NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 13 od 40
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Не могу да дочекам повратак Бузера (заправо његов деби), на иовако скакачну машинерију у виду Ное и Гибсона то ће бити савршенство. Да не говоримо о офанзивном потенцијалу. Али су стварно споља слабији , ја не могу да прежалим што су се због чишћења буџета одрекли једног Хајнриха. Шта је ту је . Мада Денг ове сезоне има неку константност коју није имао раније.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
drexler ::ha jbga, ja velim da ce pustiti Bogansa da igra malo agresivnije na Ellisu, da bar njega odsjece... onda imaju sanse
eh, dosla vremena da se pribojavamo Warriorsa, nije lose
Cikago lagano i rutinski drexler, bar ovo po rezultatu sto se vidi..
Sta reci za BOS-MIA, ja sam prosto uzivao u Isusovoj igri, pogodio je svaki put kada je trebalo, 7/9 za 3 poena, opet kazem koja elegancija i lakoca pokreta
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
Ipak su Garnet, Pirs i Alen tate, a zvezde Majamija neka rastu još Još su tu i Rondo, oba ONila...
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Ништа ту није случајно што се тиче Мајамија. Да су слаби под кошем се знало одавно, онај податак који су избацили јуче за време утакмице да су НАЈГОРИ у целој лиги по броју кошева из рекета то само потврђује.
blagoje- prva petorka
Заиста, Чикаго , лагано добио Голдех Стејт., али треба имати у виду да је Голден Стејт вече пре тога играо тешку утакмицу са Њујорком коју је добио после продужетака, да синоћ због повреде није играо Лее који је је конацно одиграо добру утакмицу против Њујорка, али је сјебо лакат...
Денвер узео први скалп Лејкерсима, следе још 2 до краја месеца!
Денвер узео први скалп Лејкерсима, следе још 2 до краја месеца!
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Majami pokazuje ono sto sam rekao jos na pocetku sezone, nije dovoljno dovesti velike igrace i misliti da si zavrsio posao... Bos igra ocajno, covek se izgubio u Majamiju, bar za sada...
Sa druge strane, vidi se da ce i ove sezone po meni favoriti za titulu biti Boston i Lejkersi...
Sa druge strane, vidi se da ce i ove sezone po meni favoriti za titulu biti Boston i Lejkersi...
Mihael- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Čitam da Kevin Love ratuje sa trenerom Minesote i da je moguć trejd. Ako je to tačno, onda će se verovatno otvoriti mnogo veći prostor za Pekovića, a Miličić će morati da preuzme veću odgovornost(ako je nešto tako uopšte moguće)
Gost- Gost
sharga ::Čitam da Kevin Love ratuje sa trenerom Minesote i da je moguć trejd. Ako je to tačno, onda će se verovatno otvoriti mnogo veći prostor za Pekovića, a Miličić će morati da preuzme veću odgovornost(ako je nešto tako uopšte moguće)
Tesko da ce se Minesota odreci Lova, vec su trejdovali Dzefersona zbog njega, mislim da su to samo pricice... Bilo je nekih nesuglasica na pocetku sezone jer je Lov zeleo vecu minutazu a Rembis je rekao da mora da se popravi u odbrani, posle je Lov rekao da je sve u redu sa trenerom i da shvata na cemu mora da radi...
Mislim da do trejda nece doci, a i ako dodje, mislim da bi ga trejdovali samo za drugu 4 jer im igrac na drugoj poziciji nije potreban...
Sto se tice Pekovica, nece njemu mnogo radti minutaza ove sezone, kao sto sam i rekao na pocetku sezone on ce igrati maksimum 17-18 minuta, vise od toga tesko, jedino u slucaju povrede Milicica, ali i tad ce prednost imati Kufosa, bar ce tako biti u ovoj sezoni...
Mihael- mvp
Какав дабл-дабл Кевина Лава: 31 поен и 31 скок !!!
blagoje- prva petorka
eto i odgovora hoce li Love biti trejdovan
drexler- mvp
Godina : 38
blagoje ::Какав дабл-дабл Кевина Лава: 31 поен и 31 скок !!!
Pre neko veče je imao 24 skoka, a sad 31, uz 31 poen. Neverovatno!
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
blagoje ::Какав дабл-дабл Кевина Лава: 31 поен и 31 скок !!!
Ja ga i nisam nesto posebno primetio na SP, a i logicno je pored svih onih alavih zvezda i onako malo minuta da bude on zapazen. Bas me je iznenadio ovakvim igrama, nisam znao da je takav potencijal, decko je izgleda masina za skokove.
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Богами ја јесам, био им је један од најбољих играча уз Дуранта. Одом им је био стартни центар али Лав је имао већу минутажу кад су екипе имале тешког центра.
