NBA liga 2010/2011 - 1. deo
+32
Psycho
fizicar
Everton
lazarminator
blagoje
Dule Kecman
2bad4u
Djole
Manu
Grobi
TheGodfather
superhik
KKP
Macijauskas
sexdrogabodiroga
Markos
Imperator
Talicni Tom
markoo
Gencha
Churge
Zemljoradnik
ZuLuofVozdovac
drexler
expert
Mickey
Junglezburn
Mark Madsen
Nolle
Ray Allen
Mihael
Bodi Bond
36 posters
:: Arhiva :: Lige i kupovi
Strana 23 od 40
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: NBA liga 2010/2011 - 1. deo
uh čovječe, Rembis je ovde baš hard core... zlatne 80-e (jel da da je ovo zvučalo kao da sam svjedočio 80-im... nisam, samo citiram ono što sam čuo od drugih ).
inače, od tih stvarčica najsmješnija je fora od prije par godina kad je Wade mazao one trakice ispod očiju kao "američki fudbaleri"... Niđe veze, kakav seljo
inače, od tih stvarčica najsmješnija je fora od prije par godina kad je Wade mazao one trakice ispod očiju kao "američki fudbaleri"... Niđe veze, kakav seljo
drexler- mvp
- Datum upisa : 06.10.2010
Godina : 38
Amari je imao strasnih problema sa povredom koja je i prouzrokovala nosenje naocara. Morao je jedno odredjeno vreme da lezi u krevetu. Nije smeo da se pomera. Strasno kroz koje muke je tada prolazio.
Outlau i Grent. Tandem centara Medzika u Trejsijevo vreme.
Outlau i Grent. Tandem centara Medzika u Trejsijevo vreme.
Ray Allen- prva petorka
- Datum upisa : 03.10.2010
Je l' se seca neko ili mene secanje lose sluzi, da li je Redzi Miler nosio nekada cvikere?
expert- prva petorka
- Datum upisa : 04.10.2010
Godina : 40
expert ::Je l' se seca neko ili mene secanje lose sluzi, da li je Redzi Miler nosio nekada cvikere?
i meni se čini da jeste
drexler- mvp
Ja bi rekao da jeste ali pokusah da nadjem neke slike i nisam uspeo.
expert- prva petorka
Mislim da ih je nosio, ali kratko vreme, dok je bio povredjen...
Evo ga Big Ben sa prelepim naocirma koje je nosio na jednoj utakmici...
Evo ga Big Ben sa prelepim naocirma koje je nosio na jednoj utakmici...
Mihael- mvp
Godina : 37
Redzi je nosio naocare 1996. Naravno zbog povrede.
Ray Allen- prva petorka
e da se kao nekad dokono noćas bih gledao Čikago - OKC...
jebeni posao!!!
jebeni posao!!!
drexler- mvp
drexler ::dobro, a je l otkrivena tajna Miličićevog smoreno-ledenog izraza lica? Meni on izgleda kao da će svakog trena izvući hekler ispod dresa i oplesti po tribinama...
čisti psiho
kad pomenuste naočari, biće da više nisu u modi... nekad ih je nosilo baš dosta igrača, sad mi osim Amarea na pada niko na pamet
Cist kao suza!
Manu- mahač peškirom
- Datum upisa : 24.10.2010
Krenuo si đonom, ha ?drexler ::dobro, a je l otkrivena tajna Miličićevog smoreno-ledenog izraza lica? Meni on izgleda kao da će svakog trena izvući hekler ispod dresa i oplesti po tribinama...
čisti psiho
kad pomenuste naočari, biće da više nisu u modi... nekad ih je nosilo baš dosta igrača, sad mi osim Amarea na pada niko na pamet
Psycho- prva petorka
- Datum upisa : 15.11.2010
Godina : 48
Заборавих да вам напишем да играте на Њујорк вечерас... Растуриће Минесоту којој Џонсон можда неће играти због болести, Бисли јер је изврнуо зглоб, Флин се још није вратио, Вебстер исто не игра, Толивер је пре три дана сјебао лигаменте колена и одсуствоваће 2 месеца.... Пожурите ко може да одигра, још није почело.
