexler- mvp
Manu ::Gencha ::Mislim da smo svi pogresili kada smo tvrdili da Milicic ima probleme u glavi, jer je covek genije - uspeo je da oladi NBA za veliku sumu kesa, a da pritom nista nije pokazao.
Evo ga legendarni komentar o Darku sa B92...
"Ti si moj idol. 7 godina primaš platu od minimum 2-3 miliona neto godišnje, ne trošiš se mnogo, živeo si u dobrom delu SAD izuzev zapadne obale. Oženio si se, imaš decu, jahtu, 7 automobila i sve si to uspeo da uradiš isklučivo na potencijal. Uspeo si čak i da igraš za našu reprezentaciju iako ništa nisi igrao u svom matičnom klubu, i to u kakvoj konkurenciji 2005.
Sve u svemu ti jesi Američki san pomešan sa crnogorski snom. Ne radiš mnogo, dobro zarađuješ i zabole.
Ja bi tebi digao spomenik da mogu"
Dule Kecman- mvp
Godina : 34
Fabricio Oberto se povukao iz kosarke zbog problema sa srcem!
Evo ovde, bar ovako simbolicno mozemo odati priznanje velikom majsoru kosarke. Jeste Argentinac, jeste provokator i ponekad prljav igrac, ali nista od toga ne moze osporiti njegovu velicinu. Jedan od najboljih pick'n'roll centara koje sam gledao ikada...
aktivno je ucestvovao u osvajanju zlatne olimpijske medalje i NBA prstena, mozda i najteze osvojivih trofeja u prof. kosarci!
Evo ovde, bar ovako simbolicno mozemo odati priznanje velikom majsoru kosarke. Jeste Argentinac, jeste provokator i ponekad prljav igrac, ali nista od toga ne moze osporiti njegovu velicinu. Jedan od najboljih pick'n'roll centara koje sam gledao ikada...
aktivno je ucestvovao u osvajanju zlatne olimpijske medalje i NBA prstena, mozda i najteze osvojivih trofeja u prof. kosarci!
drexler- mvp
Polako se povlaci ta sjajna generacija, imali smo cast da ih gledamo, stvarno su bili mocna ekipa. Oberta se secam jos iz prve sezone u Evropi i kako se lose snasao u Olimpijakosu, sve posle toga je bilo savrseno. Veliki igrac i jos veca karijera.
expert- prva petorka
Minesota će ove sezone izgleda služiti za koš razliku...
Portland baš nema sreće sa centrima. Evo Oberto se povukao, a pre njega su se na duže povredili Oden i Przibila.
Portland baš nema sreće sa centrima. Evo Oberto se povukao, a pre njega su se na duže povredili Oden i Przibila.
KKP- prva petorka
U večeri kada su navijači Oklahome skupljali dobrovoljne priloge za pomoć Kraljevu, Krstić zbog neigranja Jeffa Greena dobio 40 minuta i stavio 13 poena uz 8 skokova. Bostonova mašina je ipak bila bolja.
Peković već standardno sa klupe ima napadači mnogo bolji učinak od Miličića, ovaj put 12 poena, Minesota naravno izgubila.
Sinoć gledao LA-Portland, i svjedočio još jednoj profesorskoj partiji Pau Gasola. Ovaj put je imao tripl-dabl, a od 10 asistencija koje je imao, svaka je išla saigraču cnetru pod samu tablu ili back door za beka.
Ako imam pravo da maštam, volio bih da gledam jednu sezonu u kojoj su startni centri neke NBA ekipe Gasol i Scola. E to bi bila košarkaška poezija
Peković već standardno sa klupe ima napadači mnogo bolji učinak od Miličića, ovaj put 12 poena, Minesota naravno izgubila.
Sinoć gledao LA-Portland, i svjedočio još jednoj profesorskoj partiji Pau Gasola. Ovaj put je imao tripl-dabl, a od 10 asistencija koje je imao, svaka je išla saigraču cnetru pod samu tablu ili back door za beka.
Ako imam pravo da maštam, volio bih da gledam jednu sezonu u kojoj su startni centri neke NBA ekipe Gasol i Scola. E to bi bila košarkaška poezija
drexler- mvp
Bravo za Krstića i Oklahomu!
LAL na 7:0, Gasol "trpl-dabl"...
LAL na 7:0, Gasol "trpl-dabl"...
KKP- prva petorka
drexler ::U večeri kada su navijači Oklahome skupljali dobrovoljne priloge za pomoć Kraljevu, Krstić zbog neigranja Jeffa Greena dobio 40 minuta i stavio 13 poena uz 8 skokova. Bostonova mašina je ipak bila bolja.
11 skokova Pekmenovih uz tih 12 p, ovo mu je prvi dabl dabl!
expert- prva petorka
Mislim da je vreme da Miličića stavimo u kategoriju sa Sašom Pavlovićem i da tog momka više ne pominjemo u kontekstu ozbiljnih košarkaških zbivanja. Trener mu dao da bude starter, dao mu prava u igri, dali mu ogromnu platu, nije igrao na SP, imao sve uslove da bude glavna zvezda tima a 3.6 poena po meču.
Gost- Gost
Strana 11 od 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011