NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 32 od 40
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
Иначе Аренасу је Орландо омиљена НБА екипа, у периоду док док не траје сезона он живи на Флориди (вероватно због пореза), чини ми се баш у граду Орланду. Вест да је трејдован Аренас је чуо док је био у теретани пред меч Вашингтона са Мајамијем, и одмах је спаковао 2 пара патика и онако из теретане отишао на аеродром и сео на авион. У Орланду је био већ на полувремену меча Орландо-Филаделфија, и отишао је у теретану у хали да заврши тренинг, где је посматрао на ЛЦД-у друго полувреме. Када је стигао изјавио је да не би имао ништа против и да не буде стартер, циљ му је да што више помогне екипи.
После овог трејда и Финикс и Oрландо су отприлике тамо где су били. Орландо ја мало боље прошао финансијски, али је повећао рупu под кошем, Финикс се мало поправио на тој позицији (ако се Гортат може назвати појачањем) али и једна и друга екипа су идаље без квалитетне четворке (Ченинг Фрај је добар тројкаш али је много мекан). ГМ Орланда Смит је најавио да ће сигурно урадити још неки трејд да би набавио играче под кошем а ја се надам да ће у том трејду отићи Туркоглу јер је он мени у свакој рачуници вишак, има ко ће у Орланду да шутира. Са другес стране оно што се већ зна је да је у Финиксу за прекобројнг проглашен Чилдрес који има много гору статистику него у ранијим сезонама када је играо за Атланту, а тренер Џентли је већ рекао да има проблем јер у ротацији од 10 играча петорица играју тројку (Ворик, Чилдрес, Дадли, Пјетрус, Грент Хил). А ту му је и Картер који исто може тројку.
А од мог омиљеног колумнисте текст посвећен томе шта ако ова комбинација Орланда не проради, тј. хоће да каже да особа која је основни разлог овог трејда је Хауард и жеља у управе да га задржи кад већ током лете нису испунили његову жељу да доведу Пола или Бузера. http://www.cbssports.com/nba/story/14461388/blockbuster-deal-a-bigger-deal-for-magics-howard
После овог трејда и Финикс и Oрландо су отприлике тамо где су били. Орландо ја мало боље прошао финансијски, али је повећао рупu под кошем, Финикс се мало поправио на тој позицији (ако се Гортат може назвати појачањем) али и једна и друга екипа су идаље без квалитетне четворке (Ченинг Фрај је добар тројкаш али је много мекан). ГМ Орланда Смит је најавио да ће сигурно урадити још неки трејд да би набавио играче под кошем а ја се надам да ће у том трејду отићи Туркоглу јер је он мени у свакој рачуници вишак, има ко ће у Орланду да шутира. Са другес стране оно што се већ зна је да је у Финиксу за прекобројнг проглашен Чилдрес који има много гору статистику него у ранијим сезонама када је играо за Атланту, а тренер Џентли је већ рекао да има проблем јер у ротацији од 10 играча петорица играју тројку (Ворик, Чилдрес, Дадли, Пјетрус, Грент Хил). А ту му је и Картер који исто може тројку.
А од мог омиљеног колумнисте текст посвећен томе шта ако ова комбинација Орланда не проради, тј. хоће да каже да особа која је основни разлог овог трејда је Хауард и жеља у управе да га задржи кад већ током лете нису испунили његову жељу да доведу Пола или Бузера. http://www.cbssports.com/nba/story/14461388/blockbuster-deal-a-bigger-deal-for-magics-howard
ZuLuofVozdovac- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
@Ray Allen
Сви знамо да четворка није Хидова природна позиција али није ни Луисова, он је ту играо исто присилно. Орландо је хтео једноставно Аренаса, имају веру у његов потенцијал или шта већ. Они имају шутере али главни је био Картер, сад су га послали у Финикс и добили 2 крилна играча, па је логично да једног крилног играча који игра природно на позицији 3, Луиса проследе у замену за бека. Следећи логичан потез је да једног од та 2 крилна играча који свакако имају висока примања да би седели на клупи а (обоица не могу да буду стартери) пошаљу у замену за неку солидну четворку. Вероватно је да ће то бити Ричардсон јер је за њега много веће интересовање, а ја бих наравно волео да пошаљу негде Хида, мислим да је тотално непотребан, али да је он могао да буде трејдован за квалитетну четворку, па Финикс би то одмах урадио. Изгледа да Орландо остаје у трци за Кармела, само што им се шансе смањују јер су Финиксу дали пика са овогодишњег драфта (мада њихов пик иовако мало вреди, реалније је да покушају да добију пика неког слабијег тима)
Сви знамо да четворка није Хидова природна позиција али није ни Луисова, он је ту играо исто присилно. Орландо је хтео једноставно Аренаса, имају веру у његов потенцијал или шта већ. Они имају шутере али главни је био Картер, сад су га послали у Финикс и добили 2 крилна играча, па је логично да једног крилног играча који игра природно на позицији 3, Луиса проследе у замену за бека. Следећи логичан потез је да једног од та 2 крилна играча који свакако имају висока примања да би седели на клупи а (обоица не могу да буду стартери) пошаљу у замену за неку солидну четворку. Вероватно је да ће то бити Ричардсон јер је за њега много веће интересовање, а ја бих наравно волео да пошаљу негде Хида, мислим да је тотално непотребан, али да је он могао да буде трејдован за квалитетну четворку, па Финикс би то одмах урадио. Изгледа да Орландо остаје у трци за Кармела, само што им се шансе смањују јер су Финиксу дали пика са овогодишњег драфта (мада њихов пик иовако мало вреди, реалније је да покушају да добију пика неког слабијег тима)
ZuLuofVozdovac- mvp
da li neko zna tacno vreme DERBIJA u subotu LA - Miami ???