Постоји озбиљна могућност да Телфер буде трејдован у Њујорк чим се Флин врати, јер Њујорк тражи резервног плеја коме уговор истиче на крају сезоне а Телфер и Т.Ј.Форд су им прве жеље.
Постоји озбиљна могућност да Телфер буде трејдован у Њујорк чим се Флин врати, јер Њујорк тражи резервног плеја коме уговор истиче на крају сезоне а Телфер и Т.Ј.Форд су им прве жеље.
ZuLuofVozdovac- mvp
ОБУСТАВИ! Бисли и Џомсон изашли на терен и играће, класична кладионичарска превара. Минесота кренула 22-16 миличић већ дао 10 поена за 5 минута без промашаја.
ZuLuofVozdovac- mvp
ZuLuofVozdovac ::ОБУСТАВИ! Бисли и Џомсон изашли на терен и играће, класична кладионичарска превара. Минесота кренула 22-16 миличић већ дао 10 поена за 5 минута без промашаја.
Da ali se nazalost povredio. Video sam da mu stavljaju led na koleno, nadam se da nije nista ozbiljno.
Stvarno je fenomenalno otvorio utakmicu. Sa druge strane Krle u prvoj cetvrtini za sada najbolji u timu, ima 10 poena. Vrlo dobro igra protiv Noe. Cak je uspeo da udari nama svima mrskog Omera Asika po nosu, i da ga raskrvari. Verovatno mu je vratio za ono foliranje u polufinalu svetskog prvenstva !!!
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Па сад Миличић се нажалост повредио али на срећу и моју финансијску корис ЊуЈорк је добио. Да је Миличић играо Минесота би сигурно добила сигурно Стодемајер не би дао 34 поена, није се видео док је играо Дарко.
Крле игра ко змај али шта вреди кад га тренер није пуштао да игра а Чикаго се одлепљивао баш када је он био на клупи.
Сутра главна тема: НБА лига откупила ЊуОрлеанс од досадашњих власника, следи продаја новим власницима, Заинтересовани Канзас, Сијетл (нема халу) Анахајм, Сан Антонио, а највеће шансе дају се Чикагу. Лига на све начине покушава да задржи Хорнетсе у истом граду.
Крле игра ко змај али шта вреди кад га тренер није пуштао да игра а Чикаго се одлепљивао баш када је он био на клупи.
Сутра главна тема: НБА лига откупила ЊуОрлеанс од досадашњих власника, следи продаја новим власницима, Заинтересовани Канзас, Сијетл (нема халу) Анахајм, Сан Антонио, а највеће шансе дају се Чикагу. Лига на све начине покушава да задржи Хорнетсе у истом граду.
ZuLuofVozdovac- mvp
Psycho ::Krenuo si đonom, ha ?drexler ::dobro, a je l otkrivena tajna Miličićevog smoreno-ledenog izraza lica? Meni on izgleda kao da će svakog trena izvući hekler ispod dresa i oplesti po tribinama...
čisti psiho
drexler- mvp
eto, prođe još jedna dobra noć u NBA...
propustih meč sezone našeg kapitena
EDIT
evo i ja sad pomalo čitam šta se piše na temu Hornetsa... NBA ovde baš pokazuje svoju "tamnu stranu", ovaj sistem franšiza dosta odudara od sporta. Hornetsi su izbjegli iz Šarlota, da bi samo par godina kasnije tamo nikla nova ekipa. Sad, eto, ima šanse da oni završe u Sijetlu koji je prije dvije godine ostao bez svoje ekipe :neznam:
prilično glupo.
a ideja o još jednoj ekipi iz Čikaga mi je još gluplja.
ja se nadam da će, ako već moraju negdje ići Hornetsi završiti u Kanzas Sitiju , to je klasičan seljačko-američki grad u kome bi hala bila puna, slično kao u Oklahoma Sitiju, što je za Hornetse najbitnije. Doduše Kanzas Siti već ima Čifse u NFL-u... pitanje je da l bi zavoljeli tako i Hornetse
propustih meč sezone našeg kapitena
EDIT
evo i ja sad pomalo čitam šta se piše na temu Hornetsa... NBA ovde baš pokazuje svoju "tamnu stranu", ovaj sistem franšiza dosta odudara od sporta. Hornetsi su izbjegli iz Šarlota, da bi samo par godina kasnije tamo nikla nova ekipa. Sad, eto, ima šanse da oni završe u Sijetlu koji je prije dvije godine ostao bez svoje ekipe :neznam:
prilično glupo.
