NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 12 od 40
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
sharga ::Mislim da je vreme da Miličića stavimo u kategoriju sa Sašom Pavlovićem i da tog momka više ne pominjemo u kontekstu ozbiljnih košarkaških zbivanja. Trener mu dao da bude starter, dao mu prava u igri, dali mu ogromnu platu, nije igrao na SP, imao sve uslove da bude glavna zvezda tima a 3.6 poena po meču.
Kako mi o njemu dane pricamo kad je on verovali ili ne glavna tema preko bare. Gledao sam mec Minesota-Majami i americki komentator je pored zivih LeBrona, Vejda, Bosa veci deo meca samo o njemu pricao. On je pokazatelj kolika je marketinska moc drafta. On je u tom NBA-u igrao 6 godina i u gotovo svim klubovima (izuzev uspesne epizode u Orlandu) nista nije pokazao i posle svega opet ovoga leta dobio jos 20 miliona.... Neko rece on jos unovcava potencijal. Moguce, ali pored svega idalje dobija piohvale za defanzivu. Igra najmanje od svih starterau minesoti i pogledaj malo naprednu statistiku, pa ces videti da minesota najvece suficite u poenima belezi dok je milicic na terenu. Ali npr Ming ga je juce sahranio, ail mi se cini i da su ga sudije previse stitile, npr 4. licna greska milicica je smesna ming pao na dupe u prijemu lopte i darko dobio faul zbog kojeg je morao da izadje. Imaj u vidu i da je Minesota imala uzasan raspored na pocetku, Gostovanje Majamiju, Orlandu, sutra gostuju Lejkersima. Hjuston ima Minga... Protiv milvokija je razbio Boguta ali opet kazem kos nije moga da muda. Igrao je protiv jako dobrih centara zato ima losiji ucinak. Protiv Orlanda je on ulazio u igru samo kad je ulazio Hauard, a Pekovic je igrao uglavnom protiv Gortata, nije to isto, on ostvaruje svoju statistiku protiv rezervista. Ja cekam da vidim kako ce igrati u narednom periodu, kada budu igrali sa slabijim protivnicima, ali generalno ostajem pri ranije izetom misljenju da je ocajan u ofanzivi. Mada malo mi je misljenje pozitivnije jer vidim da ima jako dobru kretnju po vrhu kapice i juce je protiv hjustona omogucio dosta poena svojoj ekipi dobrim blokovima. Problem je sto nema ledju tehniku, ne sutira iz daljine, i ne ide na ofanzivni skok. Kad proba da ugura protivnika pod kos to je smehotresno.
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
ja sam jako skeptičan i prema ovoj svakodnevnoj statistici, do napredne vjerovatno neću stići do kraja svog života. Moj uzorak utakmica Minnesote po kojima procjenjujem Darkana je 2 (slovima dva) pa tu još ništa nije sigurno ali...
čak i ako isključimo neke košarkaške elemente koji mu očigledno ne idu na ruku, Miličić je i ovako u čabru. Izraz njegovog lica i stav tokom utakmice su tragični, to je neka vrsta nezainteresovanosti, anemičnosti, letargije. Možda je to maska, ali ja stvarno Miličiću ni na licu ni u pokretima ne vidim da se cima... Ne znam, ja bih ovaj slučaj zaključio, srpska košarka se od Miličića neće lebca najesti, nema te napredne statistike koja njemu može pomoći
čak i ako isključimo neke košarkaške elemente koji mu očigledno ne idu na ruku, Miličić je i ovako u čabru. Izraz njegovog lica i stav tokom utakmice su tragični, to je neka vrsta nezainteresovanosti, anemičnosti, letargije. Možda je to maska, ali ja stvarno Miličiću ni na licu ni u pokretima ne vidim da se cima... Ne znam, ja bih ovaj slučaj zaključio, srpska košarka se od Miličića neće lebca najesti, nema te napredne statistike koja njemu može pomoći
drexler- mvp
Godina : 38
drexler ::U večeri kada su navijači Oklahome skupljali dobrovoljne priloge za pomoć Kraljevu, Krstić zbog neigranja Jeffa Greena dobio 40 minuta i stavio 13 poena uz 8 skokova. Bostonova mašina je ipak bila bolja.
Peković već standardno sa klupe ima napadači mnogo bolji učinak od Miličića, ovaj put 12 poena, Minesota naravno izgubila.
Sinoć gledao LA-Portland, i svjedočio još jednoj profesorskoj partiji Pau Gasola. Ovaj put je imao tripl-dabl, a od 10 asistencija koje je imao, svaka je išla saigraču cnetru pod samu tablu ili back door za beka.