Nolle- mvp
- Datum upisa : 03.10.2010
Nolle ::da li neko zna tacno vreme DERBIJA u subotu LA - Miami ???
Nolle postovao nesto i na NBA...
Nolle, je l' okacio Rudy mec? Ako nije, kada ce i da li ce?
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Godina : 40
Pored ona tri meča sinoć što sam pisao, rekao sam da je ostao još jedan, a odigrana su još tri. Šta li sam ja gledao sinoć na NBA.com-u
Detroit kući pobedio Nju Orleans 111:108 (Prins 28, 12 sk, 8 as - Vest 32), Hjuston kao gost Kingse 102:93 (Kuzins 19 - Martin 22) i Finiks je iznenadio Oklahomu u gostima 113:110 (Durant 28 - Hil 30, 11 sk).
Detroit kući pobedio Nju Orleans 111:108 (Prins 28, 12 sk, 8 as - Vest 32), Hjuston kao gost Kingse 102:93 (Kuzins 19 - Martin 22) i Finiks je iznenadio Oklahomu u gostima 113:110 (Durant 28 - Hil 30, 11 sk).
KKP- prva petorka
- Datum upisa : 13.10.2010
Godina : 37
Koji je Grant Hill CAR, jos uvek igra i to izgleda dobro iako ima skoro 40 godina, a pre desetak godina umalo nije umro zbog komplikacija sa zglobom, pauzirao oko 5 godina. Svaka mu cast...
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Nikada necu zaboraviti ovu reklamu, Grent Hil pije Sprajt
U pokusajima da se zakuca dok smo bili klinci, kao decko iz reklame
U pokusajima da se zakuca dok smo bili klinci, kao decko iz reklame
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Manu INBOX
Hill za ono od sinoc
zna li neko u koliko sati pocinje LA Miami, posto u nedelju imam kolokvijum...
Hill za ono od sinoc
zna li neko u koliko sati pocinje LA Miami, posto u nedelju imam kolokvijum...
Nolle- mvp
Nolle u 23h pocinje.
expert- prva petorka
hvala !
mislim da cu moci da odgledam, jos mi nije izasao raspored grupa, ali bicu posle 14h sigurno
mislim da cu moci da odgledam, jos mi nije izasao raspored grupa, ali bicu posle 14h sigurno
Nolle- mvp
partizannnnn ::Sledece subote(katolicki bozic) ima da se unistim od gledanja basketa.
Po nasem vremenu igraju:
U 6 New York Knicks-Chicago Bulls
U pola 9 Orlando Magic-Boston Celtics
i onda poslastica od 11 LA Lakers-Miami Heat
Jedva cekam !
Nolle, samo nemoj sve da gledas, nece biti nista od kolokvijuma
expert- prva petorka
ma gledam samo ovu poslednju, mada je i ovaj od pola 9 zanimljiv
Nolle- mvp
Manu ::Koji je Grant Hill CAR, jos uvek igra i to izgleda dobro iako ima skoro 40 godina, a pre desetak godina umalo nije umro zbog komplikacija sa zglobom, pauzirao oko 5 godina. Svaka mu cast...
Manu, moram da te ispravim, prosto mi je cudno da te niko do sad nije ispravio, bar od ovih koji NBA kosarku prate malo vise.
Hil je imao ozbiljnih komplikacija sa zglobom, pogotovo posle operacije, ali ono sto si pogresio je to da je pauzirao oko 5 godina, tu si bas dosta pogresio, nije on ni priblizno toliko odsustvovao sa parketa...