a ideja o još jednoj ekipi iz Čikaga mi je još gluplja.
ja se nadam da će, ako već moraju negdje ići Hornetsi završiti u Kanzas Sitiju , to je klasičan seljačko-američki grad u kome bi hala bila puna, slično kao u Oklahoma Sitiju, što je za Hornetse najbitnije. Doduše Kanzas Siti već ima Čifse u NFL-u... pitanje je da l bi zavoljeli tako i Hornetse
drexler- mvp
Buzer ulazi u formu polako, bice sve jaci Cikago, malo sam ih sinoc gledao.
Steta za Darka sto se povredio, odgledah citav mec, fantasticno je otvorio sa 10p bez promasaja, kakav je sut imala Minesota u prvom poluvremenu posbno prvoj cetvrtini, i onda ogroman pad u drugom poluvremenu. Amare razbija kako igra, nisam neki njegov fan ali igra odlicno, zasluzena pobeda Niksa.
Steta za Darka sto se povredio, odgledah citav mec, fantasticno je otvorio sa 10p bez promasaja, kakav je sut imala Minesota u prvom poluvremenu posbno prvoj cetvrtini, i onda ogroman pad u drugom poluvremenu. Amare razbija kako igra, nisam neki njegov fan ali igra odlicno, zasluzena pobeda Niksa.
expert- prva petorka
Jos jedna sjajna partija letece stene Kevin Lava, ali sta to vredi kada je Minesota opet izgubila. Odbrana im je izuzetno losa. Zao mi je i sto Rendolf nije u prvom planu kod Dantonija. Decko zasluzuje vecu sansu.
Ray Allen- prva petorka
@drexler
Kanzas Siti Civsi igraju jako dobro ove sezone i najvrovatnije ce se plasirati u play off kao pobednici divizije. Kvoterbek Met Kasel ( dugo bio rezerva Tom Brejdiju u Petriotsima ) igra solidno, po pretrcanim jardima su poajbolji u NFLu, ruki Toni Moeaki je svojim igrama premaso ocekivanja, a na draftu je bio izabran oko stote pozicije. Atmosfera na stadionu je fantasticna i nema sumnje da bi navijaci podjednako dobro bodrili i Hornetse. Dejvid Stern je izjavio da je nezadovoljan fransizama Grizlisa i Bobketsa i cak najavio mogucnost smanjenja broja ekipa u NBA. Takodje ne bi bilo dobro kad bi jedan grad imao 2 profesionalna kosarkaska tima. Klipersi su pobegli u LA, jer im je sredinom 80tih prosecna poseta na utakmicama u San Dijegu bila 4000.
Kanzas Siti Civsi igraju jako dobro ove sezone i najvrovatnije ce se plasirati u play off kao pobednici divizije. Kvoterbek Met Kasel ( dugo bio rezerva Tom Brejdiju u Petriotsima ) igra solidno, po pretrcanim jardima su poajbolji u NFLu, ruki Toni Moeaki je svojim igrama premaso ocekivanja, a na draftu je bio izabran oko stote pozicije. Atmosfera na stadionu je fantasticna i nema sumnje da bi navijaci podjednako dobro bodrili i Hornetse. Dejvid Stern je izjavio da je nezadovoljan fransizama Grizlisa i Bobketsa i cak najavio mogucnost smanjenja broja ekipa u NBA. Takodje ne bi bilo dobro kad bi jedan grad imao 2 profesionalna kosarkaska tima. Klipersi su pobegli u LA, jer im je sredinom 80tih prosecna poseta na utakmicama u San Dijegu bila 4000.
