NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 18 od 40
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
http://www.nba.com/allstar2011/asb/eng/landing.jsp?referrer=&cid=nba360
Почело гласање за ол стар. Не знам како да убацим играча који није на листи, ја га нађем доле на дну где је списак свих играча, али не знам како да га убацим у поставу горе на врху стране. Можете да гласате једном дневно (а исту могућност има и милијарду кинеза...).
Почело гласање за ол стар. Не знам како да убацим играча који није на листи, ја га нађем доле на дну где је списак свих играча, али не знам како да га убацим у поставу горе на врху стране. Можете да гласате једном дневно (а исту могућност има и милијарду кинеза...).
Poslednji izmenio ZuLuofVozdovac dana Sre 24 Nov 2010 - 6:03, izmenjeno ukupno 1 puta
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
moramo Milicica na All Star da ubacimo Dragan ce se za to pobrinuti
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle ::moramo Milicica na All Star da ubacimo Dragan ce se za to pobrinuti
Па и ја покушавам то да урадим, мада бих гласао и за Крлета, Радмана, Пеђу... само кад бих знао како.
ZuLuofVozdovac- mvp
koliko ja vidim ta njegova životna priča poprilično loži amere, tako da verujem da će puno njih glasati za Darka ukoliko mu bar svvaki drugi meč bude bio na nivou prethodnih....Nolle ::moramo Milicica na All Star da ubacimo Dragan ce se za to pobrinuti
Gost- Gost
A je l on uopšte u konkurenciji za All star?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Bodi Bond ::A je l on uopšte u konkurenciji za All star?
Пази тамо на сајту пише (где објашњава степ 1, степ 2...) да можеш да гласаш и за играча који није на листи, да треба да га нађеш доле на дну (где постоји један мени са свим играчима и ти скролујеш и тражиш онога који ти треба) и да га убациш, али ја не знам како да га убацим.
ZuLuofVozdovac- mvp
Dzaval Mk Gi kog sam pominjao kao jednog od omiljenih centara u NBA i jednog od najomiljenijih blokera u NBA eksplodirao u poslednjih par kola od kad dobija vecu minutazu...
Mihael- mvp
Godina : 37
centar Vizardsa ??? velik potencijal s obzirom da ima tek 22... 213cm 115kg, ogroman raspon ruku, dobar osecaj za blokadu, jedan od pametnijih centara NBA
Nolle- mvp
Nolle ::centar Vizardsa ??? velik potencijal s obzirom da ima tek 22... 213cm 115kg, ogroman raspon ruku, dobar osecaj za blokadu, jedan od pametnijih centara NBA
Nisam ga gledao nešto specijalno, ali na slijepo ne vjerujem da je nešto pametan. Sa onim predispozicijama i čistom glavom lako bi konkurisao za all star.
Talicni Tom- prva petorka
- Datum upisa : 08.10.2010
ja sam gledao par mečeva WAS i MekGi mi se ne čini nečim posebnim.
Tanak je i eksplozivan, slično kao Noah, s tim što je viši i skočniji, ali sa značajno lošijom tehnikom i tajmingom za skok
Tanak je i eksplozivan, slično kao Noah, s tim što je viši i skočniji, ali sa značajno lošijom tehnikom i tajmingom za skok
drexler- mvp
Мени тај личи на оног Џордана што игра за Хемофарм. Вашингтон игра изнад мојих очекивања ове сезоне.
ZuLuofVozdovac- mvp
Mihael ::Dzaval Mk Gi kog sam pominjao kao jednog od omiljenih centara u NBA i jednog od najomiljenijih blokera u NBA eksplodirao u poslednjih par kola od kad dobija vecu minutazu...
Da, napokon je eksplodirao i počeo da igra sjajno. Jedan sjajan lik i ljubimac publike. Atraktivan, zna da zakuca i zalepi bananu za špice. Sad je već počeo da igra ozbiljno i jedan je od glavnih igrača Vizardsa.
Gledao sam Toronto protiv Bostona pre neko veče. Mislim da je Barnjani novi Novicki, sada je lider, odlaskom Boša, a dolazak Pedje i Bejlsa će samo dodatno pojačati tim. Pišem tek onako o Reptorsima, mislim da će sigurno u plej-of i da mogu biti tvrd orah, vreme radi za njih, ima tu mladih igrača i puno potencijala.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Дарко опет разбио у мечу који је Минесота поново изгубила на невероватан начин (22 поена 10-17, 2-5 бацања, 8 скокова, 5 блокада, 4 асистенције). Водили су двоцифреном разликом цео меч, често и по 20 разлике, Сан Антонио је први пут изједначио кад је погодио за продужетак, а прво вођство им је било 111-109 (меч завршен 113-109) дарко Добио шесту личну на самом почетку продужетка. Сан Антонио није могао ништа под кошем, Данкан је исмејан од стране Дарка, Сплитер и Мекдајс ништа, Блер је слабо и улазио у игру. Са другр стране Минесотина центарска линија је сама изнела меч, без икакве помоћи споља, изузев рукија Џонсона који је одиграо стварно солидно. Овога пута и Риднаур није знао да повуче кад је било најпотребније. Бизли опет правио срања, није играо у финишу али онда је Бруер у кључном нападу испао и оставио Миличића са двоицом играча самог, и овај ту прави фаул али Ђинобили даје кош уз бацање, Рембис пизди на Бруера, али касно....