Ako imam pravo da maštam, volio bih da gledam jednu sezonu u kojoj su startni centri neke NBA ekipe Gasol i Scola. E to bi bila košarkaška poezija
Ja sam gledao Krleta i bas je dobro igrao. Promasio je u finisu jedno zakucavanje ali je bas dobrko kontroilisao reket, dobro izlazio kod pika i cak ukrao i po neku loptu, imao je idobre procente. Boston dobio zato sto igra timsku kosarku, a oklahoma je tim za razigravanje igraca, igraju samo 1 na 1 ili pick, trece nema. vikao sam stalno da sam navijac Oklahome medjuti m sad zvanicno izjavljujem da igraju mnogo ruznu kosarku. Praticu ih zbog krleta ali ne mogu oni da pariraju Lakersima pa cak ni Juti i Portlandu...
P.S. Razmisljam se da kupim ovo, mnogo mi se svidja. Jedini problem CENA!
http://store.nba.com/product/index.jsp?productId=4452048&cp=1400498.2788226
evo na pocetku ovog klipa wiliams je nosi:
https://www.youtube.com/watch?v=Q2g7IrEUhKg
ZuLuofVozdovac- mvp
drexler ::ja sam jako skeptičan i prema ovoj svakodnevnoj statistici, do napredne vjerovatno neću stići do kraja svog života. Moj uzorak utakmica Minnesote po kojima procjenjujem Darkana je 2 (slovima dva) pa tu još ništa nije sigurno ali...
Ja bi cifrom 2 ocenio njegov dosadasnji ucinak na terenu ( dvojku a ne keca dobija zbog odbrane) A ostalo sve stoji, pa cak i to da srpska kosarka nece od njega imati nista. Mada ko zna mozda pomogne naskoj kosarci zidanjem neke hale Ipak navijam da proradi, da to bude novo americko cudo, propao pa se vratio, srceparajuci film bla bla bla... Uzgred mislim da Radman bas dobro igra u Golden Stejtu. Igra 10-15 minuta po mecu i to sasvim solidno odradjuje
ZuLuofVozdovac- mvp
nisam zakačio GS, a vidim da dobro idu za sada... je l ovaj novi trener odustao od Nelsonovog sistema ili i dalje guraju 130 poena a sa odbranom šta bude?
drexler- mvp
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Dajte ljudi neke predloge za kladjenje, nemam kesa ovih dana !
Ovo su vecerasnje utakmice :
Milwaukee at Atlanta
Utah at Orlando
Houston at Washington
Charlotte at Toronto
New Jersey at Cleveland
Golden State at New York
Philadelphia at Oklahoma City
Dallas at Memphis
LA Clippers at San Antonio
Minnesota at Sacramento
Milwaukee at Atlanta
Utah at Orlando
Houston at Washington
Charlotte at Toronto
New Jersey at Cleveland
Golden State at New York
Dallas at Memphis
Minnesota at Sacramento
Churge- brisač parketa
kakav cirkus, malopre sam gledao na sajtu, sta je uradio covek nije normalno
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Churge ::Dajte ljudi neke predloge za kladjenje, nemam kesa ovih dana !
Milwaukee at Atlanta
Utah at Orlando
Houston at Washington
Charlotte at Toronto
New Jersey at Cleveland
Golden State at New York
Dallas at Memphis
Minnesota at Sacramento
Milvoki 1
Orlando 2
Hjuston 1
Sarlot 1
Nju Džersi 1 (sinoć pobedili Kavski )
Golden Stejt 1
Oklahoma 2
Dalas 1
San Antonio 2
Minesota 1
Mada, prognozirati NBA utakmice nije ni malop lako...
KKP- prva petorka
Indiana je stavila 54 poena u jednoj cetvrtini. Nemam pojma je l to neki rekord, neko ce vec objaviti, ali da je mnogo - mnogo je
drexler- mvp
Рекорд је ја мислим шут из игре у једној четвртини. Шутирали су 20 од 21, а једини промашај је био у шуту за три пар секунди пре краја. Покушавам да замислим шта се мотало по главама играча Денвера, мислим примити кош у 20 напада за редом је катастрофа.
Што се Мајамија тиче имају већ 3 пораза, а неки су им предвиђали да могу да оборе и Чикагов рекорд 72-10. Не знам, требаће им времена да се уиграју мада за сада изгледа да је Вејд остао газда и поред доласка ове двојице.