Ray Allen- prva petorka
Ne mogu da shvatim zasto trener Oklahome Skot Bruks, tako malo igru gradi na centarskim pozicijama. Nekada mi se cini da oni samo stoje na terenu i cekaju da se Vestbruk ili Durent smiluju i dodaju im loptu. I vecinom su to akcije za sut sa poludistance. Mada priznajem iznenadio sam se kako Krle ima dobar sut. Drugi zamjerka je minutaza Krstica. Sinoc je od prvih 12 postignutih poena Oklahome Krle dao 10. I on ga izbacuje iz igre. Hajde rekoh da ga malo odmori, ali on ga ubacuje u igru 2 min. pre kraja druge cetvrtine. Za svo to vreme Nik Kolison je samo stajao na terenu i cuvao Asika i Nou. A prednost Cikaga je samo rasla i rasla. Mislim da Oklahoma u pley ofu sa takvom taktikom nema nikakve sanse protiv neke ozbiljnije ekipe.
dane- prva petorka
- Datum upisa : 06.12.2010
Godina : 35
Па тако обично раде мање-више сви тренери. Стартери излазе 2-3 минута пре краја прве четвртине и улазе на половини друге четвртине.Слично је и у другом полувремену.
Код Крлета је ситуација следећа и то је баш у свакој утакмици. Игра првих 8-9 минута и враћа се на 4-5 минута до краја полувремена. Почиње друго, излази после 5-6 минута и враћа се на 5-6 минута до краја. Мада у неким случајевима и Ибака завршава утакмице.
Код Крлета је ситуација следећа и то је баш у свакој утакмици. Игра првих 8-9 минута и враћа се на 4-5 минута до краја полувремена. Почиње друго, излази после 5-6 минута и враћа се на 5-6 минута до краја. Мада у неким случајевима и Ибака завршава утакмице.
blagoje- prva petorka
- Datum upisa : 28.10.2010
Godina : 39
iako uzima minutažu Krletu, Ibaka mi je OK igrač, ima nenormalne fizikalije.
Komentatori su sad već potpuno preuzeli foru onog lika sa NBA.com -
"Ibaka with the blocka"
"Ibaka with the blocka"
drexler- mvp
http://www.twincities.com/timberwolves/ci_16795362
Lep tekst koji pokazuje evidentno, a to je da Minesota i pored Bislija i Lova najboljeg igraca ima u Darku Milicicu, da je on sinoc igrao, pobeda bi bila sigurna.... Kada se vrate Webster, Flin, Toliver, bice to bolja ekipa, a kada Bisli, Lov, Milicic i ostali steknu preko potrebno iskustvo jos bolja...
Lep tekst koji pokazuje evidentno, a to je da Minesota i pored Bislija i Lova najboljeg igraca ima u Darku Milicicu, da je on sinoc igrao, pobeda bi bila sigurna.... Kada se vrate Webster, Flin, Toliver, bice to bolja ekipa, a kada Bisli, Lov, Milicic i ostali steknu preko potrebno iskustvo jos bolja...
Mihael- mvp
drexler ::iako uzima minutažu Krletu, Ibaka mi je OK igrač, ima nenormalne fizikalije.
"Ibaka with the blocka"
Slazem se sa tobom, bilo bi nerealno kada bi pricali da Ibaka ne zasluzuje te minute. Ono sto meni smeta je minutaza Kolisona, on je po meni problem, bukvalno nema stvari u kojoj je bolji od Krstica, statistika to jos vise pokazuje, ali on mu uzima minute i tu po meni Bruks gresi. Neko drugi bi sigurno povecao minutazu Krsticu za 4-5 minuta a smanjiio je Kolisonu ali jbg...
Mihael- mvp
Ne mogu se sloziti sa konstatacijom da je Darko najbolji igrac Minesote. On jeste postao izuzetno vazan sraf u igri Timbervulvsa, ali sigurno nije bolji od Bizlija i posebno Kevin Lava. Jeste Milicic trenutno najbolji bloker lige, ali ja sam od njega ocekivao puno vise. Smeta mi cinjenica da on igra u jednoj od najlossijih ekipa u NBA, a nema ni 10 poena u proseku. Nadam se da biti bolji u nastavku prvenstva.
Ray Allen- prva petorka
Strana 23 od 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Similar topics
» NBA liga 2010/2011 - 3. deo
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011
» Košarkaška liga Srbije 2010/2011
» NBA liga 2010/2011 - 2. deo
» Španska ACB liga 2010/2011
» Grčka liga 2010/2011