ZuLuofVozdovac- mvp
u jebote, onda je ovo stvarno ozbiljno, MIličić je uhvatio ritam. Nisam gledao, ali nemam razloga da ne vjerujem Zulufu.
evo, sad gledam, Miličić je sa 2.8 drugi bloker lige iza MekGija 2.9. Ali, gledajući neku tendenciju, moguće je da će se Miličić popeti i do 3.5
evo, sad gledam, Miličić je sa 2.8 drugi bloker lige iza MekGija 2.9. Ali, gledajući neku tendenciju, moguće je da će se Miličić popeti i do 3.5
drexler- mvp
Gledao sam ja... Sve je lepo Zulu opisaosamo je zaboravio da doda najveću glupost. Imaju +3 i prave faul pri šutu za 3 poena. A ovaj Gari Nil iz SAS, je l to onaj lik što je igrao u Benetonu prošle godine?
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Gledao i ja, Milicic stvarno razbija, imao sam utisak da moze da da kos kad pozeli. Ko je ono pisao da nema ledjnu tehniku? Pa ko je ima ako je on nema jbt? Kakvi su samo slepci oni koji su hteli da ga profilisu u cisto defanzivnog igraca, to je neverovatno.
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Ako nastavi ovako moze da ima lepu karijeru u NBA.Ove 3 utakmice su pokazale da moze i mora da igra napadacki. On ima samo 25 godina,i moze sigurno jos da popravi igru.
Gost- Gost
jeste Geri Nil iz Benetona, igrao je on dugo u Evropi
drexler- mvp
Dobro ipak je ono bila čista kradja na kraju...Gde su videli faul na onom šutu za 3 poena? Jeste da ova slika prekoneta nije najprecinija ali se videlo iz aviona da kontakta koji barem liči na faul nije bilo...
Kurt Rembis polako shvata gde škripi u ekipi i mislim da će on doći do igre. Deluje mi da ima jaku psihologiju jer gubiti onako poslednjih par utakmica, a posebno ovu protiv San Antonia gde vodiš 21 razlike, a ne napraviti nijedan nervni ispad...Za svaku pohvalu...
Inače, Minesota ukoliko se bude odlučila na evropski stil igre čemu očigledno teži i Kurt Rembis, može daleko da dogura i ove sezone. Ono divljanje sa početka sada se polako pretvara u igru sa fizionomijom i ako tako nastave, mislim da će od 30. do 82.meča imati 65% uspešnosti.
Kurt Rembis polako shvata gde škripi u ekipi i mislim da će on doći do igre. Deluje mi da ima jaku psihologiju jer gubiti onako poslednjih par utakmica, a posebno ovu protiv San Antonia gde vodiš 21 razlike, a ne napraviti nijedan nervni ispad...Za svaku pohvalu...
Inače, Minesota ukoliko se bude odlučila na evropski stil igre čemu očigledno teži i Kurt Rembis, može daleko da dogura i ove sezone. Ono divljanje sa početka sada se polako pretvara u igru sa fizionomijom i ako tako nastave, mislim da će od 30. do 82.meča imati 65% uspešnosti.
Gost- Gost
Оно што сам заборавио да поменем су даркових 7 изгубљених лопти. То је много, а једина олакшавајућа околност могла би да му буде да је ипак сваки напад имао лопту у рукама. Занимљиво је било када је предпоследњи напад цела публика викала Дарко, дарко, а он узео лопту, и урадио фејдавеј и погодио.... ја сам се смејао пола сата. Мислим да би у минесоти били задовољни са 30 победа ове сезоне а ја нисам баш сигуран да ли ће успети да их остваре. Занимљиво је да се јуче пред меч опет појавила прича о трејдовању Кевина Лава, и кад год се помене трејд он човек да 32 поена уз 21 скок (прошли пут је било 31-31). Иначе Дарко је синоћ претекао МекГи-ја на првој позицији блокера, сада је први са 2.94 блокаде по мечу. Последњих 5 мечева Минесоте (не иду редом):
ЛаКлиперси: тесна победа
@Бобкетси: пораз 113-110 иако су водили 8 разлике минут ипо пред крај
СанАнтонио: пораз 113-111 иако су водили 21 разлике у једном моменту
@Оклахома: пораз 117-107 иако су водили 6 разлике два ипо минута пред крај.
ЛаЛејкерси: убедљив пораз у којем је Минесота показала добру игру, далеко бољу него што резултат показује, Одом, гасол и Брајант потуно избачени из утакмице, али Барнс дао 23 поена без промашаја (тројке 5-5)
ЛаКлиперси: тесна победа
@Бобкетси: пораз 113-110 иако су водили 8 разлике минут ипо пред крај
СанАнтонио: пораз 113-111 иако су водили 21 разлике у једном моменту
@Оклахома: пораз 117-107 иако су водили 6 разлике два ипо минута пред крај.