Синоћ нови повратак јуте против Атланте, кога занима кладионица нека ѕапамти да може слободно сваки меч да игра против Клиперса, Каман је сломио ногу, а управа је изузетно незадовољна игром берона Дејвиса и хоће да га трејдује. Нарочито зато што су једине 2 победе ове сезоне забележили без њега у тиму. И синоћ сам видео да није играо иако ми се чини да је здрав, тако да је само питање у ком смеру иде Дејвис. Ја стварно не знам ни шта покушавају клиперси, па и малоумном је било јасно да од ове екипе нама вајде ове сезоне. Можда опет покушавају да добију првог пика на драфту као прошле године. Блејк Грифин одушевљава, једини кандодат за рукија сезоне поред Вола, ерик Гордон има велику слободу у игри то колико-толико користи, али стварно су отужна екипа, потребне су им промене.
Синоћ нови повратак јуте против Атланте, кога занима кладионица нека ѕапамти да може слободно сваки меч да игра против Клиперса, Каман је сломио ногу, а управа је изузетно незадовољна игром берона Дејвиса и хоће да га трејдује. Нарочито зато што су једине 2 победе ове сезоне забележили без њега у тиму. И синоћ сам видео да није играо иако ми се чини да је здрав, тако да је само питање у ком смеру иде Дејвис. Ја стварно не знам ни шта покушавају клиперси, па и малоумном је било јасно да од ове екипе нама вајде ове сезоне. Можда опет покушавају да добију првог пика на драфту као прошле године. Блејк Грифин одушевљава, једини кандодат за рукија сезоне поред Вола, ерик Гордон има велику слободу у игри то колико-толико користи, али стварно су отужна екипа, потребне су им промене.
ZuLuofVozdovac- mvp
Da ono je bio cirkus. Cirkus je i to kako igra Minesota, koliko samo nereda u igri, koliko nedostatka ideje o tome kako doći do rezultata. Kevin Love je krunski dokaz da fizičke predispozicije uopšte ne moraju da budu presudne, čak i u NBA košarci. Ova dva američka reportera čudila su se početkom prenosa kako je Love napravio 23 skoka protiv Lejkersa s obzirom da ovi imaju GAsola i druge visoke momke? A onda je krenulo sa ispisivanjem rekorda. Poslednji je Moses Malone imao 30 - 30 i to mislim pre oko 30 godina.blagoje ::Какав дабл-дабл Кевина Лава: 31 поен и 31 скок !!!
A tek komentari o Darku? Pita jedan komentator drugog: Can you describe this mystery Darko Miličić? Ljudi prosto ne mogu da veruju kako jadno igra, da je takav jedan lik smatran za the next big thing posle Lebrona i Karmela. Bukvalno su rekli da je prevario Minesotu sa nekih 20 solidnih utakmica pred kraj sezone i da im je oteo 20 miliona
Gost- Gost
Оклахома - Портланд 110-108
Гледао сам овај меч и могу да кажем да је Крстић највише профитирао Грееновом повредом. Ибака је постао стартер, а Дурент је померен на тројку, али Крстићева минутажа је буквално дуплирана, синоћ је играо 41 минут и био је сасвим солидан (12 поена 5-9 из игре 2-2 бацања, 5 скокова). Ова ситуација му генерално иде на руку, јер је у последњој години уговора и било би добро да мало поправи статистику. Утакмица као и увек кад игра Оклахома, само 1 на 1, и понекад пик, свако игра за себе почевши од плејмејкера Вестбрука. Кад видите да он као плеј има 36 поена а само 7 асистенција за 44 минута и то у НБА лиги где је сваки пас пре коша асистенција онда схватите колико је разигравао саиграче. Оклахома има чини ми се најмање асистенција у целој лиги. Оклахома је губила меч двоцифреном разликом али се ипак вратила, пре свега поенима Дуранта повела, али су онда изгубили пар лопти у последњем минуту, дозволили Портланду да се врати са -7 у последњем минуту, онда на 1 разлике 10 секунди до краја Дурант промашује бацање и Портланд креће у напад без тајмаута, губи 2 разлике, али Милер креће у одличан улаз, налази самог Фернандеза на линији који промашује отворен шут и тиме баца сенку на доста добру партију у којој је остварио рекорд сезоне по броју поена. Дурант је одиграоконачно меч са шутем преко 50% бацања је гађао 5-6 али то једно промашио је кад је било најпотребније. Портланд је лепо избалансирана екипа,сви играју, дају поене, Рој јесте прва звезда, али треба имати у виду да је меч играло чак 10 играча, 9 се уписало. Оклахома је играла са 9 играча формално али реално само 7 играча је озбиљно играло од тога стартери преко 40 минута... Најслабија карика Оклахоме је тренер, који је бледи посматрач, слушао сам синоћ све његове тајмауте и он им само виче ајмо, играјте одбрану, без неких конкретних инструкција, то и ја могу да се дерем... Јако ретко им црта било шта на тајмауту, јуче је чак једном рекао да морају да прецизно шутирају?!?! Ма они су сигурно планирали да шутирају непрецизно....