И на крају, Дарко Миличић. Нисам веровао својим ушима у оне ситне сате колико га коментатори узимају у уста. Први напад Минесоте, он поентира преко Гасола и наредних 4-5 минута поред живог Кобија који у том периоду убацује 11 поена Даркан је главна тема. Дабоме да су коментари били више негативни него позитивни ( чак је у једном тренутку ,а везано за његову бескрвну игру током сезоне употребили термин " SLOW MOTION") , али опет свака реклама је добра реклама. Невероватно.
Што се Мајамија тиче имају већ 3 пораза, а неки су им предвиђали да могу да оборе и Чикагов рекорд 72-10. Не знам, требаће им времена да се уиграју мада за сада изгледа да је Вејд остао газда и поред доласка ове двојице.
И на крају, Дарко Миличић. Нисам веровао својим ушима у оне ситне сате колико га коментатори узимају у уста. Први напад Минесоте, он поентира преко Гасола и наредних 4-5 минута поред живог Кобија који у том периоду убацује 11 поена Даркан је главна тема. Дабоме да су коментари били више негативни него позитивни ( чак је у једном тренутку ,а везано за његову бескрвну игру током сезоне употребили термин " SLOW MOTION") , али опет свака реклама је добра реклама. Невероватно.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
Ostadose u sjenci i 24 skoka Kevina Lava
drexler- mvp
drexler ::nisam zakačio GS, a vidim da dobro idu za sada... je l ovaj novi trener odustao od Nelsonovog sistema ili i dalje guraju 130 poena a sa odbranom šta bude?
U poslednje vreme sam poceo bas da gotovim Golden State. Trener je znatno izmenio ne sistem igre vec pre svega odnos prema igri. Idalje igraju veoma brzo i na respektabilan broj poena, ali sada mnogo srcanije igraju i odbranu. Ranije se desavalo da zavrse utakmicu a da cela ekipa napravi 10 fauloca a prmili 130 poena. Ne kazem da sad igraju odbranu ko Boston u play off ali svakako da je vidljiv veliki napredak. Treba imati u vidu da su sa bekovskim parom Curry-Elis ipak jako limitirani defanzivno jer ta dva igraca imaju zajedno 20 kila, a na terenu provode po 35 minuta. Radmanovica je vratio na cetvorku i ovaj tu dobro odradjuje zadatke sa dosta limitiranom minutazom, ali shvtam sto ga ne koriste, sa kraju sezon mu istice ugovor pa ne zele da investiraju mnogo minuta u njega, vec u druge mlade igrace. Poceli su dobro sezonu, imaju 5-2 skor i jedini mi je problem sto njihove utakmice pocinju oko pola 5 pa mogu da ih gledam samo kad gostuju na istocnoj obali
ZuLuofVozdovac- mvp
toliko o najavljivanoj domionaciji Istoka. Juta objasnila neke stvari na Floridi u dvije veceri. LBJ i Bosh se mogu kupiti, ali jedan je Džeri Sloun
drexler- mvp
Juta krenula sezonu nekako lagano, ali ovo su dve sjajne pobeda, dve večeri za redom. Njujork i sa Stodemajerom ništa posebno. Golden Stejt odličan ove sezone, imaju puno kvaliteta i talenta u timu. I Džon Vol je pokazao zašto je bio prvi pik na ovogodišnjem draftu...
KKP- prva petorka
Kevin Dzonson gradonacelnik Sakramenta.
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2010&mm=11&dd=11&nav_id=471586
expert- prva petorka
expert ::Kevin Dzonson gradonacelnik Sakramenta.
Колико смешно звучи ова вест из наше перспективе: морају да изграде нову халу јер им је хала друга најстарија у НБА и изграђена је давне 1988. У Србији је Арена једини спортски објекат изграђен после 1988 (ако изузмемо хале у Зрењанину, Лазаревцу, Вршцу које имају капацитет 3 до 4 хиљаде места)
узгред јута гази. а имају момци и тимску дух, губили су од Клиперса 18 на полувремену и победили после придужетка, губили су од Мајамија 22 на полувремену и победили после продужетка у сред Мајмија, губили су синоћ двоцифреном разликом против Орланда и добили 10 разлике. Имају ону ствар, а Милсап полако постаје ОлСтар играч. Џеферсон игра подједнако добро као Бузер а знатно је млађи. Мени се свиђа и Кириленкова игра, раније сам га доста критиковао, али сада игра баш резонски... А Џерију је најемотивнија реакција отварање уста. сад још да прегрме сутра и прекосутра гостовања Шарлоту и Атланти и тиме су завршили са целим југоистоком за ову сезону кад су гостовања у питању, а после тога од 14 утакмица играју 12 код куће и надам се избијају на чело запада.