Mihael- mvp
kako bam se cini sada ekipa Wizardsa
Nolle- mvp
Nolle ::kako bam se cini sada ekipa Wizardsa
Pa, oni su morali da naprave neku promenu, Wall je igrac fransize a Arenas je tu samo smetao u planovima, ovako ce Luis igrati na poziciji 3, videcemo kako ce se tu snaci, pretpostavljam bolje nego na poziciji 4...
Mihael- mvp
Mene ste prošle godine zainteresovali da počnem malo pomnije da pratim NBA, pre svih Mihael i Isus... Sada je uživanje čitati Zulove postove, kao i drexove, uz prethodnu dvojicu koju sam pomenuo... Ne usuđujem se još da pišem bilo šta na ovoj temi, d ane bih ispao glup u društvu. Elem, do 2002. sam i ja znao dosta o NBA, ali... Da ne širim...
Mislim da je Orlando tanak pod košem i da u play off duelima sa Bostonom recimo nemaju šanse. Hauard ne može sam da drži reket. Ostali igrači koji su tu mislim da nemaju kvalitet koji je potreban da bi ova ekipa došla do prstena.
Mislim da je Orlando tanak pod košem i da u play off duelima sa Bostonom recimo nemaju šanse. Hauard ne može sam da drži reket. Ostali igrači koji su tu mislim da nemaju kvalitet koji je potreban da bi ova ekipa došla do prstena.
Bodi Bond- mvp
- Datum upisa : 01.10.2010
Godina : 38
Ma kavi bre Bodi, treba i ti sto vise da se ukljucujes, nema tu da budes stidljiv ...
Meni je krivo sto u poslednje vreme nemam vremena bas da pisem neke opsirnije postove i da malo vise analiziram stvari koje se desavaju... Ali je zato tu Zuluf koji ovu temu za sada poprilicno dobro prati i dopunjuje sa informacijama...
Meni je krivo sto u poslednje vreme nemam vremena bas da pisem neke opsirnije postove i da malo vise analiziram stvari koje se desavaju... Ali je zato tu Zuluf koji ovu temu za sada poprilicno dobro prati i dopunjuje sa informacijama...
Mihael- mvp
Mihael ::Nolle ::kako bam se cini sada ekipa Wizardsa
Pa, oni su morali da naprave neku promenu, Wall je igrac fransize a Arenas je tu samo smetao u planovima, ovako ce Luis igrati na poziciji 3, videcemo kako ce se tu snaci, pretpostavljam bolje nego na poziciji 4...
meni jedna veoma simpaticna ekipa koja bi sa nekim jos combo bekom bila dosta simpaticno/zanimljiva ekipa, ali ponovo ce bitati jakog pika, tako da ce verovatno praviti dosta dobar tim za buducnost
Wall PG, Young SG, Kirk PG/SG, Howard SG/SF, Thorton SF, Blatche SF/PF, Yi PF, Lewis SF/PF, McGee C, Hilton C
jedna veoma mlada polivalentna ekipa, imaju dosta dobar size na SF/PF veoma pokretljivi igraci, Howard je bio dugo van parketa cini mi se, ali ako bude pruzao partije kao iz Dalasa to ce biti zaista jedno veliko pojacanje za njih, jer ima dosta dobar sut spolja...
McGee nije nesto inteligentan, ali je mlad i u najavi jedan od boljih defanzivaca i blokera, Wall mi je nekako slican Rose-u, veoma simpatican tim koji ako bude birao visokog pika na leto, moze da lako ode u play off naredne godine sa nekog 7-8 mesta
Nolle- mvp
U Americi se pojavio klinac, za koga strucnjaci kazu da je cudo od deteta. Ima samo 11 godina, a vec moze da zakuca. Prosto za ne poverovati. Zove se Adrijan Mur i porede ga sa Dzordanom. Najpoznatiji koledzi vec sad su veoma zainteresovani.
Ray Allen- prva petorka
U pola 2 odlicna utakmica Dalas-Majami. Veceras bi trebao Arenas da debituje za orlando protiv atlante. Ta utakmica je u 1,bas me zanima kako ce igrati...