Гледао сам овај меч и могу да кажем да је Крстић највише профитирао Грееновом повредом. Ибака је постао стартер, а Дурент је померен на тројку, али Крстићева минутажа је буквално дуплирана, синоћ је играо 41 минут и био је сасвим солидан (12 поена 5-9 из игре 2-2 бацања, 5 скокова). Ова ситуација му генерално иде на руку, јер је у последњој години уговора и било би добро да мало поправи статистику. Утакмица као и увек кад игра Оклахома, само 1 на 1, и понекад пик, свако игра за себе почевши од плејмејкера Вестбрука. Кад видите да он као плеј има 36 поена а само 7 асистенција за 44 минута и то у НБА лиги где је сваки пас пре коша асистенција онда схватите колико је разигравао саиграче. Оклахома има чини ми се најмање асистенција у целој лиги. Оклахома је губила меч двоцифреном разликом али се ипак вратила, пре свега поенима Дуранта повела, али су онда изгубили пар лопти у последњем минуту, дозволили Портланду да се врати са -7 у последњем минуту, онда на 1 разлике 10 секунди до краја Дурант промашује бацање и Портланд креће у напад без тајмаута, губи 2 разлике, али Милер креће у одличан улаз, налази самог Фернандеза на линији који промашује отворен шут и тиме баца сенку на доста добру партију у којој је остварио рекорд сезоне по броју поена. Дурант је одиграоконачно меч са шутем преко 50% бацања је гађао 5-6 али то једно промашио је кад је било најпотребније. Портланд је лепо избалансирана екипа,сви играју, дају поене, Рој јесте прва звезда, али треба имати у виду да је меч играло чак 10 играча, 9 се уписало. Оклахома је играла са 9 играча формално али реално само 7 играча је озбиљно играло од тога стартери преко 40 минута... Најслабија карика Оклахоме је тренер, који је бледи посматрач, слушао сам синоћ све његове тајмауте и он им само виче ајмо, играјте одбрану, без неких конкретних инструкција, то и ја могу да се дерем... Јако ретко им црта било шта на тајмауту, јуче је чак једном рекао да морају да прецизно шутирају?!?! Ма они су сигурно планирали да шутирају непрецизно....
ZuLuofVozdovac- mvp
Ja nisam gledao celu utakmicu ali se vidi iz aviona da je Westbrook glavni problem tima. Što se KRstića tče on je tamo baš epizodista i prosto gubi vreme na terenu, skupljajući otpatke koji mu ulete u ruke i slično.... Vrlo ružna slika jednog od najkvalitetnijih belih centara trenutno u svetu. On svoj posao obavlja odlično ali generalno bi mu bilo bolje da se makne odatle jer će mu statistika biti očajna i teško da će tako napraviti doabr ugovor. Najsmešnije izgleda kad se bori za poziciju ispod koša on čak i ne pruža ruke da primi loptu već ih samo širi pokazujući da su prazne ):): Znači ne sme ni da je traži samo kaže da su mu prazne ruke...
Nego da ne zaboravimo da kažemo da se povredio Peković već u drugoj četvrtini, i to čini mi se baš ga je Love povredio... Nisam siguran ali u pitanju je saigrač pa je pri doskoku s.ebao levi zglob... Ne znam koliko će pauzirati ali Pekmen definitivno deluje dobro na terenu i prvi pametan trener koji mu bude pružio pravu šansu, neće zažaliti...
Nego da ne zaboravimo da kažemo da se povredio Peković već u drugoj četvrtini, i to čini mi se baš ga je Love povredio... Nisam siguran ali u pitanju je saigrač pa je pri doskoku s.ebao levi zglob... Ne znam koliko će pauzirati ali Pekmen definitivno deluje dobro na terenu i prvi pametan trener koji mu bude pružio pravu šansu, neće zažaliti...
Gost- Gost
Inace, Lov i Bisli su zajedno sutnuli 55 puta na kos, stvarno neverovatno...
Inace, Milicic ce u nastavku sezone biti bolji, to je sigurno, jos uvek se svi uigravaju a i on je sigurno pod pritiskom da se napokon pokaze...
Inace, Milicic ce u nastavku sezone biti bolji, to je sigurno, jos uvek se svi uigravaju a i on je sigurno pod pritiskom da se napokon pokaze...