ZuLuofVozdovac- mvp
izbijaju na 2. mjesto Zapada... nazalost, LAL je vec sad obezbjedio No1
drexler- mvp
Па нисам сигуран, баш имају скор 8-0 и од тога су играли 6 утакмица код куће са ривалима као што су хјустон (последњи на западу), Голден Стејт, Мемфис, Тронто, Портланд (једини озбиљан ривал), Минесота. Гостовања слабашном Сакраменту и реновираном Финиксу такође нисау баш показатељ. Јута је пребродила Орландо и Мајами, још Бостон и Чикако и завршили су тешка гостовања на истоку.. Ипак, највероватније лејкерси ће бити први на крају, али ја свим срцем навијам да то буде неко други Мислим да је овогодишњи тим Лејкерса доста јачи и од прошлогодишњег. Видећемо. Очекујем бар 3 пораза Лејкерса до краја новембра:
Thu 11 @ Denver
Sun 14 vs Phoenix
Tue 16 @ Milwaukee
Wed 17 @ Detroit
Fri 19 @ Minnesota
Sun 21 vs Golden State
Tue 23 vs Chicago
Fri 26 @ Utah
Sun 28 vs Indiana
Tue 30 @ Memphis
Thu 11 @ Denver
Sun 14 vs Phoenix
Tue 16 @ Milwaukee
Wed 17 @ Detroit
Fri 19 @ Minnesota
Sun 21 vs Golden State
Tue 23 vs Chicago
Fri 26 @ Utah
Sun 28 vs Indiana
Tue 30 @ Memphis
ZuLuofVozdovac- mvp
А тек децембар, све гостовања
Wed 01 @ Houston
Fri 03 vs Sacramento
Tue 07 vs Washington
Wed 08 @ LA Clippers
Fri 10 @ Chicago
Sun 12 @ New Jersey
Tue 14 @ Washington
Wed 15 @ Indiana
Fri 17 @ Philadelphia
Sun 19 @ Toronto
Tue 21 vs Milwaukee
Sat 25 vs Miami 2:00pm
Tue 28 @ San Antonio
Wed 29 @ New Orleans
Fri 31 vs Philadelphia
Wed 01 @ Houston
Fri 03 vs Sacramento
Tue 07 vs Washington
Wed 08 @ LA Clippers
Fri 10 @ Chicago
Sun 12 @ New Jersey
Tue 14 @ Washington
Wed 15 @ Indiana
Fri 17 @ Philadelphia
Sun 19 @ Toronto
Tue 21 vs Milwaukee
Sat 25 vs Miami 2:00pm
Tue 28 @ San Antonio
Wed 29 @ New Orleans
Fri 31 vs Philadelphia
ZuLuofVozdovac- mvp
razumem sta hoces da kazes, ipak, ostajem pri svome, jedini nacin da se Lakersi iznenade je play off, da im dopadne neka nezgodna ekipa koja ima dobar domaci teren + nekom blitzkrieg utakmicom ukradu pobjedu u gostima.
Po meni, za tako nesto sposobni su samo Utah, zdravi Portland i SA i OKC sa formom od ovog proljeca...
Hornetsi, Dallas i PHX i GS koliko god dobri bili, ne mogu preko zutih
Po meni, za tako nesto sposobni su samo Utah, zdravi Portland i SA i OKC sa formom od ovog proljeca...
Hornetsi, Dallas i PHX i GS koliko god dobri bili, ne mogu preko zutih
drexler- mvp
BOS-MIA veceras, sta mislite hoce li im se revansirati Majami za poraz, veceras ce sigurno biti bolja utakmica od one prve
napred Boston
napred Boston
expert- prva petorka
svaka cast izvikanim favoritima, ali ja nocas gledam Bulls-GSW...
drexler- mvp
moram ja staru gardu protiv ovih super zvezda da gledam, sudar generacija
moze li Cikago da izadje na kraj sa GSW, tesko..
moze li Cikago da izadje na kraj sa GSW, tesko..
expert- prva petorka
ha jbga, ja velim da ce pustiti Bogansa da igra malo agresivnije na Ellisu, da bar njega odsjece... onda imaju sanse
eh, dosla vremena da se pribojavamo Warriorsa, nije lose
eh, dosla vremena da se pribojavamo Warriorsa, nije lose
drexler- mvp
Strana 12 od 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011