Gost- Gost
Ја сам ево одгледао друго полувреме меча Атланта Орландо и видео тугу велику када је игра Орланда у питању. Сви на силу играју, хоће да они дају кош почевши од Хауарда који се закуцавао у играче покушавајући на силу да набије, Аренас и Џејсон Ричардсон шутирали како су добијали лопту потпуно нерезонски. Редик као да не зна где се налази али све њих засенио је Малик Ален кад је ушао са својих смехотреснин 13 минута. На крају Нелсон једини солидан а Хидо богами поред свих мојих критика реално најбољи. Једини није силовао, шутирао је само кад је морао, организовао је лепо игру али са осталим приватницима није могао да игра. Пази кад је Бас шутнуо 12 пута а Хидо укупно 4 пута на целом мечу а највише је играо у другом од свих играча... Ал Горфорд који игра на четворци је дао 25 поена, то најбоље говори где је најјача промаја. Атланта играла колико је требало у тренутцима кризе Биби је погађао, колико сам ја гледао у другом делу победа ниједног тренутка није долазила у питање, Орландо није дао кош из игре првих 7 минута 4. четвртине.
Отис Смит (ГМ Орлада) рекао је да је Орландо понудуи Денверу , Гортата, ЈЈ Редика, Баса, Андерсона и пика на драфту 2011 (за које смит каже да су сви млади и добри играчи) и да је Денвер то одбио. После су понудули и Нелсона и Картера, и да ови узму шта хоће осим Хауарда и ови су све одбили...
Тренутно Орландо јури центра (а не крило што ме чуди) и најзаинтересованији су за Туријафа за кога би понудили Духона јер Њујорку хитно треба плеј. Друга опција је ветеран Тони Батије. Мени смета што се у причама око трејда помиње и Квентин Ричардсон који је потписао скоро минимални четворогодишњи уговор само да би играо за Орландо а они га одмах после 15 децембра убацују у причу око трејда, па требају да му дају бар да игра ову сезону, зар је његових 2.2 милиона неки проблем, најмање је плаћен од свих иоле битних играча. Ја мислим и да је Редик вечерашњом партијом потписао себи исписницу.
Постоје шансе да се деси трејд између Даласа и Хјустона у којем би главни ичрачи били Брендан Хејвуд и Кевин Мартин. Хјустону хитно фали старни центар после нове велике повреде Минга, а Далас је летос продужио уговор са Хејвудом за велике паре али он игра испод очекивања а са друге стране Чендлер бриљира па ће потражити неко јефтиније решење као бекап центра ако до тредја дође а он је тренутно стварно на дугачком штапу, Хјустон још вага шта би могао све да добије за Мартина. У трејд би вероватно био укључен и Дешон Стивенсон.
Отис Смит (ГМ Орлада) рекао је да је Орландо понудуи Денверу , Гортата, ЈЈ Редика, Баса, Андерсона и пика на драфту 2011 (за које смит каже да су сви млади и добри играчи) и да је Денвер то одбио. После су понудули и Нелсона и Картера, и да ови узму шта хоће осим Хауарда и ови су све одбили...
Тренутно Орландо јури центра (а не крило што ме чуди) и најзаинтересованији су за Туријафа за кога би понудили Духона јер Њујорку хитно треба плеј. Друга опција је ветеран Тони Батије. Мени смета што се у причама око трејда помиње и Квентин Ричардсон који је потписао скоро минимални четворогодишњи уговор само да би играо за Орландо а они га одмах после 15 децембра убацују у причу око трејда, па требају да му дају бар да игра ову сезону, зар је његових 2.2 милиона неки проблем, најмање је плаћен од свих иоле битних играча. Ја мислим и да је Редик вечерашњом партијом потписао себи исписницу.
Постоје шансе да се деси трејд између Даласа и Хјустона у којем би главни ичрачи били Брендан Хејвуд и Кевин Мартин. Хјустону хитно фали старни центар после нове велике повреде Минга, а Далас је летос продужио уговор са Хејвудом за велике паре али он игра испод очекивања а са друге стране Чендлер бриљира па ће потражити неко јефтиније решење као бекап центра ако до тредја дође а он је тренутно стварно на дугачком штапу, Хјустон још вага шта би могао све да добије за Мартина. У трејд би вероватно био укључен и Дешон Стивенсон.
ZuLuofVozdovac- mvp
expert- prva petorka
sto se tice Grifina, zanimame kakve su prognoze za njegov dalji razvoj karijere ,zbog ucestalih povreda kolena sto na Koledzu sto posle u NBA?
a sto se tice ovih zakucavanja dosta me podseca na
a sto se tice ovih zakucavanja dosta me podseca na
Everton- prva petorka
Godina : 36
Da li je Grifin sinoc cuvao Love-a, vidim odigrao je jednu od slabijih partoja (Love), dok je Grifin imao skoro tripl dabl 22p 10sk 7as 9/12 sut iz igre
https://www.youtube.com/watch?v=7PhoPMUBsjo
svaka cast za Dallas
https://www.youtube.com/watch?v=7PhoPMUBsjo
svaka cast za Dallas
Nolle- mvp
Strana 32 od 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011