ЛаЛејкерси: убедљив пораз у којем је Минесота показала добру игру, далеко бољу него што резултат показује, Одом, гасол и Брајант потуно избачени из утакмице, али Барнс дао 23 поена без промашаја (тројке 5-5)
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac
Met Barns nije bio poznat kao košgeter, ali u Lejkersima ima izgleda drugačiju ulogu, pa iskoči kad Brajant, Gasol ili Odom ne postignu 25-30-35 poena. Jako zahvalan igrač.
Met Barns nije bio poznat kao košgeter, ali u Lejkersima ima izgleda drugačiju ulogu, pa iskoči kad Brajant, Gasol ili Odom ne postignu 25-30-35 poena. Jako zahvalan igrač.
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Zvuči glupo sada reći da bi Minesoti odgovarao trejd Kevina Love-a ali je očigledno da bi oporavkom Pekovića i uz veću minutažu Kufosa, ovaj timmogao lako da nadomesti izostanak Love-a. Toliver kao četvorka može da rasteže odbrane, a i Bizli u nekim varijantama može da se spušta na četvroku.
Ako bi za Love-a mogli da dobiju dva zaista dobra spoljna igrača koja igraju i dobru odbranu, Minesota bi se preporodila.
Ako bi za Love-a mogli da dobiju dva zaista dobra spoljna igrača koja igraju i dobru odbranu, Minesota bi se preporodila.
Gost- Gost
Peković "četovrka"? Bogami, sad ga precjeniste...
drexler- mvp
pa nije pekovic cetvorka ali i sam znaš da unutrašnja igra može različito da se organizuje... Kufos je momak koji zna da šutne iz daljine a zna to i Miličić(mislim mora da se podseti).... Toliver je odlična laka četvorka, a Bizli može da odigra po potrebi četvorku...Miličić je pokazao da može lepo da se uklopi sa Pekovićem u centarski tandem poput tandema Robinson-Dankan.
Poenta mog posta je u tome da Minesota, ako nema drugog načina može da žrtvuje Lova za 2 dobra spoljna igrača jer pod košem ima milion dobrih kombinacija dok su spolja potpuna katastrofa i u napadu i u odbrani...Nemaju pleja koji može da nosi ekipu, na dvojci su tanki a da ne govorimo da u odbrani spoljnu liniju nije probio samo onaj ko nije igrao protiv njih...Pa svi faulovi Miličića su posledica prodora bekova protivničkog tima...Pogledaj kako ih je San Antonio dobio sinoć, samo zbog loše odbrane spoljne linije.
Poenta mog posta je u tome da Minesota, ako nema drugog načina može da žrtvuje Lova za 2 dobra spoljna igrača jer pod košem ima milion dobrih kombinacija dok su spolja potpuna katastrofa i u napadu i u odbrani...Nemaju pleja koji može da nosi ekipu, na dvojci su tanki a da ne govorimo da u odbrani spoljnu liniju nije probio samo onaj ko nije igrao protiv njih...Pa svi faulovi Miličića su posledica prodora bekova protivničkog tima...Pogledaj kako ih je San Antonio dobio sinoć, samo zbog loše odbrane spoljne linije.
Gost- Gost
sharga ::Zvuči glupo sada reći da bi Minesoti odgovarao trejd Kevina Love-a ali je očigledno da bi oporavkom Pekovića i uz veću minutažu Kufosa, ovaj timmogao lako da nadomesti izostanak Love-a. Toliver kao četvorka može da rasteže odbrane, a i Bizli u nekim varijantama može da se spušta na četvroku.
Оно што сам ја прочитао говори да они на све начине покушавају да га трејдују. Који им је мотив ја не знам, да ли неверују да он може у континуитету да настави да пружа овакве партије па покушавају сад да га увеле кад је први скакач лиге, или су сазнали за неку скривену повреду (човек сваки меч изађе са терена држећи се за колено) или не желе да му нуде нови уговор од минимум 10-12 милиона по сезоми а актуелни му истиче на крају следеће сезоне...
Било како било у причи је ЊуЏерси, и Дерек Фејворс а спекулише се и који ће још играч бити укључен у трејд. Приче иду доте да спомињу да је могуће да џерси укључи и Хериса, а да са друге стране Минесота укључи Телфера (у тој комбинацији Минесота би додатно оптеретила буџет за неких 5-6 милиона али они бар имају места) Ако погледате мало боље видећете да је то пакет који је Џерси хтео да да за Кармела, тако да ово уопште не би био лош посао за Минесоту, да то исто добије за кевина Лава... Џерси мисли да Минесота ту много добија ако се укључи Херис, па покушавају да им увалие и Троја Марфија који одрађује последњу годину уговора вредног 11 милиона, али Минесоти је то много, па ако се буде ишло на тај сценарио чекаће се фебруар (да би му исплаћивали само 3 месеца плату). Ако дође Херис, то нарвно значи да Флин лети, а оно што сада сигурно знам је да су саопштили Флину да кад се опорави од повреде иде у развојну лигу док не уђе у форму.
ZuLuofVozdovac- mvp
Strana 18 od 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011