Mihael- mvp
ZuLuofVozdovac ::Блејк Грифин одушевљава, једини кандодат за рукија сезоне поред Вола, ерик Гордон има велику слободу у игри то колико-толико користи, али стварно су отужна екипа, потребне су им промене.
Brale, pratim ga svaku tekmu. Decko satire...neverovatan atleta i ima sjajan stil igre.
Sta je radio protiv Detroita...juuuuu.
http://www.nba.com/games/20101112/DETLAC/gameinfo.html
Od 0:45 do 1:25...
Imperator- šesti igrač
evo malo neočekivanih vijesti. Nakon što je novi trener Hornetsa Williams gotovo skroz digao ruke od Stojakovića, Peđa je noćas igrao. I to sasvim solidno. Za 17 minuta ispalio je čak 7 trica, ali i pogodio 3. New Orleans gazi, bez poraza su i dalje, a nekao sve je još zanimljivije kad tu ima naših igrača.
Radman za GS 8 poena.
Juta je posebna priča. Odvališe ljudi pola istočne konferencije! Četvrta uzastopna utakmica koju dobijaju nakon što na poluvremenu imaju dvocifreni zaostatak... Sinoć gubili od Šarlota 16 razlike. Deron Williams u zadnjoj sekundi probio za pobjedu.
Radman za GS 8 poena.
Juta je posebna priča. Odvališe ljudi pola istočne konferencije! Četvrta uzastopna utakmica koju dobijaju nakon što na poluvremenu imaju dvocifreni zaostatak... Sinoć gubili od Šarlota 16 razlike. Deron Williams u zadnjoj sekundi probio za pobjedu.
Poslednji izmenio drexler dana Sub 13 Nov 2010 - 23:41, izmenjeno ukupno 1 puta
drexler- mvp
Није то провлачење, то је гажење. Ја сам одгледао читав меч и чињеница је да лоше играју у првом полувремену, али онда трећу четвртину увек одиграју елгал или као против мајамија смање велику предност и онда у четвртој ставе зону! И нико не може кош да им да. Смешно је да ни један тренер у тој нба лиги нема одговор на зону...
ZuLuofVozdovac- mvp
Napokon sam danas odlgedao celu utakmicu Oklahome i Portlanda i moram da se slozim sa Zulufom da Krstic Oklahoma dovoljno ne koristi, svaki napad se ide na Vestbruka i Duranta ( koji je i zasluzan za pobedu ). Ono sto me je iznerviralo do besvesti je to da Vestburk i pogotovo Mejnor kada je na parketu skoro ni ne vide Krstica, naime u preuzimanju pika iz bloka Krstic je par puta ostajao sam sa Milerom ili Metjusom ali nije dobijao loptu, uvek se ide 1-1, neverovatno koliko sam se iznervirao...
Mogu da zamislim kakvu bi statistiku iao Krstic da je ostao u Dzersiju tj. da se nije povredio, to je jedina ekipa u NBA koja ga je koristila na pravi nacin...
Mogu da zamislim kakvu bi statistiku iao Krstic da je ostao u Dzersiju tj. da se nije povredio, to je jedina ekipa u NBA koja ga je koristila na pravi nacin...
Mihael- mvp
Sinoć je ponovo moglo da se gleda igračko ponižavanje Krstića od svojih saigrača, pre svega Vestbruka i Mejnora. Čak se može reći da ga Durant jedini poštuje. Zbog takvih besmislica u igri kao što je Oklahomina, ja sam i prestao da pratim NBA. Što je najgore Skot Bruks, njihov trener, prošle godine je proglašen za tenera godine. BRUKA!
Oni sa ovakvom igrom u regularnog delu sezone mogu da nabiju i 65% pobeda, ali u plej ofu mogu samo da dožive čišćenje u 1.rundi. Videlo se to i sinoć kada ih je San Antonio(LEGIJA STARACA) očistio u poslednjoj četvrtini.
Zbog velike žrtve za srpsku reprezentaciju, zbog toga što je zasita dobar, školovan i fizički spreman i kompletan igrač, žalim Krstića. No, naravno, za utehu mu je milionski ugovor.
Oni sa ovakvom igrom u regularnog delu sezone mogu da nabiju i 65% pobeda, ali u plej ofu mogu samo da dožive čišćenje u 1.rundi. Videlo se to i sinoć kada ih je San Antonio(LEGIJA STARACA) očistio u poslednjoj četvrtini.
Zbog velike žrtve za srpsku reprezentaciju, zbog toga što je zasita dobar, školovan i fizički spreman i kompletan igrač, žalim Krstića. No, naravno, za utehu mu je milionski ugovor.
Gost- Gost
slažem se, mogu samo zamisliti kako bi Krstić dobro došao nekoj EL ekipi koja na peticu gura neke indijance...
drexler- mvp
Strana 13 od 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011